#دسر_مجلسی 🍨
▫️کیک کاکائویی آماده دو بسته
▫️شیر یک لیتر
▫️آرد دو قاشق غذاخوری
▫️نشاسته ۱ ق غ پر
▫️شکر یک پیمانه
▫️وانیل نوک قاشق
▫️کره یک ق غذاخوری
▫️پودر خامه قنادی(مارک رشد داره)لوازم قنادیا موجوده
🔸اول از همه کیکهارو پودر کنید.و داخل کاپها دو قاشق غذاخوری بریزید،و جهت تهیه کرم،همه مواد به جز،کره،وانیل،پودر خامه قنادی،داخل قابلمه بریزید،و تا زمانیکه قوام بگیره هم بزنید و بپزید.از روی اجاق بردارید و کره،وانیل،پوذر خامه اضافه کنید و با همزن بزنید.و در کاپها روی کیکهای پودر شده به قسمت مساوی بریزید،و یک لایه دیگه کیک و سپس کرم بریزید،در آخرین لایه هم پودر کیک بریزید و هر طور مایلید تزیین کنید
@Fatnebidarl
#نان_لقمه_ای 🍞 🌸
🔸این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه)
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید
@Fatnebidarl
#_کوکی_شکلات_چیپسی 🌸
موادلازم
۱/۴ پیمانه شکر۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای۳ قاشق غذاخوری شیر۵۰ گرم کره۱/۲ قاشق چایخوری وانیل اسانس وانیل۱ ۱/۴ پیمانه آرد۱/۲ قاشق چایخوری نمک۱/۲ پیمانه چیپس شکلات۱/۲ پیمانه چیپس شکلات۱/۲ قاشق غذاخوری روغن
✍طرزتهیه:
شکر، شکر قهوه ای، کره، شیر، اسانس وانیل، نمک و آرد را اضافه میکنیم و به مدت 3. دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم
سپس چیپس شکلات را به ترکیب اضافه میکنیم. و به مدت نیم ساعت درون فریزر می گذاریم.
سپس خمیر را از فریزر درآورده و به اندازه یک قاشق غذاخوری جدا میکنیم و به شکل توپ در می آوریم و به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم
شکلات و روغن را درون مایکروویو آب می کنیم و توپ های شکلاتی را از یخچال در می آوریم و درون شکلات می غلتانیم.
و به مدت 10 الی 15 دقیقه درون یخچال می گذاریم.
پس از گذشت 15 دقیقه آماده سرو می باشد.
#حلوا_کاکائویی_دورنگ🌸
آرد دو پیمانه
پودر شکر یاپودرقند یک پیمانه
کره آب شده 200 گرم
هل ساییده شده یک قاشق سوپخوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم
🔹️ آرد را روی شعله ملایم قرار میدهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود.
سپس حرارت را خاموش میکنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.ازحرارت کمی افتاد پودرقند را اضافه میکنیم . پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز میدهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط میکنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین میکنیم.
ویااینکه برعکس ابتدا کاکایویی وسپس ساده راپهن میکنیم .
حلوا را در یخچال میگذاریم تا ببندد سپس در قالب برش میزنیم.
#ژله_رولی
🔸رنگ زرد ژله آناناس
🔸رنگ بنفش انگور
🔸رنگ سبز لیمو و نعنا
🔸قرمز هم ژله آلبالو
یک بسته ژله رو با یک لیوان آبجوش رو بخار کتری حل کنید تا شفاف بشه بعد یک عدد بستنی لیوانی و بریزید توش و با قاشق در حدی هم بزنید که کف بستنی از بین نره و بستنی آب بشه قاشق رو تا ته ظرف نبرید و از ته هم نزنید. بعد بریزید تو سینی 30 *40 که کف اونو سلفون کشیدید و به مدت نیم ساعت بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره سپس نوارهای دو سانتی برش بزنید.
👈ژله ای که موقع رول کردن ترک میخوره ضخامت زیاده موقع رول کردن ژله رو مثل لاستیک نکشید اونم باعث ترک خوردن میشه. بیشتر از 45 دقیقه هم نزارید بمونه که خیلی سفت میشه و باعث ترک خوردنه
از شیر بجای بستنی استفاده نکنید که دو رنگ نمیشه.
