#مربا_توت_فرنگی🌸
#مارمالاد_توت_فرنگی
برای هر یک کیلو توت فرنگی بدون برگ یک کیلو شکر لازم داریم
شکر رو لابه لای توت فرنگی بریزید یک روز کامل داخل یخچال باشه تا آب بندازه بعد روی حرارت بزارید و مرتب هم بزنید و کف روی توت فرنگی رو بگیرید
اگر توت فرنگی بیشتر نیم ساعت بپزه قهوه ای و شل میشه پس بعد نیم ساعت توت فرنگی رو خارج کنید کنید و بزارید شیره بجوشه تا به قوام برسه
برای اینکه بفهمیم به قوام رسیده یک قاشق از شیره داخل ظرف بریزید بزارید خنک بشه اگر بعد خنک شدن کش اومد آماده است
بعد هم کمی از شیره رو روی توت فرنگی بریزید باقی رو هم به عنوان شربت استفاده کنید
بعد خنک شد مربا رو داخل شیشه تمیز و خشک بریزید
مارمالاد توت فرنگی
به ازای هر لیوان توت فرنگی پوره شده یک لیوان شکر میخوایم
توت فرنگی رو پوره بل شکر مخلوط روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم و کف روی توت فرنگی رو میگیریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه🌺🌺
#دسر_کاسترد
پودر کاسترد......2 قاشق غذاخوری
شیر.....2 لیوان
شکر.......2 قاشق غذاخوری
انار دون شده
ژله آلورا......نصفه بسته
طرز تهیه:
ابتدا پودر کاسترد را داخل قابلمه ریخته.دو قاشق شکر رو اضافه می کنیم.شیر را اضافه می کنیم.با همزن دستی می زنیم.با حرارت کم.مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.می تونید یک قاشق کره بهش اضافه کنید.یکم خنک شد.داخل ظرف مورد نظر بریزد.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد ژله آلورا را با یک لیوان آب جوش درست کنید.تا خنک بشه.دونه های انار را روی کاسترد خنک شده بریزد.کمی ژله روی انار بریزد .اینقدری که سطح انار بگیره.و انارها شناور نشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.دوباره کاسترد روش بریزد.این مراحل تکرار کنید تا ژله و کاسترد تموم بشه.
حلوا_پرتقالی🌸
🌸آرد سفید یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آب پرتقال سه چهارم پیمانه
گلاب یک و نیم پیمانه
پودر هل یک چهارم ق چ
زعفران به میزان لازم برای این حلوا آب پرتقال طبیعی را بگیرید و حتما از یک پارچه حریر عبور دهید تا پوره های پرتقال جدا شود .
گلاب و شکر را درون قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا زمانی که شکر در گلاب حل شود سپس از روی حرارت بردارید و زعفران ساییده شده و پودر هل را به آن اضافه کنید .
آرد را درون تابه ای بریزید و با دمای متوسط آرد را تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود .زیاد تغییر رنگ ندهد.
سپس آرد را الک کرده و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و با آرد دوباره چند دقیقه ای تف دهید .
سپس شربت آب و شکر و آب پرتقال را به تابه اضافه کنید تا حلوا خودش را بگیرد .
میزان تیرگی و روشنی حلوا بستگی به میزان تف دادن آرد دارد .
برای ماسوره زدن حلوا چون آب خور آردها با هم متفاوت است باید کمی شربت بیشتر تهیه کنید و بعد از اضافه کردن مقدار شربت ذکر شده کم کم شربت اضافی را به حلوا اضافه کنید تا حلوا کمی شل تر شود تا قابل ماسوره زدن باشد
#كيك_كاستارد 🌸
ارد دو پيمانه
شكر يك پيمانه
تخم مرغ چهار عدد متوسط
بكينگ پودر يك و نيم قاشق غذا خوري
ماست سه چهارم پيمانه
وانيل يك قاشق چاي خوري سر صاف
روغن سه چهارم پيمانه
پودر كاكاوو يك قاشق غذا خوري
مواد لازم براي كرم كاستارد
كاستارد چهار قاشق غذا خوري سر خالي
شكر هشت قاشق غذا خوري كم كم اضافه كنيد نسبت به ذائقتون مي تونين كم و زيادش كنيد
اب يا شير فرق نمي كنه يك و نيم پيمانه من شير استفاده كردم
پودر كرم كارامل يك پاكت
🌸گذاشتين و سرد شده حتما كيك سرد شده باشه بعد قالب رو بزارين تو يخچال تا هر وقت كه كرمتون ببنده بعد هم همونطور كه تو قالب هست برش بزنين برش هاش خيلي تميز ميشه و خيلي كيك خوشمزه وشيكي هستش
اگه از كرم كاستاردتون چيزي زياد اومد تو ظرف جدا بريزين بزارين تو يخچال ببنده كرم خيلي خوشمزه اي هست🌸🌸
#کیک کاکائویی خیس(مرطوب)
فر رو 180درجه روشن کنید،داخل قالب بیست سانتی کاغذ روغنی بندازید یا چرب و آردپاشی کنید. 1لیوان روﻏﻦ و5ق.غ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ رو ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮط ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. بعد1لیوان شیر و1ونیم لیوان شکر رو اضافه و با همزن میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.1لیوان سرخالی از این مایع رو به عنوان سس برای روی کیک برمیداریم.3عددتخم مرغ رو با1/3ق.چ وانیل هم زده و به بقیه مایع شکلاتی اضافه میکنیم.بعد مخلوط2لیوان آرد و 2ق.م بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.مواد کیک رو داخل قالب ریخته و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید(بعد از سی دقیقه خودتون پخت کیک رو چک کنید).بعد از خارج کردن از فر،بدون اینکه از قالب درش بیارید،با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید(یا کیک رو برش بزنید) و مواد شکلاتی که برداشته بودید رو روی کیک بریزید و بذاريد سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید.
