یک اعتراف تاریخی دیگر: تاثیر افزایش دستمزدها روی تورم سال گذشته تنها ۳.۳ درصد بود!
👤 محمد جعفری، رئیس امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه: سازمان برنامه مخالف افزایش ۵۷ درصدی دستمزد در سال گذشته بود، در حالیکه تاثیر افزایش دستمزدها روی تورم سال گذشته تنها ۳.۳ درصد بود!
-----------------------------------
ما همان مواقع این محاسبه را انجام دادیم و برای دولتمردان هم فرستادیم اما متاسفانه گوش شنوایی وجود ندارد!
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
جناب غنی نژاد امام و رهبری کارشناس نیستند ،سیاستگذارند!
اولا بهتر می دانید هر سیاست ولو سیاست اقتصادی صرفا ابعاد اقتصادی ندارد. اقتصاددان به ابعاد اقتصادی ،جامعه شناس در ابعاد اجتماعی، سیاستمدار در وجوه سیاسی و متخصص امور فرهنگی به تبعات فرهنگی اجرای سیاستها توجه دارد .
حال اگر حاکم جامعه بخواهد به حرف اقتصاددانها عمل کند از بین اقتصاددان ها به حرف کدامیک عمل کند؟ دکتردرخشان یا دکتر غنی نژاد؟ از بین جامعه شناسها و ... چطور؟
جناب غنی نژاد، اصولاجایگاه حاکم جامعه (ولو جامعه غیردینی) جایگاه یک سیاستگذار است و سیاستگذار باید یک ایدئولوگ باشد و نه کارشناس، و کارشناسان در نقش مشاوران سیاستگذارانند. حاکم جامعه باید صاحب اندیشه اداره جامعه باشد و بداند که جامعه را به کدام سمت می خواهد ببرد، که اگر چنین باشد میتواند تشخیص دهد که حرف کدام کارشناس را بپذیرد و کدام را نپذیرد!
حال سوالی که مطرح است اینکه آیا امام خمینی که سالها پیش از انقلاب نظریه ولایت فقیه را مطرح کردند ایدئولوگ نیستند؟ رهبر انقلاب چطور؟
از سوی دیگر شما که این چنین از نظرات کارشناسان دفاع می کنید بفرمایید که آیا جایگاه کارشناسان را در سطحی می دانید که هر حرفی که می زنند آثار سیاسی و فرهنگی و اجتماعی آن را بدانند؟ تجربه خلاف این را نشان می دهد. حذف ارز 4200، بنزین 3000 تومنی و ... مسائلی بود که با توصیه کارشناسان همسو با جنابعالی و صرفا با نگاه صرفا اقتصادی به قضیه اجرا شد و اکنون تبعات مختلف اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی اجرای آن را مشاهده می کنیم.
پس لطفا جایگاه کارشناس را با سیاستگذار جابجا نکنید.
ثانیا به نظر می رسد قبول دارید که امام و رهبری هر دو اسلام شناسند. جناب غنی نژآد اینکه امام، به قول شما قانون اساسی را از چنگ سوسیالیسم نجات داد نه به خاطر این بود که ایشان لیبرال بودند، بلکه به این خاطر بود که اسلام چنین گفته بود، همانطور که تاکید امام و رهبری بر خودکفایی در محصولات استراتژیک نیز نه به این خاطر بود که سوسیالیستند بلکه اسلام سلطه بیگانگان بر امورات مسلمین را مجاز نمی داند.
جهت استحضار عرض کنم که آنچه به عنوان اقتصاد اسلامی شناخته می شود اعم از مکاسب و مقاصد،در جهت تحقق عدالت اقتصادی، عدم سلطه بیگانگان بر مقدرات جامعه،جریان داشتن ثروت در دست همه آحاد جامعه و نه تنها ثروتمندان(عدم تداول ثروت)، رفع فقر و تنگدستی از اصول مسلم حکمرانی اقتصادی است!
