eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلوای سویق و شیره انگور مواد لازم : 🔸آرد گندم : ۲ پیمانه 🔸آرد سبوس گندم: یک پیمانه 🔸شیره انگور : یک و نیم پیمانه 🔸گلاب: نیم استکان 🔸پودر هل : به میزان لازم 🔸زعفران آب شده : به میزان لازم 🔸روغن حیوانی یا روغن ارده کنجد یا روغن زیتون :سه چهارم لیوان طرز تهیه : آرد گندم را ابتدا با حرارت کم به مدت۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به رنگ دلخواه)تفت میدهیم . سپس روغن را اضافه کرده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم. بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم. سپس زعفران، هل و در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم. وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد. ✅میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد ✅ و یا لای نان سبوس دار به عنوان میان وعده دانش آموز قرار داد ✅این غذا جایگزین بسیار مناسبی برای انواع کیک، کلوچه و شیرینی های مضر صنعتی و بازاری است. ✅حلوا که همان سویق ملتوت(سویق روغن زده)است علاوه بر رشد عضلات و استخوان ها در شفافیت پوست تأثیر گذار است. 🍁خواص🍁 مقوی عمومی بدن تقویت جسم خون ساز شادی افزا مقوی جنسی ضد کم خونی @GMO_NO
نرگس: سلام و شب بخیر ممنون از کانال خوب تون این حلوای سویق که با دستور شما درست کردم البته من یکم زعفران هم اضافه کردم که بوی روغن زیتون مشخص نشه ... ✅👇☝️ احسنت نوش جان 🌹 @GMO_NO
فرزانه غبیشاوی: لواشک خونگی کشمش خونگی شکلات صبحانه با ارده وشیره انگور😋 باتشکر ازکانال خوب ومفیدتون،این روزهاحسابی درگیر درست کردن محصولات سالم ومفید هستم،خدا خیر دنیا واخرت نصیبتون کنه ✅☝️👇 نوش جان احسنت به شما بانو @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه ✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی ⬅️ این روغن را جایگزین روغن‌های دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطان‌زا کنید. @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کشمش خانگی در منزل نوش جانتون 🌹🌹🌹 @GMO_NO
پاستیل خانگی 😍😍😍😍😍👇👇
امین: اینم رب آلووی من ✅☝️👇 به به ...دستمریزاد نوش جان @GMO_NO
سلام خداقوت. ببخشید باز مزاحمتون شدم. ضمن تشکر از زحماتتون. می خواستم درمورد گوجه بپرسم من خودم رب خونگی می پختم یکی ازدوستان دیروز گفت نپز فقط تو خردکن گوجه هارا خرد کن صاف کن بعد تو سینط بریز بزار توفریزر بعد ازمنجمدشدن تیکه تیکه کن بزار کیسه فریزر موقع پخت غذا به جای رب استفاده کن. این روش به نظر شما مورد تاییده؟یا بازهم رب بهتره؟ ✅☝️👇 ❌❌❌❌❌❌❌ دوستان خواهش میکنم فریزر رو و فریز کردن به حد اقل برسونید الان یکی از عوامل مهم بیماری در جامعه ما همین فریز کردن محصولاته فریز کردن باعث میشه موادی که مورد استفاده قرار می گیره سودای خون رو افزایش بده افزایش سودای خون برابر با سرطان و سکته جدی بگیرید .برای سالم موندن محصول و حفظ خواصش مواد و خشک کنید زحمت داره اما بیماری و اثار مخرب نداره @GMO_NO
