درسته روز جمعه واسه استراحت
هست، ولی به معنی این نیست که
همه چه رو تعطیل کنیم. 😐
منم فقط روزای تعطیل فرصت
استراحت دارم، ولی بهترین
موقعیت واسه صحبت درمورد
موضوع ........⁉️⁉️
امروز یکی دو ساعت مطالب
کانال رو دنبال کن. چون یه
موضوع خیلی مهم رو میخوام
بهت بگم. 👇
.
میدونی اضافه وزن چه عوارضی داره☹️👇🏻
هرچه وزن شما بیشتر شود، بافت چربی شما نیز بیشتر میشود. ...
دیابت از عوارض چاقی ...
اختلال در چربی خون از عوارض چاقی ...
بیماری عروق کرونر از عوارض چاقی ...
سکتهی مغزی از عوارض چاقی ...
سایش مفاصل (استئوآرتریت) ...
توقف تنفس در خواب از عوارض چاقی ...
سرطان از عوارض چاقی...
.
.
❗️کینوا یا #کینوآ یک منبع غذایی سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بوده که فاقد گلوتن است که بسیار مقوی برای #کودکان و #بزرگسالان است.
❗️ این دانه گیاهی ارزشمند معروف به خاویار گیاهی دارای فیبر فراوان بوده و منبع آمینواسیدها و ویتامینها، کلسیم، آهن، پتاسیم، زینک و فسفر است.
❗️هزاران سال قبل در آمریکای جنوبی این گیاه کشت و کار میشده و مورد استفاده بومیان قرار میگرفته و جالب است بدانید به دلیل مقوی بودن آن، یکی از غذاهایی است که ناسا برای فضانوردان در نظر گرفته است.
❗️ امروزه مصرف آن در سراسر دنیا رواج پیدا کرده و به آن مادر همه غلات میگویند و بسیار پرخاصیت و پرکاربرد است. به دلیل هضم راحت تر کینوا، استفاده از آن برای کسانی که #رژیم دارند و #گیاهخوار هستند و #کودکان غذای بسیار مغذی میتواند باشد.
❗️از کینوا میتوان برای رشد بهتر در کودکان، #کاهش_وزن و #لاغری ، #دیابت ،بهبود #عضله_سازی و #کاهش_فشارخون و #کلسترول بد خون استفاده کرد.
❗️خواص کینوا بسیار زیاد بوده که به همین دلیل آن را با وجود اینکه غلات نیست جزو غذاهای غلهای در سراسر دنیا قرار داده است. حتی برای بیماری های دستگاه #گوارش و رفع #یبوست و بیماری #سیلیاک نیز بسیار مناسب است
.
.
به طور کلی کینوا سه رنگ
،سفید و سیاه و قرمز داریم 👇🏻👇🏻👇🏻
در واقع انواع کینوا تفاوت بسیار اندکی از نظر مواد مغذی و ارزش غذایی دارندو تفاوت اصلی آنها در طعم بافت و زمان پخت آنها است
حالا بریم تا هر نوع از کینوا
رو باهم بررســــی کنیم دوست من ☺️👇🏻
🧆 کینوا سفید: پس از پخت بافت نرم تری از انواع دیگر کینوا دارد و نسبت به انواع دیگر آن در دسترس تر است.
🧆 کینوا سیاه: شیرین تر از دانه های سفید است و رنگ سیاه خود را بعد از پخت شدن هم حفظ میکند.
🧆کینوا قرمز: بعد از پخت به رنگ قهوه ای دیده میشود و کمی شیرین است ،برای تهیه سالاد سرو انتخاب بهتری است.زیرا بعدداز پخت شکل خود را حفظ میکند
.
.
سوال : این کینوای پر خاصیت
رو چجوری مصرف کنیم 🤨😃!!!
کینوا خیلی سریعتر از غلات پخته
میشود و پخت آن اغلب بین ۱۲ تا
۱۵ دقـــیـــقه زمـــان مــیــبـــرد روش
پـــختش هم مــــثل برنـــج هسـت
از کینوای پخته میشه در تهیه سالاد،کتلت،برگر،پاستا،سـوپ
و دیگر غذاها استفاده کرد
کینـــوای خام را هم در تهیـــه جـوانه،
سالادها ،آرد در آشپزی بدون گـلوتن
و کیک ،کوکی میتوان استفاده کرد
.