اگر رهبری این امور را مطالبه کنند جنابعالی به این بهانه که ایشان کارشناس نیستند به حرفشان اعتنا نمی کنید؟ اصولا آیا سطح این مطالبات را سطح کارشناسی می دانید؟؟
یکی از محاسن مناظره جنابعالی با دکتر درخشان این بود که پشت پرده عدم تحقق مطالبات امام و رهبری را در این سالها برملا کرد، و نشان داد که مشکل از شاگردان دیروز شماست که کارشناسان امروز ما نیز هستند، شاگردانی که به تبعیت از استاد به جای پیگیری تحقق مطالبات امام و رهبری، به دنبال برچسب زدن و تغییر ریل سیاستگذاری ها هستند. مساله ایکه نشان از این دارد کارشناسان ما دچار توهم جایگاه شده اند و فکر می کنند با تنزل جایگاه امام و رهبری می توانند جایگاه خود را بالا ببرند!
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از از بهشتی برای امروز
بهشتی چپ نیست
#شهیدبهشتی: گفته ایم با اقتصاد دولتی مخالفیم
منبع: #شهید_بهشتی، نظام اقتصادی در اسلام (مباحث کاربردی ) ۱۳۹۷، تهران: انتشارات روزنه
1. یکی از اصولی که در سیستم اجتماعی و اقتصادی ما براساس معیارها و تعالیم اسلامی بر آن تأکید داریم، این است که در جامعه اسلامی باید از یک طرف کوشش شود دولت همه ی مصالح مردم را مورد توجه قرار بدهد و تأمین کند، ولی از سوی دیگر کارها هر چقدر ممکن است کمتر دولتی شود. مردمی بودن کارها و دولتی نشدن مدیریت جامعه به عنوان یک اصل از اصول نظام اجتماعی و اقتصادی اسلام است. ص157
2. گفته ایم با #اقتصاد_دولتی مخالفیم. ما با دولتی شدن اقتصاد مخالفیم و اقتصاد باید در حداقل ضرورت، دولتی باشد. این جزء اصول بود. ما با دولتی شدن اقتصاد مخالفیم. معتقدیم دولتی شدن اقتصاد، انسان های جامعه را وابسته می کند. منظور از وابستگی هم این است که انسانهای جامعه همه مزدور دولت می شوند. نظام مزدوری از بین نمی رود. منتها در سابق، مزدور اشخاص بودند، حالا مزدور دولت می شوند. ص235
3. در جامعه ی اسلامی، نقش محدودیتهای دولتی مورد پذیرش است ولی این محدودیت ها باید به حداقل ممکن برسد. بنابراین، اصل بر کاهش نقشهای الزامی و اجباری افراد از ناحیه دولت و اینکه دولت در کار افراد کمتر دخالت بکند است. ص216
#اقتصاد_مردمی
#بهشتی_مظلوم
#مناظره
#اقتصاد_اسلامی
@shahiddoctorbeheshti
هدایت شده از مشفقون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگر آقای خامنه ای اقتصاد خونده!؟
پاسخ علمی و دقیق آقای دکتر غنی نژاد (مدافع نظریه اقتصاد لیبرال) در ابتدای مناظره جهان آرا به سؤال غیر دقیق آقای دکتر غنی نژاد (یعنی خودشان!) در انتهای مناظره...☺️
🔸 سؤال ایشان بعد از دو ساعت مناظره:
«مسألة: آقای خامنه ای و امام خمینی مگر اقتصاد دان هستند؟ ... ما راجع به فقه و فقاهت نمی توانیم حرف بزنیم و اجتهاد کنیم. خب نخواندیم... اونا مگه اقتصاد خوانده اند؟ چرا باید تابع فرمایش کسانی باشیم که اهل تخصص نیستند؟»
🔸 پاسخ: فیلم بالا را ببینید... برش هایی از صحبت خود آقای دکتر هست در دقایق اولیه مناظره!
