🔰سی گام خودسازی، بر پایه دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان
♦️ گام بیست و دوم :
🔺رضا (چهره گشودگی)
💠 «وَوَفِّقْنی فیهِ لِمُوجِباتِ مَرْضاتِکَ»
« بارخدایا در این روز مرا بدانچه زمینۂ خشنودیت را فراهم میآورد، موفق فرما».
🔹 سالک به آن چه خدا برای وی خواسته، خرسند است و با این کار زمینۂ خشنودی خدا را فراهم میآورد. یکی از زمینههای خشنودی خداوند، دوست داشتن ذات حق است به گونه ای که عشق به مولا، دیگر عشقها را از دل او بیرون کند.
❇️ از امام صادق علیه السلام نقل است که فرمود: «ایمان کسی خالص نمی شود تا این که خدا را از خود، پدر و مادر، فرزند، اهل و عیال و مال، و از همه ی مردم بیشتر دوست بدارد».
♦️دوست داشتن مستمندان، بیچارگان و نیازمندان نیز باعث خشنودی خداوند است؛ چرا که اینها عیال خداوندند.
حضرت موسی (علیه السلام) از خدایش خواست تا یکی از نشانههای خشنودی خود از بندگانش را بازگوید. به او وحی رسید که «ای موسی، هرگاه دیدی بیچارگان و مسکینان را دوست داری و از ستمگران بیزاری، بدان که این خشنودی و دشمنی تو نشانه ی خشنودی من است».
♦️ چهره گشادگی و خرسندی به آن چه خدا برای انسان مقدر کرده، از چیزهایی است که مورد رضای خداوند است.
در روایت است: «من لم یرض بقضایی... فلیطلب ربّا سوایی»
«هرکس به قضای من رضایت ندهد، پروردگاری جز من را جستجو کند».
🔸 فراق و وصل چه باشد، رضای دوست طلب
🔸 که حیف باشد از او غیر او تمنایی
♦️ پیر هرات در کتاب صد میدان گوید:
🔹 «میدان بیست و سوم رضاست. قوله تعالی: «رضی اللّه عنهم و رضوا عنه»
«خدا از آنان خشنود است و آنان از او خشنود».
رضا خشنودی است، و آن سه چیز است:
🍃 به دین وی چنان که فرستاده راضی باشی،
🍃 به روزی خود و دیگران چنان که مقرر کرده راضی باشی
🍃 و به مولای خود به جای هرچه از اوست راضی باشی».
🔸 جانی است مرا به عشق تو خورده رقم
🔸 خواهی اش به شادی کش و خواهیش به غم
📗 سی گام خودسازی بر پایه دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان
🖌محمود صلواتی
@Gharargah_mehshekan
May 11
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✊ چرا میگیم مرگ بر اسرائیل؟
❓ چی شد که یهودی ها اومدن فلسطین رو اشغال کردن؟
❓ چرا همهی دنیا از یهودیها متنفر هستن؟
❓ قرآن در مورد یهودیها چی گفته؟
❓ در مورد روز « نکبت » چیزی میدونید؟!
✅ جواب به همهی این سوالات رو در این فیلم مشاهده کنید
┅═ೋ❅✊❅ೋ═┅
@Gharargah_mehshekan
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان استاد شهید مرتضی مطهری(رضوان الله تعالی علیه) در خصوص حمایت از فلسطین و مبارزه با اسرائیل غاصب.
┅═ೋ❅✊❅ೋ═┅
@Gharargah_mehshekan
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی مه شکن
4_6003680078632847940.mp3
4.95M
🎙پادکست ِ مقاومت
✊ هَم قَسَم تا قدس
🎤با گفتارهایی از
امام خمینی| امام خامنهای| سیدحسننصرالله|
شهید حاج قاسم سلیمانی|
شهید چمران| شهید آوینی|
قاسم صرافان
#القدس_هی_المحور
#فلسطین
#روز_قدس
@Gharargah_mehshekan
🌷شهید سیدحسین هدایی:
«راه ما راه خداست، راه حسین و ائمۀ معصومین علیهم السلام است.
پیامی که من حقیر برای امت حزب الله دارم:
هیچگاه از ولایت فقیه جدا نشوید.»
@Gharargah_mehshekan
🌷شهید حسین مالکی نژاد:
«خدای من! کدامین جستجوگر به جستجوی تو برخواست و تو را پیدا نکرد
کدامین عاشق دلباخته به سوی تو پر کشید و به وصال تو نرسید.
آنان که در این دریای پرخروشِ حیات، به جستجوی تو برخواستند تو را یافتند و با دیده جان به دیدارت آمدند.
رحیما! این مرغ بال و پر بسته را از قفس مظالم نفس و بند شیطان رجیم آزاد کن و در هوای عشق و محبتت به او اجازه پرواز ده و مرحمتی کن تا بتواند به ثناخوانی تو مشغول باشد.»
