eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27.7هزار دنبال‌کننده
29.6هزار عکس
2هزار ویدیو
103 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
ناگت مرغ شام شام ☠تراریخته☠ @GMO_NO
طرز تهیه این سس و ببینید و حتما درست کنید و بدونید سس مایونز یعنی سم😱☠ @GMO_NO
بنر رو هدیه برای دوستانتون بفرستید 🌹🌹
با عرض پوزش از دوستانی که سوالاتشون هنوز جواب داده نشده🌹🌹
دقت داشته باشید و محصولات رو بررسی گنید گاها فروشگاه اسم ارگانیک داره ولی محصولات ارگانیک کم دارن شگا دقت کنید و اگر اینجوری بودند به انجمن ارگانیک اطلاع بدید @GMO_NO
Masoumeh: سلام خداقوت لطفا یه کلوچه معرفی کنید تراریخته نباشه چون بچه به مدرسه بروند .چی بهشون بدیم ببرند . نون پنیر گردوطب سنتی میگه بهتر شب استفاده بشه ماهم درموندیم بعضی بچه ها بد غذا هستند و.... ✅👇☝️ 🌹بله حتما.اموزشش رو به شرط حیات فردا تو گانال قرار میدیم @GMO_NO
فرزانه غبیشاوی: لیموها روشسته ونمک میزنیم ومیزاریم یک روز بمونه بعد ابکشی میکنیم ،تو قابلمه اب ویه فنجون سرکه میریزیم ومیزاریم بجوشه سپس لیموها رو میریزیم تو ابجوش وبه مدت ده ثانیه میجوشونیم بعدتو ابکش میریزیم وبا اب سرد ابکشی میکنیم دوباره لیموها رو تو ابجوش وسرکه میزاریم به مدت یک دقیقه بجوشن بعد ابکشی میکنیم ولی اب نمیریزیم،لیموها رو روی یه پارچه تمیز تیره (که بهتر افتاب جرب کنه) میزاریم وبه مدت ده روز زیر افتاب قرار میدیم بعداز خشک شدن هم چند رو توی سبد وتوی سایه قرار میدیم ،لیموعمانی ما اماده شده قبل از قرار دادن زیر افتاب با خلال دندان یه سوراخ تو لیموها ایجاد کنید @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیما محمدی: سلام روزتون بخیر. درمورد مدت زمان نگهداری مواد در فریزر میشه توضیح بدید؟ ✅☝️👇 سلام علیکم اگر بگیم از وقتی فریزر پاش به خونه ها باز شده بیماری ها هم سراغ مردم اومدن اغراق نکردیم وقتی وارد خونه ها میشه هم یخچال های بزرگی که بخش اعظمش فریزر هست رو دارند و خوشحال بابت اینکه ما مایحتاج یک سالمون رو می ریزیم تو یخچال و هر وقت نی خوایم در دسترس داریم غافل از اینکه اگر مواد تو فریزراز چهار پنج روز بیشتر بمونه سودای اون بشدت با لا میره و سودا عامل سکته .سرطان .بیماری های مغز. و اعصاب .افسردگی و...... خواهد بود ما فقط در مورد گوشت گفتیم حالا چون براتون تهیه اش بصورت مرتب سخته میشه چشم پوشی کرد اما خواهش میکنم در بقیه موارد از گزینه خشک کردن مواد استفاده کنید هم ماندکاریش زیاده هم کیفیتش بالاست هم خواصش حفظ میشه فقط کمی تلاش و همت برای سلامتی لازمه @GMO_NO
ستاره: با عرض اشمز از وقت و انرژی که میگزارید جهت اطلاغ رسانی به جامعه.. من وقتی که‌پنیر درست میکنم اب پنیر بدست امده را میجوشانم تا غلیظ بشه و بعد در اخر شیره توت یا شیره انگور میزنم خیلی خوب میشه مزه کارامل تافی کره ای میدع و بعنوان شکلات استفادع میکنم گاهی وقتها هم که خمیر میکنم اب پنیر را توس خمیر میریزم ✅☝️👇 سلام ممنون از پیشنهاد عالیتون 🌹🌹🌹 @GMO_NO
