🔴لوایح FATF در مجمع تصویب نمیشود
♦️موحدی کرمانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: لوایح FATF مقطعی در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد و بعد از آن از دستور کار مجمع خارج و مشخص شد که مجمع با FATF موافق نیست.
♦️اما بعدا رهبر انقلاب فرمودند که این موضوع مجددا در مجمع بررسیشود که آن هم احساس میکنم به اصرار آقای روحانی باشد. درواقع رئیسجمهور، آقا را به این تصمیم رساند.
♦️مطمئن هستم اگر این لوایح بار دیگر در مجمع تشخیص مطرح شود با مخالفت اعضای مجمع روبرو خواهد شد.
♦️اگر این لوایح مجددا به صحن مجمع بیاید، تغییری در سرنوشت آن ایجاد نخواهد شد زیرا اعضای مجمع یک بار نظر خود را در خصوص این لوایح اعلام کردهاند
🔴وقتی هیچ دلیل منطقی برای پذیرفتن fatf ندارند روی به خزعبلات می آورند !
#ترکمنچاه
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
مدیرعامل بانک ملت: FATF را باید تا رفع تحریمها معلق نگهداریم
🔹این موضوع یک شمشیر دو لبه است؛ اگر آن را بپذیریم و تحریمها برداشته نشود، گرفتاریهای ما بیشتر میشود اما اگر تحریمها برداشته شود و آن را نپذیریم، ما را اذیت میکنند. تا روشن شدن تکلیف تحریمها این موضوع نباید رد یا تایید شود.
@Farsna - Link
پیشنهاد روحانی به مجمع تشخیص در مورد FATF
🔹رضایی: رئیسجمهور پیشنهاد داده که به لوایح FATF یک شرط اضافه شود و ما اطلاعات مربوط به دوزدن تحریمها را به طرف مقابل ندهیم. امکانپذیر بودن این موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است.
🔹تعدادی میگویند این کار ممکن است اما اکثریت کمیسیون مشترک معتقدند که چنین کاری غیرممکن است. احتمالا تکلیف FATF تا آخر سال مشخص میشود.
@Farsna
🔺دروغ علی مطهری و اعتراض مشاور وزیر بهداشت
چه کسی باید پاسخگوی این دروغ و ربط دادن واکسن به fatf و تشویش اذهان عمومی باشد؟!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
اف ای تی اف FATF
🔴 این فیلم برسد به دست روحانی! 👈همتی، رئیس کل بانک مرکزی : در شرایط تحریمی کنونی، مخالف پیوستن به
همتی: تصویب پالرمو و سیافتی به نفع کشور است
🔹در خصوص لوایح پالرمو و سیافتی دلایل و ضرورتهای تصویب این کنوانسیونها را در مجمع تشخیص عنوان کردیم. تصویب این لوایح به نفع کشور است؛ منتظر تصمیم مجمع میمانیم.
🔹همه سوالات مجمع تشخیص را پاسخ دادیم، فضای مجمع را منفی ندیدم. انشاالله مجمع تصمیم خوبی بگیرد.
🔹این موضوع، جزو ضرورتهای بانکی است و تصمیمگیری برای آن خیلی هم دیر شده است.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تناقض راهبردی دولت روحانی درباره FATF
🔹دولت روحانی با نادیده گرفتن نسبت راهبردی FATF با تحریمهای آمریکا، عملا به دنبال ایجاد زمینه افزایش عمق نفوذ تحریمهای آمریکا در داخل کشور است. اقدامی که نهایتا منجر به بنبست رسیدن اقتصاد کشور خواهد شد.
@Farsna
سردار جلالی: FATF معادله برجام را چند مجهولی کرده است
🔹رییس سازمان پدافند غیرعامل: پذیرش مکانیسمهای FATF شفافیت بخشی به سازوکار دورزدن تحریمهاست و این کار عملا خودزنی و خودتحریمی است.
🔹طرفداران تصویب لوایح FATF در چنین شرایطی بدون آنکه روی عواقب و تبعات متمرکز شوند، سعی در تصویب لوایح به مثابه یک الزام و مقوله اجتناب ناپذیر دارند. این پیش فرض نادرست و مغایر با استراتژی مقاومت فعال در برابر دشمنان ایران است.
