گفتگوی اسلام و مسیحیت
✡ جشن چهارشنبه سوری دانشجویان مدرسه عالی دماوند تهران - سال ۱۳۵۴ 🌐 @jscenter ☪✝ @Debate
✡ یهودیان مخفی در مدرسهٔ عالی دماوند (٣)
1⃣ طبق اساسنامهٔ «بنیاد فرهنگی ایران بتئیل» رؤسای مدرسه را باید هیأت امنا تعیین نمایند و صلاحیت علمی و اخلاقی آنها به تصدیق وزارت علوم و آموزش عالی برسد.
2⃣ اولین مدیر مدرسه از ابتدای تأسیس خانم #اختر_آزادگان بود. اما دقیقاً مشخص نیست که او تا چه زمانی این مسئولیت را برعهده داشت.
3⃣ اختر آزادگان سالها بعد وقتی مدرسهٔ عالی دماوند در ١٣۵۴ تبدیل به #دانشکده_دماوند شد ریاست امور دانشجویان را برعهده داشت و شاید هم پیش از آن در این مسئولیت بوده است.
4⃣ بنا به گزارشهای #ساواک تهران «اختر آزادگان سابقاً #کلیمی بوده و سالها قبل خود و دخترش #مریم_آزادگان تغییر مذهب داده و رسماً مسیحی شده است.» [كه به نظر میرسد این گروش، ظاهری و نوعی پوشش برای آزادی فعالیت بوده است.]
5⃣ همچنین به استناد همین گزارشها «او نیازمندیهای آشکار این سازمان [ساواک] را تأمین مینموده» و دخترش مریم آزادگان نیز با شماره رمز ٣٢٨ برای مدتی با ساواک همکاری میکرده است.
6⃣ در ١٧ دی ١٣۵۶ بهمناسبت #کشف_حجاب در محل دانشکدهٔ دماوند، برنامهای برپا شد و ٣ نفر از زنان (از جمله اختر آزادگان، رئیس امور دانشجویان دانشکده دماوند) پیرامون کشف حجاب زنان و پیشرفتهای آنان در این زمینه به سخنرانی پرداختند که خبر و عکسهای این مراسم در روزنامه کیهان اینترنشنال چاپ و منتشر گردید.
✍ نویسنده: محمد قبادی
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/571N27
🌐 @jscenter
☪✝ @Debate
✡ در #مقاله « #یهودیان مخفی مشهد » ( goo.gl/AQCREo ) میخوانیم كه: در خاطرات #مئیر_عزری سفیر اسرائیل در ایران دوره پهلوی، اشاراتی به برخی #یهودیان مخفی مشهد موجود است که در قسمتی از آن به یهودی مخفی بودن موسی صبی اشاره شده است:
✍ «… میانهی شلمو هیلل [مأمور اداره مهاجرت رژیم صهیونیستی] به یاری پدرم و من با کارکنان وزارت کشور و پلیس در ایران گرمتر میشود و دوستان یهودی و غیریهودی فراوانی مانند شادروانان موسی طوب و #موسی_صبی (وکیل دادگستری)، که کمتر کسی از یهودی بودنش آگاه بود، دست همکاری میدهند. پشتیبانیهای نورالله زبولونی (از جدیدالاسلامهای مشهد)، بازرگان خوشنام مشهدی شایسته یادآوری است. گو اینکه سن و سالی از وی گذشته بود، ولی نمایندگی یهودیان شهرش را در همه کنگرههای جنبش خلوتص به دوش داشت.»
﷽؛
💢 ترسیم ارادت بانوی #مسیحی #ارمنی بر بوم نقّاشی
عشق و ارادت به رهبر معظّم انقلاب و به خاک و میهن و انقلاب متعلّق به همه مذاهب و #ادیان است که بارها و بارها نمونههای این ارادت را از طریق اخبار و روایات گوناگون شاهد بوده ایم. این مساله از روابط عاطفی و رفتار مسالمت آمیز مردم و مسئولان با اقلیتهای دینی از جمله ارامنه و #مسیحیان حکایت دارد.