برای هر ژله از یک سلفون جدا استفاده کنید و روی همون سلفون قبلی رنگ بعدی رو نریزید که ژله به سینی میچسبه
#دسر_توت_فرنگی و #شکلات🍓🍫
.
🌸مواد لازم:
پودر ژله توت فرنگی : ۱ بسته ، آب جوش : ۱ لیوان ، آب سرد : ۱ لیوان ، شیر : ۲ لیوان ، پودر ژلاتین : ۱ ق غ ، پودر کاکائو : ۱/۲ لیوان ، شکر : ۱/۲ لیوان ، توت فرنگی خورد شده به مقدار لازم
.
طرز تهیه:
من همه مراحلو روی عکس توضیح دادم ولی بازم براتون میگم . لیوانا رو بصورت کج قرار میدیم . نصف لیوانای مورد نظرتونو توت فرنگی خورد شده بریزین. بعدژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان آب سرد مخلوط کرده روی توت فرنگی میریزیم تا نصف لیوانو بگیره میذاریم تو یخچال تا ببنده . تو این مدت شیرو پودر ژلاتین رو مخلوط کرده روی گاز با حرارت ملایم هم زده تا یه دست بشه بعد پودر کاکائو و شکر رو اضافه کرده وقتی یه دست شدن میذاریم یه کم از حرارت بیفته بعد روی ژله بسته شده تو لیوانا میریزیم و میذاریم تو یخچال تا سفت بشه . این دسر خوشمزه و راحت رو حتما امتحان کنید
#پودینگ_رنگی
موادلازم :
1 لیتر شیر
نصف لیوان پودر شکر
2 قاشق سوپخوری آرد
3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
1 بسته وانیل ترکیه (معادل 5گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 بسته خامه صبحانه
1.5 قاشق سوپخوری تخم خشخاش
1 بسته شکلات تیره ذوب شده (80 گرم)
مواد آب میوه :
3 لیوان آب پرتقال(یا هر آب میوه ای که دوست دارید )
2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
1/4 لیوان آبخوری شکر
طرزتهیه :تمام مواد را به جز خامه +شکلات و خشخاش بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید.روی حرارت بزارید هم بزنید تا به غلظتش مثل فرنی بشه ، اجازه بدید کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید با همزن دستی ، یکدست شد مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کنید و به یکی تخم خشخاش اضافه کنید سپس به مقدار مساوی پودینگ شکلات و بعد پودینگ ساده خشخاشی بریزید سپس پودینگ میوه را در اخر اضافه کنید و حدود 4_5 ساعت داخ یخچال بزارید تا خنک شود بعد با هر میوه از که دوست تزیین و برای افطار نوش جان کنید. (تهیه پودینگ میوه :همه ی مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا به غلظت فرنی برسه
#شیرینی_با_سس_پرتقال 🌸
🌸دو پیمانه آرد سفید
یکپیمانه آرد نرم برنج
۳ تا زرده تخم مرغ
یک و نیم پیمانه پودر شکر
۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق
وانیل شکری یک و نصف ق چ
سس غلیظ پرتقال ( میتونید از شربت سن کوئیک استفاده کنید )
طرز تهیه :
آردها رو الک کنید و با پودر وانیل و شکر مخلوط کنید و زرده ها و کره رو اضافه کنید و خمیر یکدستی تهیه کنید . از خمیر چونه های کوچک درست کنید و به دلخواه طرح بزنید . داخل سینی چرب کاغذ بندازید . فر رو از قبل گرم کنید . روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و حدود ده دقیقه بپزید تا طلایی بشه اما تغییر رنگ نده . بذارید خنک بشن و با قاشق چای خوری داخل گودی بالا کمی سس پرتقال بریزید تا داخل شیارها شود . با پودر پسته تزیین کنید
#بیسکوییت_شکلاتی🌸
🌸۱۲۵گرم کره و یا مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را داخل ظرفی بریزید و ۱لیوان پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. نصف استکان روغن مایع ۱عددتخم مرغ ، نصف لیوان نشاسته ۴ق.غ پودر کاکائو ، ۵گرم وانیل و۱ق.چ بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. ۳تا۳ونیم لیوان آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید.(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد)
خمیر آماده شده را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و به ضخامت 1 سانت باز کنید. با قالب مورد دلخواهتان برش بزنید. من قالب مربع استفاده کردم . بیسکوییت آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 15 دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون آورید و کنار بذارید خنک شود. میتونین باشکلات آب شده تزیینکنید.
