🍃🌸اسمشون بقالی بود!
بقالی جعفر آقا یا بقالی مش حیدر
بقالی ما حسین آقا بود
توی این بقالی ها دنبال هرچی میرفتی دست خالی برنمیگشتی!
سنگ پا میخواستی یا روغن حیوونی؛ برنج دودی یا دمپایی حموم؛ فرقی نمی کرد...
اصلا این بقالی ها حکم آرام بخش داشتن برای محله ها؛ از کنارشون که رد می شدی ته دلت قرص میشد از اینکه یه جایی هست که تو هر چی بخوای اون داره!
ولی من همیشه فکر می کردم این بقالی ها یه سری اجناس مخفی هم یواشکی میذاشتن تو زنبیل مشتریاشون!
دل گرم
چشم سیر
صبوری
قناعت
اینو از قیافه آدمایی که از این بقالی ها میومدن بیرون می شد فهمید... 🌸🍃😍🤗🥳
✾📚 @Dastan 📚✾
🌷 #هر_روز_با_شهدا🌷
#چشمهایی_که_نمیدیدند!
🌷ما یک گردان بودیم که مأموریت داشتیم یک گردان تانک عراقی را منهدم کنیم. تانکهای عراقی با جاده اهواز _ خرمشهر حدود ۵ کیلومتر فاصله داشتند. رفتیم آنها را دور زدیم و رسیدیم به نزدیکیشان. آنها کاملاً پیدا بودند. افسرها و نیروهای عراقی که روی تانکها قرار داشتند، وقتی منور میزدند به وضوح پیدا بودند. ما همینطور به ستون میآمدیم و ۴۰۰_۳۰۰ متر بیشتر با عراقیها فاصله نداشتیم. اصلاً انگار خدا کورشان کرده بود که ما را نبینند. ما قشنگ رفتیم پشت سرشان و دور زدیم و بعد عملیات را شروع کردیم.
🌷عملیات که شروع شد چندتا از تانکها را که کار خدا بود، منهدم کردیم و بقیه فرار کردند. همینطور پیش میرفتیم. بعد از ۱۰ کیلومتر یک کانال آب بود که ما مأموریت داشتیم آنجا را بگیریم. در جاده خاکیای میرفتیم که دو ایفا عراقی و یک جیپ آمدند و از وسط ما عبور کردند! اصلاً باورشان نمیشد که ما اینقدر پیشروی کرده باشیم. از وسط ما که رد شدند فکر کردند که نیروهای خودشان هستند که بچهها با آر.پی.جی و تیربار آنها را زدند. جیپشان فرار کرد؛ ولی ۲ ایفا را بچهها با مدد الهی زدند.
#راوی: رزمنده دلاور رضا ساده وند
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆بهشت و پيراهن خون آلود حسين عليه السّلام
حضرت صادق آل محمّد صلوات اللّه عليهم حكايت فرمايد:
آن هنگام كه صحراى محشر بر پا شود و خداوند تمامى بندگانش را زنده احضار نمايد، صدائى به گوش همگان خواهد رسيد كه : اى جماعت ! چشم هاى خود را ببنديد و سرهاى خود را به زير افكنيد، چون كه فاطمه دختر محمّد صلّلى اللّه عليه و آله مى خواهد از پل صراط عبور نمايد.
پس همگان چشم هاى خود را مى بندند و حضرت فاطمه زهراء سلام اللّه عليها در حالى كه هفتاد هزار فرشته او را مشايعت و همراهى مى كنند، وارد مى شود و در يكى از موقف هاى مهمّ محشر توقّف مى فرمايد.
پس از آن پيراهن به خون آغشته حضرت ابا عبداللّه الحسين عليه السلام را در دست گرفته و به محضر ربوبى پروردگار عرضه مى دارد: پروردگارا! اين پيراهن فرزندم ، حسين مى باشد، تو خود آگاهى كه با فرزندم چگونه رفتار كردند.
در اين هنگام ، صدائى از طرف خداوند متعال مى رسد: اى فاطمه ! هر خواسته و تقاضائى دارى بگو، كه برآورده خواهد شد.
و حضرت زهراء سلام اللّه عليها اظهار دارد: خدايا! انتقام مرا از قاتلين فرزندم ، حسين بگير.
پس شعله اى مهيب از آتش بر پا شود و زبانه كشان يكايك قاتلين امام حسين عليه السلام را فرو بلعد، همان طورى كه پرنده اى كه دانه از زمين برچيند.
و سپس به عمق دوزخ برگردد و تمامى آن افرادِ ظالم ، به عذاب هاى دردناك مجازات و عقاب خواهند شد.
بعد از آن ، فاطمه زهراء سلام اللّه عليها به سوى بهشت حركت مى نمايد و در حالى كه ذرارى و دوستان و علاقه مندانش همراه او مى باشند، وارد بهشت خواهند شد؛ و از انواع بركات و نعمت هاى آن بهره مند مى گردند.
📚اءمالى مفيد: ص 130 ، ح 6 و در كتاب احقاق الحقّ: ج 25، ص 222 به نقل از اميرالمؤ منين علىّ عليه السلام از پيامبر اسلام صلّلى اللّه عليه و آله وارد شده است .
✾📚 @Dastan 📚✾
📌درگذشت حبیب الله ذوالفنون
🔹حبیبالله ذوالفنون، با نام کامل حبیبالله سلطانآبادی عراقی، در سال ۱۲۳۹ خورشیدی در اراک متولد شد. او از دانشمندان برجسته در حوزه ستارهشناسی و تقویمنگاری بود و همچنین در زمینههای ریاضیات، هندسه، و تفسیر قرآن فعالیتهای چشمگیری داشت.
🔸ایشان پس از گذراندن دروس مقدماتی، علاقه زیادی به علوم نجوم و ستارهشناسی نشان داد و با سالها مطالعه در این حوزه، به کشفیات مهمی از جمله حرکت ماه و ترسیم جداول نجومی دست یافت. این جداول که حاصل بیش از چهل سال پژوهش او بود، مورد استفاده گسترده در زمینه تقویمنگاری قرار گرفت.
🔹او علاوه بر نجوم، در ریاضیات و هندسه نیز نظریات نوینی ارائه کرد و در موضوع تناسب مکعبات دستاوردهایی داشت که مدتها مورد توجه اساتید ریاضی و مهندسی بود. در زمینه تفسیر قرآن نیز اثری از وی به زبان فارسی چاپ و منتشر شده است.
🔸 حبیبالله ذوالفنون در مراکز علمی مهمی همچون دارالمعلمین مرکزی، مدرسه عالی سپهسالار، و دانشگاه تهران به تدریس علوم نجوم، هیئت و مثلثات کروی پرداخت. او از نخستین مدرسان دارالمعلمین مرکزی و از همکاران برجستهای چون استاد عبدالعظیم قریب و عباس اقبال آشتیانی بود.
🔹حبیبالله ذوالفنون در سالهای پایانی عمر خود همچنان به فعالیتهای علمی و تدریس مشغول بود و سرانجام در ۳ دی ۱۳۲۶ پس از سالها تلاش در عرصههای علمی و آموزشی، چشم از جهان فرو بست.
#تقویم_تاریخ
#دی_۳
#حبیبالله_ذوالفنون
✾📚 @Dastan 📚✾