eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح ها با معده خالی خرما بخورید ✍️کسی که با معده خالی خرما میخورد ، کمتر دچار کمخونی میشود و بدنی مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها دارد همچنین بخاطر افزایش سوخت و ساز بدن باعث لاغری میشود 💥💥💥💥💥
فواید پاشیدن پودر تخم کتان بر روی سالاد و سبزیجات 🔸لاغری و کاهش وزن 🔹رفع چین و چروک 🔸رفع نفخ شکم 🔹کاهش کلسترول خون 🔸جوان سازی پوست 🔹درمان یبوست 💥💥💥💥💥💥
چوب میخک 👈چوب میخک در لاغری فوق العاده مؤثرا ست و به روند چربی سوزی کمک زیادی میکند ✍️برای بهره مندی از خواص آن به آب در حال جوش یک عدد چوب میخک اضافه کنید و بعد از غذا میل نمایید. 💥💥💥💥💥
فواید برنج قهوه ای ✍🏻برنج قهوه‌ای رژیم غذایی کامل ومعجزه‌آسایی است برنج قهوه ای برعکس برنج سفید شما راچاق نمیکند وبرای سلامتی شما و لاغری مفید است و‌برای عضله سازی و تناسب اندام بسیار مفید است 💥💥💥💥💥💥💥💥
یک‌ معجون خانگی برای کم کردن اشتها و لاغری ✍🏻٢ قاشق تخم شربتی رو نیم ساعت قبل از غذا بریزید توی یه لیوان آب جوش وقتی لعاب داد با ١قاشق عسل بخورید، کلسیم و امگا٣ بسیار بالایی داره و گرسنه نمیشید. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥
اضافه کردن ۱ دانه هل به چای به کاهش چربی‌ها و لاغری کمک می‌کند ! ✍🏻پوست شما را جلا می‌دهد، سردرد را تسکین، حالت تهوع را رفع و نفخ و سوء هاضمه را نیز درمان می‌کند 💥💥💥💥💥💥💥💥
چند خاصیت زیره 🔸لاغری 🔹تقویت کننده قوای ذهنی 🔸تقویت کننده معده 👈اما مصرف طولانی آن سبب جوش زیر پوستی میشود. ❌زیره پوست را تیره می کند . 💥💥💥💥💥💥💥
بهترین چاشنی ها برای سالاد 🔸 سرکه سیب :لاغری 🔸 روغن زیتون :درمان یبوست 🔸 آب غوره :کمک به کاهش وزن 🔸 آب لیمو :تقویت سیستم ایمنی ✍🏻 متخصصان به سس مایونز سم کبد میگویند 💥💥💥💥💥💥💥
چند خاصیت زیره 🔸لاغری 🔹تقویت کننده قوای ذهنی 🔸تقویت کننده معده 👈اما مصرف طولانی آن سبب جوش زیر پوستی میشود. ❌زیره پوست را تیره می کند . 💥💥💥💥💥💥💥
بهترین چاشنی ها برای سالاد 🔸 سرکه سیب :لاغری 🔸 روغن زیتون :درمان یبوست 🔸 آب غوره :کمک به کاهش وزن 🔸 آب لیمو :تقویت سیستم ایمنی ✍🏻 متخصصان به سس مایونز سم کبد میگویند 💥💥💥💥💥💥💥
چرا کابوس میبینیم ! ✍🏻خوردن غذای چرب در آخر شب باعث میشود سوخت و ساز بدن افزایش یابد و سیگنال های مغز فعال‌تر شوند ! + در این حالت مغز آرامش لازم برای خوابیدن را ندارد و دچار کابوس میشوید.... 💥💥💥💥💥💥💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه ای بسازیم🍃🌸 لبریز از آرامش دیوارهایش را با عشق 💖 پیرامونش را با مهر و محبت🍃🌸 منظره اش را با افکار زیبا و سبـز بیاراییم زندگی فقط یک بار فرصت است زیبا زندگی کنیـم🍃
🌸فنجانت را بياور 🌺صبح بخيرهايم دم کرده اند 🌸مي‌خواهم سرگل آنها را 🌺برايت بريزم ، 🌸نوش جان کنی 🌺سلام عزیزان روز بخیر
بهترین چاشنی ها برای سالاد 🔸 سرکه سیب :لاغری 🔸 روغن زیتون :درمان یبوست 🔸 آب غوره :کمک به کاهش وزن 🔸 آب لیمو :تقویت سیستم ایمنی ✍🏻 متخصصان به سس مایونز سم کبد میگویند 💥💥💥💥💥💥💥
چند خاصیت زیره 🔸لاغری 🔹تقویت کننده قوای ذهنی 🔸تقویت کننده معده 👈اما مصرف طولانی آن سبب جوش زیر پوستی میشود. ❌زیره پوست را تیره می کند . 💥💥💥💥💥💥💥
فواید برنج قهوه ای ✍🏻برنج قهوه‌ای رژیم غذایی کامل ومعجزه‌آسایی است برنج قهوه ای برعکس برنج سفید شما راچاق نمیکند وبرای سلامتی شما و لاغری مفید است و‌برای عضله سازی و تناسب اندام بسیار مفید است 💥💥💥💥💥💥💥💥
