eitaa logo
میوه ها و سبزی ها
32.2هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
539 ویدیو
3 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/u48l.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸خرفه 🔸خرفه یک گیاه علفی یک ساله است که آبدار با طعمی شیرین و ترش است. گیاه خرفه شامل برگ‌ها، ساقه‌ها، گل‌ها و دانه‌ها خوراکی است و به صورت گسترده در اروپا، آسیا، خاور میانه و آفریقا مورد استفاده قرار می‌گیرد. خواص خرفه برای سلامتی فراوان است و این خواص را مدیون مواد مغذی فراوان خود است. خرفه حاوی مقادیر بالای امگا۳، فیبر، ویتامین B، C ، A ، آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، منگنز و مس است. 🍒@Fruit_veg
۱۰ تیر ۱۴۰۲
🌿گزنه 🔸یکی از گیاهان مهم در دسته گیاهان دارویی که از اهمیت زیادی برخوردار است، گیاه گزنه است. این گیاه انواع مختلفی دارد و به صورت های خاصی در هر منطقه مورد استفاده قرار می گیرد. 🍒@Fruit_veg
۱۰ تیر ۱۴۰۲
🔸زیتون باعث پیشگیری از سرطان سلامت استخوان و سلامت قلب می‌شود. خاصیت آنتی ‌اکسیدانی دارد و سرشار از آهن، ویتامین E، مس و کلسیم است 🍒@Fruit_veg
۱۰ تیر ۱۴۰۲
🔸لیمو ترش یا به اختصار لیمو، میوه درخت لیمو و از مرکبات است. اگرچه به‌خصوص در آشپزی از پوست و گوشت لیمو استفاده می‌شود، اما لیموها را بیشتر به علت آب آن‌ها پرورش می‌دهند. لیموها حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک هستند که موجب طعم ترش آن‌ها می‌گردد.در واقع لیموترش درختچه‌ای است که بلندی آن به چهارمتر می‌رسد و کشت آن فقط در مناطق گرمسیر امکان دارد 🍒@Fruit_veg
۱۰ تیر ۱۴۰۲
🔸موز، منبع اصلی نشاسته برای مردم بسیاری در نواحی گرمسیری است. بسته به مقدار باردهی و رسیده بودن موز، مزه گوشت موز می‌تواند مزه‌های متفاوتی شبیه نشاسته تا مزهٔ شیرین داشته باشد و بافت آن هم ممکن است سفت تا خمیری مانند باشد. هم پوست موز و هم بخش درونی آن را می‌توان خام یا پخته مصرف نمود. 🔸کارشناسان سلامت معتقدند که پس از آن، فرد قبل از اینکه زمان ناهار فرا برسد، دوباره احساس گرسنگی می‌کند و گرسنگی با احساس خستگی همراه است، بنابراین خوردن موز برای پر کردن معده تا وعده ناهار مناسب نیست. 🍒@Fruit_veg
۱۰ تیر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱ تیر ۱۴۰۲
🥒 خواص خیارسبز 🔸 مسکن عطش و صفرا بوده، جالی و پاک کننده است. موجب تصفیه خون و پاکسازی رسوبات اوره و اسیداوریک و نیز درمان نقرس میگردد. آب جوشانده پوستش باعث پاکسازی کبد است. 🔸 ملین در درمان سنگ_کلیه و مثانه کاربرد دارد. 🔸 مضرات: نفاخ و دیرهضم و گاهی محرک تبهای مزمن است. 🍒@Fruit_veg
۱۱ تیر ۱۴۰۲
🔸میوه بِه از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند 🔸نتایج چندین مطالعه نشان داده است که میوه بِه قدرتمند می‌تواند از رشد باکتری‌های مضر در بدن جلوگیری کند. 🔸به همین ترتیب، یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر نشان داد که عصاره‌های میوه و هسته به می‌توانند در برابر چندین باکتری دیگر از جمله اشریشیا کلی و کلبسیلا پنومونی محافظت کنند. این باکتری‌های بیماری‌زا در بدن انسان باعث ایجاد عفونت‌ها می‌شوند. 🍒@Fruit_veg
۱۱ تیر ۱۴۰۲
🔸 مصرف آب سیب با کاهش کم آبی بدن از تیرگی زیر چشم پیشگیری می کند و تا حدی به کاهش آن کمک می کند 🍒@Fruit_veg
۱۱ تیر ۱۴۰۲
🍋چای لیمو 🔸آنتی‌اکسیدان‌های موجود در لیمو همچنین از کاهش وزن پشتیبانی کرده و عفونت قفسه سینه و خلط را هنگام ابتلا به سرماخوردگی و سرفه تسکین می‌دهند. 🔸طرز تهیه: خیلی ساده مقداری آب بجوشانید، زردچوبه، آب لیمو و یک قطره عسل به آن اضافه کنید. 🍒@Fruit_veg
۱۱ تیر ۱۴۰۲
🍇انگور مفید در رژیم غذایی برای آرتروز 🔸انگور یک میوه مغذی با آنتی اکسیدان فراوان و خواص ضد التهابی است که در درمان بیماری آرتروز نقش مهمی دارد. 🔸افرادی به مدت ۳ هفته روزانه از ۲۵۰ گرم انگور استفاده می‌کنند، علائم التهابی در آن‌ها کاهش پیدا می‌کند. رسوِراترول موجود در پوست انگور در درمان بیماری آرتروز بسیار مؤثر است و با جلوگیری از سلول‌های بیماری‌زا موجب بهبود وضعیت بیماران می‌شود. 🔸 به علاوه پروانتوسیانیدین موجود در هسته انگور نیز موجب کاهش التهاب در بیماران مبتلا به آرتروز می‌شود. 🍒@Fruit_veg
۱۱ تیر ۱۴۰۲
🔸زردآلو علاوه بر تصفیه کننده خون و باز کننده عروق ملین ،رفع کننده بوی بد دهان‌، مناسب کم خونی و ضد نرمی استخوان است. 🔸مغز هسته زردآلو گرم و خشک و برگ وگل آن سرد و خشک است و روغن مغز هسته زردآلو اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و رودها است 🔸زردآلو بطور کلی دیر هضم، ثقیل و نفاخ است و اشخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن پرهیز کنند. 🍒@Fruit_veg
۱۱ تیر ۱۴۰۲