📷 تصویری از شهید ترور، قاضی شجاع محمد مقیسه در کنار آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی در دهه شصت
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ جالبیه در مورد اون داستان #خودتحقیری یه عده بر سر ورزشگاه های کشورمان. اینقدر موج منفی رسانهای در کشور هست که مصاحبه شوندهها باورشون نمیشه این ورزشگاههای پیشرفته متعلق به کشورمان است و بعد از انقلاب ساخته شدهاند؛ آن هم نه در پایتخت بلکه در جای جای ایران اسلامی که نشان دهنده پیشرفت عدالت محور در کشور است.
@Eisazarepour
🔻شهید رئیسی نشان داد پس از یک دهه رشد اقتصادی تقریبا صفر و با شرایط وخیمتر اقتصادی هم میتوان بدون امتیاز دادن به دشمن، سه سال رشد اقتصادی بالای ۴ و ۵درصدی را محقق کرد.
🔹با تجارب گذشته، اکنون مسیر اجرای وعده رئيسجمهور برای عملیاتی کردن برنامه هفتم و تحقق رشد ۸درصدی، هموارتر است.
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@alibahadorijahromi
🔰🔰بخش دوم
از طرفی هم حل این مسئله مزمن و بنیادین، به دلایل ذیل، زمانبر بوده و عمر کوتاه دولت سیزدهم وافی به سرانجام رساندن آن نبود. از جمله:
۱.تعارض منافع جدی در وزارت نفت و مقاومت شرکت ملی نفت برای رفع این انحصار و نگرانی از رقیب پیدا کردن.
۲.اتکای تولید فعلی نفت و گاز کشور به شرکت ملی نفت و پرهیز از تضعیف این شرکت؛
نگرانیهایی وجود داشت مبنی بر اینکه مبادا در صورت رفع این انحصار و ورود بخش خصوصی به چرخه تولید نفت و گاز کشور، شرکت ملی نفت تضعیف شود و به تبع آن، به میزان تولید نفت و گاز کشور لطمه وارد شود!
۳.ذینفعان متعدد در مسیر صدور مجوزها که حاضر به کوتاه آمدن از مداخله خود در مسیر واگذاری نبودند.
۴.ضعف تقنینی و الزام آور نبودن قوانین موجود کشور برای رفع انحصار واگذاری میادین نفت و گاز از شرکت ملی نفت.
✅ در دولت سیزدهم برای تسهیل این واگذاری ها چه اقداماتی صورت گرفت؟
پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم و به دلیل اعتقاد راسخ رئیس جمهور شهید به مردمی سازی اقتصاد، تسهیل صدور مجوزها و رفع انحصارها یکی از پروندههای ویژه دفتر رئیس جمهور قرار گرفت. مشخصا چندین جلسه در این خصوص با مدیریت معاون اول محترم رییسجمهور نیز برگزار شد.
🔰 دولت سیزدهم در این بازه کمتر از ۳ سال؛
اولا ضمن شناخت مسئله و راهکاریابی دقیق برای حل آن، همه مقدمات لازم برای تسهیل واگذاریها شامل همراهسازی ذینفعان و تدوین مسیر عملیاتی، طی جلسات متعدد تمهید شد.
ثانیا از آنجایی که بعضی از این مراحل واگذاری در اختیار بخش های مختلف دولت بود، با اخذ مصوبه هیئت دولت حذف شد و موجب کاهش زمانبندی فرآیند واگذاری گردید.
ثالثا با شرکت های پتروشیمی که خواستار سرمایه گذاری برای توسعه میادین نفتی و گازی بودند، تفاهم نامه هایی به امضا رسید. میادین آماده واگذاری هم مشخص و وارد مذاکرات عقد قرارداد شد.
رابعا با تلاش همکاران وزارت نفت و همراهی شورای محترم نگهبان، طی جلسات مشترکی، بند قانونی مربوط به «قابلیت واگذاری خارج از سازوکار شرکت ملی نفت میادین مربوطه به بخش خصوصی»، در برنامه هفتم توسعه قرار داده شد(بند ب ماده ۱۵).
تاجایی که ابتدای امسال، ۲۰ میدان نفتی و گازی قابل واگذاری به بخش خصوصی خارج از ساز و کار پر پیچ و خم شرکت ملی نفت، به همراه جدول زمانبندی واگذاری، مشخص شد و در نقطه صفر عملیاتی قرار داشت که عمر دولت برای به سرانجام رساندن این کار کفایت نکرد.
عدم استمرار این اقدامات در دولت فعلی و حتی توقف آنها موجب ابراز شرمندگی مقام معظم رهبری شد.
این در حالی بود که این مسئلهی جدیدی نبود و همه دولتهای قبل هم با این مساله آشنا بودند. اما فقط دولت سیزدهم بود که همانند بسیاری از موضوعات و مسائل بر زمین مانده کشور، شانه زیر بار حل این مسئله داد و مثل دیگران از کنار مسئله رد نشد.