🔸نقّاشی را به خاطر دل خودم انجام داده و در قبال آن تنها مهر و عشق دریافت میکنم. بعد از اینکه کشیدن تمثال #شهدا را آغاز کردم، تا چهلمین سالگرد انقلاب بود ۳۹ عکس کشیده بودم و تصمیم گرفتم که عکس رهبر چهلمین عکس باشد و آن را به رهبر هدیه بدهم.
👈🏻تاکنون عکس ۵۰ شهید نقاشی کرده که ۶ شهید از ارامنه و بقیه #مسلمان هستند.
🔹عکس شهید خدمت گلستان دکتر عبدالله عباسی را که بر اثر کرونا شهید شدند را هم کشیده که یک روز تصمیم دارم آن را به بیمارستان اهدا کنم تا خدمت ناچیز و کوچکی در این راه انجام داده باشم.
بیشتر بخوانید:
mehrnews.com/xRVNM
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛
نافرمانی مدنی؛ از موسّسات برانداز غربی تا تبیین در شبکه های #مسیحی
نگاهی به عملکرد شبکه های ماهواره ای مسیحی نشان داده که دست اندرکاران آنها به انحاء مختلف در امور داخلی کشور ایران دخالت کرده و حتی در برنامه های آموزشی خود، گروندگان به فرقه #مسیحیت_صهیونیستی را به نافرمانی مدنی و عدم اطاعت از دولت، ترغیب می کنند.
بعد از آزمایش انواع مختلف مقابله با حکومت های مستقل و آزاده جهان، آخرین روشی که توسط نظریه پردازان غربی معرفی شده، جنگ نرم و براندازی از طریق بکارگیری شیوه های مسالمت آمیز است.
یکی از راهکارهای ارائه شده در این جنگ، پیشنهاد اجرای "تاکتیک نافرمانی مدنی" است که در موسّسات مطالعات راهبردی غربی همچون: موسسه "آمریکن اینتر پرایز" آمریکا- که اعضای اصلی آن از جمهوری خواهان تندرو تشکیل شده- صراحتا در پروژه ای موسوم به دلتا، به عنوان یکی از سه ضلع مقابله با جمهوری اسلامی ایران معرفی می شود.
در "نافرمانی مدنی" که به طور خلاصه، شیوه ای آرام و در عین حال پیشرو در براندازی نرم است، پیاده نظام های کشورهای برانداز باید قانون کشور مورد نظر را شکسته؛ هر چند که ضمانت اجراهای سنگینی در بر داشته باشد.
تبیین و تبلیغ این موضوع از سوی شبکه های ماهواره ای مسیحی- وآن هم با استناد به کتاب مقدس و تاریخ تفکر مسیحی- به روشنی پرده از حقایقی در باب وحدت رویکرد بین جنگ افروزان آمریکایی و شبکه های مسیحی در مقابله با کشورهای غیر همسو با سیاست غرب، بر می دارد؛ هر چند که این حقیقت از چشم های عادی پوشیده و در نظر آنها مغفول بماند.
antisect
☪✝ @Debate
﷽؛
کارگری در حال ضدّعفونی #کلیسای جامع سلت (نمک) است. این کلیسای زیرزمینی در یک معدن نمکی ساخته شده و از جاذبه های گردشگری کشور کلمبیا محسوب میشود.
قرار است ماموران بهداشت از این کلیسا دیدن کنند و در صورت تایید رعایت پروتکلهای بهداشتی پیشگیری از شیوع #کرونا، مجوز بازگشایی آن را صادر کنند.
موسسه گفت و گوی ادیان
☪✝ @Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
🎥💔عشق عجیب #کشیش #مسیحی به اهل بیت علیهم السلام
🔻نیمی از قلبم برای حضرت فاطمه سلام الله علیها ❤️ است و نیمی دیگر برای حضرت زینب سلام الله علیها💚
☪✝ https://eitaa.com/Debate
⭕️ #مسیحیت_تبشیری و مهاجران مسلمان
🔸در #کلیساهای مختلف مسیحی، موفّقیت در #مسیحیکردن دیگران یک ارزش به شمار میآید و موجب سرزندگی و نشاط آن مجموعه دینی میشود؛ یعنی در خود اعضای آن کلیسا، نوعی هیجان دینی ایجاد میکند و آنها را به ادامه فعالیت مشتاقتر مینماید. حتی برخی از گروههای تبلیغی مسیحی، از همین تازهمسیحیها تشکیل میشوند،که البته تحت نظارت و رهبری مسیحیان اصلی قرار دارند؛ بنابراین مبلغان مسیحی دو امتیاز دارند: نخست اینکه از حمایت کشورهای پذیرنده برخوردارند؛ و دوم اینکه ورود مهاجران تازهمسیحی به گروهها و کلیساهای آنها، مجموعههای آنها را فعّالتر میسازد.