یازینب: سلام خسته نباشید .خداوندعمرباعظت بهتون بده که به فکرسلامتی مردم هستید.یه پیشنهاد داشتم به گفته ی حضرت آقا که گفتن آتش به اختیار.حالاکه زیاد کسی به فکرسلامتی مردم نیست .شماهاکه دلسوزهستید وگر امکانش براتون هست گروههای جهادی تشکیل بدید وبفرستیدشون جاهای مختلف کشور وکشاورزان زحمتکش را آگاه کنند از عواقب کشت محصولات تراریخته یاسموم وهر چیزی که براسلامت انسانها مضر هستش.چون بالای۹۰درصدازکشاورزان بی اطلاع هستن .کشاورزهای زحمتکش عزیز که راضی به بیمار کردن جامعه نیستن.خیلی ممنون ✅☝️👇 ممنون از شما خواهر بزرگوار ما با حضور اساتید بزرگ طب کارگروه هایی تشکیل دادیم در کشور که وظیفه اطلاع رسانی به مردم و کشاورزان رو به عهده دارند و یک بخش از کار ما تهیه بنر هایی است که کاملا این مسائل رو توضیح دادیم خود اساتید شروع کردن که کمک به تولید کنندگان .مثل گاوداری ها .پرورش بلدرچین و ...نانوایی ها ..و مراکزی که مهم ترین اقلام مصرفی مردم از اونجا تهیه میشه ما رو دعا کنید که بتونیم اثر گزار باشیم @GMO_NO
عذر خواهی میکنم از دوستانی گه سوالاتشون بی پاسخ مونده حجم سوالات بسیاررررر بالاست ان شا الله کم کم پاسخگو خواهیم بود @GMO_NO
فرزانه غبیشاوی: لیموها روشسته ونمک میزنیم ومیزاریم یک روز بمونه بعد ابکشی میکنیم ،تو قابلمه اب ویه فنجون سرکه میریزیم ومیزاریم بجوشه سپس لیموها رو میریزیم تو ابجوش وبه مدت ده ثانیه میجوشونیم بعدتو ابکش میریزیم وبا اب سرد ابکشی میکنیم دوباره لیموها رو تو ابجوش وسرکه میزاریم به مدت یک دقیقه بجوشن بعد ابکشی میکنیم ولی اب نمیریزیم،لیموها رو روی یه پارچه تمیز تیره (که بهتر افتاب جرب کنه) میزاریم وبه مدت ده روز زیر افتاب قرار میدیم بعداز خشک شدن هم چند رو توی سبد وتوی سایه قرار میدیم ،لیموعمانی ما اماده شده قبل از قرار دادن زیر افتاب با خلال دندان یه سوراخ تو لیموها ایجاد کنید @GMO_NO
روش تهیه لیمو عمانی ☝️☝️☝️☝️🌹
سلام مجدد دوستان لطفا جهت امری الان هر کدام ازشما پیام بنده رو میبینه پنج صلوات هدیه به ابا عبدالله بفرسته مشکل حل بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان ببخشید دیر مطالب می زاریم مشغول پاسخگویی به سوالات بودیم 🌹🌹🌹
آب مواد لازم: 🔸نخود: ۴۰۰ گرم 🔸پیاز متوسط : ۳عدد 🔸روغن محلی: ۷۵ گرم 🔸 آرد گندم سبوس دار : ۱ قاشق غذاخوری 🔸 نمک دریا و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی طرز تهیه: نخود را از شب قبل خیس می کنیم و صاف می کنیم پیازها را خرد می کنیم با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استکان آب سرد مخلوط به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم. این غذا را می‌توانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید. 🍁خواص🍁 نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است که در غذاهای مختلف و متنوعی در سفره های سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است در و برای همه سنین سفارش می گردد. برای تقویت نیروی جنسی و رفع ناباروریها نیز مصرف نخود به اشکال مختلف توصیه می شود به طور مثال به این افراد توصیه می شود روزی یک لیوان آب نخود تهیه و میل کنند. برای اینکار نخود را شب در آب خیس کنند و صبح آب آنرا صاف نموده و آن آب را با کمی عسل شیرین نموده و میل کنند. خود نخود را نیز پس از خیس خوردن می توانند خام یا پخته میل نمایند. @GMO_NO