سلااااااااام خوبی. خدا قوت.. میشه طرز تهیه دمنوش سیب رو هم بزارید؟ سپاس
✅👇☝️
طرز تهیه دمنوش به یا سیب
به و یا سیب رو با رنده درشت
رنده می کنیم. توی سینی یه پارچه نخی پهن می کنیم و به یا سیب رو روش پهن می کنیم تا کاملا خشک بشه
اگر جایی رو نداریم که افتاب بخوره
توی سینی می ریزیم و بخاری رو روشن میکنیم با شعله کم یکی دو ساعتی رو بخاری باشه خشک میشه
خشک که شد اون و روی شعلهاز می زاریم و تفت می دیم تا قهوه ای بشه
اگر تفت درست انجام نشه به و یا سیب ما حین دم کشیدن رنگ.نمیده
این دمنوش چون گرم و تر هست بسیاررررر دلچسپ هست و یکی از بهترین و مفید ترین و خونسازترین مواد برای جایگزینی چای میباشد
@GMO_NO
Reiah Haedare:
سلام خدا قوت الهی سعادت دنیا و اخرت نصیبتون بشه به نیت پاکتون حتمن وحتمن امام حسین میطلبتون ما خدام امام حسین و زائران در مرز عراق هستیم سوالم در مورد دمنوش سیب وبه هست موقعی که میخوایم رنده کنیم هم آب پس میده وهم می دانید که سیب زود تغییر رنگ میده پس چیکار کنم ؟ واگه خشک شد مثل بقیه خشکبار در کابینت بزارم یا باید در یخچال گذاشت
خدا رو شکر از موقعی که با کانالتون آشنا شدم خانواده م خیلی با من در مورد خورد و خوراک با من همکاری کردن بالخصوص روغن وشکر
وتوصیه من به تمام مادران گروه مراقب دختر خانماشون از خوراکیهای که مواد نگهدارنده دارن باشن خدا هیچ داغی فرزندی رو به دل والدین نزاره خواهرا این نوشابها و نوشیدنی های بیرون خیلی به ضرر دخترامون هست خیلی دکتر رفتم وتحقیق کردم باعث ورم لوله رحم میشه ولوله اگه ورم کرد وما بی خبریم باعث پیچ خوردن لوله وترکیدن لوله رحم میشه
✅👇☝️
در مورد دمنوش سیب .هیچ ایرادی نداره
اب پس بده حین رنده کردن
خشک که بشه و تفت بدید رنگش درست میشه و تو شیشه بریزید و تو کابینت نگهدارید نیازی به یخچال نیست
🙏🙏سپاس از این همه لطف شما
@GMO_NO
الف بیات:
سلام در مورد بادمجون سفید تو تهران تره بار قزل قلعه داره من تهیه کردم حتی قیمتش از بادمجون سیاه کمتره
سلام باتشکر میشه بفرمایید ایا بجای شکر می توان از شکر سرخ استفاده کرد؟ من همسرم دیابت دارن در مواردی که می خوام شیرین کننده استفاده کنم شکر سرخ بکار میبرم متشکرم
✅👇☝️
بله شکر سرخ خواص درمانی هم داره
و جایگزین بسیار خوبیه برای شیرین کننده هایی گه اثرات مثبتشون کمه
@GMO_NO
صابرین:
سلام میشه سایت طبایع رو معرفی کنید🙏
✅👇☝️
آزمون مزاج شناسی | طبایع
https://tabaye.ir/exam
@GMO_NO
فرزانه غبیشاوی:
سلام خدا قوت،بچه ها عاشق پیتزا واسنک هستن وپنیر پیتزاهم که سالم نیست ،ایا میتونیم به جای اون پنیر سفید استفاده کنیم اگه دستوری هم دارین لطفا تو.کانال بزارین ممنون
✅☝️👇👇👇👇
@GMO_NO
مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزای خانگی :👇👇
شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر
سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک کمی
پارچه نازک یا توری
طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر محلی باشد.
شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید.
وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.
به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد.
حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش میآید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین میبرد و طعم آن را خراب میکند. پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و استفاده می کنیم .