✅ نتیجه: جناب دکتر! خودتان می گویید فقه شیعه، یک باب عظیمی به نام معاملات دارد، آن وقت یک فقیه مجتهدی در طراز مرحوم امام و مقام معظم رهبری، آن باب عظیم را به صورت تخصصی نخوانده و نمی دانند؟
اگر در آن باب عظیم اجتهاد نکرده و سیاست های کلی اقتصاد در اسلام را ندانند که فقیه نیستند!
پ.ن: لیبرالیسم، سرشار از تناقضات است...
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
کووز در سال ۱۹۹۱ (۱۳۷۰شمسی) بهعلت نگارش ماهیت بنگاههای اقتصادی جایزۀ نوبل برد. او در این نوشته با اشاره به این نکته آغاز میکند که در نظریۀ اقتصادی اسـتاندارد هرچیزی در اقتصاد خودبهخود و بهنحوۀ داوطلبانه کار مـیکنـد و وقتـی قیمـتهـا تغییـر میکنند افراد و بنگاهها خود را با آن وفق میدهند.
حال سؤال اینجاست کـه وقتـی چنـین بازاری وجود دارد دیگر چرا بنگاهها ایجاد میشوند؟ پاسخ کووز به این سؤال این است که از آنجاکه استفاده از بازار هزینه دارد (هزینههایی مثل کسب اطلاعـات، بسـتن قـرارداد، وغیره) از بنگاهها استفاده میشود. ازنظر کووز فرد در یک بنگاه داوطلبانه عمل نمیکند، بلکه برمبنای دستورالعمل کار میکند.
منبع: کسمایی، ۱۳۹۷، ۷۶ و ۷۷.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥اقتصاددان خارجی در بیت رهبری❗️
🔻دکتر«بودی یانا»Boediono دارای دکتری تخصصی #اقتصاد و همچنین سه دکتری افتخاری از دانشگاههای بین المللی و صاحب مقالات علمی فراوانی است و در دهه قبل به عنوان وزیر دارایی و #معاون_رییس_جمهور کشور ۲۷۵ میلیونی #اندونزی مسئولیت داشت.
🔻وی در سال ۱۳۹۱ در دیدار با رهبر حکیم انقلاب با اشاره به تخصص خود در زمينه اقتصاد، خطاب به امام خامنهای گفت: من ديدگاههاي جنابعالي را درخصوص #اقتصاد_مقاومتي مطالعه كرده ام و اين ديدگاهها بسيار جالب و جديد است.
🔸پ.ن۱: اما در کشور خودمان ایران امثال #دکتر_غنینژاد را داریم که پس از چند دهه که نظام مظلوم اسلامی، کرسی درجه اول تدریس و پژوهش و مشاورت را به انضمام میلیاردها تومان پول در اختیارشان قرار داده تا نسل جوان را مطابق ارزشهای اسلامی تربیت کنند؛ ناگهان پرده بر می اندازند و شمشیر لیبرالیسم را بر فرق اسلام فرود آورند و افتخار می کنند!!
🔸پ.ن۲:تفکر غنینژادی بجای اینکه در سال ۹۱ به راهبرد اقتصاد مقاومتی عمل کنند، با نسخههای اقتصاد لیبرالیستی یک دهه سقوط اقتصادی را بر کشور تحمیل کردند و امروز به جای شرمساری و عذرخواهی و پاسخگویی، نعل وارونه می زنند یکیشان از #رفراندوم و تغییر قانون اساسی سخن می گوید... و دیگری فریاد میزند خمینی و خامنهای که سخن خدا را بر لب دارند نباید سخن بگویند...!!
🔸پ.ن۳:این نمونهای از بی نهایت نمونههایی است که در آرشیو بیت خاک می خورد. کاش فیلم های اصلی این دیدارها منتشر شود تا دستان مستندسازان و پژوهشگران برای دفاع از حقیقت در برابر هجومها پُرتر باشد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو:👇
@Gaami_no
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لیبرالیسم و قوانین الهی
دکتر غنینژاد:
۱. من لیبرالم
۲. لیبرالیسم یعنی حکومت قانون
۳. قانون توسط انسان کشف میشود نه اینکه توسط خدا وضع شود
پاسخ #شهید_بهشتی به دکتر غنینژاد را ببینید و بشنوید.