🔺مهاجران مسلمان، کمابیش از هر نقطهای که آمده باشند، معمولآ و بلکه شاید بتوان گفت همیشه، سعی میکنند یکدیگر را پیدا کنند و با هم باشند. این «با هم بودن» به طور طبیعی برای مهاجران #مسلمان نوعی مصونیت دینی به همراه میآورد، به گونهای که آنها دیگر بهراحتی طعمه مبلغان نخواهند شد. حتی اگر هم مسیحی بشوند، از نظر مبلّغان، مسیحیان خوبی نخواهند شد؛ زیرا «با هم بودن» آنها به طور طبیعی نوعی بازدارندگی ایجاد میکند.
↩️ «آنتیتز» یا به تعبیری «فن بدل» این حالت، آن است که مبلغان #مسیحی گروههایی تشکیل دهند و فرد تازهمسیحی را به آن گروهها وارد نمایند که البته آنها بهویژه ایونجلیکالها که حس داوطلبی نیرومندی دارند و افراد پرانرژی و فعالی نیز هستند، معمولآ این کار را انجام میدهند.
🌐@feraghvaadyan
☪✝https://eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
📽 مقایسه مرگ در نظر #مسیح و حضرت قاسم (علیهماالسلام)
عیسی مسیحی که در این کلیپ مطرح میشود، شخصیتی است که انجیل معرفی میکند اما عیسی مسیحی که ما در اسلام داریم و میشناسیم از شهادت در راه خدا با کمال میل استقبال میکند.
#استاد_کاشانی
☪✝ @Debate
﷽؛
🔸ترس از گسترش اسلام و اقدامات غیر منطقی غرب
آیت الله کعبی:
🔹غرب با وضع قوانین و مقررات #ضدّ اسلامی می خواهد وارد عصر جدیدی از تاریکی قرون وسطی شده و اسلام هراسی و ارائه خوانشی خشن و غیرمنطقی از اسلام ارائه کند.
🔹در #غرب نیز چنانچه در زمینه دین #مسیحیت حمایت های #حقوقی وجود دارد، این چنین حمایت های حقوقی در زمینه اسلام نیز باید ایجاد شود.
🌐 rasanews.ir/002mRC
☪✝ @Debate
﷽؛
شارلی ابدو مجازه به مقدّسات میلیاردها انسان (علاوه بر پیامبر اسلام، در خصوص مسیحیت هم کاریکاتورهای بدی کشیدن که مورد اعتراض کلیسای کاتولیک قرار گرفته) توهین کنه ولی مجاز نیست در خصوص هلوکاست کاریکاتور توهین آمیز بکشه. آزادی بیان در غرب چنین چیزیه!
💬 zahra
☪✝ @Debate
﷽؛
🔻 طبق سند۲۰۳۰ هر گونه آموزش دینی به کودک ممنوع است، فرقی ندارد اسلام یا مسیحیت و... کلاً ممنوع است؛ اما آموزش جنسی نه تنها ممنوع نیست بلکه جزو حقوق کودکی است که هنوز نه بلوغ جسمی دارد و نه بلوغ جنسی.
🔹در ضمن مستشاران بینالمللی هم باید ناظر اجرای سند باشند.
