شلیک به امدادگر؛
بازخوانی دو کارنامه متفاوت - 2
♦️ماموریت طیفی سازمانیافته از رسانههای وابسته به عربستان و اسرائیل و آمریکا و انگلیس، خالی کردن دل مردم، القای بیچارگی، تحریف و دروغپراکنی شبانهروز است. آنها همچنان آمریکا را که با تحریمها نگذاشته حتی یک دلار کمک کشورها به دست هلال احمر و سیلزدگان برسد، بزک میکنند و در مقابل، از کمکرسانی رزمندگان محور مقاومت شاکی میشوند.
🔹یکی از همین سلبریتیهایی که فرزند خود را در آلمان به دنیا آورد، با اشاره به یک ویدئوی مخالفت با کمک مردم عراق نوشته «هر وقت یادت رفت که عزیزانمون تو جنگ با کدوم کشور از دست رفتن، اونوقت رگ غیرت این مرد رو میفهمی». او نگفته کدام عزیز را در جنگ از دست داده و لازم هم ندیده یادآور شود بمبهای شیمیایی رژیم جنایتکار صدام را همین آلمانیها تامین کردند.
♦️جماعتِ گرفتار وارونگی شخصیت، به آمریکا که میرسند، خیانت و جنایتهای نو به نو را میپوشانند و میخواهند به هر قیمت (یکطرفه) تنشزدایی کنند. اما همین سالها که روابط استراتژیک ما و عراق به ثمر نشسته و منافع سیاسی، امنیتی و اقتصادی گسترده به همراه آورده، غُر میزنند که چرا ما باید به خاطر آنها کشته بدهیم یا چرا باید آنها به خاک ما بیایند و سرکوب کنند!
🔹همراهی دولت و نیروهای مردمی عراق با ملت ایران در مصاف تحریم و سیل را با بدعهدی برخی دولتهای غربی مقایسه کنید. در حالی که اروپاییها تجارت با ایران را به حداقل کاهش دادهاند، عراق به کانال مهم مهار و تخلیه فشار اقتصادی دشمن تبدیل شده است.
♦️در مقابل، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اروپا اروپا ادعا میکند «راهاندازی کانال اینستکس هنوز زمان میبرد» و وزیر خارجه فرانسه میگوید «ما قبل از آمریکا، سپاه پاسداران را تحریم کردهایم». سفیر فرانسه در واشنگتن هم ضمن نقض برجام و قطعنامه 2231 ادعا میکند «ایران بعد از انقضای برجام مجاز به غنیسازی اورانیوم نخواهد بود». آیا روی دیوار اینها میتوان یادگاری نوشت؟
🔹سه هفته دیگر، سالگرد خروج آمریکا از برجام و تشدید بدعهدی اروپاست. ما یازده ماه تمام، به اجرای تمام تعهدات ادامه دادیم در حالی که تعهدات طرف مقابل کاملا نقض شده است. با این وجود، برخی گمراهکنندگان افکار عمومی میگویند برای جلب رضایت اروپا، باید دیکتههای FATF را هم بپذیریم؛ رگ غیرتشان هم بیرون نمی زند.
♦️این رویکرد، آوردهای جز خسارت نداشته و طبیعتا نمی تواند ادامه پیدا کند. افراد ضعیفالنفس، قافیهباخته و دارای معلولیت روحی، حق ندارند ادعای پیشآهنگی در حرکت عمومی جامعه را داشته باشند.
🔹صحنههایی که در چند هفته گذشته در بحبوحه امدادرسانی به سیلزدگان آفریده شد، در دنیا کمنظیر است. این یک سرمایه بزرگ ملی و تمرین و تجربه ای مهم در مسیر پیشرفت و تمدنسازی است. هرچه در مسیر موفقیت پیش میرویم و به همین اعتبار با آزمونهای سختتر رو به رو میشویم، نیاز به روحیات جهادی و انقلابی بیشتر احساس میشود؛ خدمتگزارانی که در پیچ و خم دیوانسالاری معطل نمانند و گرفتار اخلاق فشلکننده اشرافی نشده باشند.
♦️جوانان همدل، با افق نگاه تمدنسازی و مبتنی بر شناخت درست از دوست و دشمن میتوانند با همافزایی و همپوشانی، موتور اصلی چنین حرکت تحولآفرینی باشند. دنیا را اهالی ازخودگذشتگی و ایثار، آباد و امن و مطمئن میسازند، پس از آنکه خودخواهان و خودکامگان و مستأثران در کام ویرانی و ناامنی و آشفتگی کشاندند. و این بشارت بزرگ روزگار ظهور منجی (عج) است.
@IMANI_mohammad
بر صندلی رجایی نشسته اید آقای روحانی
✍ سفیر جدید فرانسه در تهران دیروز رونوشت استوارنامه خود را به دکتر ظریف تقدیم کرد اما ساعتی نگذشته بود که به خاطر اظهارات سفیر فرانسه در واشنگتن به وزارت خارجه احضار شد. این دیپلمات فرانسوی برخلاف متن برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت مدعی شده بود ایران پس از برجام هم امکان غنیسازی نخواهد داشت!
🔹جالب و تاسف بار اینکه آقای ظریف هنگام دریافت استوارنامه «فیلیپ تیه بو» از آمادگی ایران برای گفتگو و همکاری با مقامات فرانسوی برای حل مشکلات منطقه سخن گفته بود. اما فرانسه خود بخشی از این مشکلات است و نه راه حل آن. اظهارات آقای ظریف در حالی بود که چند روز قبل، ژان ایو لودریانوزیر خارجه فرانسه با وقاحت گفته بود "ما در اروپا، قبل از آمریکا و از سال 2010، سپاه پاسداران ایران را به دلیل اعمال تروریستی و حمایتهایشان از برنامه موشکهای بالستیک ایران تحریم کردهایم".
♦️متهم کردن سپاه به تروریسم در حالی است که رژيم فرانسه بالغ بر 30 سال است سران گروهک تروریستی منافقین را پناه داده و این گروه جنایتکار هر سال چند نوبت در فرانسه نشست و میتینگ برگزار میکنند. پاریس با این حال، میزبان کمیته FATF برای مبارزه با تامین مالی تروریسم و جرائم سازمان یافته هم هست!
🔹از سوی دیگر در همین حال کاخ الیزه فرانسه با انتشار بیانیهای مداخله جویانه اعلام کرد، امانوئل مکرون در گفتوگو با رئیسجمهور ایران، خواستار آزادی نسرین ستوده [از عناصر همکار با محافل ضد انقلاب خارجی] شده است. فرانسه پیش از این به نسرین ستوده تابعیت داده و ماکرون، وی را عضوی کمیته مشورتی «گروه 7» کرده بود.
♦️اما متاسفانه آقای روحانی تا همین اواخر به اظهارات مقات فرانسوی اعتماد داشت. او 14 بهمن 94 هم پس از سفر به پاریس گفته بود "آقای اولاند رئیسجمهور فرانسه گفت یکی از اهداف ما برای کار با ایران ، ایجاد اشتغال برای جوانان ایران است". http://fi9.ir/s66v7k
🔹آقای روحانی چند هفته قبل هم در رشت گفت «رییس جمهور فرانسه به ن گفت که در سال ۹۱ ما پنج کشور تصمیم به جنگ با ایران گرفته بودیم اما وقتی شما رییس جمهور شدید، دیدیم شرایط عوض شده، ما هم دست نگه داشتیم تا ببینیم شرایط جدید چه میشود.». بله شرایط عوض شد اما به کدام سمت؟ جز به سمت وقاحت افزونتر و طلبکاری بیشتر غرب؟
♦️ما نه از خباثت ماکرون و اولاند و ترامپ و اوباما، که از سهل اندیشی و عبرت نگرفتن برخی مدیران خودمان ضربه می خوریم؛ مدیرانی که یادشان می رود بر صندلی شهیدان رجایی و باهنر نشسته اند و این دو دولتمرد را تروریست های دارای پناهگاه در پاریس، در آتش جنایت تروریستی سوزاندند.