#اعترافات_تاریخی
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اندیشکده قصد
مصداق مهم #عدالت، رفع نابرابری است اما گستره وسیع عدالت از ذهن و قلب و عقیده و قضاوتهای شخصی شروع میشود و به #مبارزه_با_استکبار برای عدالت بینالمللی کشیده میشود که متأسفانه برخیها با شعار عدالتطلبی، مبارزه با ظالمان جهانی را مصداق عدالتخواهی نمیدانند.
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، ۱۴۰۲.۰۱.۲۹
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم/ در این ویدئو ملاحظه بفرمایید که یکی از مدیران وزارت راه و شهرسازی در حضور یکی از نمایندگان مجلس اعتراف میکند که در نهضت ملی مسکن که زمینش رایگان است، مسکن ویلایی در مقایسه با مسکن آپارتمانی تا ۲۰ درصد ارزانتر پای مردم تمام میشود؛ مثلا اگر آورده مردم (با احتساب وام) برای ساخت مسکن ویلایی بایستی هشتصد میلیون تومان باشد، برای آپارتمان با همان متراژ بایستی یک میلیارد تومان بدهند، یعنی دویست میلیون تومان بیشتر!
اما عجیب آنکه شورای عالی شهرسازی هنوز هم حاضر به تجدید نظر در سیاستهای اشتباه قبلی نیست و کماکان فقط در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر اجازه میدهند که نهضت ملی مسکن با الگوی ویلایی ساخته شود که جمعیت این شهرها فقط حدود ۱۰ درصد از جمعیت کشور است!
بحثهای فرهنگی و اینکه آپارتمان نشینی سبک زندگی ما را نابود کرده است به کنار؛ اما از منظر اقتصادی، اینکه باوجود علم به گرانتر بودن آپارتمان، باز هم در این اوضاع اقتصادی، مردم را مجبور میکنند که هزینه بیشتری بپردازند و آپارتمان نشین شوند چه معنایی به جز اعتماد به سقف دوستان دارد؟! مجلس محترم، علما، اساتید، دلسوزان! آیا این نوع اجبار مردم به پرداخت هزینه بیشتر، اجحاف در حق این ملت نازنین نیست؟ آیا مملکت پهناور ما مشکل زمین دارد؟ در قبال این اجحاف به مردم هیچ وظیفهای به جز سکوت نداریم؟!
@baladetayyeb
🔺ورود ۵۰ هواپیمای باری و مسافری جدید به کشور
رئیس کمیسیون عمران مجلس:
🔹۵۰ فروند هواپیمای باری و مسافری به ناوگان هوایی کشور، وارد شدند و تعدادی از آن نیز عملیاتی شده است.
🔹متوسط عمر این هواپیماها بالای ۲۰ سال است.
🔹ناوگان هوایی مسافری کشور فرسوده بوده و به لحاظ کمیت پایین است. از حدود ۵۰۰ هواپیما حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ فروند هواپیمای فعال داریم./تسنیم
@AkhbareFori
دکتر علی سعیدی
🔺ورود ۵۰ هواپیمای باری و مسافری جدید به کشور رئیس کمیسیون عمران مجلس: 🔹۵۰ فروند هواپیمای باری و
یک زمانی برای ورود چند تا هواپیما، کلی باج میدادند و با ورود اولین نمونه، عکس یادگاری میگرفتند! اما امروز خبر ورود ۵۰ هواپیمای جدید آرام و بیسروصدا لابهلای فضای سیاهنماییشده، میآید و میرود! خبرهای #امید_آفرین همینطوری ناپدید میشوند و اما خبرهای بد و ناامیدکننده به اصطلاح وایرال میشوند. به همین راحتی ذهن ما جهت داده میشود!