یک‌ معجون خانگی برای کم کردن اشتها و لاغری ✍🏻٢ قاشق تخم شربتی رو نیم ساعت قبل از غذا بریزید توی یه لیوان آب جوش وقتی لعاب داد با ١قاشق عسل بخورید، کلسیم و امگا٣ بسیار بالایی داره و گرسنه نمیشید. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بهترین چاشنی ها برای سالاد 🔸 سرکه سیب :لاغری 🔸 روغن زیتون :درمان یبوست 🔸 آب غوره :کمک به کاهش وزن 🔸 آب لیمو :تقویت سیستم ایمنی ✍🏻 متخصصان به سس مایونز سم کبد میگویند 💥💥💥💥💥💥💥
چند خاصیت زیره 🔸لاغری 🔹تقویت کننده قوای ذهنی 🔸تقویت کننده معده 👈اما مصرف طولانی آن سبب جوش زیر پوستی میشود. ❌زیره پوست را تیره می کند . 💥💥💥💥💥💥💥
✍سال هاست که تقریباً هیچکس نخورده، ولی توی شهرهای بهداشت زده ما ماست بندی ها فراوان است❗ فکر می کنید این ماست ها از چه درست شده اند⁉ آیا غیر از شیر خشک و شیر پاستوریزه و روغن پالم است❓ اگر چیز دیگری است چرا وزارت بهداشت به مردم نمی گوید❓ 🔶🔸 مردم بتدریج آگاه می شوند و روزی خواهد رسید که بساط متخصص تغذیه و نظام سلامت و بشقاب غذای سالم شبکه غرب زده سلامت وزارت بهداشت را بر خواهند چید ✅ ماستی که برای انسان مفید و باعث طول عمر می شود، ماستی است که از دام مستقیماً گرفته شود و پس از جوشاندن شیر بدون آن که چربی اش گرفته شود به ماست تبدیل شود. چربی شیر سرشار از مواد مغذی و ویتامین هاست که درمان آرتروزها و حساسیتها و آسم و ناراحتی های قلب و عروق می باشد ⭕هرگز چربی شیر باعث چاقی مفرط نمی شود، در عین حال ماست طبیعی دارای اسیدی است که چربی را خنثی می کند اما ماست های صنعتی و ماست بندی ها چنین کیفیتی ندارند. باید مردم سری به روستاهای مصون مانده از نظارت وزارت بهداشت بزنند تا ببینند ماست طبیعی چه کیفیتی دارد‼ @GMO_NO
Sajjad 4: سلام میخوام روغنمونو عوض کنم. لطفا راهنمایی کنید؟ 💚سید💚: سلام علیکم پیشنهاد ما این هست برای شروع از روغن زیتون کارخانه ای بی بو استفاده کنید کم کم روغن ارده رو بهش اضافه کنید و زیتون کارخانه ای رو حذف کنید روغن ارده برای پخت و سرخ کردن عالیست ان شا الله میتونید کنارش از شحم بی بو یا روغن حیوانی هم استفاده کنید این پرسه باید زمان دار و با حوصله باشه که اعضای خانواده ذائقه شون به روغن ها عادت کنه
چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خورند ؟ مختصری درمورد گوشت خوک 👇👇👇 1⃣ خوک جسد و مردار گندیده میخورد حتی اگر مردار پدرش باشد.😱 2⃣ خوک همه چیز میخورد حتی ادرار و مدفوع خود و دیگر حیوانات 3⃣ مقدار سم کشنده در گوشت خوک 30 برابر گوشت گوسفند است. 4⃣ خوک عرق نمی کند ،پوست خوک اسفنجی است بە همین دلیل تمام کثیفی ها را جذب خود میکند این خود فاجعە است. 5⃣ برای هضم کردن گوشت گوسفند به(٦-۹)ساعت زمان نیاز است و جگر انسان برای جذب کردن مقدار کمی از سم زمان زیادی نیاز دارد؛ اما برای هضم گوشت خوک به(۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم کشنده خواهد شد. 6⃣ جنس نر خوک با هر حیوان دیگری جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوک منبع بسیاری از بیماری هاست. 7⃣ 3ساعت بعد از کشتن خوک کِرم از بدنش خارج میشود .. 