@IMANI_mohammad
خودکامگی؛ شرم آور و غیر قابل دفاع
✍ آقای روحانی درباره دو عضو منتقد در شورای انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی خودکامگی به خرج داده اما شهامت ندارد مسئولیت این دیکتاتوری و بی تحملی را بپذیرد.
🔹بنا بر اخبار منتشره، آقایان رحیم پور ازغدی و ضرغامیبه جلسات این دو شورا که با چند ماه تعطیلی تعمدی از سوی آقای روحانی، امروز و فردا برگزار می شود، دعوت نشده اند. پیش از این آقای رحیم پور فاش کرد پس از انتقاد از رییسجمهور، روحانی اعلام کرده چند نفر از جمله او (رحیم پور) نباید به شورای عالی انقلاب فرهنگی بیایند. این درحالی است که اعضای شورا منصوب رهبر معظم انقلاب هستند و نه آقای روحانی. و ضمنا حضورشان در این شورا های عالی باید کارشناسانه و جدی و موثر و نقادانه باشد و نه نمایشی و تشریفاتی.
♦️در همین حال، خبرگزاری دولتی ایرنا روز گذشته به دروغ مدعی توصیه رهبر انقلاب به رحیمپور ازغدی و ضرغامی مبنی برای شرکت نکردن در جلسات مذکور شده بود اما امروز اعتراق کرد شایعه ای که منتشر کرده، کذب بوده است.
🔹سوال این است: آقای روحانی چرا مرتکب کار ناپسندی می شود که اطرافیانش به هنگام فاش شدن مجبورند فرافکنی کنند؟ امیر مومنان در نامه 69 نهج البلاغه به حارث همدانی فرمود " وَاحْذَرْ كُلَّ عَمَل يُعْمَلُ بِهِ فِى السِّرِّ، وَ يُسْتَحى مِنْهُ فِى الْعَلانِيَةِ. وَ احْذَرْ كُلَّ عَمَل اِذا سُئِلَ عَنْهُ صاحِبُهُ اَنْكَرَهُ اَوِ اعْتَذَرَ مِنْهُ. وَ لاتَجْعَلْ عِرْضَكَ غَرَضاً لِنِبالِ الْقَوْلِ، وَ لا تُحَدِّثِ النّاسَ. و پبرهیز از هر عملی که در نهان انجام شود و در آشکار از آن شرم شود. و بپرهیز از هر کارى که اگر از کننده اش سؤال شود، انکار کند یا از آن پوزش طلبد. و آبرویت را هدف تیرهاى گفته ها قرار مده".
@IMANI_mohammad
از کجا معلوم حق با ازغدی و ضرغامی است؟
🔹کاربری در تویتر پرسیده "حالا ما از کجا باور کنیم که واقعا در موضوع اختلاف با آقای روحانی، حق با این دو بزرگوار (ضرغامی و رحیم پور ازغدی) است ؟".
♦️وارد محتوای انتقادهای این دو عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی که درست هم هست نمی شویم. پاسخ، کوتاه است: لازم نیست حتما تعیین کنیم حق با کیست؟ سوال فیصله بخش این است که آیا شورا های عالی، اصالتا محل بحث و نقد و انتقاد هست یا نه؟ و آیا اعضا باید نقد و بحث کنند یا نه؟
🔹اگر بحث های جدی کارشناسی درباره وضعیت فرهنگی و فضای مجازی نتواند در این شوراها مطرح شود، پس دیگر کجا می توان مجال بحث و نقد داشت؟ متاسفانه آقای روحانی، زیر این امر مسلم و بدیهی زده و این یعنی خودرایی، مشورت گریزی و نقد ناپذیری. و به تعبیر اولیای دین علیهم السلام "من استبدّ برایه هلک".
♦️آقای روحانی به جای پاسخگویی و انتقاد پذیری در جلسات رسمی، برخورد چکشی می کند، دستور می دهد افراد از جلسه بیرون بروند، و مانع دعوت از اعضای رسمی می شود؛ و حال آن که فاقد صلاحیت حقوقی برای چنین کاری است و صرفا تنگ خلقی و فقدان سعه صدر خود را عیان می کند. فی الواقع اگر بنای بر عدم تحمل بود، احتمالا خود ایشان برای گرفتن کارت قرمز مستحق تر می نمود.
@IMANI_mohammad
"صندوق توسعه" یا قُلّک دولت ؟!
۹ برابر پول درخواستی حیف و میل شد
✍ مبلغ درخواستی دولت از صندوق توسعه ملی (2 میلیارد دلار) به اسم کمک به سیل زده ها، یک نهم 18 میلیارد دلاری است که به خاطر سوء تدبیر دولت، حیف و میل شد. یعنی 9 برابر پولی را که از صندوق می خواهند، سال گذشته ظرف دو ماه در حلقوم رانت خوران ریختند!
🔹چرا دولت هر جا با محدودیت مواجه میشود، فوراً میخواهد سراغ برداشت از صندوق توسعه ملی برود؟ این پرسش در ماههای اخیر در میان کارشناسان اقتصادی و ناظران رسانهای فراگیر شده است.
♦️دولت هنگام تدوین لایحه بودجه 98، خواستار کاهش درصد واریز درآمدهای نفتی به صندوق توسعه ملی، از 34 درصد (تکلیف برنامه توسعه) به 10 درصد بود که با مخالفت رهبر انقلاب مواجه شد. نهایتا دولت مجوز گرفت به جای واریز 34 درصد، 20 درصد درآمدهای نفتی را به صندوق واریز کند.
🔹حالا هم دولت با این توجیه که باید به سیلزدهها کمک کنیم، خواستار برداشت مجدد از صندوقی شده که در طول چند سال اخیر، بارها با توجیهات مختلف، از آن برداشت کرده است. کثرت این درخواستها صندوق را که برای حمایت از بخش خصوصی و تولید و مقابله با مضیقههای دوره تحریم طراحی شده، بیمعنا میکند.
♦️به اعتبار همین واقعیت هاست که رهبر انقلاب در پاسخ به نامه رئیس جمهور تصریح کردند «مطلعید که استفاده از صندوق توسعه ملی صرفاً در صورت مسدود بودن راههای دیگر ممکن است. لذا تأکید میشود که دولت سریعاً از محلهائی همچون؛ پنج درصد مقرر در بودجه عمومی برای جبران خسارت حوادث غیرمترقبه، جابجایی در ردیفهای بودجههای عمرانی، بیمهها و تسهیلات بانکی، اقدامات لازم را آغاز کند و در ادامه پس از جمعبندی وضعیت، در صورت نیاز، برداشت از صندوق مزبور مورد تأیید این جانب خواهد بود.»
🔹یادآور می شود با بی تبیری های سال گذشته دولت، رانتی بالغ بر 250 هزار میلیارد تومان در حوزه های ارز و سکه و خودرو و گوشی تلفن همراه و.... فراهم گردید که هم از جیب بیت المال رفت و هم موجب سیلاب نقدینگی و سرریز تورم به زندگی مردم شد.
@IMANI_mohammad
چند نکته درباره "صندوق توسعه ملی"
🔸ایجاد صندوق توسعه ملی، با هدف تغییر نگاه به درآمدهای نفتی، در خرداد ۱۳۸۷ در مجمع تشخیص مصلحت تصویب شد و پس از آن هم به تایید مجلس رسید. صندوق توسعه ملی در سال ۱۳۸۹ و در قالب برنامه پنجم توسعه برای جبران کاستیهای اداره حساب ذخیره ارزی تاسیس شد.
🔸بر اساس ماده ۸۴ قانون برنامه پنجم توسعه، صندوق توسعه ملی با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از منابع نفت و گاز و فراوردههای نفتی تأسیس می شود.
🔸 موجودی صندوق توسعه ملی تا پایان شهریور ماه 1390 مبلغ 24 میلیارد و 693 میلیون دلار بود. در عین حال دولت احمدینژاد در سال 92، صندوق توسعه را با 55 میلیارد دلار دارایی به دولت روحانی تحویل داد. هر چند آقای روحانی مدعی بود خزانه خالی است.
🔸 با گذشت پنج سال (تا پایان سال 96)، دارایی این صندوق فقط 15 میلیارد دلار افزایش یافت و این در حالی است که درآمد نفتی کشور در همین دوره، 200 میلیارد و 540 میلیون دلار بود.