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
اعلام اعتصاب سراسری در سرزمینهای اشغالی
🔹احزاب مخالف کابینه بنیامین نتانیاهو این هفته را هفته اعتصاب سراسری نامگذاری کرده و از حامیان خود خواستند در مخالفت با تغییرات قضایی نتانیاهو به خیابانها بیایند و تظاهرات گستردهای را با هدف فلج کردن نهادهای سیاسی برپا کنند.
tn.ai/2887362
@TasnimNews
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیفیت و پشت پرده جلسه استیضاح امروز در نطق این خانم نماینده عیان است.
نمایندهای که فرق قیمت بازار آزاد با قیمت کارخانه را نمیفهمد!
و میگوید چرا تولید خودرو افزایش یافت!!!
خانم فلاحی میگوید:
🔷اگر با دلار 50 هزار تومانی هم حساب کنیم قیمت خودروها میلیاردی نمیشود
🔶چه کسی به شما اجازه داده است با افزایش 40 درصدی تولید به قاتلان خاموش مردم اضافه کنید!
سکوت میکنم که این سکوت منطقیتر است..
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
#لیبرالیسم با تمام قوای رسانهای خودش بیرون آمده تا بار دیگر از #اصلاح_چارچوب_های_غلط جلوگیری کند.
گام بعدی این است که فضای اصلاح را در داخل چارچوبهای فاسد سرمایهداری مانند بورس و بانک و بیمه و مالیات باز کند و از این طریق خودش را تقویت کند.
🆔 @DrSaeedi
آنطونیوس حنانیا ، متفکر مسیحی و استاد جامعه شناسی و روانشناسی که سالهای طولانی عمرش را در اروپا به تحقیق پرداخته است ،در گفتگو با روزنامه الوفاق:
🔺در قرن های گذشته دختران پاک و عفیف مسیحی را فریب دادند و حجاب را به اسم آزادی از سرشان برداشتند. سالها گذشت تا امروز اروپایی ها فهمیدند حجاب محافظ نجابت آنها بود.
💢تاریخ اروپا را بخوانید و از کسانی که کمی سنشان بالاتر است بپرسید که هنوز یادشان می آید. در سالهای دور اگر در اروپا زن یا مردی ناپاک یود انگشت نمای مردم می شد و مردم به دلیل آنکه او فردی بی اخلاق بود او را طرد می کردند، ولی امروز بلایی بر سر کشورهای اروپایی آورده اند که بیمارستان هایشان از فرزندان بدون پدر و مادر پر شده است و این نتیجه سیاست های استعماری صهیونیست هاست.
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
⭕نقدی علمی و مستدل بر اتهامهای دکتر غنینژاد در مناظره شبکه افق درخصوص چپی و سوسیالیستی خواندن دیدگاههای شهید بهشتی (قسمت اول)
🖋سعید سیدحسینزاده، دکترای اقتصاد
💡از نظر شهید بهشتی دولت نباید کارفرمای بزرگ شود و دولت سالاری ممنوع است/ اقتصاد مردمی؛ الگوی جایگزین شهید بهشتی در برابر اقتصاد دولتی است
♦ در مناظره تلویزیونی چند روز پیش، دکتر غنینژاد اقتصاددان لیبرال، مدعی شد اساس اصول اقتصادی قانون اساسی جمهوری اسلامی کاملاً متأثر از تفکر چپ بوده و اتفاقاً از اسلام در مواد اقتصادی اثری نیست.
وی معتقد بود بنی صدر و شریعتی نقش مهمی در تدوین قانون اساسی داشتند و باتوجه به فوت شریعتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در کنار بنیصدر از «شهید بهشتی» به عنوان شخصیتی که در جهتگیری چپ و سوسیالیستی قانون اساسی مؤثر بوده است، نام میبرد.
♦ برای بررسی درستی یا نادرستی این ادعا، باید به مشروح مذاکرات مجلس خبرگان قانون اساسی مراجعه کرد که در چهار جلد چاپ شده است.