#کلوچه_سپهسالاری🌸
آرد سفید ۱۲۵ گرم
آرد برنج ۶۵ گرم
خاک قند ۷۵ گرم
روغن جامد ۷۵ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
تخم مرغ یکعدد
ماست ۷۵ گرم
پودر هل نصف ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
مخمر فوری ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
شربت بار گرم ۵ گرم
جهت رومال روی شیرینی :
یکعدد زرده تخم مرغ بهمراه نصف ق چ زعفران دم کرده و کمی روغن مایع و یه پنسه نمک
کمی شکر جهت پاشیدن روی شیرینی
کمی شربت بار برای براق کردن شیرینی بعد از پخت
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان استراحت بعد از قیف زدن، نیم ساعت
زمان پخت، ۲۰-۲۵ دقیقه
ابتدا روغن جامد و مایع را بهمراه هر دو آرد با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا حالت پوک و خامه فرم گرفته پیدا کند بعد در ظرفی دیگر مابقی مواد رو مخلوط کنید.
خمیر فرم گرفته قبلی را با مواد مرطوب مخلوط کرده داخل قیف بریزید و با فاصله پایپ کنید.
نیم ساعت استراحت دهید.
با مهر روی شیرینی چاپ بزنید و بعد رومال و کمی شکر بپاشید و داخل فر بپزید.
بلافاصله بعد از پخت اگر دوست داشتید شیرینی براق شود با قلمو کمی شربت بار بزنید و بگذارید شیرینی خنک شود.🌸🌸
#شکلات_آلمانی🌸
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم(اگه مثل من از عشاق موکا و یا ترکیب طعم قهوه و شکلاتین ۵۰ گرمشو شکلات قهوه بریزین اگه نداشتین یه قاشق غ پودر نسکافه به ترکیباتتون اضافه کنین)
خامه ۱۵۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته
بیسکوییت پتی بور شکلاتی یک بسته
کره ۳۰ گرم
مغز پسته یا گردو یا فندوق(به دلخواه)
شکلات(در صورتی که بخواهید این خوشمزه جان رو به صورت قالبی درست کنید)به میزان لازم
شکلات و خامه و کره رو روی حرارت ملایم بزارین تا خامه از اطراف شروع به جوشیدن کنه (من یک دقیقه تو مایکروفر میزارم)بعد ترکیبات رو هم بزنین تا حرارت خامه شکلات های اب نشده رو اب کنه .مغز ها رو نیز به این ترکیب اضافه کنید.بیسکوییت ها خرد کنید(هر بیسکوییت رو ۴ تکه کنید).ترکیب شکلاتی رو روی بیسکوییت های خرد شده بریزید و به ارامی مخلوط کنید.
ترکیبات رو در قالب سیلیکونی که دیواره ان رو از قبل با شکلات پوشش دادید بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.🌸🌸
#کوکی_گردو 🌼🌼
ابتدا۱۵۰گرم پودر قند ۱/۸ق.چ وانیل و ۱۲۰گرم روغن رو با هم مخلوط میکنیم و بعد با همزن میزنیم تا کرم رنگ و پوک و سبک بشه و بعد۲عدد تخم مرغ ها رو دونه دونه ب موادمون اضافه میکنیم و هر تخم مرغ رو حدود یک دقیقه با همزن میزنیم . و بعد۲ق.غ پودر کاکائو و۱/۲ق.چ بکینگ پودر و۱/۸ق.چ وانیل رو که الک کردیم به موادمون در ۲ مرحله به همراه ۷۰گرم شیر اضافه میکنیم و با همزن میزنیم فقط در حدی ک موادمون یکدست بشه . و بعد بهش گردو خرد شده اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم . داخل سینی فر رو کاغذروغنی بندازید و خیلی کم چرب کنید و با قاشق از مواد بردارید و داخل سینی فر با فاصله از هم بریزید
و بعد داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ ب مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید .🌼🌼
#حلوا_شکلاتی🌸
آرد سفید ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی ۷۵ گرم
کره۵۰ گرم
/روغن جامد۵۰ گرم
/پودر قند۸۰ گرم
/شکلات تخته ای۸۰ گرم
/پودر دارچین۱ قاشق مربا خوری
آرد رو الک کنید و در ماهیتابه ای ریخته و با حرارت ملایم بمدت ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس آرد نخودچی را الک کرده و به آن اضافه کرده و مجددا ۱۰ دقیقه ی دیگه تفت میدهیم دوباره از رو حرارت برمیداریم و الک می کنیم و به ماهیتابه برمیگردونیم و بعد کره و روغن جامد را اضافه کرده و خوب هم بزنید و پودر دارچین یا پودر زنجبیل و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.
