🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#مضرات_محصولات_تراریخته
#واکنش_آلرژیک: #دستکاری_ژنتیکی باعث ایجاد پروتئینهایی در گیاه یا جانور جدید میشود که ممکن است برای بدن انسان به عنوان عامل بیگانه شناسایی شده و منجر به ایجاد واکنش آلرژیک شود.
#نامناسب_برای_محیط_زیست: بقایای این جانداران برای محیط زیست نامناسب است و تا مدتها به صورت مخفی در طبیعت باقی میماند.
#کاهش_تنوع€زیستی: تغییرات ژنتیکی باعث آسیب به برخی ارگانیسمها (مانند آفات و حشرات) در #اکوسیستم میشود و از تنوع زیستی آنها میکاهد.
#کاهش_کارایی_آنتی_بیوتیکها: به دلیل تغییرات ژنتیکی، این محصولات به ویروسها و باکتریها مقاوم میشوند؛ خاصیت #آنتی_بیوتیکی خود را در بدن اعمال میکنند و از کارایی آنتی بیوتیکهای دارویی میکاهند.
#طعم_غیر_متداول: به دلیل تغییر در ساختار این محصولات، طعم متفاوتی خواهند داشت.
#نامناسب_از_جهت_تغذیهای_برای_انسانها: این محصولات باعث ایجاد بیماریهای جدید در انسان میشوند و در بسیاری از گونههای حیوانات مانند موشها و پروانهها باعث مرگ شدهاند.
#سلاح_بیولوژیک: بسیاری از کشورها از این محصولات به عنوان سلاح بیولوژیک
در حال مبارزه هستند .
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
سلام دوستان عزیز
امروز یه بحث خیلی جذاب و خوب و مهم داریم لطفا همراه ما باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_تراریخته_به_کودکان
🤔آموزش مبارزه با #محصولات_دستکاری شده، سموم و #کودهای_شیمیایی درمقطع ابتدایی درکشورهای غربی‼️
🇮🇷در ایران عده انگشت شماری تراریخته پرست صاحب نفوذ به منتقدین،تهمت می زنند😡
#نه_به_تراریخته
#انتقام_سخت
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌴✨🌴✨🌴✨🌴✨🌴
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
1- #نان_گندم_سبوس_دار
نانی است تهیه شده با آرد ی که #سبوس_گیری نشده یا در حد 7% باشد.
یک آرد سبوس دار، حاوی فیبر (سبوس)- املاح (آهن- کلسیم- فسفر- منیزیم- روی) #ویتامین_ها و #جوانه_گندم می باشدو بخاطر تولید آرد بربری- فانتزی- قنادی و صنعتی این مواد دورریز نشده است.
نان سبوس دار با نان سبوس مال (پاشیدن سبوس روی چانه) فرق دارد. این نان آردش سبوس دار است. قند نان سبوس دار نصف نان سفید و از 44 ماده غذایی مورد نیاز بدن 40 مورد را دارد.
#سازمان_بهداشت_جهانی می گوید:
نیاز روزانه انسان به فیبر 30 گرم است که 15 گرم آن باید با خوردن غلات (نان کامل ) و 15 گرم بقیه با حبوبات، سبزیجات و میوه جات تأمین گردد. لذا آردهای 15% و 18% سبوس دار محسوب نمی شوند.
2- #نان_جو-و_گندم
این نان مخلوطی از آرد جو و آرد گندم سبوس دار (7%) است که از نظر انستیتو تحقیقات تغذیه کشور بهترین نان محسوب می شود. نان جوگندم نسبت به جو خالص نرم تر . خوشمزه تر و خوش خوراک تراست و پختن خمیرش نیز راحت تر است.
اطباء قدیم می گویند: اگر شما از خردسالی روزانه یک قرص نان جو بخورید در بزرگسالی هیچ قرصی نخواهید خورد!
