سلام خوبین ممنونم از کانال خوبتون
ببخشید منظور از سویق گندم .جو .عدس .چیه .میشه توضیح بدین ممنونم از لطفتون ...واقعا خسته نباشید اجرتون با امام حسین
✅☝️👇
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
❎سوال 👇👇
دلتنگ حسینم:
سلام وخداقوت
روزتون نیـــــــــــک
لطفاطرزتهیه سویق هاروهم توکانال بزارین
✅جواب 👇
از انواع گندم .عدس .برنج ...
این قاعده رو بخاطر بسپارید
تَفت
آسیاب
تَفت
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
منظور از تفت اینه که
مثلا گندم و بریزید تو ظرف و بزلرید رو شعله کم
تا تغییر رنگ بده البته نه زیاد و بردارید. از رو شعله
و اسیاب کنید دوباره مواد اسیاب شده رو تفت بدید به همون شکل فقط مواظب باشید نسوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 روش پخت نان روی ساج گلی در خانه.
❇️ امام صادق(ع) :
🔹 شِراءُالحِنطَةِ یَنفِی الفَقرَ وَ شِراءُ الدَّقیقِ یُنشِی الفَقرَ وَ شِراءُ الخُبزَ مَحقٌ
🔸 خرید گندم فقر را می برد و خرید آرد فقر می آورد و خرید نان باعث تباهی و نابودی می گردد.
📚 من لایحضره الفقیه ج۳ ص۲۶۸.
@GMO_NO
S.farahani:
سلام خسته نباشید.ببخشید شما داخل کانال طرز تهیه ی قند گذاشتید با شکر سفید میشه بفرمایید چه فرقی با قندهای کارخونه ای داره؟
✅☝️👇
بحاطر زعفران و پختی که اتفاق میفته
مزاجش تغییر میکنه
قند های کارخانه ای سرد هستند و مواد شیمیایی دارن
ولی این قند نه
اگر با شکر قهوه ای پخت بشه عالیست
@GMO_NO
آریــــAVAــــــن:
در مورد دوباره جوشاندن اب مثل ابی که از شب قبل در سماور باقی مانده🌹
✅☝️👇👇👇
اب زیاد نباید جوشانده بشه
چون سبک و سبک تر میشه و ادرار رو زیاد میکنه
مممکنه به کلیه فشار بیاره
یک تا دوبار نه بیشتر
@GMO_NO
امام خامنهای جانم فدایت:
سلام خدا قوت بهتون بده
انشاءالله جز یاران آقا امام زمان قرار بگیرید
لطفا سوال من رو هم جواب بدید
من آرد جو و آرد گندم محلی تهیه کردم و به طور مساوی با کمی نمک و آب و خمیر ترش محلی خمیر درست کردم ولی اصلا نمی تونم پختش رو انجام بدم چون خمیرش پاره میشه لطفا راهنماییم کنید چطوری پختش رو انجام بدم
تشکر
✅فیلم بالا و فیلمپایین رو ببینید ☝️👇
@GMO_NO
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪
♨️ روی ساج یا تنور
✅ مــــــــــواد لازم:
📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان
📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے
📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه)
🔥 طــــــــــرز تهیه:
🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد.
👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ.
🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ.
🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید
🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه)
👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ.
🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور
👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست.
اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️
@GMO_NO
#شنیسل بوقلمون
مواد لازم :
🔸سینه بوقلمون: ۵۰۰ گرم
🔸نمک دریا و فلفل: به مقدار لازم
🔸پودر سیر: به مقدار لازم
🔸روغن ارده کنجد : برای سرخ کردن
🔸آرد سبوس دار و آرد سوخاری : به مقدار لازم
🔸تخم مرغ محلی: یک تا دو عدد
طرز تهیه:
ابتدا تکه های بوقلمون را نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پودر سیر قرار دهید سپس بوقلمون ها را به آرد سبوس دار آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل کنجد و آرد سوخاری که پایین دستور درست کردنش را داده ام بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با سبزیجات تزیین کرده سرو نمایید.
✅ اگر بوقلمون ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود اگرچه با همان نیم ساعت هم طعم می گیرند.
برای خوش رنگ تر شدن شنیسل مقداری زرچوبه به آرد سوخاری اضافه کنید.
#پودر_سوخاری را اینگونه اماده کنید، ابتدا نان سبوس دار خشک را کوبیده تا به صورت پودر دربیاید سپس زرچوبه و کنجد را در آن اضافه کرده و بوقلمون را در آن بغلطانید
@GMO_NO
#شیرینی کشمشی
مواد لازم:
🔸آرد گندم سبوس دار: 290 گرم
🔸 شکر سرخ: 250 گرم
🔸 کره محلی به دمای محیط رسیده: 150 گرم
🔸 تخم مرغ محلی: 2 عدد
🔸کشمش پلویی: 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکر سرخ و کره را خوب هم می زنیم بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و خوب می زنیم سپس آرد رو کم کم اضافه می کنیم، در آخر کشمش ها رو اضافه می کنیم
کف سینی را چرب می کنیم و از خمیر به اندازه گردو بزرگ برداشته و با فاصله در سینی می چینیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم.
این شیرینی نباید تغییر رنگ بده فقط زیر شیرینی کمی طلایی میشه.
