هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
#چیپس_گندم 🌾😋😲
مواد لازم :
نان لواش ماشینی
روغن ارده کنجد
زرچوبه
نمک
و در صورت تمایل پیشنهاد میکنم 👇🏽:
جعفری خشک و پودر شده
پیاز خشک و پودر شده
سیر پودر شده
فلفل قرمز و سیاه
گوجه فرنگی خشک و پودر شده
کره محلی
🌻نان گندم که بهتره از نون لواش ماشینیهای خیلی نازک بخرین و بعد اونا رو تکه تکه کنین تکهها خیلی درشت نباشن خیلی هم خرد نکنین که به دست گرفته نشه، مثلا
حدود 4- 5 سانتی بهتره
حالا بذارین کاملا خشک بشه
یه ظرف مسی بذارین کاملا داغ بشه حالا روغن بریزین و بعد از ده ثانیه خاموشش کنید و بلافاصله کمی زرچوبه داخلش بریزیدو در صورت تمایل کمی کره اضافه کنید (دقت کنید که حرارت فقط درحدیه که روغن و همینطور زرچوبه بوی خامی نده و هم زرچوبه نسوزه و تغییر رنگ نده)،
یک کفگیر از نان را داخل روغن ریخته و تندتند زیرورو کنین تا روغن به همه جای قطعات نون برسه با کفگیر نون رو خارج کنین و داخل ظرف دیگه ریخته مقداری نمک بریزید و زیرورو کنید چیپس گندم آمادهاست
☀️حالا اگه کمی پودر پیاز و جعفری هم بپاشین خیلی خوشمزه میشه
سیر یا فلفل هم معرکه است
پودر گوجه فرنگی هم عالیه
این مراحل رو همینطور تکرار کنین تا نون تموم بشه
🍀نکته:
روغن رو مر حله به مرحله بریزین تا هم کمتر مصرف بشه هم چند بار داغ نشه
اگه روغن از داغی افتاد شعله رو روشن کنید و اگه روغن کم بود اضافه کنید
ظرف بهتره گود باشه که نون داخلش خوب بچرخه و با روغن کمتری کارتون راه بیفته نوش جون
🔴تراریخته از عوامل اصلی شیوع سرطان و بیماریهای گوارشی و کبدی است، اگر مردم از زیانهای مصرف محصولات تراریخته آگاه نشوند در سالهای آینده با افزایش انواع سرطان، بیماری کبدی، کلیوی، گوارشی روبرو میشویم.
✅کانال 《مواد سرطان زا》 تمام محصولات #تراریخته را معرفی خواهد کرد...
مشاهده تصاویر👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3197698067Ccb7129e913
دوستان قول داده بودیم اموزش تهیه پنیر سنتی رو بزاریم
ان شا الله فردا 🌸🍃🌸
مرجع تخصصی طب سنتی
🔴تراریخته از عوامل اصلی شیوع سرطان و بیماریهای گوارشی و کبدی است، اگر مردم از زیانهای مصرف محصولات
یادتون باشه ما رو به دوستانتون معرفی کنید 🌸🍃🌸
🍏🍒🍌🍍🍎🍇🍐
📝لیست غذاهای گرم و خشک( صفرا زا):
📜فلفل/ نمک/ پیاز/ سیر/ بادمجان/ کاکائو/ نبات/ گردو/ پسته/ فندق/ زیتون/ موز/ تخمه/ زرده تخم مرغ/ برنج ایرانی/ نوشابه/ فست فود/ ارده/ فسنجان با گردو/ سس تند/ خرمای خشک
📝لیست غذاهای طبع گرم و تر( خون ساز):
📜کره حیوانی/ شیر / هویج/ کلم/ یونجه/ انگور/ انجیر/ انبه/ سیب شیرین/ به / مویز/ نخود/ لوبیا قرمز و سفید/ گندم/ سمنو/ حلیم/ فسنجان
📝لیست غذاهای سرد و خشک( سودازا):
📜 کشک / پنیر / غوره / سیب ترش / آلبالو / زرشک / ذخال اخته / لیمو / نارنج / ریواس / ذرت / سماق / برنج خارجی / عدس / باقلا / سرکه / چای سیاه و سبز قهوه / آب یخ
📝لیست غذاهای طبع سرد و تر( بلغم زا):
📜 ماست/دوغ/خامه/ خیار/گوجه فرنگی/ کدو/قارچ/سیب زمینی/ ماکارونی-/پرتقال/نارنگی/هندوانه/ خربزه/گوشت گاو/ کله پاچه/ خرفه/ کاهو/خیار چنبر/سالاد
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
