هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ این ۶ عنوان را به خاطر بسپارید..
👌 برای حل مشکلات کشور این شش برنامه تفصیلی و کاربردی و حجیت یافته را پیشنهاد داده ایم. در آینده درباره آنها بیشتر سخن خواهیم گفت.
۱- برنامه معیشتی الگوی پیشرفت اسلامی
۲-برنامه پیشگیری از بیماری الگوی پیشرفت اسلامی
۳- برنامه تغییر کتب درسی
۴- برنامه ملی تفریحات سالم
۵- برنامه ملی مبارزه با اسراف
۶- برنامه ملی ارتقای امنیت
👌 منتظر توضیحات تکمیلی باشید..
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - جمعه انتظار ۶ محرم الحرام ۱۴۴۶
#کارشناسی_امید_افرین_الگوی_پیشرفت
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#محرم
https://eitaa.com/olgou4
2024_07_13_18_07_30_128kbs.m4a
29.18M
🎙جلسه اول مباحث «پیشگیری ساختاری از بیماری»
👈 جانمایی این مسأله در باب فقه الإمام ذیل مفهوم «أمان»
👈 گزارشی از ضعف های طب سلولی در تحقق پیشگیری از بیماری( سکته مغزی، فشارخون، بیماری های قلبی عروقی و..)
❓دلیل افزایش بیماری ها در سطح کشور و جهان
✅ فقر دانشی اطباء در حوزه پیشگیری از بیماری
🌴 @Darol_salam
nf00553578-2.mp3
999.9K
#همه_جا_کربلا
#همه_جا_نینوا
تو حسین منی
نور عین منی
سلام و عرض ادب خدمت خواهران و برادران گرامی💐
جلسه دوم #پیشگیری_از_بیماری بخاطر مراسمات امشب(شب عاشورا 🏴)، إن شاء الله فردا شب تقدیم عزیزان خواهد شد.
التماس دعا🤲
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ الگوی فقهی کشاورزی تدوین شد/ کشور ایران نیازمند ارتقای دانش کشاورزی است.
❓الگوی فقهی کشاورزی در مقایسه با دیدگاههای بسیار معیوب سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) در قم تدوین شد. این الگوی فقهی در چهار حوزه اساسی ۱- کشاورزی و آسمان، ۲-کشاورزی و برکت، ۳- ارکان کشاورزی و ۴- کشاورزی و ملائکه به تئوریزه کردن مسئله کشاورزی پرداخته است.
❓الگوی فقهی کشاورزی در ۳۳ قسمت به تشریح روایات و آیات مرتبط با حوزه کشاورزی می پردازد و مطالعه و تدریس غیرمتمرکز آن به محوریت مساجد و هیئات به ارتقای دانش کشاورزی در ایران و منطقه مقاومت منجر خواهد شد.
❓ با توجه به کثرت دشمنی تمدن استکباری مدرنیته با مردم منطقه جغرافیایی ظهور، تدریس الگوی فقهی کشاورزی را واجبی فوری برای حفظ جان و حیثیت مسلمانان و مستضعفین عالم می دانیم. فراموش نکنیم که در دکترین امنیتی آمریکا غذا و دارو به عنوان سلاح تعریف شده اند.
🗞مطالعه متن کامل خبر:
https://m-hedayat.blog.ir/1403/04/25
#الگوی_فقهی_کشاورزی
#تاسوعا
https://eitaa.com/olgou4
#یادداشت_شانزدهم
۲۶ تیر۱۴۰۳
حسین جان! کوفیِ بی معیشت، دین و وفا ندارد...
