eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.8هزار دنبال‌کننده
35هزار عکس
2.3هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
F.B: سلام خسته نباشید یه سری عکس می فرستم اگر مناسب بود توی کانالتون بزارید. اینا پونه هستن به مازندرانی میگن اوجی،خودمون پرورش میدیم عسل های که بیرون می فروشن پر از شکره ولی ما به این کندوها هیچ شکری نمیدیم و عسل طبیعی داریم. احسنت به شما 🌹🌹🌹🌹👏👏 @GMO_NO
mahdavi: سلام، وقت بخیر آیا طب سوزنی مورد تایید طب اسلامی هست؟ در مورد بلدرچین اینکه وقتی غذای بلدرچین هم دانه پارسه ( کنجاله سویا و ذرت ) است، آیا خوردن گوشت و تخم بلدرچین ضرر نداره؟ ✅☝️👇 طب سوزنی یک نوع درمان هست اما سطحی و گذرا بلدرچین را زنده خریداری کنید چهار تا پنج روز خودتون تغذیه اش کنید و بعد اون و مصرف کنید @GMO_NO
صدف: سلام شب بخیر،با توجه به پستهای شما مدتی است که دقت بیشتری هنگام خرید دارم.چند روز پیش که برای خرید شکلات جهت عید رفته بودم دیدم همه ی انواع شکلات موجود دارای لیسیتین سویا بودند حتی بیسکوییتها و کیکهایی که مغز شکلاتی دارندنیز همینطور و البته این شامل انواع بستنی هایی که روکش کاکائو دارند هم میشود.خدا به همه رحم کند تقریبا اغلب مواد مصرفی این وضعیت رادارند.ای کاش وسعت اطلاع رسانیتون بیشتر میشد.ممنون از تلاشتان 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: 🌹🌹 متاسفانه 😞 @GMO_NO
سلام من پفک با آموزش داخل کانال درست کردم خیلی خوشمزه و عالی شد 😋😋😋😋 فقط چند تا تجربه کسب کردم که خوبه بقیه دوستان هم بدونن که اشتباه منو انجام ندن اول اینکه تو ظرف پلاستیکی بزار خشک بشه برای من فقط دو تا سینی صورتی که پلاستیکی بود از ظرف جدا شد بقیه به ظرف چسبیدن و همش رو دور ریختم و از این همه ظرف فقط به اندازه یه کاسه آبگوشت خوری پفک درست شد😐 دوم اینکه اصلا نازک درست نکنید به همون قطری که تو فیلم نشون میده درست کنید چون به مرور که داره خشک میشه نازک تر میشه و در واقع هیچی ازش نمیمونه و اینکه من بیکینک پودر نزدم و خوب شد البته شاید کم پفکی و ترد شده باشه
شیره خرما به روش جوشاندن: خرمای درجه2-3 منظور خرمای خراب نیس ولی ظاهر مناسبی نداره یا خشک هست رو میشوریم روش اب میریزیم یا میذاریم روی گاز کمی بجوشه تا نرم بشه یا داخل اب سرد چند ساعتی باشه تا نرم بشه. بعد از مثلا پخت وکمی چنگش میزنیم تا هسته جدا بشه از داخل یک سبد که سورخ بزگ داشته باشه رد میکنیم تا هسته هاش جدا بشه بهش دو باره اب اصافه میکنیم داخل یک کیسه میریزیم از یا جایی اویزون میکنیم تا کاملا اب از تفاله ها جدا بشه. آب بدست اومده رو روی گاز به مدت 4-5ساعت می جوشونیم. نکته:1-زمان جوشاندن به مقدار اب و شعله گاز شما بستگی داره 2-حتما45دقیقه یا نیم ساعت اخر مواظب باشید چون مرتب بالا میاد وسرریز میشه 3-کف روش رو اواسط پخت بگیرید بهتره 4-مقدار ابی که میریزید2تا2/5برابر میزان خرما باشه 5-اصلا تفاله داخلش نیاشه که شیره تلخ میشه 6-در پایان پخت بهش گلاب یا هل اصافه کنید که محشر میشه😋 7-غلظتش بعد از سرد شدن حدودا 3برابر میشه قبل از خاموش کردن امتحان کنید داخل یه ظرف کوچک 8-کم بجوشه یا به غلظت مناسب نرسه ترش میشه و خراب زیادم بجوشه تلخ میشه. امیدوارم توضیحات کامل باشه بیش از 15-10سال هست که با خرمای مضافتی بهترین شیره رو درست میکنم و بسیار پرطرفداره و خوشمزه😋 @GMO_NO
اینم دو فایل صابون سازی برای علاقه مندان به داروهای گیاهی که قصد دارن مواد شیمیایی رو حذف کنن 😊🌹 @GMO_NO