eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
روغن افتاب ☠تراریخته☠ @GMO_NO
سلام.اینم از اولین تغییرات تغذیه ای خونه ما.😊 چای سبز،نمک اورگانیک،شکرقهوه ای،روغن شحم گاوی،آرد سبوس دار برای پختن نان و کلوچه خرمایی. مرباها رو هم خونگی درست می کنم.قراره دمنوش های گیاهی سیب و به هم درست کنم.همچنین از آموزشهاتون هم در خوراکی های خونگی برای فرزندم استفاده می کنم. 🍀البته بگم شرایط اقتصادی مون هم اصلا بالا نیست.برعکس فرازونشیب زیاد داره.ولی تصمیم گرفتیم بامدیریت دقیق،سالم و مفید زندگی کنیم. ✅ونکته آخر اینکه حقیقتا صادقانه میگم شما انگیزه این تغییرات رو در ما ایجاد کردین،کارتون خیلی ارزشمنده. صمیمانه ازتون متشکریم.🙏 خیر دنیا وآخرت نصیبتون.🌻
مرجع تخصصی طب سنتی
سلام.اینم از اولین تغییرات تغذیه ای خونه ما.😊 چای سبز،نمک اورگانیک،شکرقهوه ای،روغن شحم گاوی،آرد سبو
هزاران مرتبه شکر خداوند مهربان که تونستیم باعث تغییر در تغذیه شما بشیم ✅فقط یک نکته مصرف چای سبز باعث سردی معده و افت فشار میشه همون چای سیاه رو با هل یا دارچین و زنجبیل یا گل محمدی مصرف کنید بهتره @GMO_NO
moha....: سلام تراریخته یعنی چی؟؟ الان دیدم یه روغن آفتاب ک ب عنوان نمونه گذاشتین در کانالتون ✅☝️👇 کلیپ زیر رو ببینید 👇👇 @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید این کلیپ رو با دقت ببینید
🔴 گیاهان تراریخته به گیاهانی گفته میشود که ساختار ژنتیکی آنها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته باشد.. 👈 این تغییر اغلب جهت بهبود مقاومت گیاه به برخی آفات یا بیماریهای گیاهی و برای بهبود عملکرد گیاه و بهره وری کشاورزی صورت میگیرد 💥با دستکاری روی: 👈 ژنتیک بذر گیاهان و پرمحصول کردن آنها 👈 ژنتیک کودها و پرمحصول کردن آنها 👈 ژنتیک سم ها و کشتار حشرات بسیار مفید برای گیاهان و بقای طبیعت.. ⚫ در نتیجه چه میشود؟! 🍂 گیاهی که میخواهد پرمحصول باشد (به هرشکلی)، نیاز به املاح بیشتری از خاک و آب دارد.. 🍂 امکان این زیاد است که موجب ایجاد پروتئین هایی در گیاه یا جانوران جدید شود که میتواند برای بدن انسان به عنوان عامل بیگانه شناسایی شده و منجر به ایجاد واکنش آلرژیک شود. 🍂 درواقع بیش از اندازه املاح وارد گیاه، و در پی آن وارد بدن انسان میشود.. 🍂 درضمن به دلیل تغییر در ساختار این محصولات، عطر و طعم متفاوت و خاصیت دارویی کمتری خواهند داشت.. 🍂 از طرفی این محصولات موجب ایجاد بیماریهای جدید در انسان میشوند و در بسیاری از گونه های حیوانات مانند موشها و پروانه ها موجب مرگ آنها شده ‌اند.. 🍁 تغییرات ژنتیکی موجب آسیب به برخی ارگانیسمها (مانند آفات و حشرات) در اکوسیستم میشود و از تنوع زیستی آنها میکاهد.. 🍁 درنتیجه حشراتی که موجب تقویت خاصیت دارویی گیاهان میشوند، ازبین خواهند رفت.. 🍁 همچنین بقایای این جانداران که به دلیل سمیت خوراکی ازبین رفته اند برای محیط زیست نامناسب بوده و تا مدتها به صورت مخفی در طبیعت باقی میمانند.. ⚫ در ادامه چه میشود؟! 🌑 پس از چند سال کشت و برداشت، خاک غنی از املاح؛ تبدیل به یک خاک با اسیدیته بالا میگردد!! 🌑 کاهش گرم شدن زمین و سیستم گلخانه ای و در واقع افزایش سودا در خاک و گیاه های تازه کشت شده.. 🌑 و با زیاد شدن حالت اسیدی خاک، در واقع املاح گرم از بین رفته اند و این موجب میشود برخی از گیاهان هرز، که اغلب دارویی هستند، کم رشد یا بی رشد شوند.. 🌑 در نتیجه کود را تقویت میکنند.. ⚫ چه اتفاقی می افتد؟! 