@GMO_NO
#اموزش_رب_انار_به_روش_خوزستانی
هر 10کیلو انار1کیلو رب انار اعلا بهتون میده ولی بازم بسته به انار داره
از اول با شعله متوسط باشه ولی در پایان که غلیظ شد باید شعله کم کم باشه
1)انار رو کامل پاک کنید و با ابمیوه گیری اب بگیرید یا ببرید بیرون بعضیا دستگاهش رو دارن
2)اب که گرفتید باید از سبد رد کنید تا دونه هاش جدا بشه کامل
3)باید از صافی رد بشه (یعنی تقریبا صافی که ارد رو ازش الک میکنید
4)بعد بزارید روی گاز تا خوب ابش کم بشه و غلیظ بشه وقتی کم شد باید دیگه حواستون بهش خوب جمع باشه و مدام هم بزنید
که سر نره و وقتی حباب حباب ریز زد دیگه باید خاموش کنید و تو این مرحله حواستون باشه نسوزه
#نوش_جان
@GMO_NO
حسینیان:
سلام.کانال تون عالیه .. من آلو قرمز پختم تلخ شده تو قابلمه روحی پختم هیچی اضافه نکردم نیم ساعت تو قابلمه جوشیده با حرارت کم دلیلش،میخوام بدونم. ...اگه میشه یه لیست غذا تهیه کنید بزارید کانال عالی میشه ..خیلی وقته دنبالش هستم ولی خودم اصلا وقت نمیکنم
یک ماهی هست با کانال تون آشنا شدم تمام تلاشم اینه همه ی محصولات مصرفی خونم رو ارگانیک کنم ولی دخترم سرسختانه مقاومت میکنه البته من همیشه خودم دنبال طب،سنتی بودم هستم دخترم دانشگاه می ره هیچ جوری نمیتونم نتونستم راضیش کنم روغن مایع استفاده نکنن تو خوابگاه ...میخواستم بپرسم مارک معتبری میدونید چیه براش ؟ .. تو خونه از روغن کنجد شحم گاو استفاده میکنیم ولی اونجا میگه نمیشه چند نفر با هم هستیم اصلا قبول نمیکنن اونا دوست ندارن دوتا دوستاش..اگه میشه سوالم داخل کانال بزارید تا هر کسی راهی رو بگه ببینم میتونم چکار کنم ؟؟اگه خودتون هم نظری دارید با جون ودل پذیرا هستم تشکر
✅👇☝️
علت تلخی الواین هست که تو ظرف روحی اون و پختید
نمک هم باید می زدید .
گاهی نیاز هست پوست الو گرفته بشه
اول بعد وارد مرحله پخت اصلی بشه
و تو ظرف مناسب تری می پختید
در مورد روغن ها هم راه حلش فقط مطالعه کنید کانال ما رو در اختیارشون بزارید تا مطالعه کنند
@GMO_NO
سلام.اینم از اولین تغییرات تغذیه ای خونه ما.😊
چای سبز،نمک اورگانیک،شکرقهوه ای،روغن شحم گاوی،آرد سبوس دار برای پختن نان و کلوچه خرمایی.
مرباها رو هم خونگی درست می کنم.قراره دمنوش های گیاهی سیب و به هم درست کنم.همچنین از آموزشهاتون هم در خوراکی های خونگی برای فرزندم استفاده می کنم.
🍀البته بگم شرایط اقتصادی مون هم اصلا بالا نیست.برعکس فرازونشیب زیاد داره.ولی تصمیم گرفتیم بامدیریت دقیق،سالم و مفید زندگی کنیم.
✅ونکته آخر اینکه حقیقتا صادقانه میگم شما انگیزه این تغییرات رو در ما ایجاد کردین،کارتون خیلی ارزشمنده.
صمیمانه ازتون متشکریم.🙏
خیر دنیا وآخرت نصیبتون.🌻
مرجع تخصصی طب سنتی
سلام.اینم از اولین تغییرات تغذیه ای خونه ما.😊 چای سبز،نمک اورگانیک،شکرقهوه ای،روغن شحم گاوی،آرد سبو
هزاران مرتبه شکر خداوند مهربان
که تونستیم باعث تغییر در تغذیه شما بشیم
✅فقط یک نکته
مصرف چای سبز باعث سردی معده و افت فشار میشه
همون چای سیاه رو با هل یا دارچین و زنجبیل یا گل محمدی مصرف کنید بهتره
@GMO_NO
moha....:
سلام
تراریخته یعنی چی؟؟ الان دیدم یه روغن آفتاب ک ب عنوان نمونه گذاشتین در کانالتون
✅☝️👇
کلیپ زیر رو ببینید 👇👇
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید
این کلیپ رو با دقت ببینید
#تراریخته
🔴 گیاهان تراریخته به گیاهانی گفته میشود که ساختار ژنتیکی آنها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته باشد..
👈 این تغییر اغلب جهت بهبود مقاومت گیاه به برخی آفات یا بیماریهای گیاهی و برای بهبود عملکرد گیاه و بهره وری کشاورزی صورت میگیرد
💥با دستکاری روی:
👈 ژنتیک بذر گیاهان و پرمحصول کردن آنها
👈 ژنتیک کودها و پرمحصول کردن آنها
👈 ژنتیک سم ها و کشتار حشرات بسیار مفید برای گیاهان و بقای طبیعت..
⚫ در نتیجه چه میشود؟!