#شکلات نارگیلی با روکش شکلات🌸
پودر نارگیل
شیر عسلی
شکلات تخته ای
🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره
بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال
بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد
#دسر_لیمویی🍋 🌸
شیر ۱ لیتر شکر ۸ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۲ ق غ آب دو عدد لیمو پوست دو عدد لیمو وانیل نوک ق کره نصف ق غ زردچوبه نوک ق چ
داخل قابلمه شیر آرد نشاسته شکر آب لیمو پوست لیمو وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید زیر اجاق روشن کنید و مدام هم بزنید بعد از جوشیدن ۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه و نوش جان کنید
#پودینگ_رنگی
موادلازم :
1 لیتر شیر
نصف لیوان پودر شکر
2 قاشق سوپخوری آرد
3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
1 بسته وانیل ترکیه (معادل 5گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 بسته خامه صبحانه
1.5 قاشق سوپخوری تخم خشخاش
1 بسته شکلات تیره ذوب شده (80 گرم)
مواد آب میوه :
3 لیوان آب پرتقال(یا هر آب میوه ای که دوست دارید )
2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
1/4 لیوان آبخوری شکر
طرزتهیه :تمام مواد را به جز خامه +شکلات و خشخاش بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید.روی حرارت بزارید هم بزنید تا به غلظتش مثل فرنی بشه ، اجازه بدید کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید با همزن دستی ، یکدست شد مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کنید و به یکی تخم خشخاش اضافه کنید سپس به مقدار مساوی پودینگ شکلات و بعد پودینگ ساده خشخاشی بریزید سپس پودینگ میوه را در اخر اضافه کنید و حدود 4_5 ساعت داخ یخچال بزارید تا خنک شود بعد با هر میوه از که دوست تزیین و برای افطار نوش جان کنید. (تهیه پودینگ میوه :همه ی مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا به غلظت فرنی برسه
#بامیه_ترکی 🌸
مواد شربت:👇
3 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
یک تکه لیمو
رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت بذارید تا نیم ساعت بجوشه.درش رو هم بذارید.
مواد لازم:👇
500 گرم سمولینا
نصف لیوان آرد
1 لیوان شیر
1 لیوان آب
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری بکینگپودر
نصف لیوان روغن
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:👇
ابتدا آرد، سمولینا ، روغن ، بکینگ پودر ، شکر را مخلوط کنید، سپس شیر و آب را بهش اضافه کنید،خوب هم بزنید تا خمیر حاصل شود.آن را خوب بپوشانید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.بعد به کمک قیف و ماسوره مثل پیچ فرم بدید و سرخ کنید.وبعد در شربت فرو ببرید.
@Fatnebidarl
#خاگینه_نارگیلی 🌸
▫️تخم مر غ :۴عدد
▫️پودر نارگیل :۱لیوان
▫️روغن :نصف لیوان
▫️ماست نصف لیوان
▫️آرد :۱لیوان
▫️وانیل :کمی
▫️بکینگ پودر :۱قاشق چ
▫️برای شربت :۱لیوان شکر
▫️نصف لیوان آب
▫️نصف لیوان گلاب وزعفران
🔸ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه.
تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن ماست وروغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو مایکروفر دمای ۱۷۰ درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم
بعد از بیست دقیقه که از دستگاه دراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزید🌸
#کیک_شکلاتی🌸
با سس شکلاتی عالی
مواد لازم:👇
آرد قنادی دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
طرز تهیه:👇
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد.
