مطهر کریمی:
روغن افتابگردون ک جلو خودمون میگیرن برای رو برنج اشکال داره؟
شیر موز چی بده؟
✅👇☝️
نه مشکلی نداره به شرط اینکه مشکلات کبدی نداشته باشید
بله .هضم رو مختل میکنه و به معده اسیب می رسونه..لطفا شیر رو با هیچ میوه ای میل نکنید
@GMO_NO
#شکلات_صبحانه
💫امام باقر (ع):خطاب به زراره: ای زراره !دریغ از تو !چه قدر مردم از ارزش شکر طبرزد بی خبرند، در حالی که برای ۷۰ بیماری سودمند است و بلغم را کاملا فرو می خورد و ریشه کن می سازد.
📚طب الائمه ابن بسطام ص ۶۷
✅مواد لازم: کره محلی ۱/۵ قاشق سوپ خوری، پودر هسته خرما( قهوۀ اصیل ایرانی) نصف لیوان، شیر محلی دو لیوان، شکر قهوهای نصف لیوان.
✅روش تهیه: ظرف نسبتا بزرگی را بردارید و پودر هسته خرما و شکر را با هم مخلوط کنید به طوری که هیچ گلولهایی باقی نمانده باشد سپس شیر را به مواد اضافه کنید و روی شعلۀ ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید. باید حدودا ۴۵ دقیقه مواد روی شعله ملایم باشد و مرتب هم بزنید تا به غلظت کافی برسد در آخر کرۀ محلی را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلظت به حد کافی برسد. سپس اجازه دهید که شکلات سرد شود و نوش جان...
✅خواص:
🔻بسیار مقوی
🔻تقویت قلب
🔻تقویت کننده مغز
🔻استحکام بخش استخوان ها
🔻چاق کننده (چاقی مفید )
🔻افزایش دهنده نیروی جنسی
🔻برطرف کننده فراموشی و وسواس
✳️نکته: مصرف این شکلات با نان یک غذای کامل محسوب می شود.
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
#شکلات_صبحانه 💫امام باقر (ع):خطاب به زراره: ای زراره !دریغ از تو !چه قدر مردم از ارزش شکر طبرزد بی
یک نکته ....می دونستید پودر قهوه خرما اگر هر روز یک تا دو بار مصرف بشه
کسانی که دارای سنگ کیسه صفرا هستند به راحتی خلاص میشن از این سنگ.ها🌹
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
م ش:
با سلام سوال داشتم آیا روغنی که از دنبه گوسفند خودمون درست کنیم میشه استفاده کرد؟من قبلا درست میکردم ولی از یک دکتر شنیدم با عث کبد چرب و کلسترول خون میشه
✅☝️👇
بله اصلا چنین چیزی نمیشه
خواص روغن دنبه بسیار بالاست.در خواص روغن دنبه تو کانال فراوان نوشتیم
@GMO_NO
دوستان کانال دوم ما رو فراموش نکنید تو کانال فروشگاهیمون محصولات سالم رو برای بچه های گلمون معرفی می کنیم لطفا حمایت کنید و برای دوستان خود ارسال کنید .
ر م:
ببخشید بادام زمینی تراریخته است؟
💚سید 💚:
سلام خیر
البته نوع وارداتیش محتمله
ولی ایرانیش مشکلی نداره
@GMO_NO
یا مهدی:
سلام، خدا قوت، ببخشید آب لوله کشی رو چقدر بجوشونیم؟؟ بعضی ها میگن میگن یه ربع،، بعضی ها میگن تا جوش اومد خاموش کن!
آب جوشیده، اسمش آب فاتر هست؟؟
💚سید 💚:
سلام یک ربع بجوشه
بله .البته به همین روش که عرض میکنم یک ربع بجوشه .خاموش کنید یک ساعت دربش باز باشه و بعد یک قاشق گلاب و ابلیمو اضافه کنید و چون هوا خنک هست تو حیاط یا تو بالکن نگهداری کنید برای مصرف یک روز خوبه
و مجدد اماده کنید
@GMO_NO
کی شود حر بشوم توبه مردانه کنم:
سلام میشه پیام های روش پخت نان و بفرستید ممنون میشم
یه سوال دیگه اینکه من امروز هرچی بازار گشتم گندم های کامل خیلی اشغال داشتند که تمییز کردنشون ممکن نیست .اگه از گندم های پوست کنده که واسه پخت غذا است هم ارد کنیم خوبه واسه نان
💚سید 💚:
سلام بله گرچه کیفیت اون گندم های اصیل رو نداره ولی بهتر از هیچیه
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
#نان سبوسدار محلی
مواد لازم:(برای ۴ قرص نان)
🔸آرد سبوسدار گندم: ۱پیمانه
🔸نمک دریا: نصف قاشق چایخوری
🔸شیر جوشیده خنک شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا نمک دریا و آرد گندم را باهم مخلوط کرده و الک میکنیم
سپس شیر را قاشق قاشق افزوزه و خمیر را ورز میدهیم.
وقتی تمام شیر و آرد مخلوط شد و خمیر یک دستی به ما داد. روی خمیر را با پارچه نمدار می پوشانیم و ۳۰دقیقه در دمای اتاق استراحت میدهیم.
روی میز کار کمی آردپاشی کرده و خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کرده و چونه میگیریم.
چونه ها را گرد کرده و به قطر ۲ میلیمتر پهن میکنیم.
برای پخت نان بهترین روش پخت روی ذغال است.
برای سهولت در نگهداری و جابجایی تنور بهترین روش مجرب پخت روی زیر گلدانی لعاب نخورده سفالی است
به این روش که درون ظرفی فلزی مناسب را پر از ذغال افروخته کرده و زیر گلدانی را روی دهانه ظرف قرار داده و ۳۰ دقیقه صبر میکنیم تا زیر گلدانی به آرامی داغ شود.
سپس قرص های نان را درون این تنور قرار داده و به مدت ۳ دقیقه میپزیم.
سپس نان را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم.
برای جلوگیری از خشک شدن نان هنگام پخت روی تنور در قابلمه قراردهید.
✅دقت کنید قرص نان باید ۱ سانتیمتر کوچکتر از زیرگلدانی باشد.
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪
♨️ روی ساج یا تنور
✅ مــــــــــواد لازم:
📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان
📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے
📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه)
🔥 طــــــــــرز تهیه:
🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد.
👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ.
🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ.
🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید
🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه)
👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ.
🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور
👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست.
اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 روش پخت نان روی ساج گلی در خانه.
❇️ امام صادق(ع) :
🔹 شِراءُالحِنطَةِ یَنفِی الفَقرَ وَ شِراءُ الدَّقیقِ یُنشِی الفَقرَ وَ شِراءُ الخُبزَ مَحقٌ
🔸 خرید گندم فقر را می برد و خرید آرد فقر می آورد و خرید نان باعث تباهی و نابودی می گردد.
📚 من لایحضره الفقیه ج۳ ص۲۶۸.
@GMO_NO