مرجع تخصصی طب سنتی
#ترشک آلو رو بشورید و با مقدار خیلی کمی آب بذارید روی حرارت تا جوش بیاد.به محض جوش اومدن می بینید ک
ترشک ..😍😍🌹🌹ولی سعی کنید شیره انگورش رو بیشتر بریزید طبعش متعادل بشه
عکس های سفره یلدایی سالمتون و ان شا الله فرداشب برامون بفرستید
برنامه ی ویژه ای براتون داریم 😍😍😍
دوستان خیلی راجع به سوپر فود پرسیدن
چشم بزودی تحقیق مفصل رو تو کانال قرار میدیم
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
خوف محشر از کسی باشد که او بی صاحب است
صاحب ما در قیامت حجه ابن العسکری است
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
اللهم عجل لولیک الفرج
دوستانی که منتظر پاسخ ما درباره سوپر فود هستند
ان شا الله فردا بنرش رو ارائه میدیم 🌹🌹
Sajjad 4:
سلام میخوام روغنمونو عوض کنم.
لطفا راهنمایی کنید؟
💚سید💚:
سلام علیکم
پیشنهاد ما این هست برای شروع از روغن زیتون کارخانه ای بی بو استفاده کنید
کم کم روغن ارده رو بهش اضافه کنید و زیتون کارخانه ای رو حذف کنید
روغن ارده برای پخت و سرخ کردن عالیست
ان شا الله میتونید کنارش
از شحم بی بو
یا روغن حیوانی هم استفاده کنید
این پرسه باید زمان دار و با حوصله باشه که اعضای خانواده ذائقه شون به روغن ها عادت کنه
❤S❤اَنتَ فِی قَلبِی❤A❤:
سلام علیکم ببخشید من چند سال هست چون میگرن دارم و حساسیت پوستی اصلاً از وایتکس استفاده نمیکنم.
به جاش جوش شیرین و سرکهرو مخلوط میکنم با چندقطره مایع ظرفشویی و ظرفشویی، سرامیکها، دستشویی و حمام و حتی جرمهای کهنه شده داخل فر و اجاقگاز رو هم تمیز میکنه.
میخواستم ببینم خوبه این روش یا چون کمی مایع ظرفشویی داره، اینم ضرر داره.
در ضمن از اول ازدواجم که حدود ده سال گذشته اصلا برای سفید کردن ظروف از وایتکس استفاده نکردم و به موقع شستم که تغییر رنگ ندن و در صورت نیاز فقط از همون ترکیب بالا استفاده میکنم.
ممنون میشم جواب بدین
💚سید💚:
سلام درود بر شما
❌❌❌❌❌دوستان عزیز پودر سوپر فود مورد تایید نیست
لطفا استفاده نکنید
بنر هاش و بزودی تکمیل می کنیم و توی کانال قرار میدیم
🙏🙏🙏☝️☝️☝️
1⃣⚜کامبوجاچیست؟
✅نوشیدنی کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود
در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد
به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “چای قارچی” هم گفته میشود
✅قارچ کامبوجا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است)
✅مصرف کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد
✅. همچنین استفاده از کامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود
✅استفاده از نوشیدنی کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید
✅نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند
عوارض جانبی👇
گرفتگی یا درد عضلات
اسهال
خستگی شدید
سر درد
گرفتگی سینوسی
تب
📜منابع.yjc
@GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تغذیه سالم در شب یلدا 😍😍😍😍☝️☝️
@GMO_NO
منتظر عکس های یلداییتون هستیم
البته سفره هایی سالم و بدون تجملات و مواد مضر ☺️😉🌹🌹🌹🌹🌹
2⃣⚜کامبوجاچیست؟
✅. استفاده از کامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود
✅استفاده از نوشیدنی کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید
✅نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند
عوارض جانبی👇
گرفتگی یا درد عضلات
اسهال
خستگی شدید
سر درد
گرفتگی سینوسی
تب
📜منابع.yjc
@GMO_NO
3⃣⚜کامبوجاچیست؟
✅نوشیدنی کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود
در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد
به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “چای قارچی” هم گفته میشود
✅قارچ کامبوجا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است)
✅مصرف کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد
📜منابع.yjc
@GMO_NO
Z:
سلام.خیلی از ما این سؤال رو میپرسند که وقتی شحم براحتی در ظرف و قاشق می ماسد و خودش رو میگیره در بدن چطوره؟باعث بسته شدن رگها و عروق میشه و تفاوتی با روغن نباتی نداره
💚سید💚:
سلام خیر در بدن چون حرارت درونی بالاست این اتفاق نمی افته و براجتی جذب بدن میشه
الا ما یک منع مصرف داریم برای افراد بالای چهل و پنج سال که بدون تحرک هستند و بدن ها در این سن و بالاتر غالبا سرد هست که میگیم بهتره این نوع روغن رو مصرف نکنند
@GMO_NO