👈 گیاهان(میوه و سبزی و سیفی و غلات و حبوبات و..) املاح و خوراکشان را از خاک نمیگیرند. از کود میگیرند.. ⚫ چه میشود؟! 👈 همان حالت اسیدیته خاک به بدن ارجاع داده میشود و مزاج بدن سرد میشود.. ⚫ جدا از آن.. 👈 خاک اسیدیته شده، و با تابش آفتاب به خاک، این حالت اسیدی یک بخشی تخریب و بخشی تبخیر میشود.. 👈 و در نهایت باران کم میشود.. 👈 و آبهای معدنی کم میشوند. چون تراریخته ها پرمحصولند و آب را مکیده اند و خاک را پوک کرده اند.. ⚫ در آخر چه میشود؟! 👈 به دلیل تغییرات ژنتیکی، این محصولات به ویروسها و باکتریها مقاوم میشوند؛ و خاصیت آنتی بیوتیکی خود را در بدن اعمال میکنند و از کارایی آنتی بیوتیکهای دارویی میکاهند و درواقع بدن را تضعیف میکنند.. 👈 و مزاجها سرد میشوند.. 👈 و بیماریهای سرد غالب به مردم میشوند.. 👈 و خواب آلودگی و بیحالی زیاد میشود.. 👈 و میانگین عمر بسیار پایین می آید.. در واقع ما هیچ گیاهی نداریم که ارگانیک باشد. مگر اینکه کود یا سم نخورده باشند و از بزرهای تراریخته استفاده نشده باشد.. 👈 که این را هم میشود گفت دیگر وجود ندارد، مگر گیاهان خودرو در کوه ها و دشتها.. این انتخاب ماست که سالم زندگی کنیم یا بیماری در وجودمان ریشه کند.. بهترین راه دقت در خرید و استفاده از محصولات ارگانیکست استفاده از بذر های بومی و قدیمی و کاشت محصولات و تلاش برای استفاده از محصولات ارگانیک
فطرس: سلام خسته نباشین ممنون از کانال عالی تون یکی از اعضا درمورد تهیه دمنوش سیب پرسیده بودن بنده تجربه کردم سیب قرمز وزیاذ رسیده اب میندازه سعی کنیم زیاد رسیده نباشه ویا بجای رنده سیب رو بسیار ریز خرد کنیم هم اب نمینداره هم زود خشک میشه ممنونم ✅☝️👇 🌹🌹ممنون از شما بانو @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه ✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی ⬅️ این روغن را جایگزین روغن‌های دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطان‌زا کنید. @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کشمش خانگی در منزل نوش جانتون 🌹🌹🌹 @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#تغذیه و طب ایرانی (اصلاح سبک زندگی )🌹😊 ✅اشنایی با خواص داروهای گیاهی ✅اشنایی با بیماری ها خواص سنگ ها و گوهرها برای درمان و کلی مطالب ناب 😍😍 http://eitaa.com/joinchat/3751280661C152f92a31e 👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام تشکر میکنم که به سوالاتم جواب میدین آیا برای درست کردن پنیر سرکه جایگزینی داره؟ از دوستان تو کانال بخواهین حالا که فصل مدرسه ها داره نزدیک میشه آموزش کیک کلوچه وبیسکوییت بگذارن آیا میشه نخود چی رو تو خونه درست کرد؟ ✅☝️👇 سلام اموزش نخود رو تو کانال قرار دادیم بهترین ماده برای درست کردن پنیر سرکه محلی انگوره و جایگزین دیگه ای نداره @GMO_NO
❤زیـنــــــℳaɦのiــبـــــــ❤: سلام خسته نباشید روغن دنبه ای ک فقط با پیاز درستش کنیم مشکلی داره؟ استفاده از نبات برای توی شربتامون بده یا ن؟ ✅👇☝️ میشه بتنهایی از پیاز در تهیه دنبه استفاده کرد مواد دیگه باعث میشه بدی دنبه اذیت کننده نباشه اگر بخواید از نبات در تهیه شربت استفاده کنید نبات و از قبل با کمی اب بزارید بمونه تا کاملا اب بشه و بعد به مواد اضافه کنید چون مزاج نبات گرم هست اتفاقا گزینه بهتریه برای تولید شربت @GMO_NO
طاها: سلام وخسته نباشید طرز تهیه سرکه سیب وانگور خانگی میزارین تو کانالتون ✅☝️👇 سلام تو کانال هست براتون فروارد می کنیم @GMO_NO
