eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27.7هزار دنبال‌کننده
29.6هزار عکس
2هزار ویدیو
103 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#تغذیه و طب ایرانی (اصلاح سبک زندگی )🌹😊 ✅اشنایی با خواص داروهای گیاهی ✅اشنایی با بیماری ها خواص سنگ ها و گوهرها برای درمان و کلی مطالب ناب 😍😍 http://eitaa.com/joinchat/3751280661C152f92a31e 👆👆👆
کانال دوم ما دوست داریم اونجا هم باشید 🌹☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام تشکر میکنم که به سوالاتم جواب میدین آیا برای درست کردن پنیر سرکه جایگزینی داره؟ از دوستان تو کانال بخواهین حالا که فصل مدرسه ها داره نزدیک میشه آموزش کیک کلوچه وبیسکوییت بگذارن آیا میشه نخود چی رو تو خونه درست کرد؟ ✅☝️👇 سلام اموزش نخود رو تو کانال قرار دادیم بهترین ماده برای درست کردن پنیر سرکه محلی انگوره و جایگزین دیگه ای نداره @GMO_NO
❤زیـنــــــℳaɦのiــبـــــــ❤: سلام خسته نباشید روغن دنبه ای ک فقط با پیاز درستش کنیم مشکلی داره؟ استفاده از نبات برای توی شربتامون بده یا ن؟ ✅👇☝️ میشه بتنهایی از پیاز در تهیه دنبه استفاده کرد مواد دیگه باعث میشه بدی دنبه اذیت کننده نباشه اگر بخواید از نبات در تهیه شربت استفاده کنید نبات و از قبل با کمی اب بزارید بمونه تا کاملا اب بشه و بعد به مواد اضافه کنید چون مزاج نبات گرم هست اتفاقا گزینه بهتریه برای تولید شربت @GMO_NO
طاها: سلام وخسته نباشید طرز تهیه سرکه سیب وانگور خانگی میزارین تو کانالتون ✅☝️👇 سلام تو کانال هست براتون فروارد می کنیم @GMO_NO
‍ طرز تهیه ✍روش تهیه سرکه: ♦️ ابتدا انگور را شسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود. ♦️سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید. نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید. ♦️در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید. ♦️ پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد. نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد). ♦️ روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه ‌شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است. ✨نکات تهیه سرکه خرما - برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید 💫نکات : 🔸1. سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد. 🔸2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت). 🔸3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید. 🔸4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ... 🔸5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است. 🔸6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد! 🔸7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود. 🔸8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود. 🔸9. در طب سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد. ❌ سرکه شیمیایی و صنعتی موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده به شدت خطرناک است و پرهیز شود. @GMO_NO
🌹یامهدی ادرکنی🌹: سلام میبخشید درمورد سبز برا قورمه سبزی وقتی خشک کردیم به جای فریز کردن پس چطور تفت بدیم برا داخل قورمه آخه خشکه بعد هم چه نوع عسلی از همش بهتره به غیر از عسل کوه آخه عسل کوه قیمتش خیلی بالاست ✅☝️👇 در مورد سبزی ..ما خودمون از این روش استفاده می کنیم چند دقیقه قبل از پخت سبزی خشک رو توی کمی اب می ریزیم تا خیس بخوره و اب رو که کاملا به خودش گرفت توی کمی روغن می ریزیم و عین سبزی تر سرخ می کنیم یا بهتره بگیم با شعله ملایم تفت می دیم در مورد عسل ..طبق نظر اساتید همین که 30 درصد عسل باشه کفایت می کنه حالا اگر عسل ناب گیر بیاد که خیلی بهتره ولی برای خرید عسل چهل گیاه برای درمان و بدن عالیست یعنی هر چه میزان مصرف گل ها توسط زنبور بیشتر باشه بهتره @GMO_NO
اب 3 پیمانه شکر 800گرم(قهوه ای یا سفید) سیب 1کیلو هل و دارچین پودر نشده گلاب 5قاشق غذا خوری زعفران 3قاشق غذاخوری ابتدا آب و شکر را درون قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سیب هارا هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید و هل و یک دونه قلم دارچین بزارید داخلش تا سیب به مدت 1 ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد . حتما در هنگام پخت کف هایی که روی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود. 10دقیقه اخر زعفران گلاب بریزید @GMO_NO
