من_به_زمین_کربلا_حسین_معلم_شهادتم_من (2).mp3
8.25M
یادمان دفاع مقدس
من به زمین کربلا
بهر فدا آمده ام
حسین تشنه لب منم
شب اول محرم ۱۳۶۵
مصلی اهواز
بانوای حاج صادق آهنگران
شعر: مرحوم حاج حبیب الله معلمی
دوران #جنگ_تحمیلی
🏴 رنگ و بوی ماتم عزای امامحسین (ع) در جبههها
💠 ماه محرم در جبهه رنگ و بوی خاص خود را داشت و هر یگان در مقر خود مراسم ویژهای برگزار میکردند.
🔹همزمان با گرفتن رنگ و بوی عزا در کل کشور روزهای محرم در دوران دفاع مقدس و در جبهههای جنگ غرق در ماتم و عزاداری اباعبدالله میشد. محرم اوج دلدادگی رزمندهها به خدا بود. با اینکه ذکر "یا حسین" از لب، و فکر کربلا از ذهن رزمندهها جدا نمیشد، اما محرم بهانهای بود برای یادآوری بیشتر قیام عاشورا. رزمندهها در حسینیهها و گاه در سنگرها و مقرها از هر فرصتی برای برپا داشتن عزاداری استفاده میکردند.
🚩فضای مقرها رنگ عزا به خود میگرفت. نیروهای تبلیغات تمام سعی خود را برای فضاسازیهای محرمی با نوشتن پلاکاردها و پرچمهای مشکی به کار میگرفتند. شعارها و نواهای دسته جمعی صبحگاه متناسب با حال و هوای محرم گفته میشد، برای بسیاری از رزمندهها محرمهای جبهه منحصر به فردترین محرمها در تمام عمرشان محسوب میشود.
🌷آرزوها برای شهادت در این ماه رنگ و بویی دیگر میگرفت، و گویی مشتاقان شهادت در این ایام مشتاقانهتر آغوش خود را برای شهادت باز میکردند. هرکسی دوست داشت تا شهادت در این ماه نصیبش شود، آرزویی که برای برخی به وقوع میپیوست و آنان را همراه با اصحاب امام حسین (ع) بر سر یک سفره مینشاند.
🌴 هر یک از لشکرها و یگانهای رزمی در محل مقرهای خود برنامههای ویژهای در این ماه برگزار میکردند.
دفاع مقدس
🏴 رنگ و بوی ماتم عزای امامحسین (ع) در جبههها 💠 ماه محرم در جبهه رنگ و بوی خاص خود را داشت و هر ی
🔴 | محرم_در_جبهه |
🔻 رزمندهها در ايام ماه محـرم و صفر بعد از نمازِ جماعتِ صبح، ظهر وعصر مراسم روضهخوانی برگزار و قبلاز نماز مغرب وعشا بصورت دسته عزاداری برای برپايی نماز به سوی حسينيه هاحركـت می كردند. هر گردان به طور جداگانه حسينيه ای سرپا میكرد و رزمندهها به برپايی عزاداری میپرداختند.
📍بهاين ترتيب كه گردانها بطور مخصوص برای خودشان چادر میزدند و از گردانهای ديگر دعوت میشد تا در مراسم عزای سيد و سالار شهيدان شركت كنند.
شب اول محرم96 شوشتر.mp3
9.26M
یا حسین از غمت در خروشم
می برم پرچمت را به دوشم
صوتی
شب اول محرم ۱۳۹۶
شوشتر
حاج صادق آهنگران
شعر: زنده یاد، محمد زمان گلدسته
هر شب محرم به نام کدام شهید کربلا است؟
شب اول:مسلم بن عقیل
مسلم، نخستین شهید واقعه کربلاست. شهادت او کمی پیش تر از حادثه کربلا رخ داده است و شب نخست ماه محرم به پاس فداکاری و جان فشانی های این سفیر شهید راه سرخ، شب حضرت مسلم بن عقیل نام نهاده شده است. مسلم الگوی محبت و وفاست. او عاشقی دل باخته بود که تا آخرین لحظه از عشق پاک خود به حسین (ع) دست بر نداشت و در اوج بی وفایی کوفیان به مولایش وفادار ماند.
جناب مسلم بن عقیل برادرزاده حضرت علی(ع) است و همسر او، رقیه دختر حضرت علی(ع) و کلبیه بود. وی در مکه اقامت داشت و در سال 60 ه.ق به شهادت رسید. چون مردم کوفه اطاعت خود را نسبت به امام حسین(ع) اعلام کردند، امام حسین مسلم بن عقیل را روانه کوفه کرد تا به نام آن حضرت از اهالی کوفه بیعت بگیرد. اما یزید، عبیدالله بن زیاد را به حکومت کوفه فرستاد و عبیدالله مردم را از بیعت با امام حسین(ع) منع کرده و آنها را متفرق ساخت و در نهایت مسلم را به شهادت رساند.