8⃣ نوعی کِرم در گوشت خوک موجود است کەنە با پختن نە سرخ کردن(برشتە) از بین نمی رود. 9⃣ پختن گوشت خوک نیاز بە 6ساعت زمان دارد گوشت خوک قابل سرخ کردن نیست زیرا کم کم آب میشود تا چیزی از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان) 🔟 در سر خوک خون لختە زیادی جمع شدە است چون خوک تنها حیوانی است کە نمی تواند سرش رابە طرف بالا بلند کند. 1⃣1⃣ کرک و موی خوک جز با سوزاندن از بین نمی رود. 2⃣1⃣ خوک هرگز چیزی را که می خورد بو نمی کند بلکە اگر خوراکش پاک هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد. 3⃣1⃣ کسانی که سازننده تاتو هستن اول روی پوست خوک آن را تست میکنند.👇👇 چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خوردند❓❓❓ @GMO_NO
ایا می دونستید توی خیلی از محصولات شیرین کارخانه ای از ژلاتین استفاده میشه !!! ایا می دونستید بخاطر گرون بودن ورق ژلاتین حلال گاوی قاچاق ژلاتین خوکی ارزان تر ِ و بیشتر استفاده میشه ✅فلینظر الانسان الی طعامه پس انسان به عذایش نگاه کند و این (فاء) تاکید داره بر دقت در خوراک @GMO_NO
🔸🍃 شما می توانید مواد خوراکی مناسبی تهیه و جایگزین این خوراکی های ناسالم که سلامتی خود و خانواده تان را به خطر می اندازد، کنید، به طور مثال شما می توانید انگشت پیچ تهیه کنید و خود و کودکانتان میل کنید. برای این کار یک کیلو آب میوه درست کنید و به مقدار نصف آن با عسل مخلوط کنید و بگذارید در ظرف مسی با شعله کم بجوشد تا آن آب تمام شود و بگذارید تا خنک شود که به آن، انگشت پیچ می گویند یعنی دور انگشت آن را می پیچند و میل می کنند. 🍃 🌷❀ 🌸🍃❀ 🌷°•○┈•🌸 @GMO_NO
❓آیا می دانید که ، و باعث ایجاد اختلال در هضم می گردند❗️ 🔸🍃 یکی از دسرهایی که در سفره های مهمانی ها و مراسم مختلف به چشم می خورد ژله های رنگارنگ با طعم های مختلف می باشد. ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند. 🔸🍃 امروزه در کنار انواع چیپس ها و پفک ها یکی از جذاب ترین تنقلات برای بچه ها، پاستیل است، خوراکی نرم و چسبنده ای که در اشکال مختلف و با رنگ های گوناگون تولید می شود. 🔸🍃 متاسفانه با این که بسیاری از خانواده ها در مورد محتویات این خوراکی اطلاعات کافی ندارند، پاستیل را در تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی می توان پیدا کرد و در سبد خرید بسیاری از افراد دیده می شود. 🔸🍃 طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند. ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو و یا خوک به دست می‌آید. 🔸🍃 در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده می‌شود که به شکلات حالت ژله‌ مانندی می‌دهد و هنگام خوردن در دهان آب می‌شود و بسیار چسبناک است. در مورد پاستیل ها این باور وجود دارد که ژلاتین استفاده شده در این خوراکی خاصیت غضروف سازی دارد و برای استخوان ها مفید است، در حالی که این تصور اشتباه است و صحت ندارد. 🔸🍃 متخصصان تغذیه می گویند، پاستیل و ژله فاقد هر گونه کالری است اما در سال های اخیر برخی از کارخانه ها به آن ها ویتامین c و مولتی ویتامین اضافه کرده اند که چون شیمیایی هستند، ضرر آن را بیشتر می کند و به اصطلاح گل بود و به سبزه نیز آراسته شد. 🔸🍃 از مضرات پاستیل می توان به افزایش پوسیدگی دندان، وجود پریون ها (پروتئین های بیماری زا) در برخی از انواع ژلاتین (که سبب تخریب مغز و نخاع می شود)، و انتقال بیماری از گاو به انسان (در صورتی که ژلاتین استخراج شده به طور صحیح فن آوری نشود) اشاره کرد. لذا همان گونه که قبلاً سفارش کرده ایم، مجدداً توصیه می کنیم کلاً مصرف مواد کارخانه ای ممنوع است حکیم دکتر روازاده @GMO_NO