✍️ امیرالمومنین علیه السلام بارها از اخلاق سُست و متزلزل و #بد_عهدیِ کوفی جماعت به تنگ آمده و فرمودند؛«من ديگر هيچ گاه به شما اطمينان ندارم، و شما را پشتوانه خود نمى پندارم، شما ياران شرافتمندى نيستيد كه كسى به سوى شما دست دراز كند...«نهج البلاغه خطبه ۳۴» و در جای دیگری چنین فرمودند:«اى بى ريشه ها! چرا در يارى پروردگارتان درنگ مى كنيد؟ آيا دينى نيست كه شما را با يكديگر متحد سازد؟ آيا #غيرت_و_حميّتى نيست كه شما را به خشم آورد؟..«نهج البلاغه خطبه ۳۹»
یکی از سیاستهای اقتصادی بنی امیّة که مدل پیشرفته ترِ #سیستم_فاسدِ_پولی_ومالیِ خلفاء پیشین بود، برقراری مقرری و عطا از بیت المال بود که به صورت یک صندوق خانوادگی در آمده بود و خلیفه به میل و رغبت خویش، آن را خرج میکرد و وسیلهای برای جلب بیعت و رضایت مردم بود. همچنان که منع آن نیز یکی از راههای ارعاب افرادی به شمار میرفت که میخواستند از فرمان خلیفه یا عُمال او سرپیچی کنند.. مثلا این سخن ابن زیاد ملعون است که به عُمال خود گفت:«هر سرشناسی كه از يكى از دشمنان يزيد باخبر بوده و او را بمقام ما معرفى نكرده باشد، براى عبرت ديگران او را در كنار خانهاش بدار مىآويزيم و از #عطيه_ملوكانه محروم خواهيم داشت.«الارشاد ج۲ ص۴۴» 👈مطالعه بیشتر
در نامه هایی که کوفیان به اباعبدالله علیه السلام نوشته بودند، مسأله شکایت از #وضع_معیشت هم به چشم میخورد. آنجا که گفته بودند:«یزید عطا را فقط به ثروتمندان و اطرافیان خود میدهد»... همچنین در روز عاشورا وقتی که امام علیه السلام از کوفیان از دلیل جنگ با پسر پیامبر سوال کرده و فرمودند:«ای مردم! بشنوید سخن مرا. خداوند به شما رحم کند. چه چیز بین ما و شماست؟ شما را ای اهل کوفه چه شده است؟!»، کوفیان پاسخ دادند: «ما از قطعِ مقرری و عطا میترسیم» و امام در ادامه فرمودند:«آنچه در نزد خداست برای شما بهتر است...»
آری! ترس از معیشت و پذیرفتن #ولایتِ_اقتصادیِ_طاغوت، علاوه بر نقض عهد، حرامخواری و عدم تأثر از سخن حجت خدا را نیز به دنبال خواهد داشت.
امام علیه السلام در روز عاشورا خطاب به لشکر دشمن فرمود:«...قد انخزلت عطياتكم من الحرام، و ملئت بطونکم من الحرام.../ شما از دستور من سرپيچى مى كنيد و به سخنانم گوش فرا نمى دهيد، چرا كه هداياى شما تنها از راه حرام بوده و شكم هايتان از حرام پر شده است، و خداوند بر دل هاى شما مُهر زده است. واى بر شما! آيا ساكت نمى شويد؟ آيا به سخنانم گوش فرا نمى دهيد؟ / «مقتل الحسین خوارزمی ج۲ ص۹».
و اما نسبت به سیستم های فاسدِ اقتصادیِ موجود در دنیا که در واقع برگرفته از همان ساختارهای فساد زای بنی امیه است و نیز الگوهای اقتصادی در جمهوری اسلامی، که بی شباهت با آن #الگوهای_توسعه_غربی_وشرقی نیست؛ لازم است تجدید نظر کرده و برای تحقق #اقتصاد_مردم_پایه و رونق معیشت به عنوان یکی از ارکان مهم #دولت_اسلامی، از این الگوهای اقتصادیِ خانمان سوز و مُولِّد فقر، عدول شود. و الّا هیچ تضمینی برای بقای مهمترین پشتوانه این نظام( یعنی اعتماد مردمی) و رقم نخوردن کوفه ای دیگر در کار نیست...
ضمن اینکه اثرات مال حرام خصوصا ساختارهای مالی مبتنی بر فساد و بی عدالتی،(مثل بانک ربوی و خلق پول و...) خواه و ناخواه دودش به چشم مردمان رفته و عنانِ #هدایتِ جامعه با بی توجهی به مسأله #معیشت_مردم، از کف حکومت اسلامی خواهد رفت. چرا که بسترها رفتار ساز بوده و #خُوی_مُلوک_شکل_دهنده_خوی_رعِیت است و تاثیر پذیری مردم از وُلاة شان بیشتر از پدرانشان!!...«تحف العقول ج۱ ص۲۰۸ «لینک»
👈برخی از پیامدهای بی توجهی به معیشت مردم با توجه به روایات؛
__قرابتِ فَقر با کُفر و بی دینی
«الکافی ج۲ ص۳۰۷»/ کنزالعمال ۱۶۶۸۷»__فقر و ابتلای به چهار خصلت؛ ۱.ضعف در یقین ۲.نقصان عقل ۳. سستی در دینداری ۴.کم شدن حیا و آبرو «جامع الاخبار ج۱ ص۱۱۰» و... 🗞️جهت آشنایی با #چهل_اقدام مرتبط با مردمی کردن اقتصاد؛ 👈«الگوی مردم پایه مشاغل برتر» 🌴 @Darol_salam
🏴 أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلامُ وَ جَعَلَنَا وَ إِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الإِْمَامِ الْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ السَّلامُ.