#شیرینی_المانی (مشهدی)🌸
شیرینی راحت و خوشمزهای هست، کمی حوصله داشته باشید براحتی میتونید تو خونه تهیه کنید و لذت ببرید
این شیرینی اولش ترد هست، ولی بعد یک روز که تو ظرف در بسته بمونه کاملا نرم میشه چون رطوبت مارمالاد رو جذب میکنه به خودش
با این رسپی حدود ۳۰ تا شیرینی بدست میاد
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۳۰ گرم یا حدود دو ق.غ سرپر
وانیل نصف ق.چ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۵ گرم یا چهار ق.غ
عسل ۵۰ گرم یا دو ق.غ سرپر
ارد حدودی هست بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ گرم یا حدودا ۱/۵ پیمانه
کره نرم و همدمای محیط رو بهمراه پودر قند با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شه، بهش زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، حالا عسل و شیر رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم، بهش ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر بدست بیاد که بدست تمیز نچسبه، ارد زیادی اضافه نکنید که شیرینی سفت میشه، خمیر رو داخل نایلون گذاشته، یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم،
بعد یک ساعت خمیر رو دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، قسمت اول رو با وردنه به ضخامت ۲ میل پهن میکنیم، کاتر دلخواه میزنیم، و داخل سینی فر میچینیم، قسمت دومخمیر رو هم همون کاتر رو میزنیم، منتها با وسیله ای مثل ماسوره وسطش رو دایره میزنیم تا روی هم ساندویچ شن، شیرینی هارو در فر با دمای صدوشصت یا صدوهفتاد درجه میزاریم به مدت یک ربع بپزه و زیرشون طلایی شه، خودتون چک کنید چون فرها متفاوت هستن
وقتی پختن، به قسمت ساده مارمالاد میزنیم و قسمتی که حفره داره رو روی اون قرار میدیم و به دلخواه تزیین میکنیم،
#شيرينى_فندقى
▫️دو قاشق غ پر پودر قند
▫️ ٤٠ گ روغن مايع
▫️ يك چهارم پيمانه پودر فندق
🔸رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
May 11
#کیک_دورنگ 🥮🌸
🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین
چیز کیک سن سباستین 🍰
️مواد لازم:👇
4 عدد تخم مرغ
400 گرم پنیر خامه ایی(بدون اب)
400 میلی لیتر خامه
400 گرم پنیر سفید (فتا)پر چرب
100 گرم سرشیر
پودر قند1 لیوان
1لیوان ارد کمتراز یک بند انگشت
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
کمی وانیل
طرز تهیه:👇
ابتدا تخم مرغ و پودر شکررا با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. خامه و پنیر سفید را در یک کاسه جداگانه هم بزنید و خوب مخلوط کنید. سپس پنیرخامه ایی Labne را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ، خامه آخر را اضافه کرده و یک بافت صاف به دست می آورید. آرد و نشاسته و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغی را که قبلاً آماده کرده بودیم اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم تا همه مواد ترکیب شوند. و مواد خود را درون قالب ریخته که ته انرا با کاغذ روغنی انداخته ایم. برای مدت 25-30 دقیقه در فر 240 درجه بپزید. (من 27 دقیقه پختم) حداقل 4 ساعت استراحت بدهید ، نتیجه عالی خواهد بود.
#شیرینی آلما🌸
🌸کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۴ ق.غ
شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۸ ق.چ
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ ق.غ
آرد به مقدار لازم تا جایی که خمیر جمع شود و بدست نچسبد
بیکینگ پودر ۱ق.م
مواد لازم مارمالاد سیب :
سیب رنده شده ۲ عدد
شکر تقریبا ۴ الی ۵ قاشق
طرز تهیه :
ابتدا سیب و شکر را روی حرارت گذاشته درب ظرف را بزارید و روی شعله کم اجازه دهید تا شکر آب شود و سیب کاملا بپزد هر از گاهی مخلوط را هم بزنید که ته نگیرید .