🔸سیدصفدر حسینی، اولین رئیس صندوق توسعه ملی بود که پس از افشای حقوق های نجومی با فشار افکار عمومی برکنار شد. اما نوبخت سخنگوی دولت در جلسه تودیع، صفدر حسینی را سرمایه و ذخیره کشور لقب داد. او حقوق 57 میلیون تومانی می گرفت که 4 میلیون آن به عنوان "حق اوقات فراغت فرزندان" بود!
@IMANI_mohammad
تقصیر قالیباف است... !
🔹-آوردن و بردن سه شهردار در سه سال
-رانت جویی و تخلفات ساخت و ساز و ویرانگری باغ ها در شمال شهر
-طرح گران کردن هزینه زندگی در شهر برای مقابله با حاشیه نشینی
-افتتاح پروژه های مانده از مدیریت قالیباف
-و ...
آیا اینها کافی نیست تا بدانید شورای شهر و شهرداری سخت سرگرم کار است؟
♦️یادتان نیست خیابان های بالای شهر اسم نداشت و مردم چقدر برای پیدا کردن یک آدرس گرفتار می شدند؟ می خواستند بروند سعادت آباد از سعد آباد سر در می آوردند و به هوای لویزان، در تجریش گم می شدند؟ خب! این مشکل هم امروز در شورای شهر با تغییر نام خیابان ها و گذاشتن نام چند نام خواننده و شاعر بر آنها حل شد.
🔹می فرمایید مردم گرفتار قیمت افسار گسیخته مسکن و اجاره بها هستند یا آسفالت برخی بزرگ راه ها و خیابان های اصلی شهر دهان باز کرده و پدر جلو بندی خودروها را در می آورد؟ خب تشریف ببرند حاشیه تهران در لواسانات و آنجا ها که هم هوا بهتر است و هم از تراکم جمعیت کم می شود.
♦️اما چاله های با قطر چند ده سانتی متری خیابان ها. واقعا این خرده کاری ها گفتن دارد؟ مردم هر کدام دو مشت قیر و آسفالت بخرند و بریزند، کل خیابان ها و اتوبان های شهر لکه گیری می شود. نکند این چاله ها هم توطئه ای برای بدنام کردن شورا مانند سال 82 است که باعش شد آبادگران سر کار بیایند؟
🔹درست است که قالیباف آن قدر مترو را توسعه داد که شورای شهر و شهردار بعدی می توانند با آن پُز بدهند و عکس یادگاری بگیرند؛ اما خود همین پرکاری و عرق ریختن شبانه روز، موجب بالا بردن بیخودی توقعات مردم شده، بلکه به عنوان توطئه ای پیشاپیش برای شورا و شهردار بعدی قابل ارزیابی است.
♦️ما که نفهمیدیم چه نوع بیماری قلبی، شهردار اول اصلاح طلبان را کله پا کرد. ولی می شود احتمال داد آن برف نابهنگام وسط زمستان 96 و قفل شدن خیابان ها هم توطئه رقبا بود تا سفر تفریحی کیش را به کام شهردار تلخ کند. بابامثل استاندار گلستان، آلمان که نرفته بود؛ همین کیش بود؛ ولو خبر داشت برف سنگین می بارد.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
تقصیر قالیباف است... ! 🔹-آوردن و بردن سه شهردار در سه سال -رانت جویی و تخلفات ساخت و ساز و ویرانگ
تقصیر قالیباف است که توقعات مردم را بالا برده؛ و گرنه کار شورا و شهرداری همین تغییر دوره ای نام خیابان ها، کنسرت گرفتن، دعوا و مجادلات روشنفکر مآبانه، طراحی نحوه گران کردن هزینه زندگی در تهران و از این قبیل است؛ نه کارگری و بالا سر پروژه ها بودن و ساختن مترو و اتوبان و اینها.
@IMANI_mohammad
🔹مسکن، نامش مهر باشد یا امید، فرقی به حال ساکن آن نمی کند. مهم این است که واقعا باشد.
♦️همه ما مسکن مهر را که دو میلیون خانواده را صاحب خانه کرد، می شناسیم. اما شما تا به حال نمونه ای از مسکن امید را دیده اید؟
🔹دولت تابستان امسال هفت ساله می شود.
♦️مسکن در یک سال 128 درصد گران شد.
@IMANI_mohammad
♦️گیرم که صفحه اینستاگرام حاج قاسم را با یک میلیون فالوئر بستید؛ با نفوذ او -از افغانستان و پاکستان، تا عراق و سوریه و لبنان و یمن و بحرین- چه می کنید؟ و دزدانه سفر کردن ترامپ به عراق را چگونه می خواهید سانسور کنید؟
🔹متشکریم که خوابزدگان درباره لیبرالیسم و آزادی را هم بیدار کردید.
@IMANI_mohammad
چرا اینستاگرام دود کرد؟
♦️یک لحظه تصور کن! وقتی 7/000/000/000/000 دلار را آتش بزنی، خیلی دود می کند و هیچ دودکشی از پس تخلیه دود آن بر نمی آید.
🔹سپاه پاسداران و امثال حاج قاسم، تمام نقشه آمریکا برای غرب آسیا و 7 تریلیون دلار سرمایه گذاری آن را به آتش کشیده اند.
♦️انتظار دارید دودش از دودکش اینستاگرام بالا نزند؟! این جوری که می ترکند!
@IMANI_mohammad
"گرام" ها را ببندیم یا تسلیم شویم؟ - ۱
✍ وقتی سپاه پاسدارن از سوی دولت آمریکا تروریستی معرفی شد، نمایندگان مجلس، لباس سپاه را بر تن کردند و دولتمردان با قاطعیت از سپاه حمایت کردند. همه یکصدا گفتند " ما همه، سپاهی و پاسدار هستیم". دشمن از اتحاد ما سیلی خورد
🔹درستش هم همین است؛"سپاه"، خط اول پاسداری از کشور است؛ درست مانند سیل بندی که راه سیل را می بندد و به هیچ وجه نباید بشکند. پشت این سدّ سدید را محکم داشت.اما پشتیبانی از سد پاسداری از کشور، باید از حرف فراتر برود.
♦️نمی شود شبکه اینستاگرام در تبعیت از آمریکا، صفحات منتسب به شخصیت های نظامی و سیاسی ما از جمله در سپاه پاسداران را مسدود کند و ما بی تفاوت از کنار ماجرا بگذریم.
🔹عنایت کنید: دی ماه 96 وقتی دشمن برای ایجاد آشوب اقتصادی- سیاسی خیز برداشت و برخی کانال های تلگرامی، علنا شیوه ساخت بمب و ترور را آموزش دادند و دعوت به جنایت کردند، وزیر ارتباطات ما از موضع انفعال، از مدیر تلگرام خواست کانال فعال در ترویج تروریسم را مسدود کند.
♦️آن کانال ظاهرا بسته شد. اما به فاصله چند ساعت با نامی دیگر برگشت و به کار خود ادامه داد و دیگر، هیچ برخوردی هم با آن نشد. گذشت ایام ثابت کرد مدیر حقیر کانال مذکور، در خدمت سرویس های جاسوسی برخی کشورهای غربی است. در ایجاد التهاب اقتصادی هماهنگ با تحریم های آمریکا و دامن زدن به تورم مصنوعی و دومینوی جمع آوری کالا از بازار هم تلگرام، خیانت مشابهی را مرتکب شد و صدای برخی دولتمردان ما را درآورد.
🔹آن روز تلگرام در نقش اسب تروای تروریسم و اقدامات ضد امنیتی و تروریسم اقتصادی عمل کرد اما ازسوی مدی آن، محدود و مسدود نشد و امروز، اینستاگرام با تبعیت از دولت آمریکا، صفحات برخی شخصیت های فرهنگی و سیاسی و نظامی ما را می بندد. چرا؟ چون هر دو شبکه به اصطلاح اجتماعی، از دولت آمریکا تبعیت می کنند و قرار است کار دشمن را راه بیندازند، نه اینکه به کشور ما خدمت کنند.