🔹دشمنان معتقدند هر اندازه صحنه را پیچیدهتر و ابعاد زمین بازی با ایران را گسترده تر سازند، قدرت مانور بیشتری برای امتیازگیری از ایران خواهند داشت. بنابراین، آنها یک معادله ساده «یک مجهولی» به نام «خروج آمریکا از برجام» و «لزوم بازگشت بدون قید و شرط آن به توافق هستهای» را تبدیل به معادلهای «چند مجهولی» کردهاند که اخیرا، FATF نیز به یکی دیگر از مولفههای آن اضافه شده است.
@Farsna - Link
پورابراهیمی: FAFT هم مثل برجام خیری برایمان ندارد
🔹رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: هیچ تضمینی برای گشایشهای اقتصادی در ایران، در FATF وجود ندارد و مجموع این کنوانسیونها همانند برجام برای ما خیری نخواهد داشت.
🔹غربیها نشان دادند که به تعهداتشان پایبند نیستند و هیچ تضمینی برای انجام تعهداتشان وجود ندارد. در شرایط تحریم به سر میبریم و شفافیت اقتصادی در این وضعیت به معنای دادن اطلاعات اقتصادی کشور به دشمن است.
@Farsna - Link
⭕️ مخالفان FATF در مجمع تشخیص تا حدودی دچار تردید شده اند/ بررسی مجدد FATF در مجلس توهین به نظر رهبری است
👤 صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹در جلسه آخری که در مجمع برگزار شد وزرای دولت گزارش بسیار مفید و جالبی درباره FATF ارائه دادند که از نظر بنده قانع کننده بود/ در این گزارش تاکید شد که اگر به این کنوانسیون ها نپیوندیم چه عوارضی برای کشور به دنبال دارد که مهمترین آن حداقل افزایش ۲۰ درصد از هزینه های کل کشور است.
🔹احساس می شود تا حدودی تردیدی در برخی از مخالفان ایجاد شده است.
🔹دکتر همتی گفت علی رغم اینکه تحریم ها برقرار است اگر ما به عضویت این دو کنوانسیون دربیاییم بخشی از مشکلاتمان حل خواهد شد
🔹(محسن رضایی اخیرا از یک سری پیشنهادات مجلسی ها به مجمع خبر داده است و گفته می شود یکی از این درخواست بازگرداندن لوایح به مجلس است) اصلا این حرف حقوقی و قانونی نیست در حال حاضر مجلس هیچ گونه نظری ندارد به ویژه اینکه این قضیه از سوی رهبری به مجمع ارجاع شده است. حال اینکه مجلس بیاید درباره این لوایح به بررسی بپردازد خودش غیرعادی بوده و به نوعی توهین به نظر رهبری است/ خبرآنلاین
@Rasad_tahlil
🔴 جمعی از اساتید و طلاب حوزه علمیه قم در نامهای خطاب به رییس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به عواقب تصویب لوایح FATF توسط این مجمع هشدار دادند.
🔺 در بخشی از این نامه خطاب به اعضای مجمع تشخیص مصلحت آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِیَانَةً فَانْبِذْ إِلَیْهِمْ عَلَى سَوَاءٍ إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ الْخَائِنِینَ (انفال/۵۸)
🔹 رییس و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹 همان طور که مستحضر هستید لوایح چهارگانه و بسیار خطرناک موسوم به FATF، بعد از فشارهای مختلف دولت و کم کاریهای مجلس قبل، به تصویب رسید و از این لوایح چهارگانه، دو لایحه (cft) و (پالرمو) برای تصویب نهایی منتظر نظر نهایی شما اعضای محترم است.