FaribaDehghani: سلام، وقت بخیر،،، ببخشید این محصولاتی که به عنوان تراریخته معرفی کردید واقعا صحت داره؟ منبعش رو لطف میکنید بفرمایید؟! ⚫لبیک یا حسین ⚫: سلام علیکم اگر از ابتدای کانال مطالعه بفرمائید تصاویر تمام محصولات هست @GMO_NO
این تصویر اولین پیام کانال ماست که به ترتیب تصاویر تمام محصولات در کانال هست میتونید ببینید @GMO_NO
سادات احمدی: باسلام تشکراز کانال بسیار عالیتون.با توجه به نزدیک شدن بازگشایی مدارس میشه لطفا دویتان تجربیاتشون رو در زمینه تهیه لقمه مدرسه برای بچه ها به اشتراک بذارن. ✅☝️👇 منتظر پیام هاتون هستیم دوستان☝️ @GMO_NO
رب آلو بسیار خوشمزه😋
لواشک آلو 😊
احسنت درود بر شما بانوی عزیز☝️☝️
سلام، بابت این همه زحمت هایی که میکشید خدا سلامتی و اجرتون بده. یه چندتا سوال داشتم اینکه میگن تو قابلمه مسی غذا درست بشه همه ی ماده های غذایی رو میشه توش ریخت؟ مثل رب و آبلیمو؟ و اینکه چه زمانی حتما باید مس رو بدیم سفید کنه یعنی رنگ توش چه رنگی باید بشه؟ کره حیدانی رو میشه تو فریزر گذاشت؟ آخه تو یخچال یه بار گذاشتم خراب شد ✅☝️👇 ظروف مسی رو نباید توش مواد اسیدی و ترش ریخت و هر وقت کف ظرف مسی از داخل سبز یا قرمز شد باید ظرف رو قلع اندود کرد بله کره حیوانی رو میشه تو فریز گذاشت ولی در مدت زمان طولانی نباشه @GMO_NO
زینب: واسه تغذیه بچه ها من خوراکی های خشک تقسیم بندی می کنم ودر طول هفته براشون می زارم .مثلا از شهریور شروع به خریدن .بادام درختی و زمینی .پسته .انجیر خشک نخود مویز و...می کنم .کم کم میخرم تا از انظر اقتصادی بهم فشار نیاد بعد مثلا شنبه برگه زرد الو .یکشنبه بادام و کشمش .دوشنبه پسته و انجیر و...بسته به سلیقه . هم براشون تکراری نمیشه وهم اینکه اگه هروز از همشون بزارم از نظر تغذیه خوب نیست .اینطوری سعی می کنم از خوراکی های بازاری که از نظر قیمت هیچ تفاوتی با این کار نداره فاصله بگیرن در ضمن ابنم بگم که خیلی این کار برکت داره مثلا من یه کیلو انجیر و دو کیلو بادام و یه کیلو کشمش ونخود و غیره رو می گیرم .با داشتن سه فرزند تقریبا 4 ماه و کافی میشه .😁 امیداوارم همون به سمت تغذیه سالم پیش بریم ✅☝️👇 احسنت 🌹🌹🌹 درود بر شما @GMO_NO
مهری: با سلام من برای تهیه پنیر به جای سرکه ماست میریزم شیر میبره وتبدیل به پنیر میشه ✅☝️👇 بله درسته ولی برای اینکه از اب پنیر هم که خاصیت درمانی داره بتونید استفاده کنید باید سرکه طبیعی انگور بریزید حتما @GMO_NO
طرز تهیه سبزی خشک الان چون کولر روشن هست نیاز به پنکه نیست @GMO_NO فصل تابستان از خشک کردن میوه و سبزی غافل نشید
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
یه نکته مهم وجود داره این وسط که اونم اب پنیریه که تو قابلمه شما کنار گذاشتید به این اب پنیر توی طب سنتی .ماء الجبن گفته میشه الان از خواصش براتون میگیم و قطعا شما شگفت زده خواهید شد 🌸😍🍃🌸 @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
خواص ماء الجبن: ❗️خاصیت اصلی آن سم زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و ریز پاکسازی می کند. به همین دلیل در درمان انواع ، انواع سده ها، انواع سوء مزاجها و انواع اختلالات خلقی مفید است. با توجه به اینکه امروزه به دلیل آلودگی هوا و انواع غذاهای کارخانه‌ای میزان سموم موجود در خون و زیاد است توصیه می‌شود افراد سالم نیز به نوشیدن آن مداومت داشته باشند. @GMO_NO
الهی وربی من لی غیرك: سلام.ببخشید ماءالجبن چیه وچطور باید تهیه کرد؟ ✅☝️👇 وقتی پنیر رو با سرکه طبیعی انگور درست کنید و مواد و تو کیسه بریزید و ظرفی بزارید زیرش تا ابش خارج بشه ابی که تو ظرف جمع میشه ماء الجبن هست که بسیار خواص داره @GMO_NO
Aseman8487: سلام از آب پنیر چطور استفاده کنیم ما مصرف پنیرمون زیاده وآب پنیرش زیاده نمیدونم چطور مصرف کنم ✅👇☝️ به مدت دو هفته ناشتا یک لیوان از این اب بشرط ولرم بودن باعث میشه که بدن از سموم پاک بشه فقط دقت داشته باشید فردی که مشگل معده داشته باشه مصرف نکنه @GMO_NO