🍏🍒🍌🍍🍎🍇🍐 📝لیست غذاهای گرم و خشک( صفرا زا): 📜فلفل/ نمک/ پیاز/ سیر/ بادمجان/ کاکائو/ نبات/ گردو/ پسته/
سعی کنید گروه گرم و تر رو پایه تغذیه قرار بدید
چون خون ساز هستند و بدن رو تقویت می کنند
🌸🍃🌸
@GMO_NO
مطلبی که الان در کانال قرار خواهیم داد
به سفارش دوستان و درخواست شما عزیزان بوده
لطفا مطالعه کنید اگر مطلب مورد پسند بود
به ای دی ادمین اطلاع بدید تا کامل تر مطرح بشه
👇👇👇👇👇👇👇
@GMO_NO
🔹🍃🔹🍃🔹🍃
دکتر روازاده
📌 #اهمیت_نوع_ظروف_در_سلامت_غذا
📢 مضرات غذای پخته شده در آلومینیوم، تفلون، استیل، زودپز، مایکروفر:
🔹🍃 ظروف آلومینیومی و تفلونی در هنگام پخت یون های آزاد به غذا اضافه میکنند که میتوانند موجب بروز بیماریهایی مانند آلزایمر، کم خونی، راشیتیسم، اختلالات گوارشی و ….. شود.
🔹🍃 الان حدود ۶۰ درصد مردم دنیا دچار کم خونی و فقر آهن هستند که یکی از مهم ترین عواملش ظروف آلومینیومی و تفلونی میباشد. (پس به جای اینکه قرص آهن با آن همه عوارض خطرناک مصرف کنید، با حذف این ظروف از زندگی علت کم خونی را برطرف کنید و کاهو با شیره انگور بخورید).
🔹🍃 تفلون ماده ای است شیمیایی به نام (پلی تترا فلئورو اتیلن) که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشود و هنگام طبخ، به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده میشود. در تهیه ظروف تفلون از کادیوم نیز استفاده میشود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی میشود. کادیوم در سنتز هموگلبین دخالت کرده و منجر به کم خونی میشود.
✅ ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاها شده و سرطان زا شناخته شده اند. زودپز به خاطر درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان زا تولید میکند.
🔹🍃 امواج نشت یافته از مایکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدی است که اکثر فاکتورهای خونی را به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تأثیر قرار میدهد و تعداد گلبول های سفید، پلاکت ها و هموگلوبین را کاهش میدهد و باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی و دستگاه عصبی، اختلالات مغز استخوان، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون میشود. به علاوه نشت امواج مایکروفر تأثیرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمال اختلال در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین میشود.
🔹🍃 تماس مستقیم مواد غذایی و نوشیدنی گرم با ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف، قطعا سرطان زاست و ایجاد آلرژی و حساسیت میکند.
📚 منبع: (تغذیه در طب ایرانی اسلامی ص۱۵۲) و (بهداشت تغذیه از دیدگاه حکمای پزشکی ایران ص۱۳۳) و (عالمی که انسان نام گرفت ص۵۱)
@GMO_NO
برای تهیه پنیر با سرکه باید شیرمحلی را جوش آورید. وقتی شیر جوش آمد زیر آن را خاموش کرده و سپس 3 قاشق سرکه طبیعی انگور به آن اضافه کنید. حال آن را خوب به هم بزنید تا شیر بریده شود.
بعد مواد رو توی یه کیسه می ریزید و می زارید تو یه قابلمه تا کاملا ابش جدا بشه
اب توی قابلمه رو جدا می زارید و کیسه رو جای می زارید و توش به طبع سلیقتون
سیاه دانه .رازیانه .زنیان .پونه .اویشن .