شاید بتوان گفت یکی از مهمترین ویژگیهای شهید رئیسی و دولت سیزدهم که مورد تاکید اکثر دلسوزان و منصفان است، این بود که شهید رئیسی از کنار هیچ مسئلهای که مطمئن بود نفع مردم در آن است رد نمیشد.
شهید رییسی، معتقد بود که «چاله» ها را باید «چاره» کرد نه اینکه از کنار آن عبور کرد.
✍ مهدی مجاهد
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از شهید رئیسی و شهید آلهاشم سی دقیقه پیش از حادثه سقوط بالگرد
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
هدایت شده از شهید جمهور
ناهار خوردین؟!
«اقتدار» رئیس جمهور شهیدمان همراه با «مظلومیت» بود.
۳ سال پیش در چنین روزی، برای سفر استانی به گیلان رفت. همانجا مقتدرانه دستور آزادسازی سواحل دریاهای شمال و جنوب کشور را توسط نهادهای دولتی و حاکمیتی به نفع مردم صادر کرد اما مظلومانه آماج توهین و تخریب قرار گرفت.
در همان سفر برای بازدید از واحد ارتباطات مردمی رفت. کارمندان را دو ساعت بیشتر از شیفت مقرر تا ۴ عصر نگه داشته بودند. قرار بود آنها بدون ناهار و گرسنه نمانند. برای راستی آزمایی وعده مسئولان، همین سوال را از یکی از کاربران آنجا پرسید.
به دروغ و با تمسخر در رسانههایشان گفتند رئیسی به توضیحات یک تولید کننده بی اعتنایی کرده و در پاسخ به دغدغههای او سوال کرده ناهار خوردین؟!!
بماند که همین رسانهها، امروز ماموریت دیگری دارند!
اما بدانید خدا خودش وعده داده است:
انا من المجرمین منتقمون
مهدی مجاهد
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید سعید مبعث مبارک باد.
امسال جای رییس جمهور شهیدمان در مراسم دیدار کارگزاران نظام با رهبرانقلاب در روز عید مبعث واقعا خالی بود. این بخشی از صحبتهای ایشان در مراسم سال گذشته است؛ صحبتهایی سرشار از امید برای پیشرفت و تعالی کشور.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرف اصلیِ بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت عید مبعث
@Farsna
23.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نهم بهمن سالروز شهادت شهید حسن باقری در سال ۱۳۶۱ است. او حقیقتاً از نوابع کشور بود که در دفاع مقدس خوش درخشید؛ جوان نخبه ای که در مدت کوتاهی به یک طراح و استراتژیست حرفهای جنگ مبدل شد که طرحهای او فرماندهان کارکشته جنگ را حیرت زده می کرد.
جمله معروفی از ایشان هست که من از آن در مدیریتم بسیار بهره بردم: «آنچه نیروها را خسته میکند کار نیست،بلکه گیجی و بی برنامگی است».
روحش شاد و راهش پررهرو.
هدایت شده از راه ابراهیم
53.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📋 افزایش قدرت خرید مردم با طرح کالابرگ
🔹️ یکی از اقدامات شهید رئیسی در راستای امنیت غذایی مردم، اجرای طرح کالابرگ برای اطمینان از تامین کالاهای اساسی مورد استفادهی دهکهای مختلف جامعه بود.
🔹️ طرح ملی کالابرگ الکترونیکی با عنوان «طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانهبگیر با اولویت خانوار دهکهای پایین جامعه (اول تا هفتم) همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمنماه ۱۴۰۲ آغاز شد.
🔹️ برای این طرح مشوقهای زیادی در نظر گرفته شد که از ۸۰ هزار تومان آغاز و به ۲۲۰ هزار تومان رسید که از یک دهک درآمدی آغاز و به هفت دهک ارتقا پیدا کرد و ۶۱ میلیون نفر از جمعیت کشور را پوشش داد.
🔹️ ۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخممرغ و حبوبات و با قیمتهای مبنای سال ۱۴۰۱ بود که مابهالتفاوت قیمتها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین گردید.
🔹️ این اعتبار تشویقی (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی بوده که خانوار یارانهبگیر بهصورت مجزا و بهصورت ماهانه دریافت میکرد.
🔹️ طبق آخرین آمار در دسترس (۱۳ اردیبهشت) به واسطه اجرایی شدن سه ماهه طرح فجرانه، ۱۵۹ میلیون بسته غذایی توزیع (به وزن بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تُن) شد که در نتیجهی آن ۱۱۱ هزار میلیارد تومان به سمت سفره مردم روانه شد که بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان آورده دولت و بیش از ۸۴ هزار میلیارد تومان آورده مردم در این طرح بوده است.
@raisi_org
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام مبارک باد
به یاد رییس جمهور شهیدمان
@shahidjomhor