🔸بروكلی سرشار از فیبر و مواد مغذی است كه برای سلامت و لاغری مفيد است براى اينكه كم كالری است و احساس سیری طولانی مدت ميدهد.
#بروکلی
🍒@Fruit_veg
🔸انگور دارای ویتامین سی است که یک ماده مغذی مهم برای کودکان میباشد و در رشد بافتها نقش مهمی دارد.
🔸انگور خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش میدهد.
🔸انگور سرشار از کلسیم است، کلسیم برای رشد دندان و استخوان کودک لازم است.
#انگور
🍒@Fruit_veg
🌿هل
🔸 اگر کمر درد، درد عضلانی یا رماتیسم دارید هر وقت چای دم میکنید یا در برنج یک دانه «هل» درسته قرار دهید.
🔸هل سالمترین دیکلوفناک و عضله باز کن و مسکن دنیا است
جالبه بدونید هل ضد سرفه است، همچنین کبد و کلیه رو تقویت میکنه و یک مولتی ویتامین طبیعی است.
#هل
🍒@Fruit_veg
🔸میوهها را پس از پوست کندن بلافاصله مصرف کنید
🔸باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانیتر، حتی در ظروف دربسته ارزش غذایی آن را کاهش میدهد و ویتامینهایش ازبین می رود
🍒@Fruit_veg
🔸امام صادق عليه السلام: اَ لْحَوكُ بَقْلَةُ الأَْنْبياءِ، اَما اِنَّ فيهِ ثَمانَ خِصالٍ: يُمْرِئُ وَ يَفْتَحُ السُّدَدَوَ يُطَيِّبُ الجُشاءَ وَ يُطَيِّبُ النَّـكْهَةَ وَ يُشَهِّى الطَّعامَ وَ يَسُلُّ الدّاءَ وَ هُوَ أمانٌ مِنَ الجُذامِ وَإذا اسْتَقَـرَّ فى جَوْفِ الإنسانِ قَمَعَ الدّاءَ كُلَّهُ؛
ريحان، سبزى انبياست و در آن هشت خاصيت است: هضم كننده است، رگ ها ومجارى را باز مى كند، بازدم را خوشبو مى سازد، بدن را بوى خوش مى بخشد، اشتها آوراست، درد را از بدن بيرون مى برد، از جذام در امان مى دارد و چون وارد معده شود درد رابه كلّى از بين مى برد.
📚[كافى، ج 6، ص 364، ح 4]
#ریحان
🍒@Fruit_veg
🔸گشنیز یک گیاه معطر است که در انواع غذاها از جمله قورمه سبزی، کوکو سبزی، و انواع آش و سوپها استفاده میشود. این گیاه در پیشگیری از مسمویتهای غذایی موثر میباشد و خوردن آن به همراه غذای اصلی از ترش کردن جلوگیری میکند.
#گشنیز
🍒@Fruit_veg
🔸مصرف منظم سیب در رژیم غذایی، باعث افزایش دوز بالای انتقال دهنده های عصبی به نام استیل کولین می شود.
🔸همچنین در آلزایمر، سلول های عصبی مغز آسیب می بینند و آب سیب که حاوی فلاونوئیدها است، به بهبود سلول های آسیب دیده کمک می کند بنابراین، نوشیدن آب سیب می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد و می تواند در برابر کوچک شدن و نابودی مغز مبارزه کند.
#سیب
🍒@Fruit_veg
🔸فلفل حاوی ترکیبی به نام کپسایسین بوده که علت اصلی تند بودن فلفلها همین ماده است. مصرف فلفل به افزایش متابولیسم بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن و تغییر دمای بدن کمک کرده و از تجمع چربی در بدن جلوگیری می کند
#فلفل
🍒@Fruit_veg
خرمای مضافتی
🔸چیزی که این خرما را از بقیه خرماهای نرم جدا میکند، ماندگاری طولانی آن است. میتوان این خرما را تا ۲ سال بدون نگرانی در مورد از دست رفتن خواص آن نگه داشت. این خرما سرشار از ویتامین و فیبر است و از آن بهعنوان یک میانوعده مغذی نام میبرند.
#خرما
🍒@Fruit_veg
🔸بین مغزها ، گردو تنها مغزی ست که مصرف آن معادل با مصرف ماهی برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 است !
تقریبا هر 3 - 2 گـــردوی درسته به اندازه حدود 200gr گوشت ماهــی ، امگا 3 دارد.
#گردو
🍒@Fruit_veg
🔸میوهی عناب منبعی غنی از آهن و فسفر، مواد کلیدی برای گلبولهای قرمز خون، است. اگر از کمبود آهن در خون یا کمخونی رنج میبرید، ممکن است علائمی را نظیر ضعف ماهیچهها، خستگی مفرط، سوء هاضمه، دَوَران سر، و پریشانی شناختی تجربه کنید.
#عناب
🍒@Fruit_veg