🔹 لذا ما جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم از باب النصحیة لائمة المسلمین، با توجه به سوابق و جایگاهی که حضرات دارید نکاتی را عرض می کنیم:
۱. رهبر معظم انقلاب قبلاً و به صورت علنی و صریح نظر خود را در دیدار با مجلس دهم در مورد این لوایح، بیان فرمودند: این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرت های بزرگ و برای تامین منافع و مصالح آنها پُخت و پَز می شود و سپس با پیوستن دولت های همسو یا دنباله رو یا مرعوب، شکل به ظاهر بین المللی می گیرد به گونه ای که اگر کشور مستقلی مانند ایران، آنها را قبول نکند او را مورد هجوم شدید قرار می دهند که مثلا ۱۵۰ کشور پذیرفته اند شما چطور آن را رد می کنید؟
البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بین المللی خوب باشد اما هیچ ضرورتی ندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیونهایی بپیوندیم که از عمق اهداف آنها آگاه نیستیم یا می دانیم که مشکلاتی دارند.
۲. طبق گفته بسیاری از متخصصین تصویب این دو لایحه بسیار خطرناک، نه تنها تحریم ها را کاهش نمی دهد بلکه راه های دور زدن تحریم ها را لو داده و باعث فشار معیشتی بیشتر به مردم عزیز خواهد شد.
۳. عوارض سهمگین دیگر تصویب این دو لایحه عبارت است از «نقض حاکمیت ملی»، «مداخله بیگانگان در امور کشور»، «اشراف اطلاعاتی دشمن به نظام بانکی و مالی کشور و اعمال دقیقتر تحریمها در آینده»، «مخدوش شدن استقلال سیستم قضایی»، «تسلیم شدن در برابر خواستههای مخرب نظام سلطه در حوزه اقتصادی و ضربههای جبران ناپذیر به سیستم اقتصادی کشور» که کاملاً واضح است باید مجمع تشخیص با آراء بالا هر دو لایحه را رد کند.
۴. این سوال جدی مطرح است که در اختیار گذاشتن اطلاعات گردش مالی افراد؛ آیا نقض حریم خصوصی شهروندان نمی باشد؟ در شرایطی که دولت برای قطع یارانه ثروتمندان به خود اجازه بررسی حسابهای مردم را نمیدهد چگونه این اطلاعات را داوطلبانه در اختیار کسانی که با تحریمهای غیر انسانی جنگ اقتصادی علیه مردم راه انداختهاند بدهند؟!
۵. سوال مهم دیگر آن است که وقتی ما درمصداق تروریسم کاملاً باآنها اختلاف مبنایی داریم تاجایی که کشورهای غربیِ عضو، ما را تروریست وحامی آن معرفی میکنند! آنها شهید بزرگوار سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را درلیست تحریم خود (sdn) قرار دادند و او را به بهانه اینکه تروریست است، ترور کرده اند و دیگرشهدای مدافع حرم را تروریست میخوانند! حال شمابا گتصویب این لایحه، سخنان دشمنان کشور راتایید کرده اید وچه طور میخواهید جواب خون حاج قاسم سلیمانی که هنوز انتقام سخت اوگرفته نشده با دشمنان و قاتلین او همپیمان شویم و موضع آن ها را تایید کنید؟! چه طوراین تناقض را جواب خواهید داد؟!
۶. آیا تجربه برجام وبد عهدی آمریکا کافی نیست که دوباره کشور را با چالش معاهدهای که هیچ منفعت تضمین شده و محتملی نداشته وحتی امکان مطالبه حقوق اساسی ملت را اجازه نمیدهد وجز تحقیر عزت مردم شریف ایران دست آوردی ندارد، مواجه کنید؟!
۷. حق شرط دراین کنوانسیون فاقداثر واعتباراست زیراحق شرط، تحفظ یا Reservation در صورتی امکانپذیر است که خود کنواسیون، حق شرط را منع نکرده واجازه داده باشد درحالی که کاملاً بالعکس است و در کنوانسیون به کلیه مفاد و توصیهها، تاکید و الزام شده است و حق شرط را نپذیرفته اند.
🔹 باتوجه به نکات مهمی که خدمتتان گفته شد، ماجمعی ازاساتید وطلاب حوزه علمیه قم ازشما درخواست می کنیم هر دولایحه خطرناک موسوم (cft) و (پالرمو)، بااقدام انقلابی خود و رای بالا، رَد کنید تا باعث ناراحتی دشمنان و خوشحالی دوستان انقلاب فراهم گردد و بیشتر ازاین فشار بر معیشت مردم مظلوم با این خود تحریمی، انجام نشود.