خداوند اجر ما را به سبب مصیبتی که از حسین به ما رسیده بزرگ گرداند و ما و شما را از کسانی قرار دهد که در کنار ولی دم او، #امام_مهدی از خاندان محمد(ع)، به خونخواهی او برمی خیزند.
#یادداشت_هفدهم
۲۶ تیر ۱۴۰۳
زینب کبری سلام الله علیها کجا و توصیفات نامُعتبر برخی مداحان کجا!
✍️ بنده در شگفتم که منبع موثق و سند معتبری که بیان کند حضرت زینب کبری سلام الله علیها سر مبارکشان را به محمل کوبیدند و خون جاری شد، کجاست؟؟! چرا این مسأله در برخی هیئات مطرح میشود و کسی چیزی نمیگوید؟؟!!🤔
با دو پرسش، به تبیین این مسأله خواهم پرداخت؛
❓آیا این کار موافق با شأن حضرت زینب سلام الله علیها است؟؟!! آیا این گفتار برخی مداحان و هیئتی ها، با سخن حضرت زینب( #و_ما_رأیتُ_الّا_جمیلاً) سازگار است؟؟!!
❓آیا این کار حضرت سلام الله علیها مخالف با دستور امام زمانش نخواهد بود؟؟!!
اگر طاقت حضرت سر رود و سر را به محمل بکوبد...،حضرت چگونه میتواند در مقابل دشمنان مستکبر ایستادگی کند؟؟!!
چگونه میتواند بار #مدیریت_خبرِ آن واقعه عظیم را به دوش گرفته و #پیامرسان_کربلا برای جهانیان شود؟؟!! و چگونه میتواند پرستاری از کودکان و زنان و مریضان کاروان را بر عهده بگیرد؟؟!!
✍ بله. قبل از واقعه عاشورا آمده است که حضرت بی تابی کردند..
در نیمه های شب، وقتی که حضرت سید الشهدا جملات و قطعاتی از شعر را با خود زمزمه میکند؛( یا دهر أف لک من خلیل/کم لک من اشراق و الاصیل/ من صاحب و طالب قتیل/والدهر لایقنع بالبدیل/ و إنما الامر الی الجلیل/ و کل حی سالک سبیل...)،حضرت زینب سلام الله علیها با شنیدن آن جزع و فزع نمود و...اباعبدالله علیه السلام فرمودند: «ای خواهرم! شیطان #حلم و صبر شما را نگیرد، اگر قطاة میتوانست از دست صیاد آسوده گردد به خواب میرفت!!...»
امان از دل زینب...😭
حضرت سلام الله علیها در ادامه سیلی به صورت خود زده و پیراهن خود را پاره کرده و از هوش رفتند... امام بر بالین ایشان حاضر شده و بعد از پاشیدن آب به صورت مبارکشان فرمودند؛« ای خواهر! از خداوند بترس و #صبر_در_مصائب داشته باش...در مرگ من چهره نخراش و بی تابی نکن و پیراهنت را پاره مگردان.هنگامی که من از دنیا رفتم،صبر نما...»
📚(زندگانی چهارده معصوم علیهم السلام نوشته امین الاسلام شیخ طبرسی
ج۱ ص ۳۳۷)
و یا حضرت در روایتی دیگر به خواهرشان فرمودند؛«لیس لک الویل یا أخیة! أسکتی رحمک الله لا تشمتی القوم بنا!
📚(عوالم العلوم...ج۱۱ ص۹۶۲)
یعنی #بی_تابی_نکن! و سکوت پیشه کن که خداوند تو را مورد رحمت قرار دهد! و باعث نشو که شماتت و سرزنش این قوم(دشمن) علیه ما بر انگیخته شود...
✍ لذا بی تابی و از هوش رفتن حضرت قبل از شهادت سید الشهداء بوده (چرا که احساسات حضرت برانگیخته و جریحه دار شده و بی تابی نموده؛چه اینکه خواهران معمولا نسبت به برادران خود چنین اند...) و قبل از آن که امام او را #نهی_از_جزع_وفزع و بی تابی کنند بوده است. لذا خُرده ای بر آن نیست...
❌ اما در بعد از واقعه عاشورا سند متقنی وجود ندارد که حضرت سر به محمل کوبیدند و خون از سر مبارکشان جاری شد!..
✍ بنابراین ذکر مسأله سر به محمل کوبیدن، برگشت آن، به #هتک_شأن حضرت زینب سلام الله علیها و تخطی از فرمان امام زمانش است!!
و این با مقام والای حضرت( با توجه به قرائنی که عرض شد) تناسبی ندارد.
🌴 @Darol_salam