تمام مواد به جز آرد را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کم کم آرد را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر جمع شود تقریبا ۱۴ تا ۱۵ قاشق آرد نیاز هست ، خمیر را به گلوله هایی اندازه گردو تقسیم کنید و کف دست باز کنید از مواد میانی ( مارمالاد سیب ) داخل خمیر گذاشته و روی آن طرح بندازید یا خمیر را دایره ای باز کنید سپس بعد از گذاشتن مواد دو طرف خمیر را روی هم بیارید .
در سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه گذاشته بمدت تقریبا بیست دقیقه تا خوب بپزد بعد از پخت پودر شکر روی شیرینی ها الک کنید .
#شکلات_نارگیلی🌸
با روکش شکلات
پودر نارگیل
شیر عسلی
شکلات تخته ای
🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره
بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال
بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد🌸🌸
#مربا_توت_فرنگی🌸
#مارمالاد_توت_فرنگی
برای هر یک کیلو توت فرنگی بدون برگ یک کیلو شکر لازم داریم
شکر رو لابه لای توت فرنگی بریزید یک روز کامل داخل یخچال باشه تا آب بندازه بعد روی حرارت بزارید و مرتب هم بزنید و کف روی توت فرنگی رو بگیرید
اگر توت فرنگی بیشتر نیم ساعت بپزه قهوه ای و شل میشه پس بعد نیم ساعت توت فرنگی رو خارج کنید کنید و بزارید شیره بجوشه تا به قوام برسه
برای اینکه بفهمیم به قوام رسیده یک قاشق از شیره داخل ظرف بریزید بزارید خنک بشه اگر بعد خنک شدن کش اومد آماده است
بعد هم کمی از شیره رو روی توت فرنگی بریزید باقی رو هم به عنوان شربت استفاده کنید
بعد خنک شد مربا رو داخل شیشه تمیز و خشک بریزید
مارمالاد توت فرنگی
به ازای هر لیوان توت فرنگی پوره شده یک لیوان شکر میخوایم
توت فرنگی رو پوره بل شکر مخلوط روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم و کف روی توت فرنگی رو میگیریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه🌺🌺
#دسر_کاسترد
پودر کاسترد......2 قاشق غذاخوری
شیر.....2 لیوان
شکر.......2 قاشق غذاخوری
انار دون شده
ژله آلورا......نصفه بسته
طرز تهیه:
ابتدا پودر کاسترد را داخل قابلمه ریخته.دو قاشق شکر رو اضافه می کنیم.شیر را اضافه می کنیم.با همزن دستی می زنیم.با حرارت کم.مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.می تونید یک قاشق کره بهش اضافه کنید.یکم خنک شد.داخل ظرف مورد نظر بریزد.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد ژله آلورا را با یک لیوان آب جوش درست کنید.تا خنک بشه.دونه های انار را روی کاسترد خنک شده بریزد.کمی ژله روی انار بریزد .اینقدری که سطح انار بگیره.و انارها شناور نشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.دوباره کاسترد روش بریزد.این مراحل تکرار کنید تا ژله و کاسترد تموم بشه.
حلوا_پرتقالی🌸
🌸آرد سفید یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آب پرتقال سه چهارم پیمانه
گلاب یک و نیم پیمانه
پودر هل یک چهارم ق چ
زعفران به میزان لازم برای این حلوا آب پرتقال طبیعی را بگیرید و حتما از یک پارچه حریر عبور دهید تا پوره های پرتقال جدا شود .
گلاب و شکر را درون قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا زمانی که شکر در گلاب حل شود سپس از روی حرارت بردارید و زعفران ساییده شده و پودر هل را به آن اضافه کنید .
آرد را درون تابه ای بریزید و با دمای متوسط آرد را تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود .زیاد تغییر رنگ ندهد.
سپس آرد را الک کرده و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و با آرد دوباره چند دقیقه ای تف دهید .
سپس شربت آب و شکر و آب پرتقال را به تابه اضافه کنید تا حلوا خودش را بگیرد .
میزان تیرگی و روشنی حلوا بستگی به میزان تف دادن آرد دارد .
