✨ کندر بجوید!✨
📝 خاصیت مهم کندر آن است که میتواند برای درمان سرماخوردگی و بهبود گلو درد ناشی از آن موثر باشد و شما را از خوردن داروهای زیاد نجات دهد.
🔖 دیگر خواص کندر:
🌟 درمان یبوست
🌟 پاکسازی معده
🌟 گندزدایی از کلیه
🌟 درمان آلزایمر
🌟 جلوگیری از پوسیدگی دندان و سفید کردن آن
🌟رفع بوی بد دهان و
🌟 درمان بیماریهای مفصلی
👨🔬 تحقیقات ثابت کرده دود کردن کندر در خانه، یک مسکن طبیعی برای اضطراب، افسردگی و سردرد است
☘️ 🌱
#پیام_سلامتی
❌بيماري هاي ناشي از نخوردن صبحانه
🔻ابتلا به ديابت
🔻افزايش بيماري قلبي
🔻اضافه وزن افزايش چربي
🔻كند شدن سوخت و ساز
🔻كاهش بهره هوشي
🔻كاهش انرژي بدن
🔻ضعف اعصاب🦋🦋
✅ منابع غذایی ویتامینها:
📍منابع خوب کلسیم:
آب پرتقال، پنیر خامه، پنیر سوئیسی، پنیر چدار، فنجان شیر، شیر سویا، پنیر موزارلا، خانواده کلم، لوبیای سفید، اسفناج پخته، ماکارونی پخته و پنیر، ماست، شکلات، بستنی، غلات صبحانه، سیب زمینی شیری، بروکلی
📍منابع خوب آهن:
سبزیجات، غلات صبحانه، آرد جوی دو سر، سویا، استیک، میگو، همبرگر، نخود، جوانه گندم، تخم مرغ
📍منابع خوب تامین روی:
همبرگر، استیک، سبوس گندم، دانه عدس، ذرت، تخم مرغ
📍منابع خوب تامین ویتامین D:
ماهی، زرده تخم مرغ، قارچ، نور خورشید
📍منابع خوب تامین ویتامین A:
هویج، شیر غنی شده، تخم مرغ، بروکلی، فلفل قرمز دلمهای، انبه خرد شده، فلفل سبز دلمهای
📍منابع خوب تامین ویتامین C:
فلفل قرمز دلمهای، پرتقال، بروکلی، توت فرنگی، طالبی، انبه، موز، سیب زمینی، اسفناج
🌿 🌿
عوارض زیاده روی در مصرف مریم گلی
🔸از برگ های مریم گلی می توان یک محلول دهان شویه ای تهیه کرد که در درمان بیماری های دهان و گلو مفید است؛ اما با تمام خواصی که این دمنوش دارد، از مصرف بیش از حد آن در زمان طولانی خودداری کنید زیرا باعث افزایش ضربان قلب، گرگرفتگی، خشکی دهان، تشنج و سرگیجه می شود.
🔸 روش آماده سازی: همه یک و نیم قاشق چای خوری پودر دو قاشق غذاخوری برگ مریم گلی را در یک قوری بریزید و آب جوش با دمای 70 یا 80 درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید دمنوشتان به مدت 15 الی 20 دقیقه دم بکشد. این دمنوش طعم تلخی دارد. پس در صورت تمایل، برای شیرین کردن آن می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
🌿
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزای دل 😘
با آموزش ترشی گوجه سبز در خدمت شما دوستای گلم هستم 😘😘
بریم که با هم این ترشی خوشمزه رو درست کنیم 😋😋
💟مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز💟
گوجه سبز ۵۰۰ گرم
نعنا خشک ۱ ق م
گلپر ۱ ق م
ترخون ۱ ق م
نمک به میزانلازم
سرکه به میزان لازم
فلفل قرمز(قابل حذف) ۱ ق چ
💟رسپی گوجه سبز💟
ابتدا گوجه سبزها رو بشورین و روی پارچه ی نخی پهن کنید تا خشک بشن بعد نصف شیشه تمیز وخشک رو از گوجه سبز پر کنید بهش ترخون ، نمک ، نعنا و گلپر رو اضافه کنید و شیشه رو مجددا پر از گوجه سبز کنیدو ظرف رو از سرکه پر کنید ودرب شیشه رومحکم ببندید و جای تاریک و خنک بزارید بمونه بعد از دو هفته ترشی ما آمادست 😋😋😋
سودا در اندامهای بدن چه می کند؟👀👇
🌹 سودا در #پوست:
هرگاه سودا در پوست زیاد شود بیماری کک و مک . لکه های قهوه ای و خال سیاه به وجود می آید
افزایش سودا موجب موی زائد و ضمختی مو نیز می شود
🔹سودا در #بدن:
باعث بوی بد بدن و دهان بخاطر سردی و یبوست
پوست خشک
خشکی دست و پا
بد خوابیدن و کابوس
تیرگی چهره و سیاهی دور چشم
اذیت شدن در سرما
دوستدار گرما
آشکاری مفاصل و سیب گلو
سردرد
کمر درد
واریس
بواسیر
لخته بودن خون قاعدگی
🔹 سودا در #مفاصل:
باعث خشکی و در نتیجه آرتروزمی شود. و آرتروز گردن نیز بروز می کند
🔹 سودا در #مغز:
وسواس فکری (افکار منفی)
وسواس عملی
فکر و خیال زیاد
افسردگی
استرس و اضطراب زیاد
کابوس
دائم با خود حرف زدن
🔹 سودا در #سر:
سردرد سوداوی
با خوردن یا بو کشیدن گرمیجات آرام ترمی شوند
تاری و ماتی چشم
شب کوری
وزوز گوش
🔹سودا در #گوارش:
اشتها زیاد می شود اما کاذب است و توان خوردن کم
دچار نفخ شکم زیاد می شوند
یبوست دارند
بوی بد دهان
🔹 سودا در #روده:
باعث یبوست و خشکی و در نتیجه آن بیماری هایی از قبیل بواسیر و کولیت می شود