قرارگاه فرهنگی مه شکن
💠 دعای روز پنجم ماه رمضان @Gharargah_mehshekan
🔰سی گام خودسازی، بر پایه دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان
🔻گام پنجم: استغفار (آمرزش خواهی)
💠 «اللّهمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِینَ»،
«بار خدایا در این روز مرا از آمرزش خواهان قرار ده».
💫پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: «برای هر دردی درمانی است و درمان گناهان، آمرزش خواهی است»💫
🔹استفغار امری درونی و قلبی است و استغفارکننده باید با تمام وجود از گناهان خود پشیمان باشد و از خداوند طلب آمرزش و غفران کند. اما علاوه بر آن باید آن را به زیان نیز بیاورد..🔹
🔻از امام صادق علیه السلام روایت است که فرمود: «هر کس کار ناشایستی انجام دهد، خدای متعال تا هفت ساعت به وی مهلت میدهد. پس اگر سه مرتبه گفت: «أَسْتَغْفِرُ اللّه الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ و اتوبُ اِلَیه»، بر وی چیزی نوشته نمی شود».
@Gharargah_mehshekan
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ اساساً برنامه ماه مبارک رمضان، برنامه انسان سازی است..
🔴 وای اگر دهان جسم را از حلال ببندیم و دهان روح به حرام باز باشد...
غیبت، تهمت، بدگویی و ...
👤 #شهید_مطهری
@Gharargah_mehshekan
شهید حاج قاسم سلیمانی💌
نباید تردید کنیم که شهدا مثل اولیای الهی دارای اعجازند. اینکه به قبور آنها توسل میکنیم و استمداد میطلبیم برای این است که آنها مثل قطرهای به دریا وصل و جزئی از ائمه(علیهم السلام) شدهاند.
#توسّلبهشهدا
┈••~~ ❅❥🌷🕊🌷❥❅~~••┈
@Gharargah_mehshekan
🌹 با یک اشتباه ، یک فقیر سادات را محروم نکنیم لطفا !
♦️تا اسم دادن صدقه می آید به فقیر ، سریع بعضی از مومنین و مومنات عزیز می گویند ، حواستان باشد که طرف سید نباشد !!! چون دادن صدقه به سید حرام است !!!
♦️ این یک اشتباه فاحش است عزیزان ، شما می توانید به راحتی با یک جستجوی ساده " حکم دادن صدقه مستحب به سادات " در اینترنت ، به فتاوای مراجع عزیز دسترسی پیدا کنید که همه فرمودند آن صدقه ای که بر سادات حرام است ، صدقه واجب ، یعنی زکات است. و همچنین زکات فطره که غیر سید نمی تواند به سید بدهد.
👈صدقه مستحبی که انسان می خواهد به فقرا بدهد برای رفع گرفتاری هایشان یا بسته معیشتی یا ... هیچ اشکال شرعی ای ندارد که به سید هم داده شود.
♦️ پس خواهشا این مطلب را به دیگران بگویید تا فقیر ساداتی با این تفکر غلط ، از بسته معیشتی یا کمک مردم، جا نماند.
🌙 در ایام نزدیک به ماه مبارک رمضان که برخی می خواهند کمک های خیرخواهانه انجام دهند، اغلب درگیر این اشتباه فاحش هستند که به سید می توان کمک کرد یا نه ، لطفا این متن را نشر دهید تا اگر کسی خواست به سادات کمک کند ، بداند که مشکلی نیست
👈 قبلا هم خبرگزاری رسمی حوزه علمیه، این مطلب را در سایت خود قرار داده بود و در تائید این حرف، نظر مراجع را هم آورده بود که می توانید به آدرس خبرگزاری حوزه
https://www.hawzahnews.com/news/895842 رجوع کنید
👌 در مباحث فقهی ، وقتی می گوییم صدقه ، دو نوع داریم
♦️یکی صدفه عام و واجب هست که شامل زکات هم می شود و آن صدقه است که بر سادات حرام است
♦️اما یک صدقه خاص و مستحب هم داریم و همان صدقه ای است که هر نوع کمک به فقرا را شامل می شود و این نوع صدقه را می توان به سادات هم داد که نظر مراجع را هم در لینک بالا مشاهده می فرمائید.