🍂 گیاهی که میخواهد پرمحصول باشد (به هرشکلی)، نیاز به املاح بیشتری از خاک و آب دارد..
🍂 امکان این زیاد است که موجب ایجاد پروتئین هایی در گیاه یا جانوران جدید شود که میتواند برای بدن انسان به عنوان عامل بیگانه شناسایی شده و منجر به ایجاد واکنش آلرژیک شود.
🍂 درواقع بیش از اندازه املاح وارد گیاه، و در پی آن وارد بدن انسان میشود..
🍂 درضمن به دلیل تغییر در ساختار این محصولات، عطر و طعم متفاوت و خاصیت دارویی کمتری خواهند داشت..
🍂 از طرفی این محصولات موجب ایجاد بیماریهای جدید در انسان میشوند و در بسیاری از گونه های حیوانات مانند موشها و پروانه ها موجب مرگ آنها شده اند..
🍁 تغییرات ژنتیکی موجب آسیب به برخی ارگانیسمها (مانند آفات و حشرات) در اکوسیستم میشود و از تنوع زیستی آنها میکاهد..
🍁 درنتیجه حشراتی که موجب تقویت خاصیت دارویی گیاهان میشوند، ازبین خواهند رفت..
🍁 همچنین بقایای این جانداران که به دلیل سمیت خوراکی ازبین رفته اند برای محیط زیست نامناسب بوده و تا مدتها به صورت مخفی در طبیعت باقی میمانند..
⚫ در ادامه چه میشود؟!
🌑 پس از چند سال کشت و برداشت، خاک غنی از املاح؛ تبدیل به یک خاک با اسیدیته بالا میگردد!!
🌑 کاهش گرم شدن زمین و سیستم گلخانه ای و در واقع افزایش سودا در خاک و گیاه های تازه کشت شده..
🌑 و با زیاد شدن حالت اسیدی خاک، در واقع املاح گرم از بین رفته اند و این موجب میشود برخی از گیاهان هرز، که اغلب دارویی هستند، کم رشد یا بی رشد شوند..
🌑 در نتیجه کود را تقویت میکنند..
⚫ چه اتفاقی می افتد؟!
👈 گیاهان(میوه و سبزی و سیفی و غلات و حبوبات و..) املاح و خوراکشان را از خاک نمیگیرند. از کود میگیرند..
⚫ چه میشود؟!
👈 همان حالت اسیدیته خاک به بدن ارجاع داده میشود و مزاج بدن سرد میشود..
⚫ جدا از آن..
👈 خاک اسیدیته شده، و با تابش آفتاب به خاک، این حالت اسیدی یک بخشی تخریب و بخشی تبخیر میشود..
👈 و در نهایت باران کم میشود..
👈 و آبهای معدنی کم میشوند. چون تراریخته ها پرمحصولند و آب را مکیده اند و خاک را پوک کرده اند..
⚫ در آخر چه میشود؟!
👈 به دلیل تغییرات ژنتیکی، این محصولات به ویروسها و باکتریها مقاوم میشوند؛ و خاصیت آنتی بیوتیکی خود را در بدن اعمال میکنند و از کارایی آنتی بیوتیکهای دارویی میکاهند و درواقع بدن را تضعیف میکنند..
👈 و مزاجها سرد میشوند..
👈 و بیماریهای سرد غالب به مردم میشوند..
👈 و خواب آلودگی و بیحالی زیاد میشود..
👈 و میانگین عمر بسیار پایین می آید..
در واقع ما هیچ گیاهی نداریم که ارگانیک باشد. مگر اینکه کود یا سم نخورده باشند و از بزرهای تراریخته استفاده نشده باشد..
👈 که این را هم میشود گفت دیگر وجود ندارد، مگر گیاهان خودرو در کوه ها و دشتها..
این انتخاب ماست که سالم زندگی کنیم یا بیماری در وجودمان ریشه کند..
بهترین راه دقت در خرید و استفاده از محصولات ارگانیکست
استفاده از بذر های بومی و قدیمی
و کاشت محصولات
و تلاش برای استفاده از محصولات ارگانیک
فطرس:
سلام خسته نباشین ممنون از کانال عالی تون
یکی از اعضا درمورد تهیه دمنوش سیب پرسیده بودن
بنده تجربه کردم سیب قرمز وزیاذ رسیده اب میندازه سعی کنیم زیاد رسیده نباشه ویا بجای رنده سیب رو بسیار ریز خرد کنیم هم اب نمینداره هم زود خشک میشه
ممنونم
✅☝️👇
🌹🌹ممنون از شما بانو
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه
✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی
⬅️ این روغن را جایگزین روغنهای دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطانزا کنید.
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کشمش خانگی در منزل
نوش جانتون 🌹🌹🌹
@GMO_NO