بهارجون: سلام خداقوت. ممنون از کانال خوبتون. اجرتون باامام زمان. میشه درمورد گوشتهای گوسفندی استرالیایی که دربازار هستن مطلبی بذارید که آیا مصرف این گوشتها خوبه یاخیر وچطور تشخیص بدیم گوشت خوب رواز گوشتهای دیگه. واینکه چطور سبزی ومیوه روبجای فریز، خشک کنیم. چون درخونه های آپارتمانی امکان خشک کردنشون نیست وافتاب نداریم ✅☝️👇 سلام ..خب در بحث گوشت حرف زیاده متاسفانه قیمت بالای گوشت باعث شد که میزان واردات افزایش پیدا کنه و بازار ما پربشه از گوشت های استرالیایی و برزیلی اگر بتونید از همون گوشت گوسفند های بومی کشور استفاده کنید حتی به میزان کم .بهتر هست از اینکه گوشت زیاد ولی غیر بومی مصرف کنید نظر جناب پرفسور کرمی هم همین هست که کلا مصرف گوشت رو کم کنید حالا شرایط اینطور پیش امده میتونیم بهتر عمل کنیم و غذاهای گوشتی رو کم کنیم که بشه فقط از گوشت بومی استفاده کرد. در بحث خشک کردن مواد .سخت نیست اغلب اموزش ها توی کانال قرار گرفته حتی اگر اپارتمانی باشید بالاخره بالکن هست و میشه ازش استفاده کرد چون با خشک کردن مواد هم دسترسی اسانه هم خواصش محفوظ میمونه @GMO_NO
سلام ممنون از مطالب راه گشاتون ببخشید مصرف بیش از حد ظروف مسی ضرر داره خصوصا برای کبد؟ ✅☝️👇 استفاده از ظروف مسی اگر قلع اندود شده باشه تا زمانی که نیاز پیدا نشه به قلع کردن مانعی نداره اما اگر ظرف به گونه ای باشه که نیاز به قلع کردن داشته باشه و استفاده بشه در این شرایط بله به کبد اسیب خواهد زد و باید کسانی که از ظرف مسی استفاده نی کنند این و لحاظ کنند حتما @GMO_NO
منتظرالمهدی: سلام صبح بخیر با توجه به قیمت بالای گوشت و اینکه توانایی خريد کمه چیز دیگه ای هست که به جای گوشت استفاده کنیم من قبلا سویا استفاده میکردم الان میگید تراريخته است دیگه استفاده نمیکنم ✅👇☝️ حبوبات .مثل لوبیا و نخود جایگزین خوبی برای گوشت هستند اهن موجود در گوشت به مراتب از اهن شیره انگور میشه گفت پایین تره ما توصیه می کنیم سه شیره رو مصرف کنید که تجمیع مواد مغزیش بسیار بالاست (شیره انگور .توت .خرما ) @GMO_NO
روش تهیه مربای_سیب👆
آنچه باید از تریخته بداند👆👆
تنها تویی که لایق عشق پیغمبری: باتوکل به خدا با روغن شترمرغ درست کردم عالی شد اصلا بو نمیداد انگارباروغن مایع درست کرده بودم ⚫لبیک یا حسین ⚫: احسنت درود بر شما بانوی با سلیقه☝️ @GMO_NO
یه کانال ایجاد کردیم که شما به اموزش های داخل کانال تراریخته راحت تر دسترسی داشته باشید این دو .کانال مکمل هم دیگه هستند هر دو رو حمایت کنید 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/449052696Cf828d5d4a5
خامه قنادی نوشا ☠تراریخته☠ @GMO_NO
عصاره گوشت اماده لذیذ ☠تراریخته☠ @GMO_NO
باسلام. اینم حاصل کار اولین پخت نان توسط من و فرزند کوچکم که به گفته خودش خیلی بهش خوش گذشت. نان سبوس دار و گِرده(با سبزی ، پیاز و روغن شحم)
باسلام. اینم حاصل کار اولین پخت نان توسط من و فرزند کوچکم که به گفته خودش خیلی بهش خوش گذشت. نان سبوس دار و گِرده(با سبزی ، پیاز و روغن شحم) ✅👇☝️ @GMO_NO
فرزانه غبیشاوی: اگه زحمتی نیس خواص دمنوشها رو توضیح بفرمایید واینکه ترکیب کدوم با کدوم بهتره باسلام وخداقوت،خدمت خواهری که فرموده بودن نمیشه تو اپارتمان چیزی خشک کرد عرض کنم که خونه ما هم اپارتمانیه ویه بالکن کوچیک4×2 داره که من ازش نهایت استفاده رو میبرم آلوخشک،کشمش ،لیمو عمانی،پودر گوجه،لیمو خشکه،پودر سیر،لواشک و....رو توش تهیه کردم البته سبزی قورمه هم خشک کردم اما تو اتاق یک شبانه روز پنکه رو روشن گذاشتم سبزیها خشک خشک شدن @GMO_NO