@Gharargah_mehshekan
🌹سیره حاج قاسم در سحرهای ماه رمضان:
♦️در ماه مبارک رمضان، هر شب ٢ساعت قبل از اذان صبح بیدار ميشدند و نافله و قرآن و دعای سحر را ميخواندند و به سجده طولانی ميرفتند و استغفار ميكردند.
┈••~~ ❅❥🌷🕊🌷❥❅~~••┈
@Gharargah_mehshekan
قرارگاه فرهنگی مه شکن
💠دعای روز ششم ماه رمضان @Gharargah_mehshekan
🔰 سی گام خودسازی: بر پایه دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان
♦️گام ششم خودسازی : تنزَّه (معصیت گریزی)
💠 «اللّهمَّ لا تَخْذُلنی فیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِکَ»،
🌸«بار خدایا در این روز مرا با ارتکاب نافرمانیت خوار مگردان!
🔻پزشکان قدیم با دیدن زبان بیمار، بیماریهای جسمی وی را تشخیص میدادند و علمای اخلاق و عرفان، با دقت در گفتار افراد، بیماریهای روحی آنان را تشخیص میدهند.
🔸همان گونه که جسم به انواع بیماریها مبتلا میشود، روح انسان نیز به انواع بیماریها از قبیل حرص، حسد، طمع (آز)، خودبزرگ بینی (استکبار)، عُجبْ (خود شیفتگی)، یأس از رحمت خدا (خود کم بینی و احساس حقارت)، کسالت و تنبلی از انجام وظیفه و عبادت، بد زبانی (از قبیل دروغ، غیبت، تهمت، فحاشی و... ) مبتلا میشود. آلوده شدن به هر یک از این بیماری ها، باعث خفت و خواری انسان در دنیا و آخرت میشود.
🔬عیب یابی و کشف بیماری ها، خود کار دشواری است و برنامه ریزی برای درمان آن، کاری است دشوارتر. هرکس برای سلامت روح و روان خود باید برنامه ریزی کند و از پرتگاههایی که انسان را به گرداب گناه میاندازد، دوری گزیند.
اللّهم لا تخذلنی... »؛ «خذلان» از دیدگاه عارفان، دوران بدبختی سالک است که گاهی به خاطر گناه یا ترک اولایی، از سیر و سلوک باز میماند. زمینههای این گناهان به خود انسان بازمی گردد و به طور طبیعی محرومیت از رحمت خدا را به دنبال دارد.
⭕️بدترین حالت برای انسان این است که به خاطر آلوده شدن به گناه، خدای متعال او را به حال خود واگذارد. البته گاه این به خود واگذاردنها زمینه ای برای توبه و تحول و تکامل انسان فراهم میآورد.
🔺و این خود یکی از ابزارهای آزمایش الهی و زمینه ای برای بازگشت و توبه و توجه به اوست .
📗سی گام خودسازی بر پایه دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان.و...
🖌محمود صلواتی
@Gharargah_mehshekan
🔸امیرالمؤمنین علیه السلام:
إِنَّ هَذَا الشَّهْرَ شَهْرٌ فَضَّلَهُ اللَّهُ عَلَى سَائِرِ الشُّهُورِ كَفَضْلِنَا أَهْلَ الْبَيْتِ عَلَى سَائِرِ النَّاسِ
فضیلتی که خدا به ماه رمضان داده نسبت به سایر ماهها داده مانند فضیلت ما اهلبیت بر سایر مردم است.
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ص 108
🔸امام باقر علیه السلام:
إنَّ لِجُمَعِ شَهْرِ رَمَضَانَ عَلَى جُمَعِ سَائِرِ الشُّهُورِ فَضْلًا كَفَضْلِ شَهْرِ رَمَضَانَ عَلَى سَائِرِ الشُّهُورِ.
فضیلت جمعههای ماه رمضان بر سایر جمعهها، مثل فضیلت ماه رمضان بر دیگر ماههاست.
📚کافی ج3 ص429
👈جمعههای ماه رمضان را قدر بدانیم برای تمنا کردن ظهور🤲
@Gharargah_mehshekan