♦با توجه به ویژگی های نظامهای سوسیالیستی سه سؤال از اندیشه شهید بهشتی پرسیده شده و بدان پاسخ داده می شود:
❓سؤال اول) آیا شهید بهشتی به آزادی های فردی و انگیزه ها و منافع شخصی در فعالیتهای اقتصادی توجهی نداشته است و مانند نظامهای سوسیالیستی معتقد به اصالت جامعه و فداکردن شخصیت افراد در راستای اهداف جامعه است؟
♦ شهید بهشتی صراحتاً مبنای «اصالت جامعه» مدنظر سوسیالیستها را رد میکنند. ایشان معتقدند دو نوع جامعه وجود دارد: جامعه کاپیتالیستی که اقتصاد خودشان را به بهای محروم کردن دیگران ارتقا داده اند و یک دسته هم که اقتصاد را برنامه خودشان قرار دادهاند، ولی به آزادگی انسان با توجه به تمام ابعاد انسانی خود توجهی نکردهاند (جامعه سوسیالیستی).
♦ شهید بهشتی معتقد است از منظر اصول اسلامی؛ مسئله اصلی تأمین آزادگی انسانهاست که اقتصاد را ما برای آن مقدمه میدانیم و نه هدف اصلی و بنابراین ایشان پیشنهاد می دهند در مقدمه اصل 43 قانون اساسی کلمه «برای تأمین آزادگی انسانها» اضافه شود (ص1450).
♦ برخلاف رویکردهای کاپیتالیستی و سوسیالیستی، شهید بهشتی آزادی اقتصادی واقعی برای افراد را قبول داشتهاند که هم خود را در شکل، محتوا و ساعات کار نشان میدهد و هم در منع اعمال روز برای تحمیل کار و بهرهکشی از افراد (ص1480). از نظر ایشان نه مانند اقتصاد سوسیالیستی باید افراد را تحمیل به انجام کاری کرد و نه مانند اقتصاد سرمایهداری به بهانه آزادی نیروی کار باید کارگر را استثمار کرد و شرایط کاری او را به نوعی ترسیم کرد که موجب استثمار و بهره کشی از کارگر شود (ص1480-1479).
♦ شهید بهشتی مانند دیدگاه برخی اقتصاددانان لیبرال، کارگر را به عنوان «نیروی کار» یعنی به عنوان کالایی که در چهارچوب عرضه و تقاضای بازار قیمتی برای او تعیین میشود که همان دستمزد است نمی بیند، بلکه برای کارگر به عنوان انسانی والا «نقش رهبری» قائل است.
❓سؤال دوم: آیا از نظر شهید بهشتی اقتصاد باید دولتی باشد و دولت مانند یک برنامه ریز مرکزی به صورت مستقیم و متمرکز در همه امور اقتصاد دخالت کند؟
♦ از نظر شهید بهشتی نظام اقتصاد اسلامی مطلوب نظامی است که در آن آزادی فعالیتهای اقتصادی و تولیدی برای افراد هست و دولتسالاری اقتصادی نیست، ولی در عین حال این فاصلههای کُشنده میان زندگی و درآمدها هم نیست و مردم میتوانند واقعاً از نظر اقتصادی احساس برادری نسبت به یکدیگر داشته باشند(ص1477).
♦ایشان درخصوص بند دوم اصل 43 قانون اساسی تأکید میکند برای پیشگیری از اینکه مثل برخی کشورهای سوسیالیستی در برخی ادوار نشود که دولت کارفرمای بسیار بزرگ شود، عبارت «به صورتی که دولت به صورت یک کارفرمای بزگ درنیاید» به این بند اضافه میشود. وی در توجیه اینکه چرا نباید دولت به صورت یک کارفرمای بزرگ دربیاید، مسئله استثمار کارگر را مطرح میکند.
♦ از نظر وی کارگر نباید استثمار شود، حال فرقی نمیکند که زمام امر او را به یک کارفرمای بزرگ شخصی بدهیم و یا اینکه دولت فرد را استثمار کند(ص1469).