☪✝ @Debate
﷽؛
#کلیسای یودو فول گاسپل⛪️
شاید جالب باشد که بدانید بزرگ ترین کلیسای جهان با گنجایش بیش از یک میلیون نفر در کشور کره جنوبی قرار دارد. کلیسای جامع یو دو گاسپل کره با بیش از صد نفر کارمند و #کشیش، مترجم به 16 زبان مختلف دنیا و دوازده گروه کُر جزو بزرگترین و مجهزترین کلیساهای جهان است و ساختار شکنی جالبی در معماری کلیسا و کاربرد آن ایجاد کرده است. به جز این کلیسا یکی دیگر از مشهورترین کلیساهای مسیحی در کره جنوبی که بسیاری از سریال های کره ای در آن فیلم برداری انجام شده است کلیسای جامع میئونگدانگ است.
آدرس کلیسای یویدو کره جنوبی: سئول، یئونگ دونگ گو، منطقه گوکو کائرو
☪✝ @Debate
﷽؛
👆زائرن از نوع #مسیحی اروپاییش..
در جزیره پاناجیا تینوس یونان که سالانه هزاران زائر رابه خود جلب میکنه؛ از لنگرگاه تا #کلیسا سینه خیز میرن، تا ثواب بیشتری کسب کنن!
این نوع رفتار در پیروان ادیان، علی الخصوص مسیحیان زیاده، هرگز رسانه ای نمیشه، می دونین چرا؟
چون رسانه دست صهیونیسم مسیحیه و یهودیه و اون ها هرگز اِجازه نمیدن چنین اخباری منتشر بشه، از آنسو به وسیله ی همین ابزار رسانه با اِنتشار تصاویر غیرمعقول از عدّه ای ، اسلام را آنطور که خودشان می خواهند به جهانیان معرّفی می کنند.
#سمیه_طالبی_دارستانی
☪✝ https://eitaa.com/Debate
هدایت شده از بانک کتب و مقالات پژوهشی مفام
📚 #معرفی_کتاب :
نام کتاب:ادموند
نویسنده:آمنه پازکی
ناشر:یقظه
📌توضیح :
اولین #رمان عاشقانه #مهدوی که روایت زندگی ادموند پارکر، جوان #مسیحی از خانواده ای سرشناس انگلیسی که گاهی کابوس هایی به سراغ آن میآید و در این کابوس ها حس میکند که #مسیح(ع) به نجات او میآید و...
📖خلاصه ای از کتاب:
ادموند پارکر، جوانی مسیحی از خانوادهای بسیار معروف و سرشناس انگلیسی، دکترای رشته حقوق و از دانشجویان نخبه است. رؤیاهای وحشتناکی گاهگاه به سراغش میآید که معنی آنها را نمیفهمد، گاهی اوقات احساس میکند عیسی مسیح (ع) در آن خوابها برای نجاتش میآید، پس بر آن میشود که به جستجوی حقیقت آنها بپردازد، امّا کسی نمیتواند کمکش کند تا اینکه دست سرنوشت او را به سویی سوق میدهد و ادموند در مسیر سختی برای یافتن حقیقت واقع میشود.
در مسیر دشوار رسیدن به حقیقت، دختر جوان مسلمانی سر راهش قرار میگیرد که برای او نشانهای میشود از جانب خداوند، نشانهای حاکی از عشق عمیق و پیوند قلبی او به اسلام، پس تصمیم به ازدواج با ملیکا و مشرّف شدن به دین اسلام میگیرد که همین مسأله سرآغاز بزرگترین دردسر زندگیاش میشود. در جریان اتفاقاتی با فشار دستهای پنهان صهیونیسم مجبور به جدایی از همسرش میشود و تا نزدیکی مرگ میرود امّا معجزهای او را به زندگی برمیگرداند و در دلش امید دارد که روزی عشقش را دوباره پیدا میکند. بعد از گذشت دو سال فراق و جدایی، موقعیتی فراهم میشود که از انگلستان فرار کند و برای یافتن همسرش به ایران بیاید، امّا در ایران متوجّه میشود که باید به عراق سفر کند..
ادموند، نماد همه انسان های آزاده و متدینی است که برای یافتن نور حقیقت و آن یگانه منجی موعود از مسیرهای صعب العبور می گذرند تا خود را به آن آخرین حجّت خداوند بر روی زمین برسانند و چه بسا که در این راه متحمل رنج های فراوان شوند اما عشق سوزان و چشمه جوشان ایمانشان به آن حضرت، آن ها را در رسیدن به این هدف نهایی یاری می رساند.