برای ماسوره زدن حلوا چون آب خور آردها با هم متفاوت است باید کمی شربت بیشتر تهیه کنید و بعد از اضافه کردن مقدار شربت ذکر شده کم کم شربت اضافی را به حلوا اضافه کنید تا حلوا کمی شل تر شود تا قابل ماسوره زدن باشد
#كيك_كاستارد 🌸
ارد دو پيمانه
شكر يك پيمانه
تخم مرغ چهار عدد متوسط
بكينگ پودر يك و نيم قاشق غذا خوري
ماست سه چهارم پيمانه
وانيل يك قاشق چاي خوري سر صاف
روغن سه چهارم پيمانه
پودر كاكاوو يك قاشق غذا خوري
مواد لازم براي كرم كاستارد
كاستارد چهار قاشق غذا خوري سر خالي
شكر هشت قاشق غذا خوري كم كم اضافه كنيد نسبت به ذائقتون مي تونين كم و زيادش كنيد
اب يا شير فرق نمي كنه يك و نيم پيمانه من شير استفاده كردم
پودر كرم كارامل يك پاكت
🌸گذاشتين و سرد شده حتما كيك سرد شده باشه بعد قالب رو بزارين تو يخچال تا هر وقت كه كرمتون ببنده بعد هم همونطور كه تو قالب هست برش بزنين برش هاش خيلي تميز ميشه و خيلي كيك خوشمزه وشيكي هستش
اگه از كرم كاستاردتون چيزي زياد اومد تو ظرف جدا بريزين بزارين تو يخچال ببنده كرم خيلي خوشمزه اي هست🌸🌸
#کیک کاکائویی خیس(مرطوب)
فر رو 180درجه روشن کنید،داخل قالب بیست سانتی کاغذ روغنی بندازید یا چرب و آردپاشی کنید. 1لیوان روﻏﻦ و5ق.غ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ رو ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮط ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. بعد1لیوان شیر و1ونیم لیوان شکر رو اضافه و با همزن میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.1لیوان سرخالی از این مایع رو به عنوان سس برای روی کیک برمیداریم.3عددتخم مرغ رو با1/3ق.چ وانیل هم زده و به بقیه مایع شکلاتی اضافه میکنیم.بعد مخلوط2لیوان آرد و 2ق.م بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.مواد کیک رو داخل قالب ریخته و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید(بعد از سی دقیقه خودتون پخت کیک رو چک کنید).بعد از خارج کردن از فر،بدون اینکه از قالب درش بیارید،با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید(یا کیک رو برش بزنید) و مواد شکلاتی که برداشته بودید رو روی کیک بریزید و بذاريد سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید.
#کلوچه_سپهسالاری🌸
آرد سفید ۱۲۵ گرم
آرد برنج ۶۵ گرم
خاک قند ۷۵ گرم
روغن جامد ۷۵ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
تخم مرغ یکعدد
ماست ۷۵ گرم
پودر هل نصف ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
مخمر فوری ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
شربت بار گرم ۵ گرم
جهت رومال روی شیرینی :
یکعدد زرده تخم مرغ بهمراه نصف ق چ زعفران دم کرده و کمی روغن مایع و یه پنسه نمک
کمی شکر جهت پاشیدن روی شیرینی
کمی شربت بار برای براق کردن شیرینی بعد از پخت
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان استراحت بعد از قیف زدن، نیم ساعت
زمان پخت، ۲۰-۲۵ دقیقه
ابتدا روغن جامد و مایع را بهمراه هر دو آرد با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا حالت پوک و خامه فرم گرفته پیدا کند بعد در ظرفی دیگر مابقی مواد رو مخلوط کنید.
خمیر فرم گرفته قبلی را با مواد مرطوب مخلوط کرده داخل قیف بریزید و با فاصله پایپ کنید.
نیم ساعت استراحت دهید.
با مهر روی شیرینی چاپ بزنید و بعد رومال و کمی شکر بپاشید و داخل فر بپزید.
بلافاصله بعد از پخت اگر دوست داشتید شیرینی براق شود با قلمو کمی شربت بار بزنید و بگذارید شیرینی خنک شود.🌸🌸