فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دوست دارید افسردگی بگیرید این خونه های هوشمند ژاپنی رو از دست ندید!
هم صداش آرامش بخشه هم ازاردهنده :)
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستی شمام این مدلیه؟:))
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی روستایی غذای گیاهی
بادمجان شِکم پُر
.
Stuffed eggplant, known as "Dil Dokoneh" in Gilan, is an authentic and festive dish that can be a unique choice for hosting guests during Nowruz.
بادمجان شکم پر یه غذای اصیل و مجلسیِ گیلانه که میتونه یه انتخاب بی نظیری برای پذیرایی از مهمونات تو ایام نوروز باشه.
.
Cr: Rural_Cuisine
.
🔴Ingredients for 5 Servings:
5 Medium Eggplants
5 Tomato
400 gr Walnut
40 gr Mint
40 gr Eryngium planum Leaves
40 gr Parsley
40 gr Basil
40 gr Satureja
4 Cloves Garlic
1 Onion
2 Tablespoons Pomegranate Paste
1 Tablespoon Tomato Paste
1 Tablespoon Mountain Caraway Powder
1 Teaspoon Black Pepper Powder
Salt as Needed
.
🔴مواد لازم برای ۵ نفر:
۵ عدد بادمجان متوسط
۵ عدد گوجه
۴۰۰ گرم گردو
۴۰ گرم نعنا
۴۰ گرم چوچاق
۴۰ گرم جعفری
۴۰ گرم ریحان
۴۰ گرم مرزه
۴ حبه سیر
۱ عدد پیاز
۲ قاشق غذا خوری رب انار
۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق غذا خوری زیره کوهی (گاو زیره)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
نمک به میزان دلخواه
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