برای مطالعه گزارش تفصیلی به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://www.qudsonline.ir/news/868280
هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
🎉 سومین دوره #رایگان معرفی زیستشهرهای نوین مولّد 🎉
الگویی ارزان و امکانپذیر، برای حل مشکلات #مسکن، #اشتغال، #جمعیت و احیای #سبک_زندگیِ خانواده محور، شاداب و سالم ایرانی 🏡🛠👷♂️👨👩👧👦
حالا میتونید در این دوره به شکل #رایگان ثبتنام کنید👇👇
B2n.ir/zistshahr3
B2n.ir/zistshahr3
✅ بصورت #مجازی (آفلاین)؛ با امکان شرکت از سراسر کشور
✅ بصورت فشرده در 5 ساعت
✅ همراه با اعطای #گواهی پایان دوره از طرف اندیشکده زیستشهر
⏱ مهلت ثبتنام: 15 اردیبهشت ماه
در کانالمون هم عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1847066952Cfcb8fc8ce2
دکتر علی سعیدی
🎉 سومین دوره #رایگان معرفی زیستشهرهای نوین مولّد 🎉 الگویی ارزان و امکانپذیر، برای حل مشکلات #مسکن
یک دورۀ آموزشی بسیار خوب و جذاب! هم علمی و هم فرهنگی و هم تمدنی!
«دانشگاههای غربی مدرن، به ادعای خودشان، در ابتدا برای کشف حقیقت ایجاد شدند اما بعدها این را فراموش کردند و صرفا به دنبال حل مسائل #نظام_سرمایه_داری رفتند.»
دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
🆔 @DrSaeedi
از نگاه اسلام، #درآمد باید ناشی از سعی و #کار و تلاش باشد؛ بنابراین پولها و #ثروتهای_بادآورده، #واسطهگری، #سوداگری، #دلالبازی، #رشوه، #ویژهخواری به علت ارتباط با فلان شخص و رباخواری، مخالف منطق قرآنی و دستور پروردگار است.
وجود مصادیقی از مُترَفین و انسانهای غرق در ثروت و فساد و غرور در جامعه، ناشی از قطع شدن ارتباط درآمد با کار و تلاش است. فرهنگسازی در این زمینه، کار بسیار دشوار و بلندمدت اما کاملاً ضروری است و هر گام در مبارزه با فساد، گامی در ایجاد این فرهنگ است.
بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، ۱۴۰۲/۲/۹
🆔 @DrSaeedi
دانشجوی پر انگیزه را استاد یا فرد بیتعهدی ناامید و بدبین میکند که به او میگوید «با وجود این مشکلات با چه دل خوشی اینجا ماندهای و درس میخوانی؟ کشور را رها کن و برو!
البته پاسخ رسا و بیلکنت جوان مؤمن، مبارز، آگاه و هوشمند این است که بله مشکلات وجود دارد اما من و فرزندان و هممیهنانم سالهای طولانی میخواهیم در این کشور زندگی کنیم پس درس میخوانم و مبارزه میکنم که مشکلات را برطرف کنم.
بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از اندیشکده قصد
🔹کارگاه یک روزه اصول سیاستها و نهادهای اقتصادی جمهوری اسلامی🔹
🖇آشنایی با اصل 43 و 44 و سیاستهای کلّی اصل 44 قانون اساسی
➖➖
✔️با ارائههایی از:
دکتر علی سعیدی
حجتالاسلام نجاتبخش
دکتر رضا غلامی
حجت الاسلام قنبریان
دکتر حمید ابدی
➖➖
🕰 زمان برگزاری:
پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1402 از ساعت 7:30 الی 16:30
➖➖
🔻نحوه ثبت نام در کارگاه:
کارگاه به صورت مجازی و با تعداد شرکت کنندگان محدود برگزار میشود
جهت ثبت نام میتوانید از دو روش زیر استفاده کنید:
✅ ارسال پیامک به شماره:
09100931084
✅ از طریق سایت مدرس نگاه:
http://www.negahschool.ir/product/workshop-economy/
➖➖
🔹مدرسه تفکر و نوآوری نگاه
🔹دبیرخانه هماندیشی پیشرفت اسلامی ایرانی
🔹مرکز علوم نوین اسلامی(معنا)
➖ ➖
🌐https://eitaa.com/maana_hamandishi
@QasdWay