♦️چه آن روز که تلگرام در خدمت ترویج تروریسم سیاسی- امنیتی و اقتصادی بود و چه امروز که اینستاگرام آشکارا به سانسور و حذف فرماندهان سپاه و برخی چهره های خدوم فرهنگی و سیاسی اقدام کرده، منطقا به این واقعیت می رسیم که باید برخورد کنیم.
🔹اما بلافاصله عده ای با سیاسی کاری و گروهی با نگاه سطحی می گویند، نباید تلگرام و اینستاگرام را محدود یا فیلتر کنیم؛ چرا که ابزار ارتباطی و مبادلاتی مردم، و بخشی مهم از کسب و کار و ارتباطات عمومی است. سیاست بازانی هم که انتخابات زده اند، بلافاصله مستقیما یا به شکل نیابتی به دوقطبی "فیلترینگ- آزادی رسانه" دامن می زنند و از آب گل آلود ماهی می گیرند.
♦️مدیران سیاسی- امنیتی آمریکا و غرب هم از این واقعیت در ایران بی خبر نیستند و برخی طراحی های خود را بر اساس همین دغدغه های ارتباطاتی- اقتصادی- سیاسی در ایران انجام می دهند.
🔸(ادامه دارد)
@IMANI_mohammad
"گرام" ها را ببندیم یا تسلیم شویم؟ - ۲
♦️چاره چیست و چه باید کرد؟ اینکه عده ای بگویند ما به شبکه های اجتماعی عمدتا آمریکایی، احتیاج داریم و زندگی ما به آن وابسته است، بنابراین باید (به هر قیمت) دایر باشد، و عده ای دیگر بگویند باید مسدود و فیلتر بکنیم، دوگانه ای انحرافی و گمراه کننده است.
🔹ما، هم به شبکه های اجتماعی و ارتباطی نیاز داریم و هم به تامین امنیت و آزادی و قانونمندی و حقوق حاکمیتی آن. ورود به بحث از میانه آن غلط است. اصل بحث که به امنیت و استقلال و آزادی و سیادت - و یا خدای ناکرده ضعف و گرفتاری و شبیخون خوردگی- ما مربوط می شود، "شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات" است؛ همان که سالهاست رهبر حکیم انقلاب مطالبه می کنند اما متاسفانه با اهتمام دولت و وزارت ارتباطات همراه نمی شود. ما باید از این وابستگی که قدرت انتخاب و چانه زنی و تامین امنیت را از ما می گیرد، خارج شویم.
♦️سال گذشته قدم بزرگی برای راه افتادن شبکه های بومی برداشته شد و ظرف چند ماه با اقبال پانزده میلیون کاربر مواجه گردید. اما متاسفانه از حمایت لازم (به اندازه پشتیبانی از تلگرام) صورت نگرفت. کسانی احساس خطر کردند و با فریب برخی مدیران و تعبیه هاتگرام و تلگرام طلایی و ...، 21 میلیون کاربر را که ار تلگرام کوچیده بودند و قصد بلند شدن از سر سفره خارجی را داشتند، دوباره از مسیری انحرافی، به تلگرام بازگرداندند!
🔹اکنون نقاب بیطرفی از چهره تلگرام و اینستاگرام افتاده است؛ مدیران این قبیل شبکه ها اگر در خدمت وزارت خارجه و خزانه داری و سرویس جاسوسی و پنتاگون آمریکا نباشند - که بعضا هستند- لا اقل، سر بزنگاه در مقابل دیکته دولت آمریکا منفعل و تسلیم می شوند.
♦️همین اتفاق، فردا ممکن است درباره خود اینترنت و خدمات متنوع فضای مجازی و سایبری که غرب میزبانی می کند، رخ بدهد و بخواهند شوک های بی ثبات کننده به دیوان سالاری و مجاری تعاملات مالی و بانکی و اقتصادی داخلی ما بدهند.
🔹آیا باز هم باید غافلگیر شویم و تازه آن روز، چاره اندیشی کنیم؟! شورای عالی فضای مجازی برای چنین پیش بینی ها و پیش دستی ها و تصمیم گیری هایی تعبیه شده، و نه گروکشی آقای روحانی و برخورد های مکتب خانه ای در حد تندی با اعضا یا تعطیلی چند ماهه جلسات.
♦️به آغاز سخن باز گردیم. سپاه، خط مقدم پاسداری از کشور در مقابل تهدید های دشمن است. یا باید محکم پشت آن ایستاد و یا اینکه پشتش را خالی نمود و به شعار و تعارف و چند دقیقه پوشیدن آن بسنده کرد و سپس بر گستاخی دشمن چشم فرو بست.
🔹ما نمی گوییم از سپاه در ماجرای اینساگرام دفاع کنند، که باید دفاع کنند. دولتمردان و نمایندگان مجلس فراتر از این، باید باور کنند که دشمن در تلگرام و اینستاگرام و نظایر آن، اراده و استقلال و امنیت و اقتصاد و اقتدار فرهنگی ما را هدف گرفته، چون این شبکه ها را سلاح در اختیار خود می داند.
♦️ما هم باید برای پاسداری از موجودیت و امنیت خویش، سلاح خود را بسازیم و از احتیاج به دشمن رها شویم. قدم اول، ترک اعتیاد به شبکه های ارتباطی یی است که تحت نسلط و حاکمیت آمریکا درآمده اند.
@IMANI_mohammad
تثبیت یا افزایش انفجاری قیمت؛
کدام تدبیر درباره بنزین عاقلانه تر است؟
✍ دولت ضمن افزایش 20 درصدی قیمت، بنزین را از خرداد ماه سهمیه بندی می کند. احتمالا نرخی بالای دو هزار تومان هم برای بنزین مصرفی مازاد بر سهمیه تعیین خواهد شد. اینها مباحثی است که دولت به جلسه هماهنگی اقتصادی سران قوا برده است.
🔹با اجرای سهمیه بندی بنزین از سال 86، متوسط مصرف روزانه بنزین به 60 میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به 90 تا 100 میلیون لیتر رسید و اواخر پارسال تا سقف 135 میلیون لیتر در روز هم بالا رفت. حذف کارت سوخت، حذف شفافیت آماری و موجب تشدید قاچاق بود.
♦️با این روند ممکن است مجبور باشیم بنزین را با قیمت روز دنیا وارد کنیم، در حالی که به قیمت یارانه ای قاچاق می شود! روزانه 100 میلیارد تومان خسارت کشور از قاچاق بنزین است؛ ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه 36 هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ٣٨٠٠ میلیارد تومان است، مقایسه کنید.
🔹می شد این پول هنگفت صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال شود. متاسفانه دولت، صرفا از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دو قطبی های عوام فریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در 6 سال اخیر شد.
♦️دولت، شش سال خلاف مصلحت عمل کرد و قیمت بنزین را با وجود افزایش سالانه تورم- که به 40 درصد و بالاتر هم رسید- ثابت نگه داشت؛ سپس، چند ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، خواستار افزایش انفجاری قیمت به جبران آن کوتاهی 6 ساله شد!
🔹دولت آن زمان ادعا کرد با دو برابر کردن قیمت بنزین می توان 50 تا 200 هزار شغل ایجاد کرد و این در حالی بود که مرکز پژوهش های مجلس ضمن یک پژوهش اقتصادی تصریح کرد 480 هزار شغل با تورم ناشی از افزایش 100 درصدی قیمت بنزین از بین می رود. همان زمان روزنامه شرق، میزان شغل های نابود شونده در صورت دو برابر شدن قیمت بنزین را 800 هزار شغل برآورد کرد .
♦️با افزایش تدریجی و سالانه قیمت در حد 15- تا 20 درصد، می شد قیمت را در مقایسه با کشورهای همسایه که سوخت به آنجا قاچاق می شود، واقعی تر کرد و مجبور نبود ناگهان در لایحه بودجه 97، پیشنهاد افزایش 50 تا 100 درصدی قیمت را روی میز نمایندگان مجلس گذاشت. که با مخالف مجلس هم رو به رو شد.
