eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.7هزار دنبال‌کننده
35.2هزار عکس
2.4هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
کدو حلوایی مواد لازم: 🔸آرد گندم سبوس دار : ۵ پیمانه 🔸پوره کدو حلوایی : ۱ پیمانه 🔸شیر محلی : سه چهارم پیمانه 🔸کره گاوی : ۶ قاشق غذاخوری 🔸آب ولرم : یک سوم پیمانه 🔸تخم مرغ محلی : ۲ عدد 🔸جوش شیرین اصل : ۱ قاشق چایی خوری 🔸نمک دریا : یک چهارم قاشق چایی خوری 🔸شکر سرخ : سه چهارم پیمانه 🔸زعفران دمکرده : ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه : شیر را کمی گرم کرده و با کره مخلوط می کنیم تا بطور کامل ذوب شود. شکرسرخ و زعفران را به مواد اضافه کرده ، سپس تکه های کدو حلوایی که قبلا با کمی آب پخته شده و بصورت پوره در آورده را به مواد اضافه می کنیم . یک تخم مرغ را با آن مخلوط می کنیم در مرحله بعدی جوش شیرین و نمک دریا را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد هم آرد را تدریجی به مخلوط افزوده تا خمیر یکدست بدست آید سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده بطوریکه به دست نچسبد. خمیر حاصل را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند، سپس میتوان آن را به اشکال گوناگون نظیر دونات یا قطاب در آورد و در بین آن مربای کدو حلوایی قرار دهیم و در آخر هم با فرچه کمی تخم مرغ بر روی نان مالیده شود سپس به مدت نیم ساعت در فر قرار داده تا طلایی شود. @GMO_NO
☝️☝️☝️☝️
ط الف: سلام وقتتون بخیر برای نان سالم در قم چند جا هست که نون سبوسدار میپزن. آرد دولتی نمیگیرن خودشون گندم تهیه میکنن تو آسیاب سنگی آسیاب میکنن بعد تو تنور گلی میپزن با نمک دریا. نونهای از آرد دولتی ۱۳ مدل آنزیم و مکمل دارن اما اینها هیچی ندارن فقط اردسبوسدار نمک دریا خمیر مایه سه جا هم میشناسم ارسال پستی دارن برای همه کشور ما یکسالی هست نان سبوسدار میخریم. برای رفع یبوست و تنظیم قند بسیار عالی هست براتون آدرسش رو ارسال میکنم 🌹🌹🌹🌹🌹 آدرس نانوایی های پخت نان سالم سبوسدار از آرد غیر دولتی بدون هیچ ماده افزودنی: قم . خیابان سمیه روبروی مخابرات قم. نیروگاه . تقاطع خ جوادالائمه با خیابان قدس قم. شهرک پردیسان. خ شهیدان آقا یوسفی نبش کوچه ۲۰ . نان روستا قم. اول بلوار جمهوری روبروی پارکینگ زیر پل. مدرسه علمیه معصومیه زیر زمین 🌹🌹🌹🌹 @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه و طب ایرانی (اصلاح سبک زندگی ) اصلاح سبک زندگی .اشنایی با خواص داروهای گیاهی اشنایی با بیماری ها http://eitaa.com/joinchat/3751280661C152f92a31e 👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینا: سلام فیلمها الان باز شد عالی بود خیلی ممنون وتوضیحی که فرستاده بودین متن خیلی کامل بود بازم تشکر میکنم به خاطر کانال خوبتون من هم سیب وبه رو خشک کردم وبه جای چایی بعضی اوقات دم میکنم عالیه مزش ✅☝️👇 نوش جان @GMO_NO
پریسا .....: سلام. خسته نباشید.برای اینکه بدنمون پاکسازی بشه ارموادغدایی که درگذشته میخوردیم ونمیدونستیم که تراریختس باید چی کارکنیم؟ لطف میکنید ببخشیدهندوانه وخربزه روچه جوری بشوریم که سمی که روی پوستش هست بره وچه جوری خودش روکلا سم زدایی کنیم ؟ منظورم اینکه میوه های کوچک رومیریزیم توی اب ولی هندوانه رو چه کارش کنیم یاخربزه وطالبی. ✅☝️👇 اول اینکه بهترین سم زدا سیب هست خصوصا سیب زرد مصرف سیب و یا اب سیب زرد رو در روز دوتا سه عدد کنید ..ورزش همراه با تعریق باعث پاکساازی بدن میشه و ان شا الله تغذیه سالم میوه ها رو برای پاکسازی حتما دو تا پنج ساعت توی اب بریزید تا غوطه ور بشه و اب کاملا میوه رو بگیره برای خربزه و هندوانه که اب زیادی خود میوه داره همون پنج ساعت کافیست @GMO_NO
الهم عجل لولیک الفرج: میشه طرز تهیه بستنی رو بذارید😊 ممنون از اینکه مثل یه خواهر دلسوز پاسخگوی سوالاتمون هستید، اجرتون با امام زمان، ببخشید خیلی سوال پرسیدم و خستتون کردم ✅☝️👇 دوستان عزیز فیلم ها همه در کانال هست فقط لازمه کمی با صبر مطالب رو مطالعه بفرمایید @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر شیر نصف پیمانه  نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب سه قاشق غذاخوری پسته خرد شده مقدار لازم حدود دو ق غ . . اول نشاسته رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و ٭پودینگی٭ بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و کمی پودر پسته بپاشید تا به قالب بچسبه ، حالا خامه، نصف پیمانه شکر،گلاب ،پسته،زعفران و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه.. . حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه ،ونوش جان کنید ،این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید... . 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید این هم اموزش یه بستنی دیگه 🌹🌹🌹☝️☝️☝️ @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
بستنی میوه ای خانگی مواد لازم : ۱ ـ خربزه مشهدی یا طالبی یا هر میوه دیگری نیم کیلو ۲ ـ پودر ثعلب یک قاشق و نیم چایخوری ۳ ـ گلاب به میزان دلخواه (‌ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری ) ۴ ـ خلال بادام یا پسته به دلخواه ۵ ـ عسل یا شکر قهوه ای به میزان ذائقه طرز تهیه : ابتدا میوه دلخواه را کاملا تمیز شسته ، درون مخلوط کن می ریزیم ، پودر ثعلب و گلاب و عسل یا شکر قهوه ای نیز به آن اضافه می کنیم و به مدت یک الی دو دقیقه با همدیگر مخلوط می کنیم . سپس مواد بدست آمده درون ظرف ریخته درب آنرا می پوشانیم و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم . سپس از فریزر بیرون آورده ، داخل مخلوط کن ریخته ، مخلوط کرده و دوباره داخل فریزر می گذاریم . این کار را تا چند بار تکرار می کنیم تا مواد کاملا یک دست و غلیظ شود . در مرحله آخر خلال مغز به آن اضافه نموده و با قاشق در مواد پخش می کنیم و داخل فریزر گذاشته تا سفت شود . به اندازه ای که یخ نزند . بستنی آماده سرو می باشد