‍ طرز تهیه ✍روش تهیه سرکه: ♦️ ابتدا انگور را شسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود. ♦️سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید. نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید. ♦️در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید. ♦️ پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد. نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد). ♦️ روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه ‌شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است. ✨نکات تهیه سرکه خرما - برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید 💫نکات : 🔸1. سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد. 🔸2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت). 🔸3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید. 🔸4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ... 🔸5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است. 🔸6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد! 🔸7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود. 🔸8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود. 🔸9. در طب سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد. ❌ سرکه شیمیایی و صنعتی موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده به شدت خطرناک است و پرهیز شود. @GMO_NO
🌹یامهدی ادرکنی🌹: سلام میبخشید درمورد سبز برا قورمه سبزی وقتی خشک کردیم به جای فریز کردن پس چطور تفت بدیم برا داخل قورمه آخه خشکه بعد هم چه نوع عسلی از همش بهتره به غیر از عسل کوه آخه عسل کوه قیمتش خیلی بالاست ✅☝️👇 در مورد سبزی ..ما خودمون از این روش استفاده می کنیم چند دقیقه قبل از پخت سبزی خشک رو توی کمی اب می ریزیم تا خیس بخوره و اب رو که کاملا به خودش گرفت توی کمی روغن می ریزیم و عین سبزی تر سرخ می کنیم یا بهتره بگیم با شعله ملایم تفت می دیم در مورد عسل ..طبق نظر اساتید همین که 30 درصد عسل باشه کفایت می کنه حالا اگر عسل ناب گیر بیاد که خیلی بهتره ولی برای خرید عسل چهل گیاه برای درمان و بدن عالیست یعنی هر چه میزان مصرف گل ها توسط زنبور بیشتر باشه بهتره @GMO_NO
اب 3 پیمانه شکر 800گرم(قهوه ای یا سفید) سیب 1کیلو هل و دارچین پودر نشده گلاب 5قاشق غذا خوری زعفران 3قاشق غذاخوری ابتدا آب و شکر را درون قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سیب هارا هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید و هل و یک دونه قلم دارچین بزارید داخلش تا سیب به مدت 1 ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد . حتما در هنگام پخت کف هایی که روی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود. 10دقیقه اخر زعفران گلاب بریزید @GMO_NO
FaribaDehghani: سلام، وقت بخیر،،، ببخشید این محصولاتی که به عنوان تراریخته معرفی کردید واقعا صحت داره؟ منبعش رو لطف میکنید بفرمایید؟! ⚫لبیک یا حسین ⚫: سلام علیکم اگر از ابتدای کانال مطالعه بفرمائید تصاویر تمام محصولات هست @GMO_NO
این تصویر اولین پیام کانال ماست که به ترتیب تصاویر تمام محصولات در کانال هست میتونید ببینید @GMO_NO
سادات احمدی: باسلام تشکراز کانال بسیار عالیتون.با توجه به نزدیک شدن بازگشایی مدارس میشه لطفا دویتان تجربیاتشون رو در زمینه تهیه لقمه مدرسه برای بچه ها به اشتراک بذارن. ✅☝️👇 منتظر پیام هاتون هستیم دوستان☝️ @GMO_NO
رب آلو بسیار خوشمزه😋