🔹بنزین، کالایی راهبردی است. چنان که چند سال قبل، در اولویت تحریم های غرب علیه ایران قرار گرفت. اما متأسفانه دولت به جای مدیریت مصرف، روش های غلطی را پیشه کرد که به وابستگی و مصرف بیشتر - ولو به نفع واردکنندگان خاص- می انجامید.
♦️در این میان، هر چند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیای سپاه، با احداث و راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، نقش مهمی در خودکفایی بنزین داشت، اما سرعت افزایش مصرف و قاچاق، می تواند مجددا برای کشور تهدید اقتصادی فراهم کند.
🔹موضوع قاچاق و هد رفت منابع، در دوره کمبود در آمد نفت و منابع سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال، آسیب مهمی است و سهمیه بندی می تواند راه آن را ببندد. http://fi9.ir/v3d1hz
♦️اکنون با آشکار شدن نتایج خسارت بار سوء تدبیر دولت، باید مسیر را تدریجا استباه کرد. و البته ضرورت دارد مقصران این خسارت و سوء تدبیر از طریق مجلس و قوه قضائیه مواخذه شوند. نباید هزینه آزمون و خطا یا لجبازی برخی مدیران دولت را مردم بپردازند.
@IMANI_mohammad
تمرین ظهور در قرارگاه بی قرارها
✍ پای حقیقت دیانت و ولایت ایستادن، بسیار دشوار است. امیر مؤمنان(ع) در خطبه 189 فرمود" إِنَّ أَمْرَنَا صَعْبٌ مُسْتَصْعَبٌ، لَا يَحْمِلُهُ إِلَّا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ وَ لَا يَعِي حَدِيثَنَا إِلَّا صُدُورٌ أَمِينَةٌ وَ أَحْلَامٌ رَزِينَةٌ. حقيقت امر ما سخت است و بر مردم سخت آيد. كسى آن را نتواند برداشت مگر بنده مؤمنى كه خدا قلبش را براى ايمان آزموده است و حديث ما را فرا نگيرد جز سينه هاى امين و خردهاى استوار".
🔹امیر مومنان خطاب به لشکر یاران بی وفا می فرمود "إنّه لا غناء في كثرة عددكم مع قلّة اجتماع قلوبكم. در زیادی شمار شما بی نیازی نیست، در حالی که اجتماع دل های شما اندک است".
♦️در روزگار امام محمد باقر ( علیه السلام )، وقتی از حضرت خواستند قیام کند، امام گلّه ای را نشان داد و فرمود اگر به تعداد آنها یار داشتم قیام می کردم...گله را شمردند و رقم آن از 10یا12 بیشتر نبود...
🔹سهل بن حسن در روزگار امام صادق علیه السلام از خراسان راه افتاد و ماه ها رنج سفر را به جان خرید و به محضر امام در مدینه رفت. اموالی را هم تقدیم و عرض کرد«چرا قیام نمی کنید در حالی که فقط در خراسان ، 100 هزار شیعه پا به رکاب دارید و اینها هم خمس وزکات آنهاست؟».
♦️حضرت سکوت کردند. به اطرافیان فرمودند هیزم بریزند و تنور را روشن کنند. شعله ور که شد، به سهل فرمودند برو و در تنور بنشین ... سهل به دست و پاافتاد. «مولای من! ...از من درگذرید». حضرت پذیرفت...
🔹هارون مکی وارد شد و سلام کرد. امام پاسخ گفتند و فرمودند ای هارون! در تنور داخل شو! آتش زبانه می کشید. اما هارون اطاعت کرد و درِتنور را گذاشتند....
♦️«خراسان چه خبر؟ شیعیان ما چه می کنند؟». امام می پرسید و سهل پاسخ میداد اما فکرش پیش هارون بود...امام از او خواست برخیزد و در تنور بنگرد.... هارون را دید که آرام در دل آتش نشسته .«ای سهل که ما را به قیام فرا می خوانی! در خراسان چند شیعه، این گونه اطاعت ما می کنند؟». سرش را پایین انداخت و گفت «حتی یک نفر هم این چنین نیست».
🔹امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف، در توقیع شریف و درباره "نقش همدلی شیعیان در تعجیل ظهور" فرمودند : "لو ان اشياعنا وفقهم الله لطاعته على اجتماع من القلوب فى الوفاء بالعهد عليهم لما تأخر عنهم اليمن بلقائنا و لتعجلت لهم السعادة بمشاهدتنا على حق المعرفة و صدقها منهم بنا".
♦️اگر شیعیان ما -که خدا توفیق طاعت به آنها دهد- در وفای به عهدی که بر عهده آنهاست همدل بودند، میمنت دیدار ما به تأخیر نمی افتاد، و قطعاً سعادت دیدن ما با حق معرفت و شناخت و راستی از جانب آنها نسبت به ما، زودتر برایشان فراهم می شد.
🔹خاصیت غربالکنندگی، خاصیت همیشگی انقلاب اسلامی آخرالزمانی است. انقلاب آخرالزمانی، فراز و نشیب بسیار دارد. محمّد بن منصور و او از پدرش روایت کرده است امام جعفر صادق(ع) فرمود؛
♦️«نه، به خدا سوگند آنچه که شما دیدگان خود را بدان دوختهاید، پدید نمیآید، مگر بعد از ناامیدی. نه به خدا سوگند آنچه چشمان خود را به آن دوخته اید، آشکار نمیگردد؛ مگر اینکه غربال شوید. نه به خدا سوگند کسی که شما چشم به او دارید، نمیآید؛ مگر بعد از اینکه از هم امتیاز داده شوید. نه به خدا سوگند امری را که شما به آن چشم دوختهاید، به وقوع نمیپیوندد تا آنکه شقّی از سعادتمند معلوم شود».
🔹ما در چهل ساله انقلاب اسلامی، با وجود بدعهدی و سقوط برخی خواص متنفذ، دیدیم جوانان برومند بسیاری را که چگونه برای نائب امام زمان (عج) جان فشانی و اطاعت می کنند. خدا میداند آنان که برای نایب امام زمان(عج) چنین بیتاب و بیقرار میشوند، برای خود مولا چه جانفشانی کنند!
♦️نشان به آن نشان که با یک سربند «یا صاحبالزمان» به دل دشمن زدند و بیسروسامان دوست شدند. باور همه آنها همان است که سید شهیدان اهل قلم خطاب به مقتدای عزیز تر از جان انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای، نوشت:
🔹«ما با حضرت عالی به عنوان وصی امام امت(ره) و نایب امام زمان(عج) تجدید بیعت کردهایم و تا بذل جان در راه اجرای فرامین شما ایستادهایم... بسیارند کسانی که میدانند شمشیرزدن در رکاب شما برای پیروزی حق، از همان اجری در پیشگاه خدا برخوردار است که شمشیرزدن در رکاب حضرت مهدی(عج) و نه تنها آماده که مشتاق بذل جان هستند. سرِ ما و فرمان شما. کمترین مطیع شما سیدمرتضی آوینی».
♦️عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است- دادن سر نه عجب داشتن سر عجب است/ تن بیسر عجبی نیست رود گر بر خاک- سر سرباز ره عشق به پیکر عجب است.
🔹ماموریت تبعیت از ولایت فقیه، تمرین بزرگ آخرالزمان است. و چیره شدن 40 ساله بر معرکه گیری انواع متظاهران بی صداقت انقلابیگری، از طریق تبعیت از ولی فقیه، بزرگ ترین بشارت نزدیکی روزگار شیرین ظهور خواهد بود ان شاء الله.
@IMANI_mohammad
مردم درباره روحانی چگونه قضاوت می کنند؟ - ۱
✍ شبانه روز یک مدیر ارشد چگونه باید سپری شود؟ او چه قدر نیازمند مشورت و شنیدن دیدگاه صاحب نظران است؟ اطلاع از خبرها و سرنوشت تدابیر اتخاذ شده، چه قدر برای یک مدیر ارشد ضرورت دارد؟ چه قدر باید روی وعده های او حساب کرد و خود او چه قدر باید در دادن وعده و عملی کردن آن و یا عذر خواستن به هنگام عملی نشدن وعده ها، دقت و حساسیت داشته باشد؟ او کی باید سر کار حاضر شود؟
♦️امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور اخیرا در جمع مردم شعیبیه خوزستان گفت: "یکی از اعضای دولت، موضوع سیل سال 95 را در هیأت دولت مطرح کرد که رئيس جمهور بشدت برافروخته شد و اصلاً نمیدانست برای جبران خسارات سیل قول دادهاند، ولی در پیچ و خمهای اداری افتاده است".