✅در صورت تمایل می توان به جای شکرسرخ از شیره انگور استفاده کرد
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
امام خامنهای جانم فدایت: سلام خدا قوت بهتون بده انشاءالله جز یاران آقا امام زمان قرار بگیرید لطفا
محمد:
سلام در جواب خانمی که تو کانال گفتن با آرد جو وگندم خمیر کردن ونمی تونن نان ها را بپزن باید بگم مشکل آرد جو که خمیر رو ترد میکنه باید با آرد گندم تنها پخت یا مقدار خیلی کمی آردجو ریخت و اینکه اگه دلشون نان جو میخواد فقط با آرد جو خمیر کنن که نان جو مثل نان گندم نرم و لطیف نمیشه
@GMO_NO
خدایا سپاسگذارم:
سلام
من جدیدا تصمیم گرفتم هر تبلیغ خوراکی که تو تلویزیون نشون میدن و اونو قشنگ و خوشرنگ به بچه های بیچارمون نشون میدن اسمای تک تکشونو مینویسم که برای خانوادم از اونا نخرم چون میدونم اگه چیز خوبی بود به ما نشون نمیدادن.ما باید دنبال خوراکی هایی باشیم که اونا میگن بده.اگه همه ی مردم اینجوری کنن کارخونه های کثیفشون بسته میشن انشاالله.
کاش مردم یه ذره زرنگ باشن و بدونن تو این دوره زمونه کسی به فکر سلامتیشون نیست خودشون نباید تنبلی کنن و حداقل به فکر بچه هاشون باشن.
✅☝️👇
بله اگر ما وقتی می خوایم محصولی رو خریداری کنیم روش رو مطالعه کنیم قطعا از خیلی از مواد مضر در امان خواهیم بود خود ایه قران هست که خداوند می فرماید ...فلینظر الانسان الی طعامه
پس انسان باید به طعامش نگاه کند و منظور از نگاه .دقت کردن در این هست که چه می خوریم ؟؟؟!!!
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
SKY: اینا همون بادمجان های سفید مد نظر شماست؟ ✅☝️👇 سلام بشرطی که توش پر تخم باشه حتما به این نکته
چقدر خوب
همش نگران بودم که تو شهرمون پیدا نکنم و اونا نباشه
اما دیروز که برای خرید رفته بودم دیدم که مغازه دار بسته بندی شده گذاشته بود کنار بقیه بادمجونا
به دوستانی که نگرانن تو شهرشون پیدا نشه بگید یکم حوصله به خرج بدن و بگردن تا پیدا کنن
ما گلبهار هستیم بیست و پنج کیلومتری مشهد اگر کسی از دوستان گلبهار ساکن هستن من این بادمجان های سفید رو از یه میوه فروشی بعد از میدان پرند گرفتم قیمت زیادی هم نداره یه بسته شد ۱۵۰۰ تومان
✅☝️👇
شما تقاضا کنید قطعا تره باری ها میارن
🌹
@GMO_NO
ممنون از شما دوستان که ما رو حمایت میکنید
به علت پاره ای از مشکلات امروز نشد به پرسش ها پاسخ دهیم
ان شا الله فردا به شرط حیات پاسخگو خواهیم بود 🌹🌹🌹🌹🌹
#مربای کدوحلوایی
مواد لازم:
🔸شیره انگور: 1 کیلو
🔸زعفران :به میزان لازم
🔸آب: 3 لیوان
🔸گلاب خالص: یک استکان کوچک
🔸کدو حلوایی: 1 کیلو
طرز تهیه:
کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید.
میتوانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید.
کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید.
✅ در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید.
@GMO_NO
#فلافل
1کیلو نخود (24ساعت خیس خورده و 2بارچرخ کنید )(میتونید یه مقدارش فقط یبار چرخ کنید در حد یکی دو مشت دستتون)
5تا سیب زمینی کوچیک (چون نخود زیاده این تعداد میزاریم )(چرخ میکنم با نخود)
8تا پیاز متوسط(اصلا زیاد نیست)(چرخ میکنم با نخود)
ادویه مخصوص فلافل و فلفل و نمک
مقدار لازم جعفری خشک (بستگی به خودتون داره)
همه مواد ترکیب کنید و بعد به اندازه یه گردو از مواد بردارید و به حالت ضربه ای از این دست به اون دسستون ببرید (اینکار نکنید ترک میخوره وا میره) بعد یکم گرد کنید وتو روغن ارده کنجد یا حیوانی سرخ کنید .
این فلافل خوزستانیه.
@GMO_NO
حلما:
سلام
درمورد روغنها اینو متوجه شدم که اکثر روغن های سرخ کردنی برچسب تراریخته رو دارن و روغن های نیمه جامد و جامد
ولی روغن های مایع مخصوص پخت و پز و سالاد تراریخته روشون نوشته نشده..هرچند که هردوشون از یه شرکت باشن..
حالا قضیه این چیه..یعنی اون روغنای مایع پخت وپز تراریخته نیستن؟
و اینکه چرا روشون نوسته برای سرخ کردن مناسب نیست مگه چی میشه اگه برا سرخ کردنی استفاده کنیم؟ چه ضرری داره؟
🌿يا زهرا جاااانم 🌿:
سلام اینا متاسفانه اصلا معلوم نیست چی هستن
از نظر طب اینها مصارف خوراکی ندارند اصلا
و برچسپ گذاری هنوز اونجور که باید اجرا نشده
@GMO_NO