بارهنگ هر کدوم از این مواد و که دوست داشتید می ریزید
و در کیسه رو می بندید و به مدت یک ساعت یه جسم سنگین می زارید روش تا ابش بره
و بعد بر می دارید و می زارید توی اب نمک و تو یخچال قرار می دید
(اگر با سه قاشق سرکه طبیعی انگور شیر نبرید دوباره بریزید تا شیر ببرد )
میشه به جای سرکه از ماست یا قرص پنیر هم استفاده کرد اما هدف ما از سرکه .تولید ماء الجبن هستش که خاصیت داروئی داره و بسیار ارزشمندِ
@GMO_NO
یه نکته مهم وجود داره این وسط
که اونم اب پنیریه که تو قابلمه شما کنار گذاشتید
به این اب پنیر توی طب سنتی .ماء الجبن گفته میشه
الان از خواصش براتون میگیم و قطعا شما شگفت زده خواهید شد 🌸😍🍃🌸
@GMO_NO
خواص ماء الجبن:
❗️خاصیت اصلی آن سم زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و #گرفتگی_عروق ریز پاکسازی می کند. به همین دلیل در درمان انواع #لکهای_پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاجها و انواع اختلالات خلقی مفید است. با توجه به اینکه امروزه به دلیل آلودگی هوا و انواع غذاهای کارخانهای میزان سموم موجود در خون و #کبد زیاد است توصیه میشود افراد سالم نیز به نوشیدن آن مداومت داشته باشند.
@GMO_NO
مصرفش هم به این شکله که ناشتا یک لیوان ولرم
الا کسانی که مشکل معده دارند بقیه می تونن استفاده کنند
@GMO_NO
مرغ عمرانی =سرطان
آیامیدانید مرغی که میخورید چیست؟
تمام مرغهائی که در دنیا به نام مرغ ماشینی وجود دارد در عرض ۳۵ روز دورۀ این مرغها تمام و باید به دست مصرف کننده برسد. البته این مرغها خیلی خوشحال هستند چرا که بیشتر از این زنده نمی مانند چون با وضع بدی که دارند، حداقل دیوانه نمی شوند!!
در عرض این ۳۵ روز وزن آنها ۲ تا ۳ کیلوگرم می شود و در بازار از یک تا دو کیلوگرم مرغ ماشینی یخ زده و پوست کنده بدست مصرف کننده می رسد. برای رسیدن به این وزن باید مرغداری مناسب و موادغذائی مناسب داشته باشند که این مواد غذائی تمام دستکاری ژنتیکی شده مثل ذرت، سویا، کلزا و غیره که یک به یک نام می بریم می باشد. این نوع تولید یک تولید صنعتی می باشد که در هریک از مرغداریها دهها هزار از این جانور ۲پا تولید می شود. در هر متر مربع ۱۵ تا ۲۰ مرغ یعنی حدوداً در یک متر مربع ۳۰ کیلو گوشت به بازار ارائه می شود در صورتی که برای مرغهای طبیعی و رسمی در مرغداری های سنتی ۳ مرغ در هر مترمربع وجود دارد و موادغذائی آنها غیر ژنتیکی می باشد و به همین دلیل قیمت گران تر می باشد.
@GMO_NO
یکی از دوستان برای بنده ادرس نان برکات رو فرستادند میشه لطف کنید دوباره بفرستید 🌸🍃🌸
این مطلب مرغ ماشینی رو مطالعه کنید
تا ان شا الله ملحقاتش رو بیان کنیم
👆👆👆👆👆👆
✅ایا می دانید
یکی از علت های شایع بلوغ زودرس
مصرف مرغ و تخم مرغ ماشینی است ؟؟؟
@GMO_NO
مرغ ماشینی=سرطان
آیامیدانید مرغی که میخورید چیست؟
در این مرغداری های صنعتی خیلی از مرغ ها هم زیرِ دست و پا می میرند و بسته بندی شده و به دست مصرف کننده می رسد. آنتی بیوتیک ها مهم ترین و اساسی ترین مواد برای مرغداری های صنعتی می باشد.
مرغداری های صنعتی زمانی افتتاح شد که شرکت های داروئی و تولید مواد دامداری این مواد اساسی یعنی «آنتی بیوتیک» را توانستند به حد فراوانی تولید کنند.
این مرغداری ها چه شرایطی را برای این مرغ ها ایجاد می کنند: ۱- استرس ۲- در یک مترمربع ۱۵ تا ۲۰ مرغ ۳- کمبود محیط سالم و بهداشتی ۴- بیماری زیاد در بدن مرغ که بیش از ۳۵ روز نباید بیشتر طول بکشد و غیره.
این آنتی بیوتیک ها و هورمون ها رشد حیوانات (مرغ) را به سرعت بالا می برند و هم زمان از بعضی مریضی ها (ویروس ها و باکتری ها) جلوگیری می کند. در این موارد چون آنتی بیوتیک مداوم در خوراک آنها می باشد ویروس در بدن مرغ وجود دارد ولی علائمی بروز نمی دهد. در صورتی که فقط در مواقع بیماری مرغ باید آنتی بیوتیک داده شود......
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید
این کلیپ رو با دقت ببینید