انستیتو بین المللی سرطان (Nci) می گوید: شما باید روزانه 30 گرم فیبر به بدنتان برسد تا از ابتلا به چاقی، چربی خون، سکته و سرطان جلوگیری کنیدو غلات کامل (گندم- جو- چاودار) بهترین منبع هستند. ضمناً مصرف روغن برای ایجاد چسبندگی در خمیر جو مضر وتزریق سبوس به نان های رژیمی نیز آنها را تلخ و سفت می سازد.
3- #نان_جو_خالص
این نان فاقد آرد گندم ومخلوطی از جو دوسر و جو معمولی است که زمان پخت نان 150 ثانیه، زمان تخمیر 2 ساعت و از مخمر و #خمیر_ترش برای پوکسازی، زیباسازی و غنی سازی نان استفاده می شود. این نان سرشار از فیبر (سبوس) محلول و نامحلول است که مثل آبیاری قطره ای در مزرعه عمل کرده و مانع جذب سریع قند و چربی به خون می گردد.
ضریب گلیسیمی (قند بعد از غذا) این نان خیلی کمتر از گندم است و از چاقی، افزایش کلسترول، گرفتگی عروق جلوگیری کرده و توانمندی ما را در برابر بیماری ها وضعف جسمی وجنسی دو چندان می سازد. نان جو خوراک اصلی قهرمانان (گلادیاتورها) رومی بوده و آنها را هوردیری (جوخواران) می نامیدند.این نان را اکسیر سلامتی نامیده اند.
4- #نان_جو_دوسر
جو معمولی سرد و گندم گرم است ولی جو دوسر (یولاف) نه سرد نه گرم و سرشار از فیبر محلول و نامحلول، بتاکاروتن (ضدسرطان) و خواص درمانی است که در طب سنتی خوردن این نان زیاد توصیه شده و در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر(چاقی، دیابت، چربی خون، فشار خون، سکته و سرطان) بسیار مؤثر است.
مقابله با پیری زودرس، ناتوانی جسمی و جنسی، روماتیسم، یبوست، تشعشعات هسته ای، حساسیت پوستی ،تحریک بدن برای تولید انسولین ، جلوگیری از جذب سریع قند وچربی به خون،ضدعفونی وپاکسازی پرزهای معده وروده از سموم ورفع یبوست های شدید نیز جزء خواص این نان است.
5- #نان_چاودار
نانی است تهیه شده با آرد چاودار و گندم سبوس دار . زمان تخمیر 2 ساعت، زمان پخت 150 ثانیه و به کمک خمیر ترش و مخمر، پوکسازی، غنی سازی و زیباسازی می شود.
نام آلمانی آن روگن می باشد و دومین غله بعد از گندم است. معروف ترین نان در کشورهای اسکاندیناوی (سوئد، نروژ، فنلاند) است که به ورزشکاران و طرفداران زیبایی اندام توصیه میشود. تنظیم قند خون، جبران کمبود فیبر، ویتامین و املاح بدن، پیشگیری از پوکی استخوان، ایجاد سیری سلولی، پیشگیری از تجمع چربی شکمی، آسم، سنگ کیسه صفرا از مزایای چاودار است.
6_ #نان_مخصوص
نان خوب ، نانی است که از چند نوع غله درست شود، تا مکمل هم باشند و این نان مخلوطی از چند نوع آرد است که در جهان تولید . آردهای: گندم ، جو، جو دوسر(یولاف)،
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#نان
روش پخت #نان_های_امروزی در سال 1961 با نام «کارلی وود» در کارخانه های صنعتی انگلستان ابداع شد. در این روش، زمان تخمیر بسیار کوتاه است و به خمیر حجم می دهند. با این کار میزان #پروتئین نان کاهش پیدا می کند. به دلیل #سرعت_تخمیر، این نوع نان در طب سنتی جایگاه ویژه ای ندارد زیرا نانی که سریع تخمیر می شود، رطوبت بیشتری نسبت به نان های عادی دارد و مصرف آن برای کسانی که مزاج یا معده سرد و تر دارند، به هیچ وجه توصیه نمی شود و نباید در مصرف این نان ها زیاده روی کرد.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