و در نهایت شکلات تخته ای را که تو ماکرو فر یا به روش بن ماری ذوب شده اضافه میکنیم و کل مواد را با قاشق خوب مخلوط میکنیم که حلوا یکدست بشه .
وقتی حلوا آماده شد تا گرم هست توی قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید و بگذارید در یخچال بمدت ۲ ساعت تا کاملا ببنده بعد از قالب دربیارین و تزیین کنید.
این دفعه من داخل قالب مستطیل ریختم و صافش کردم ، گذاشتم داخل یخچال خودشو که گرفت برش دادم و با گردو و شکلات تزیینش کردم
👈 حدود یک چهارم پیمانه هم
گردو ریز شده هم داخلش میتونید استفاده کنید
#دسر_عربی💮
پودر كرم كارامل ١ بسته
شير ٢ پيمانه
خامه ١٢٥ گرم
پودر ژلاتين ۳ ق م
نسكافه ١ ق م
بيسكويت پتي بور وانیلی ساده ١بسته
شير رو به همراه پودر كرم كارامل بزارين كه گرم بشه و كامل در هم حل بشن
پودر ژلاتين رو به همراه ١/٤ پيمانه آب بزارين كه به روش بن ماري كامل حل بشه
شير رو به صورت كاملا گرم به همراه بيسكويت داخل مخلوط كن با هم مخلوط كنين بعد از اينكه كامل مخلوط شدن خامه و نسكافه رو بهش اضافه كنين و همينطور به هم زدن ادامه بدين
در آخر ژلاتين حل شده رو بهش اضافه كنين و با يه قاشق با هم مخلوط كنين
تو قالب مورد نظرتون بريزين و بزارين كه كامل خنک بشه داخل یخچال . من داخل این لیوان ها یه کم بیسگوییت خرد شده ریختم و سس کارامل بعد مواد رو ریختم روی بیسگوییت ها 💮💮
#بامیه_ترکی🌸
مرحله اول
200گرم آب و20g روغن رودر ظرف مناسبی روی حرارت قرار میدهیم وقتی آب شروع کرد جوشیدن130g آرد رو باهم میریزیم وبا قاشق چوبی شروع میکنیم به همزدن زیر شعله روکم میکنیم وحدود ده دقیقه خمیر رودر ظرف با قاشق باز میکنیم ودوباره جمع میکنیم تا خوب بپزد بعد کنار میگذاریم تا از گرما بیفتد.
مرحله دوم
آب 50 گرم
نشاسته ذرت 33 گرم
روغن مایع 40 گرم
تخم مرغ متوسط 2 عدد
وانیل 1/4ق چ
آرد 120 الی 150 گرم
در مرحله دوم
آب ونشاسته را باهم مخلوط کرده به خمیر مرحله اول که از گرما افتاده اضافه کرده وبا دور کند همزن میزنیم بعد روغن وبعد تخم مرغ رواضافه کرده ووانیل وقتی تخم مرغ اولی به خورد خمیر رفت بعدی را اضافه میکنیم وهمچنان هم میزنیم بعد ارد رااضافه کرده هم میزنیم تا خمیر یکدست ونسبتا سفتی بدست بیاد .(اگر با ۱۲۰ گرم خمیر شل بود بقیه آرد را هم اضافه کنید.
خمیر رو در قیف ماسوره دار ریخته ودر روغن گرم با حرارت متوسط روبه کم سرخ میکنیم. بامیه ها روباقیچی برش بلند میزنیم وقتی طلایی خوشرنگ شدن در شربت ولرم که از قبل اماده کرده ایم میریزیم وبعد ا ز دو تا سه دقیقه بامیه ها رو در صافی گذاشته تا شربت اضافه آنها گرفته شود
#حلوا_قهوه 🍮 🌸
▫️آرد ١/٥ پيمانه
▫️روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه
▫️پودر قند ١/٢ پيمانه
▫️قهوه فوري ١/٥ ق غ
🔸آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه
روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين
از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين
كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه
من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنيد🌸