eitaa logo
کیک؛شیرینی؛دسر🍨🍰
202 دنبال‌کننده
72 عکس
4 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم : 1 لیتر شیر نصف لیوان پودر شکر 2 قاشق سوپخوری آرد 3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 1 بسته وانیل ترکیه (معادل 5گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 بسته خامه صبحانه 1.5 قاشق سوپخوری تخم خشخاش 1 بسته شکلات تیره ذوب شده (80 گرم) مواد آب میوه : 3 لیوان آب پرتقال(یا هر آب میوه ای که دوست دارید ) 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 1/4 لیوان آبخوری شکر طرزتهیه :تمام مواد را به جز خامه +شکلات و خشخاش بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید.روی حرارت بزارید هم بزنید تا به غلظتش مثل فرنی بشه ، اجازه بدید کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید با همزن دستی ، یکدست شد مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کنید و به یکی تخم خشخاش اضافه کنید سپس به مقدار مساوی پودینگ شکلات و بعد پودینگ ساده خشخاشی بریزید سپس پودینگ میوه را در اخر اضافه کنید و حدود 4_5 ساعت داخ یخچال بزارید تا خنک شود بعد با هر میوه از که دوست تزیین و برای افطار نوش جان کنید. (تهیه پودینگ میوه :همه ی مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا به غلظت فرنی برسه
🌸 مواد شربت:👇 3 لیوان شکر 2.5 لیوان آب یک تکه لیمو‌ رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت بذارید تا نیم ساعت بجوشه.درش رو هم بذارید. مواد لازم:👇 500 گرم سمولینا نصف لیوان آرد 1 لیوان شیر 1 لیوان آب 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری بکینگ‌پودر نصف لیوان روغن روغن برای سرخ کردن طرز تهیه:👇 ابتدا آرد، سمولینا ، روغن ، بکینگ پودر ، شکر را مخلوط کنید، سپس شیر و آب را بهش اضافه کنید،خوب هم بزنید تا خمیر حاصل شود.آن را خوب بپوشانید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.بعد به کمک قیف و ماسوره مثل پیچ فرم بدید و سرخ کنید.وبعد در شربت فرو ببرید.‌ ‌@Fatnebidarl
🌸 ▫️تخم مر غ :۴عدد ▫️پودر نارگیل :۱لیوان ▫️روغن :نصف لیوان ▫️ماست نصف لیوان ▫️آرد :۱لیوان ▫️وانیل :کمی ▫️بکینگ پودر :۱قاشق چ ▫️برای شربت :۱لیوان شکر ▫️نصف لیوان آب ▫️نصف لیوان گلاب وزعفران 🔸ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه. تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن ماست وروغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو مایکروفر دمای ۱۷۰ درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم بعد از بیست دقیقه که از دستگاه دراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزید🌸
‌‌ 🌸 با سس شکلاتی عالی مواد لازم:👇 آرد قنادی دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پودر نسکافه یک قاشق چای خوری پودر شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری آب جوش نصف پیمانه طرز تهیه:👇 اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد. ‌‌
(مشهدی)🌸 شیرینی راحت و خوشمزه‌ای هست، کمی حوصله داشته باشید براحتی میتونید تو خونه تهیه کنید و لذت ببرید این شیرینی اولش ترد هست، ولی بعد یک روز که تو ظرف در بسته بمونه کاملا نرم میشه چون رطوبت مارمالاد رو جذب میکنه به خودش با این رسپی حدود ۳۰ تا شیرینی بدست میاد کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۳۰ گرم یا حدود دو ق.غ سرپر وانیل نصف ق.چ زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۵ گرم یا چهار ق.غ عسل ۵۰ گرم یا دو ق.غ سرپر ارد حدودی هست بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ گرم یا حدودا ۱/۵ پیمانه کره نرم و همدمای محیط رو بهمراه پودر قند با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شه، بهش زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، حالا عسل و شیر رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم، بهش ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر بدست بیاد که بدست تمیز نچسبه، ارد زیادی اضافه نکنید که شیرینی سفت میشه، خمیر رو داخل نایلون گذاشته، یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، بعد یک ساعت خمیر رو دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، قسمت اول رو با وردنه به ضخامت ۲ میل پهن میکنیم، کاتر دلخواه میزنیم، و داخل سینی فر میچینیم، قسمت دوم‌خمیر رو هم همون کاتر رو میزنیم، منتها با وسیله ای مثل ماسوره وسطش رو دایره میزنیم تا روی هم ساندویچ شن، شیرینی هارو در فر با دمای صدوشصت یا صدوهفتاد درجه میزاریم به مدت یک ربع بپزه و زیرشون طلایی شه، خودتون چک کنید چون فرها متفاوت هستن وقتی پختن، به قسمت ساده مارمالاد میزنیم و قسمتی که حفره داره رو روی اون قرار میدیم و به دلخواه تزیین میکنیم،
▫️دو قاشق غ پر پودر قند ▫️ ٤٠ گ روغن مايع ▫️ يك چهارم پيمانه پودر فندق 🔸رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
🥮🌸 🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین
چیز کیک سن سباستین 🍰 ️مواد لازم:👇 4 عدد تخم مرغ 400 گرم پنیر خامه ایی(بدون اب) 400 میلی لیتر خامه 400 گرم پنیر سفید (فتا)پر چرب 100 گرم سرشیر پودر قند1 لیوان 1لیوان ارد کمتراز یک بند انگشت 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت کمی وانیل طرز تهیه:👇 ابتدا تخم مرغ و پودر شکررا با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. خامه و پنیر سفید را در یک کاسه جداگانه هم بزنید و خوب مخلوط کنید. سپس پنیرخامه ایی Labne را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ، خامه آخر را اضافه کرده و یک بافت صاف به دست می آورید. آرد و نشاسته و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغی را که قبلاً آماده کرده بودیم اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم تا همه مواد ترکیب شوند. و مواد خود را درون قالب ریخته که ته انرا با کاغذ روغنی انداخته ایم. برای مدت 25-30 دقیقه در فر 240 درجه بپزید. (من 27 دقیقه پختم) حداقل 4 ساعت استراحت بدهید ، نتیجه عالی خواهد بود. ‌
آلما🌸 🌸کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۴ ق.غ شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه وانیل ۱/۸ ق.چ تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ ق.غ آرد به مقدار لازم تا جایی که خمیر جمع شود و بدست نچسبد بیکینگ پودر ۱ق.م مواد لازم مارمالاد سیب : سیب رنده شده ۲ عدد شکر تقریبا ۴ الی ۵ قاشق طرز تهیه : ابتدا سیب و شکر را روی حرارت گذاشته درب ظرف را بزارید و روی شعله کم اجازه دهید تا شکر آب شود و سیب کاملا بپزد هر از گاهی مخلوط را هم بزنید که ته نگیرید . تمام مواد به جز آرد را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کم کم آرد را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر جمع شود تقریبا ۱۴ تا ۱۵ قاشق آرد نیاز هست ، خمیر را به گلوله هایی اندازه گردو تقسیم کنید و کف دست باز کنید از مواد میانی ( مارمالاد سیب ) داخل خمیر گذاشته و روی آن طرح بندازید یا خمیر را دایره ای باز کنید سپس بعد از گذاشتن مواد دو طرف خمیر را روی هم بیارید . در سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه گذاشته بمدت تقریبا بیست دقیقه تا خوب بپزد بعد از پخت پودر شکر روی شیرینی ها الک کنید .
🌸 با روکش شکلات پودر نارگیل شیر عسلی شکلات تخته ای 🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد🌸🌸