eitaa logo
حاجےمشتے|𝘏𝘢𝘫𝘪 𝘔𝘢𝘴𝘩𝘵y
2.7هزار دنبال‌کننده
7هزار عکس
3.2هزار ویدیو
100 فایل
اگه مقام و صندلی موندنی بود که به تو نمیرسید.😌 خودت رو نگیر دوست من🥇 کپی حلال با ذکر صلوات 💐 شرایط ادمینی ، تبادل و... 👇👇 https://eitaa.com/teb_hajimashty
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ‌ ‌ ـــــــــــــــــــــــــ خواهش میکنم 😂
ممنون بابت‌ امروز جشن خوبی بود خدایی مجنون، حاج کاظم ، حاج حسین و دیگر ادمین ها خیلی زحمت کشیدن دمشون گرم سلامتی شون صلوات ـــــــــــــــــــــــــ حال خوبتون برامون مهمه☺️
خدایی خیلی خووب بود ولی حیف که ناشناس نبود اگر ناشناس بود همه رو شرکت میکردم ولی واقعا احساس خجالت و مزاحمت میکردم اگه بیشتر یه بار یا دوبار بهتون پیام بدم. ولی دمتون گرم خیلییی خوووب بود موفق باشید ـــــــــــــــــــــــــ عه واااااا چه مزاحمتی من خودم گفتم بیایید پی وی که عذرخواهی جات
controle_zehn_5.mp3
11.51M
تمرکز و کنترل ذهن در علوم تجربی🌸 «جلسه پنجم» خلاصه توصیه روایات: خودت را به کسب فضیلت‌ها وادار کن و الّا دچار رذایل خواهی شد انسان اگر روی خودش کار نکند، بطور طبیعی خراب خواهد شد آیا این موارد با خوب بودن فطری سازگاری دارد؟ اگر کسی کنترل ذهن نداشته باشد،کم کم خراب می‌شود بهترین غذاها هم در هوای معمولی خراب می‌شوند ضرورت مراقبت از افکار منفی تمرکز و کنترل ذهن در علوم تجربی جملاتی از دانشمندان غربی در مورد تمرکز ذهن کنترل ذهن و آشنایی با تقوای ذهنی و روحی نماز و فعال شدن قدرت کنترل ذهن تأثیر تلویزیون و رسانه بر تنبل شدن ذهن بیاناتی از مرحوم آیت الله حقشناس در مورد ذهن اگر تمرکز ذهن نداشته باشیم، هنگام مرگ چه کار می‌توانیم بکنیم؟ روایتی از امام صادق(ع) در مورد گناهان ذهنی و کاهش روزی روضه حضرت عبدالله ابن حسن(ع)
حاجےمشتے|𝘏𝘢𝘫𝘪 𝘔𝘢𝘴𝘩𝘵y
بهترین کتاب هایی که خوندم سلام بر ابراهیم یادت باشد زنان عنکبوتی هم جاذاب بود
یادت باشید عالی قصه دلبری عالی تر دختر شینا از کدام سو .هوای من .سو من سه زنان عنکبوتی عالییییی اقای سلیمان بزار بخوابم پسران دوزخ فرزندان قابیل حاج قاسم رنج مقدس(از نظر من جالب نبود ولی حالا) دیگه .... همینا فعلا یادم بود که خیلی قشنگ بودن 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد
چرا اگر خودمان را رها کنیم، خراب میشویم؟ مگر فطرت ما الهی نیست؟! امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: خودت را به کارهای خوب و کسب فضیلت‌ها وادار کن و إلّا به طور طبیعی دچار رذائل خواهی شد.
اگر خودت را به‌سمت کارها و حالات خوب نبری، هم حالِ روحی‌ات بد می‌شود، هم کارهایت بد خواهد شد.
چرا اگر خودمان را رها کنیم، خراب میشویم؟ مگر فطرت ما الهی نیست؟ مگر ما اساسا آدم های بدی هستیم؟ خدا به نفسِ انسان و کسی که این نفس را به‌زیبایی آفریده، قسم می‌خورد.
از طرفی «ما اساسا آدم های خوبی هستیم» و از طرف دیگر «اگر خودمان را رها کنیم خراب میشویم» چرا این‌گونه است؟ به‌عنوان مثال؛ غذا هرچقدر هم خوب و مفید باشد، اگر آن را در یخچال نگذاری، خراب می‌شود.
باید غذا را در جای مناسبی نگهداری کنی و الا میکروب‌ها و موجوداتی که به این غذا علاقه‌مند هستند، نابودش میکنند. دربارۀ انسان هم این خطر وجود دارد؛ میکروبی که قبل از انسان آفریده شده و دشمن انسان هم هست «ابلیس» است.
انسان اگر تربیت نشود، خراب می‌شود؛ به دلیل دشمنِ بیرونی (ابلیس) و ساختار درونی (نفس) غیر از وجود ابلیس (دشمن بیرونی) ساز و کارِ درونی انسان هم به‌گونه‌ای است که اگر انسان تربیت نشود، خراب می‌شود.
انسان به شدّت عاشق رشد است و به‌خاطر همین علاقه‌اش به رشد، برای رسیدن به رشد و تعالی، عجله می‌کند و همه‌چیز را خراب میکند؛ مگر اینکه صبر را به او یاد بدهید.
مثل انرژی هسته‌ای که اگر رها شود و کنترل نشود، همه‌چیز را خراب میکند ولی اگر کنترل شود و در نیروگاه، از آن به‌صورت حساب‌شده استفاده شود، خیلی می‌تواند مفید باشد.
اگر انسان برای «کنترل ذهن» تمرین و ممارست نکند، کنترل ذهن را به‌دست نخواهد آورد و ذهنش خودبه‌خود، بیمار می‌شود.
ذهن انسان توانمندی‌های دارد که باید آن‌ها را کنترل کنیم و درست از آن‌ها استفاده کنیم نه اینکه آن‌ها را رها کنیم؛ یکی از این ویژگی‌ها «نگران شدن و ترسیدن» است.
این‌که آدم نگران خطر یا ضرر باشد، چیز بدی نیست ولی اگر شما این نگرانی را رها کنید و آن را کنترل نکنید، کم‌کم از شما یک موجود ترسو و ضعیف، تحویل جامعه خواهد داد!
یک ویژگی دیگر «حسرت خوردن» است. اگر آدم این حس سرزنشگری را نداشته باشد، هیچ‌وقت توبه نمی‌کند.
با قدرت نفس لوّامه (سرزنشگر) است که انسان از نفس امّاره نجات پیدا میکند.
اما همین نیروی سرزنشگر را اگر رها کنی (مثل انرژی هسته ای رهاشده) ذهن و روح تو را متلاشی می‌کند.
شما حق نداری هرطوری خودت را سرزنش کنی؛ حتی برای گناهان!
بعضی‌ها یک‌جوری دربارۀ گناه، خودشان را سرزنش می‌کنند که به خودشان یأس تزریق می‌کنند؛ این غلط است!
در ذهن انسان یک بخشی هست که بسیار فعال است و به‌صورت خودکار و خودبه‌خود فعالیت میکند؛ این بخش معمولاً «افکار نگران کننده» به ذهن می‌آورد.