والعاقبة للمتقین
🔹 جمعی از اساتید و طلاب حوزه علمیه قم
🔺 رسانه هایی که تاکنون این نامه مهم خطاب به رییس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام را منتشر کرده اند:
📌 فارس:
fna.ir/f31p0a
📌 تسنیم:
tn.ai/2462493
📌 حوزه:
hawzahnews.com/xb4r8
📌 رسا:
rasanews.ir/002po2
📌 دانشجو:
snn.ir/003qNV
📌پایگاه ۵۹۸:
598.ir/fa/news/484398
🔥 @Moohem
تصویب مشروط لوایح FATF در مجمع منجر به تشدید تحریمها میشود
🔹اخیرا برخی اعضای مجمع پیشنهاد دادهاند لوایح FATF تصویب شود اما اجرای آنها به بعد از لغو تحریمها موکول گردد تا شاید آمریکا از این طریق تحت فشار قرار گرفته و در رفع تحریمها تعجیل کند. این در حالی است که این اقدام نه تنها کمکی به رفع تحریم ها نمیکند بلکه مشوق آمریکا برای تشدید تحریمها است.
🔹احتمال خروج ایران از لیست سیاه FATF در صورت تصویب لوایح مذکور، «تقریبا صفر» است. جالب اینجاست که اگر این پیشبینی محقق شود یعنی لوایح FATF مصوب شود ولی ایران از لیست سیاه این نهاد بینالدولی خارج نشود، نه تنها هزینههای مبادلات مالی ایران کاهش پیدا نمیکند بلکه افزایش خواهد یافت.
🔹کنوانسیونهای CFT و پالرمو دو کنوانسیون بینالمللی هستند و ایران را در مقابل جامعه بینالملل متعهد میکنند و مشروط کردن این تعهد به رفع تحریمها از سوی یک کشور، هیچ توجیه حقوقی ندارد.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنگوی دولت: انتظار حل مشکلات با تصویب FATF انتظاری بیجاست
🔹ربیعی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که آیا با تصویب FATF مشکلات کشور حل شود؟ گفت: کدام موضوع در عرصه سیاست است که همه مشکلات را به تنهایی حل کند؟ این انتظاری بیجا از پذیرش یک سلسله مقررات مالی بینالمللی است.
🔹همانگونه که در یادداشتی نوشتم معتقدم FATF چه در دوران تحریم و چه در عقب رانده شدن تحریم هزینه زیادی بر کشور تحمیل خواهد کرد.
🔹شرایط سال ۹۲ را هیچ کس فراموش نکرده دورانی که با چندین قطعنامه شورای امنیت و تهدید جنگ، مواجه بود و کشور توسط منتخب مردم تحویل گرفته شد اما ما تحریمها را به عقب راندیم.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از مدافعان اجرای FATF:
در وطنفروشی از هم سبقت نگیرید
🔹علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
چرا میخواهید FATF را بپذیرید، الان روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت میفروشیم، این یعنی اینکه تحریم شکست خورده اما با پذیرفتن FATF دیگر نمیتوان نفت فروخت و پولش را جابجا کرد.
چرا در شرایط تحریمهای همه جانبه همه جزئیات تراکنشهای مالی و انتقال وجهمان را در اختیار طرف خارجی قرار دهیم؟ کجای عقل این را میگوید؟
از اشتباهات برجام در ماجرای FATF درس بگیرید و در وطنفروشی از هم سبقت نگیرید!
✅ @Masaf
🔥حقایقی دربارهFATF که کمتر شنیده اید(۲)
🔻یکی از ابعاد نیمه پنهان FATF، #گروه_اگمونت است.
🔻یک- FATF اصلا مثل فیفا یک سازمان نظارتی نیست، بلکه خود را صرفا نهاد #مشورتی می داند که زیر ساخت #انتقال اطلاعات مالی را ایجاد می کند.