Shab01Moharram1396[03] (2).mp3
12.99M
🍁 28 تیر سال 1376 — سالروز رحلت عبد صالح و عارف زمان، آیت الله العظمی بهاءالدینی
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
📷 👆دیدار فرماندهان جنگ با علمای قم از جمله آیتالله العظمی بهاءالدینی
⚪️ ملاقات هایی که با هماهنگی شهید ردانی پور(طلبه حوزه و شاگرد ایت الله بهجت و بهاء الدینی- جانشین شهید خرازی در لشکر امام حسین-ع) انجام می شد
فرماندهان منطقه در زمان هایی که برای شرکت در جلسه ستاد مرکز عازم تهران می شدند، در بین راه در قم زیارتی نموده و با برخی علما نیز دیدار می کردند
آیتالله العظمی بهاءالدینی از جمله مراجعی بود که همواره آغوش پرمهر خود را به روی رزمندگان و فرماندهان رشید جبهه ها می گشود و گرمابخش محفل عاشقان الله بود💕
🌈 دیدار صمیمانه
📷 وقتی که عالم ربانی، آیتالله العظمی بهاءالدینی در خانه خود از مهمانان پذیرایی می کرد. ایشان در کنار سماور کوچک ذغالی می نشست و برای تک تک میهمانان چایی می ریخت و با رویی گشاده پاسخگوی سوالات آنان بود.
⚪️ این خانه محقر و ساده مکانی بود که آیت الله نزدیک به یک قرن با بیاعتنایی به زخارف دنیا در کمال غنا و بینیازی روحی در آن زندگی کرد (ظاهرا این منزل محقر هم مال همسرش بود!!)
فرماندهان جنگ از جمله شهید صیاد شیرازی نیز از مشتاقات پر و پا قرص ملاقات با ایشان بوده و هر از چند گاهی که به تهران می آمدند در بین راه به زیارت ایشان می رفتند. آقای بهاءالدینی ابتدا اگر آنها ناهار یا شام نخورده بودند می گفت بروند کبابی سرکوچه و پس از خوردن نان و کباب می آمدند و گرداگرد ایشان می نشستند و آن حضرت با چایی از میهمانانش پذیرایی می کرد💕
🌷شهید صیاد شیرازی در محضر آیتاللهالعظمی بهاءالدینی
🔹 علاقه خاص آقای بهاءالدینی به صیاد شیرازی
ا▫️💠▫️💠▫️💠▫️
☀️نورانیت شهید صیاد شیرازی
رفتم قم رسیدم خدمت آیت الله بهاء الدینی ...
ایشان به من نگاهی کردند ،
گویا منتظر بودند که پیغام را برسانم ،
گفتم که حاج آقا ! جناب صیاد به شما سلام رساندند و گفتند دلم برای شما تنگ شده ،
آقای بهاء الدینی فرمودند : شما آقای صیاد را می شناسید ؟
گفتم : حاج آقا فرمانده من است من چطور نشناسمش !
گفتند : شما آقای صیاد را می شناسید ؟
با سؤال دوم فهمیدم که حاج آقا به من می خواهد بگوید شما نمی شناسیدش .
گفتم : نه آن قدری که شما می شناسید .
گفتند : آقای صیاد را می شناسید؟
گفتم : نه حاج آقا
سه بار از من سؤال کردند و بار سوم گفتم نه حاج آقا.
ایشان گفتند : صیاد یک پارچه نور است ،
سه بار هم تکرار کردند
(نقل از یکی از شاگردان آقای بهاء الدینی)
ا🌱🌱🌱🌱🌱
🍁 ۲۸ تیر ۱۳۷۶ -سالروز رحلت آیت الله العظمی بهاءالدینی
🌴ایشان از نمونههای روحانیان زاهد و عامل بود؛ به نماز شب و رعایت جزئیات مسائل اخلاقی پایبندی بسیار داشت و از علاقمندان عالمان آزاده به شمار میرفت. ایشان شیفته کسانی همچون آیتالله سیدحسن مدرس بود و حتی با حالت بیماری نیز زیارت قبر او در کاشمر را از یاد نمیبرد. این عارف سترگ، در تحمل مصائب و سختیها صبور بود و به خواندن قرآن و ادعیه شوق فراوان داشت. به دفاع از حریم ایران اسلامی اهمیت فوقالعاده میداد و به همین خاطر، به رغم کهولت سن و رنج بیماری،چندین بار در زمان جنگ در جبههها حضور یافت و با نفس رحمانی خود، روحیهبخش رزمندگان اسلام بود
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شور و شعف آیت الله #بهاء_الدینی در هنگام شنیدن مدح #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) از زبان استاد #حبیب_الله_چایچیان (حسان)
۲۸ تیر سالگرد ارتحال آیت الله #بهاء_الدینی