@Gharargah_mehshek
قرارگاه فرهنگی مه شکن
🌷شهید حسین مالکی نژاد: «خدای من! کدامین جستجوگر به جستجوی تو برخواست و تو را پیدا نکرد کدامین عاشق د
•┈┈••✾🌷🕊🌷✾••┈┈•
هنوز ابتدایی را تمام نکرده بود که خیلی هوایی شده بود؛ دلش می خواست هر طور که شده به جبهه برود. خودش را به آب و آتش می زد تا به هر نحوی که شده خود رابه کاروان عاشقان برساند. وقتی برادرش از جبهه برایش نامه میفرستاد آن را با اشتیاق می خواند؛ سطر به سطر، واژه به واژه ی آن را بارها مرور میکرد تا حال و هوای آن دیار را از میان نامه های برادر جست و جو کند نامه رامی بویید تا بلکه شمیمی از عطر و بوی آن سرزمین مقدس و الهی را استشمام کند...
🌹قد و قواره ی حسین اصلاً با تفکراتش سازگاری نداشت!
هشت، نه ساله بود که همه ی آرزوهایش خلاصه شده بود در پیدا کردن یک لباس خاکی تا به تن کند و در میان گروه سرودشان با لباس بسیجی ظاهر شود. بعدها همین گروه سرود پای او را به جبهه ها باز کرد. وقتی که قرار شد گروه سرود به عنوان تشویق به مشهد مقدس اعزام شود با صفا و صداقت کودکانه اش از مسئوولان خواست که او را به جای زیارت مرقد امام به دیدار خود امام برساند! و این کنایه ی ظریف از یک دانش آموز نه ساله – که سر تا پا شوق دیدار بود – واقعاً شنیدنی است.
حسین دوازده سال بیشتر نداشت که احساس کرد جبهه خانه ی اوست؛ بنا براین در همان جا ماندنی شد. جسم و روح او با خاک و فضای آسمانی آن دیار، یکی شده بود؛ همه کاری در آنجا انجام می داد، اذان می گفت، مکبر نماز جماعت بود، مداحی می کرد؛ اسلحه به دست می گرفت و می جنگید. شده بود یک نیروی تمام عیار، که نه فقط به خود که به دیگران نیز می پرداخت و در سفر آسمانی خویش – در مداحیها و زمزمه هایش – دیگران را نیز هم بال و همسفر افلاکی خویش مس نمود...
در سخت ترین لحظه ها ی مبارزه در برابر دشمن، در سنگرها می چرخید و به تبسمی، به نگاهی حتی به ذکر نکته ای و لطیفه ای، خستگی از تن و غبار رنج از اینه ی دل بچه ها می زدود.
وقتی دربازه ی حسین با برادرش مداح اهل بیت حاج علی مالکی نژاد صحبت کردیم، احساس کردیم دنیایی از حرف برای گفتن دارد، با وجد و شور خاصی درباره ی او سخن می گفت:
وقتی حسین اذان می گفت خیلی از بچه های رزمنده، تحت تاًثیر حزن صدای او قرار می گرفتند و گاه در گوشه ای کز کرده و از عمق جان می گریستند. حسین قبل از اینکه مداح جبهه ها باشد به عنوان رزمنده در گردان های رزمی به انجام وظیفه مشغول بود و در کنار آن به مداحی نیز می پرداخت .
حاج علی با شور خاصی سخن می گفت، انگار که می خواست در این زمان محدود بیشترین حرفها را در مورد برادرش – که برادر و انیس همه رزمنده ها بود- با ما در میان بگذارد؛ اما در لابه لای آن همه وجد و شور، ناگهان مکثی کرد؛ انگار نکته ی خاصی به یادش آمده بود:
او خدای ادب بود؛ اصلاً اتفاق نمی افتاد که از من – که برادر بزرگش بودم – یک قدم جلوتر راه برود. با آنکه تفاوت سنی ما چند سال بیشتر نبود ... در گردانی که بود هیچ کس ندید او از فرمانده اش یک قدم جلوتر راه رود. تنها در یک مورد دیدم که از فرمانده گروهان پیشتر قدم برمی دارد؛ بعدها فهمیدم گفته: دیدم خاکریز کوتاه است خواستم خود را در مقابل او مانند سپری قرار دهم تا او بماند و بیشتر خدمت کند!
حسین- برادرم – همیشه به انجام وظیفه می اندیشید و حساسیت فوق العاده ای نسبت به آن داشت. من مطمئنم اگر امروز می بود و مداحی می کرد قطعاً در برابر انحرافات به وجود آمده در مداحی می ایستاد و سعی در خط دهی صحیح داشت؛ این لیاقت و شایستگی را قبلاً ثابت کرده بود. حسین در دورانی که در جبهه، اذان می گفت و مداحی می کرد، بسیاری از جوانان علاقه مند به شیوه ی او مداحی می کردند. به همین دلیل مطمئنم اگر حسین امروز می بود باز هم میتوانست تاثیر گذار باشد...
حاج علی، اخلاص را مهم ترین سرمایه ی برادرش می داند. او بر این باور است که حتی دلیل شاخص شدن او نیز بسته به همان اخلاص و سوز درونی او بوده است.
↩️ادامه👇
•┈┈••✾🌷🕊🌷✾••┈┈•
@Gharargah_mehshekan