🔹چرا آقای روحانی سه سال بی خبر بود؟ او در ماجرای سیل گلستان و مازندران کجا بود؟ آیا کار مهم تر و اورژانسی تری در جزیره قشم داشت که تقریبا یک هفته طول کشید تا از تعطیلات به تهران برگردد؟ وقتی برگشت چه اتفاق مهمی افتاد؟ وزیر نیرو ۷ فروردین در جمع خبرنگاران ، از مصوبه هیئت دولت درباره تشکیل کمیته ملی تحقیق و ریشه یابی سیل خبر داد.
♦️اما این اولین و آخرین خبر درباره کمیته مذکور بود! خبر آن لاین، خبرگزاری نزدیک به دولت در این باره می نویسد " ۲۰ روز پس از ابلاغ دستور رئیس جمهوردرباره شکیل «کمیته ملی سیل»، این کمیته به هیچ جایی نرسیده و حتی تشکیل جلسه هم نداده است".
🔹خبر آن لاین می افزاید "اعضای کمیسیون انرژی مجلس بر این باور بودند که با پیشبینی لازم میشد خسارت ناشی از سیل را کاهش داد. از جمله رهاسازی آب سدهای بزرگ در ماههای قبل، ایجاد کانالهای انحرافی، لایروبی و پیشگیری از ساخت و ساز غیرقانونی در حریم رودخانهها. اینها علت اعتراضات به وزیر نیرو بود. با گذشت ۲۷ روز از وقوع سیل، گزارشی کمیتهای مد نظر رئیس جمهور منتشر نشده است.
♦️رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می گوید: دولتمردان ما دائما توجیه میکنند و آمار و ارقامی را ارائه میدهند که بارها اعلام شده است و همه آنها را شنیدهاند اما واقعیت این است که برخی حرفها دیگر حال آدم را بههم میزند. سیلزدهها نیازمند سخنرانی نیستند؛ این گزارش های تکراری کشتن وقت مجلس است".
🔹آقای روحانی چندی پیش گفته بود "از کاندیداهای وزارت پرسیدم روزی چند ساعت کار می کنید؟ حداقل باید ۱۴ ساعت کار کنید، با ۷- ۸ ساعت نمی توان مشکلی حل کرد". حرف خوبی بود. اما قبل از آن، عبدالله ناصری مشاور خاتمی خبر داده بود "روحانی در مقایسه با رؤسای جمهور قبل، وقت برای دولت نمیگذارد. او از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۱۹ سر کار است! دوستان روحانی اعتراض دارند".
♦️ناصری به روزنامه فرهیختگان گفته بود: "این یکی از اعتراضاتی است که دوستان روحانی به او دارند. ناطق نوری به روحانی اعتراض کرده و گفته؛ من که الان فقط یک حوزه علمیه در لواسان دارم، از ساعت ۶:۳۰ صبح آنجا حاضر میشوم و شما باید کمی زودتر بروید و به سخن وزرایتان گوش کنید. رئیسجمهور، حوزههای کلیدی کشور را شوخی گرفته . او به دلیل روحیهاش مشورتپذیر نیست. روحانی موفق عمل نکرد و حوزه اقتصادی دولت بسیار به هم ریخته است".
@IMANI_mohammad
مردم درباره روحانی چگونه قضاوت می کنند؟ - ۲
🔹سال گذشته وقتی آقای روحانی آمار ایجاد ۱۰۰ هزار شغل در فضای مجازی را دو میلیون شغل اعلام کرد، لابد به تعبیر وزیر ارتباطات، "خسته" بود؛ و گرنه، آمار دو سال را جای یک سال و ضرب در ۱۰ نمی کرد جا به جا نمی گفت. آذری جهرمی، در آن لحظه داشت از آمار روحانی شاخ در می آورد!
♦️تذکر ناطق نوری به روحانی درباره صرف وقت بیشتر برای اداره دولت، در حالی بود که مرحوم هاشمی رفسنجانی در آخرین جلسه یکی از کمیسیونهای «مجمع تشخیص مصلحت نظام»، از شیوه مدیریت روحانی گلایه و انتقاد جدی کرده بود؛ به این دلیل که وقت کافی روزانه برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی نمیگذارد و هم اینکه از موضع بالا برخورد کردند و ملاقات با او حتی برای من (هاشمی) هم آسان نیست.
🔹پیش از هاشمی، کرباسچی دبیرکل کارگزاران درباره خستگی و ناکارآمدی برخی دولتمردان گفته بود "نباید این گونه باشد که مسئولیتها را از دوش خودمان برداریم... باید دلمان شور بزند. دولت باید فکری بکند. اینکه یک تعدادی آدم خسته و سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! اصلاً فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد از آن چه؟ این بیتحرکیها آدم را برای دولت نگران میکند".
♦️آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی، وعده "تحول اقتصادی ۱۰۰ روزه" داد و سپس آن را به "گزارش هر ۱۰۰ روز یک بار عملکرد اقتصادی" دولت تغییر داد. وضعیت تحول اقتصادی که روشن است. اما حالا نه تنها از گزارش های ۱۰۰ روزه هیچ خبری نیست، بلکه دولت در طول ۹ ماه گذشته بدون سخنگو سپری کرده و ظاهرا نقصان و مشکلی هم پدید نیامده است!
🔹آقای روحانی متاسفانه تحمل نقد به ویژه از جانب صاحب نظران را هم ندارد. او در دو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی، این بی تحملی و خودرایی را نشان داد و با گروکشی، مانع از تشکلی چند ماهه جلسات شد. دیگر جلسات و شوراها نیز غالبا همین گونه اداره می شود. مردم و ناظران رسانهای میپرسند چرا آقای روحانی تحمل بحث و نقدهای کارشناسی صاحبنظران را ندارد؟ اگر قرار باشد در جلسات کاری، همه فقط تعریف و تمجید کنند، تکلیف نقد و آسیب شناسی سوء مدیریت موجودبرای حل مشکلات چه خواهد شد؟
♦️به خاطر همین سوء مدیریت و خودرایی بود که دقیقا یک سال قبل، ۹ برابر رقم درخواستی از صندوق توسعه ملی برای کمک به سیل زدگان، در واگذاری ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی بر باد رفت؛ هم ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رانت را نصیب رانت خواران ساخت و هم تورم را به زندگی مردم و تولید کنندگان و فضای کسب و کار سر ریز کرد.
🔹و نیز، به خاطر همین فشلی مدیریت ارشد دولت است که نقدینگی از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۲، به رقم ۱۷۶۴ هزار میلیارد تومان افزایش یافته؛ سیلی که چند سال بود حجم آن به خاطر بی تدبیری و بی عملی های دولت افزایش می یافت، تا اینکه از اواخر سال ۹۶ موجب آسیب های گسترده در اقتصاد کشور شد؛ آسیب ها و خسارت هایی که ده ها برابر بزرگ تر از خسارت سیل اخیر بود و از سوی کارشناسان بارها درباره آن هشدار داده شده بود.
♦️بنابر اعلام مرکز آمار، نرخ تورم در فروردین ماه ١٣٩٨ به ٣٠,٦ درصد رسیده، اما همین رقم تورم مثلا درباره قیمت مسکن ۱۲۸ درصد عنوان می شود. آقای روحانی باید فکری اساسی به حال مسئولیت بر زمین مانده خود بکند. این گونه ادامه دادن، جفا به مردم و مملکت و نظام است.
🔹یاد این حرف صادق زیبا کلام می افتم که گفت "از هر ١٠٠ تا پیامی که در تلگرام و اینستاگرام و فیس بوک برای من می آید، ، ٩٠ تایش این هست که شارلاتان حقه باز! تو ما را گول زدی که به روحانی رای دادیم".