🔻دو- بر اساس FATF تشکیل یک واحد اطلاعات مالی یا FIU به منظور مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم ضروری است و این واحد علاوه بر وظایفی که در سطح ملی بر عهده دارد، باید اطلاعات مربوط به تراکنشهای مورد درخواست را با واحد اطلاعات مالی سایر کشورهای ذیل ساختار گروه اگمونت به اشتراک بگذارد.
🔻سه- گروه اگمونت (Egmont Group) در واقع یک تالار اجتماعات برای اشتراک گذاری داده های واحدهای اطلاعات مالی کشورها یا FIU ها است.
🔻چهار- از سوی دیگر FATF از دولتها خواسته #استقلال واحدهای اطلاعات مالی را تضمین کنند و عملا دخالتی در تحلیل و انتشار اطلاعات این واحدها نداشته باشند!!
🔸پ.ن۱: به همین دلیل حلقه تحریم ها به خصوص تحریم های موضعی(که دقیقا افراد، سازمانها، شرکتها و صرافی ها را نشانه میگیرد) با وجود این سازوکار خطرناک که اطلاعات تراکنش ریالی را به راحتی در اختیار دشمن قرار می دهد تنگ تر می شود.
🔸پ.ن۲: شاید به همین دلیل باشد که با وجود قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF در اواخر سال ۹۸، بر خلاف تبلیغات عجیب غربگرایان، فروش نفت و صادرات افزایش چند برابری پیدا کرده است چون این درز اطلاعات مالی فعالان و شرکای اقتصادی مسدود است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@gaami_no
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تکلیف لوایح باقی مانده FATF فروردین ١۴٠٠ تعیین میشود/ برداشت من این است که نظر مجمع همچنان نظر قبلی است
👤 محسن رضایی، دبیر تشخیص مصلحت نظام:
🔹تکلیف نهایی ۲ لایحه افایتیاف در جلسات آینده در فروردین ۱۴۰۰ مشخص میشود.
🔹برداشت من این است که نظر مجمع همچنان نظر قبلی است، با این حال باید منتظر جلسات آینده باشیم.
🔹الان بحث دو توصیه از ۴۱ توصیه مطرح است.دو تا از این توصیه ها در مجمع است.
🔹یکی لایحه پالرمو است و دیگری لایحه CFT است.
اعضای مجمع درباره موضوع "نکست استپ" بسیار پرس و جو کردند.این موضوع هنوز در هاله ابهام است.
🔹قرار شده مستندات این سوالات بررسی شود و دولتی ها ان را امضا کنند.
🔹دولتی ها درباره این موضوع تناقضاتی دارند.سه یا چهار پیشنهاد در مجمع وجود دارد.
🔹باید این مستندات توسط دولت امضا شود. به مجمع بیاید و بعد این پیشنهادات در مجمع بررسی و به تصویب برسد.
🔹اما برخی آقایان وزرا می گفتند اول این این موضوع در مجمع تصویب شود و بعدا مورد بررسی قرار بگیرد. اعضای مجمع منتظر مستندات دولتی ها هستند./ باشگاه خبرنگاران جوان
@Rasadt_tahlil
مجلس: پذیرفتن FATF مبنای «فشارهای شرطی» به ایران خواهد بود
🔹بیاینه نمایندگان: به دلیل وضع تحریمهای ظالمانه، بخش عمدهای از فعالیتهای مالی ایران، خارج از قالبهای مرسوم صورت می گیرد و در چنین شرایطی، خزانهداری آمریکا، برای طراحی تحریمهای هدفمند و نقطهزن علیه ایران، نیاز به اطلاعات اقتصادی دارد.
🔹پیوستن به کنوانسیونهای CFT و پالرمو ما را به لحاظ حقوقی متعهد میکند که اطلاعات اقتصادی را به طرفهای تحریمکننده یا واسطههای آنان تقدیم کنیم و اینها مبنای «فشارهای شرطی» به ایران خواهد بود.
🔹از منظر حقوق بینالملل، هر نوع تصویب ولو به اسم «الحاق مشروط»، به منزله عضویت در معاهده و لازمالاجرا بودن آن است. شرط «عدم اجرا تا لغو تحریمها»مصرف داخلی دارد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آدرسهای غلط حامیان FATF
@Farsna