@IMANI_mohammad
.
عجیب اما واقعی
🔹این عجیب نیست که مایک پمپئو وزیر خارجه بگوید: "زمانی که رئیس سازمان سیا بودم در سازمان دروغ میگفتیم، تقلب میکردیم، دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور افتخارات تجربه آمریکایی است". عجیب و تاسف برانگیز، کار آنهایی هستند که به دروغگوهای دزد و متقلب آمریکایی و اروپایی اعتماد کردند.
♦️خداوند درباره مجادله فریب خوردگان با شیطان در روز قیامت می فرماید: "شیطان، هنگامی که کار تمام میشود، میگوید: خداوند به شما وعده حق داد و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف کردم! من بر شما تسلّطی نداشتم، جز اینکه دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذیرفتید! بنابراین، مرا سرزنش نکنید خود را سرزنش کنید". (آیه 24 سوره ابراهیم)
@IMANI_mohammad
سپاه پاسداران در دهه چهارم و پنجم انقلاب - ۱
✍ سرلشکر سلامی با حکم فرمانده کل قوا، جانشین سرلشکر جعفری در فرماندهی کل سپاه پاسداران شد. سردار جعفری از سال ۱۳۸۶ فرماندهی سپاه را برعهده داشت. این دوره ۱۲ ساله با اتفاقات مهمی مصادف شد و منطقاً سپاه بهعنوان پیشاهنگ دفاع از انقلاب، نمیتوانست نسبت به این تحولات بیتفاوت باشد.
🔸۱- سپاه پاسداران در همین دهه، از یک سو تکیهگاه مطمئن کشور در تامین برخی ابعاد خودکفایی اقتصادی (نظیر بهرهبرداری از چهار فاز پروژه پارس جنوبی، و احداث پالایشگاه ستاره خلیجفارس و خودکفایی بنزین) بود و از سوی دیگر، بخش مهمی از بار آبادانی و رسیدگی به مناطق محروم را در بر دوش کشید؛ ضمن اینکه هر جا پای بلایای طبیعی نظیر زلزله و سیل بهمیان آمد، فرزندان سپاه و بسیج در امدادرسانی پیشقدم شدند.
🔸۲- بیشک سپاه پاسداران در این دهه که دهه تشدید تهدیدهای نظامی و امنیتی بود، در کنار ارتش شجاع، کشور را به نقطه اقتدار و امنیت و بازدارندگی ارتقا داد و به همین دلیل، بسیاری از تهدیدها که زمانی گزینههای معتبر محسوب میشدند، از روی میز دشمن جارو شد. اکنون نشریات تخصصی معتبر آمریکایی نظیر فارین پالیسی تصریح میکنند «ایران با وجود انبوه تهدیدها، جزیره ثبات و امنیت در قلب خاورمیانه آشوبزده و بیثبات است».
🔸۳- در دهه گذشته، الگوی مردمی «بسیج» بهعنوان مدل تکوین و تکثیر سپاه پاسداران، در میان ملتهای مقاوم منطقه شاخه گستراند. در واقع الگوی سپاه، چه در ابعاد سیاسی و تشکیلاتسازی و انسجامیابی و چه حتی در تولید تجهیزات و تسلیحات بومی، به جایجای جبهه مقاومت منتقل شد، بیآنکه سپاه مستقیماً حضور و دخالتی داشته باشد.
عنایت داشته باشیم با وجود اینکه دهه سپری شده، دهه تشدید فشار نظامی دشمن بر منطقه بود، اما بیشترین شکستها و خسارتها نیز در همین دوره به دشمن تحمیل شد. در اثر مجموعهای از همین ناکامیها بود که سال گذشته، وزیران دفاع آمریکا و اسرائیل و وزیر خارجه عربستان برکنار شدند.
🔸۴- ارتقای توانمندی نظامی و موشکی سپاه در دهه اخیر، نوعی بازدارندگی بیسابقه در تاریخ منطقه ایجاد کرد، به نحوی که دشمنان اکنون در محاسبات خود در اتاقهای فرماندهی، هرگاه به تعرض نظامی بیاندیشند، بلافاصله کابوس انواع موشکهای دوربرد و دقیق، و قدرتمند و نقطهزن را بالای سر خود میبینند.
سپاه سال گذشته دو بار مقرّ سران داعش و گروهک حزب دموکرات را در سوریه و کردستان عراق درهم کوبید و با همین ضرب شست، به قول معروف، گربه را دم حجله کشت. اکنون آخرین گزارش رسمی آمریکا، ایران را «بزرگترین قدرتمند موشکی خاورمیانه» اعلام میکند.
🔸۵- نقش سپاه در مواجهه با پروژههای نفوذ و اخلال و براندازی، مسئولیت جداگانهای است. آشوب نیابتی سال ۸۸ که به آمریکا و اسرائیل نسبت میرساند، از جمله همین پروژهها بود اما سپاه غافلگیر نشد. شبیخون دشمن در حالی واقع شد که دولت آمریکا پیغام مذاکره و حل مسائل فی مابین از طریق مذاکره را میداد، اما دولت اوباما همان گونه که رهبر انقلاب همان زمان فرمودند، دستکش مخملین روی دست چدنی کشیده بود.
(ادامه دارد)
متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
سپاه پاسداران در دهه چهارم و پنجم انقلاب - ۲
🔸۶- انتصاب فرمانده جدید سپاه با آغاز چله دوم انقلاب اسلامی مقارن شده است. سردار سلامی در مقابله با تهدیدهای دشمن، همان سردار جعفری است؛ اگر جلوتر نباشد، عقبتر هم نیست. بنابراین موضع تهاجمی و قدرتمند سپاه تداوم پیدا خواهد کرد. سردار سلامی، یک استراتژیست نظامی و در عین حال صاحب نظر و تحلیل سیاسی است. مواضع وی، حاکی از دقت و قوت نظر اوست.
🔸۷- دوره جدید فرماندهی، میتواند دوره ابتکار و طراحیهای جدید و موفقیتهای افزونتر از قبل در سپاه باشد. دوره جدید، دوره تبدیل تهدیدهای عمدتاً سخت دشمن به جنگ نرم و جنگ هوشمند مبتنی بر فضای مجازی، عملیات روانی، انگاره سازی، و انحلال باورهای پایدارکننده است. اینجا به جایی در اثر ناکامی و اضطرار دشمن صورت گرفته است.
ضرورت توسعه منطق موفق و کم هزینه «جنگ نا متقارن»، از اولویتهایی است که باید بسط پیدا کند؛ در عین حال، منطقاً باید کفه ابتکار و پیشدستی بر دشمن، بر کفه واکنش و دفع تهدید سنگینی کند.
🔸۸- بسیج ظرفیتهای ملی و فرا ملی، حرف اول را در پویش انقلاب اسلامی میزند. درست است که سپاه یک نهاد رسمی است اما نباید از پویشگری و بسیجگری تراز انقلاب باز بماند. نقش سپاه بر خلاف القائات دروغ دشمن، رقابت با فعالان اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و رسانهای نیست، بلکه تمهید زمینه و بستر برای جوشش ظرفیت هاست، چنانکه بارها دیده ایم.
🔸۹- ایفای نقش پدری در قبال همه طیفهای وفادار و دل بسته به انقلاب، میتواند در انجام بهتر مسئولیت سپاه موثر باشد و به تکلیف بسیجگری عمومی ظرفیتها وسعت بخشد. کلاننگری و دوری از ورود به مسائل جزئی در این زمینه موثر است. ظرفیت مهم دیگر، جوانگرایی در کنار کادرسازی و انتقال تجارب و مهارتهاست که میتواند پویایی و شادابی و رویکرد جریانی سپاه را در دهه پنجم انقلاب تداوم بخشد.
از سوی دیگر، باید بر نقش بسیج در پیوند و ارتباط همیشگی سپاه با مردم (به عنوان رگ و ریشه اصلی این نهاد) تاکید کرد. سپاه، آینهای از ملت انقلابی و مومن است. سپاه باید چنان تعریف و تجلی پیدا کند که توده مردم بتوانند خود را در بخشی از کارکردهای آن ببینند بلکه بتوانند در آن عملکرد درخشان سهیم شوند.
🔸۱۰- دو نوبت تحریم سپاه پاسداران در کمتر از یک سال (تصویب قانون کاتسا و سپس، گذاشتن نام سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی)، از شدت زخم خوردگی و عجز دولت آمریکا و عین حال، صلابت و سلامت مسیر این نهاد انقلابی حکایت میکند. اکنون در پایان فرماندهی ۱۲ ساله، باید به سردار جعفری خدا قوت گفت و برای سردار سلامی، مزید توفیقات را از درگاه خداوند مسئلت کرد.
(متن یادداشت کیهان: http://kayhan.ir/)
@IMANI_mohammad
بخت آزمایی؛ نود، برنده باش و برجام
✍ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران و ذیل یک بحث کلان و مهم فرمودند: "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیهی نشستن و انتظار ثروت بادآورده باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم. دستگاههای مختلف، کاری از نوع بختآزمایی را انجام ندهند؛ این را متوجه باشند".
🔹طبعا یک مخاطب این تاکید، صدا و سیماست؛ اما این هشدار صرفا در صدا و سیما منحصر نمی شود. ساعتی بعد از بیانات رهبر انقلاب، وزیر ارتباطات در توئیتی نوشت "روز گذشته طی دستورالعملی مدیران عامل اپراتورهای موبایل را موظف کردم که شخصاً بر روند مسابقات غیر مشروع بخت آزمایی در تلویزیون و غیر آن نظارت کنند و جلوی این پدیده سو را بگیرند".
♦️اینجا باید چند موضوع را از هم متمایز کرد. نخست، ترویج شیوه هایی شبیه بخت آزمایی در تلویزیون که حتما مذموم است و باید برخورد شود. دوم، مضیقه های درآمدی تحمیل شده از دولت به صدا و سیما. و سوم، نقش دولت در ایجاد ذهنیتی سهل اندیش و کارنکن در جامعه و آرزوی رسیدن به پول های کلان و بدون زحمت؛ با چنین نقشی در دولت، نمی توان ژست مقابله با درآمد بادآورده گرفت.
🔹اولا باید گفت برخی برنامه های صدا و سیما، به سمت جلب اسپانسر و کسب درآمد از این طریق میل کرده و متاسفانه در آنها، حرف عمده را سرگرم سازی و جلب درآمد در پوشش مسابقه و از این قبیل می زند. در اینجا عملا اسپانسر ها مجال پیدا می کنند و با محوریت سلبریتی بازی و ایجاد هیجان و سرگرمی به هر روش، سعی می کنند درآمد بیشتری به دست آورند. اینجا احتمال ایجاد یک شبکه مالی ناسالم و ضد فرهنگی بالا می رود.
♦️متاسفانه سیاسی کاری دولت و ایجاد مضیقه های مالی شدید برای صدا و سیما از یک طرف، و گسترش بی رویه برخی شبکه ها از طرف دیگر، در کنار کوتاهی برخی مدیران صدا وسیما در نظارت، موجب فراهم شدن بستر مناسب برای اسپانسر بازی، و دست یازیدن به شیوه های شبه بخت آزمایی می شود که ضد ارزش و مخرب است.
🔹داخل پرانتز باید گفت در اینجا اگر سیاسی کاری نباشد، نباید مثلا میان برنامه قدیمی نود و برنامه متاخر تر برنده باش و ... (گلزار یا فردوسی پور و ...) فرق گذاشت. اما همان کسانی که در فضای عمومی رسانه ای به یکی پر و بال می دادند، دیگری را می زنند تا مثلا به تسویه حساب کینه توزانه خود با مدیر جوان و حزب اللهی شبکه سه ابعاد تازه بدهند. این رفتار یک بام و دو هوایی، حاکی از بی صداقتی است.
♦️اما موضوع مهم مطرح شده از سوی رهبر انقلاب، نباید ذیل بحث مسابقات شبه بخت آزمایی به حاشیه رانده شود و آن اینکه "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم".
🔹باید از آقای آذری جهرمی و نظایر او در دولت پرسید آیا نوع تربیتی که دولت با بزک کردن و اغراق در برجام به مردم داد، غیر از ایجاد توهم عدم تلاش به خاطر گشایش های 150 میلیارد دلاری بود؟ آیا نگفتند چنان رونقی ایجاد کنیم که مردم نیازمند پول ناچیز یارانه نباشند ؟ آیا این تصویر را نساختند که به صرف اعتماد به آمریکا و واگذاری امتیاز، ارزش پول ملی بالا می رود و هر دلار 500 یا هزار تومان می شود؟
♦️در همین شش سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، مجموعه اظهار نظر ها و تدابیر دولتمردان، کدام فضا را ایجاد کرد؛ فضای کار و تلاش شبانه روز و تولید ملی یا فضای واردات لوکس و تجملات بیشتر و با نوعی قمار اقتصادی، در مدتی کوتاه مولتی میلیاردر شدن؟
🔹آیا نوع گسیل سرمایه های سرگردان به سمت سوداگری کاذب و نوعی قمار بر سر خرید و احتکار سکه و طلا و ارز و خودرو و مسکن و برخی مایحتاج عمومی که رانتی بالغ بر 300 هزار میلیارد تومان را -به قیمت آسیب به زندگی اکثر مردم- برای برخی فرصت طلبان ایجاد کرد، جز زمینه سازی نوعی قمار اقتصادی بود؟ اینجا دولت، مقصر اصلی است.
♦️اگر باید همتی در زمینه ترویج فرهنگ کار و تولید و تلاش شکل بگیرد و با روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن مبارزه شود - که حتما باید- این همت حتما باید از درون دولت و اخلاق اداری و سیاسی و اقتصادی آن بجوشد و به میان مردم سرریز شود.
@IMANI_mohammad
♦️این روزها سی و نهمین سالگرد شکست خفّت بار آمریکایی ها در صحرای طبس است.
خداوند اراده کرده بود فقط با توفان شن، حقارت آنها را نشان دهد.
ملت ما یک بار جاسوسان فراعنه را در لانه جاسوسی و نوبت دوم ، تفنگداران متجاوز آنها را در خلیج فارس تحقیر کرد.
ید الله فوق ایدیهم.
دست خدا بالای همه دست هاست.
@IMANI_mohammad
.
هاسپل، آذری جهرمی و شبکه ارتباطات
♦️مضحک نیست؟ دولت و وزارت ارتباطات، یک سال قبل با تعبیه مسیر موازی، 30 میلیون نفر از مردم در حال کوچ به پیام رسان های ایرانی را به تلگرام برگرداندند و حالا با پاس کاری گوگل پلی درباره آلوده بودن طلاگرام و هاتگرام، از حقوق مردم دم می زنند. آیا تهدید خود تلگرام، کمتر از پوسته های آن است؟!
🔹آقای آذری جهرمی! حق الناس این است که مردم ما شبکه پیامرسان ملی و مطمئن داشته باشند و پول هنگفت بیت المال، خرج تامین امکانات برای پیام رسان های بیگانه نشود. تهید های امنیتی به کنار؛ شما فرصت های اقتصادی یک بازار 50 میلیون نفری را در حلقوم صاحبان تلگرام و اینستاگرام و... می ریزید.
♦️وزیر ارتباطات هر چند وقت یکبار ژست افشاگری و مبارزه با تخلف و تقلب می گیرد. اما شخص او به خاطر تخلفاتش در عدم راه اندازی "شبکه ملی ارتباطات و اطلاعات" و ترویج پیام رسان ها و شبکه های بیگانه که موجب خسارت های اقتصادی و امنیتی گسترده شده، باید تحت پیگرد حقوقی و پاارلمانی قرار گیرد.
🔹اخیرا "جینا هسپل" رئیس سازمان سیا از استخدام متخصصان شبکههای اجتماعی و افزایش فعالیت این سازمان روی شبکههای اجتماعی با استراتژی جدید خبر داد. رئیس سیا تأکید کرد آنها اکانت توئیتر با 2.5 میلیون فالوور دارند و حالا اداره عمومی روی اینستاگرام نیز فعالیت خواهد کرد.
@IMANI_mohammad