گل درشت!
🔹رهبری گفتند مذاکره دوباره با آمریکا سم مضاعف است؛ دولتی ها غفلت کردند و چند ساعت پس از اعلام آمادگی روحانی برای ملاقات با ترامپ، با توهین مشترک ماکرون و ترامپ رو به رو شدند.
♦️به همین دلیل هم آقای روحانی امروز عقب نشینی کرد و گفت "ما دنبال دنبال عکس نیستم، اینکه کسی بخواهد با حسن روحانی عکس بگیرد این امکانپذیر نیست ؛ مگر آنکه از تمام تحریمها دست بردارند، آنوقت شرایط جدیدی است و میشود روی آن فکر کرد ".
🔹ظریف هم خطای دیروز روحانی را رفع و رجوع کرد و گفت "در سفر بیارتز گفتم دیداری بین رئیس جمهور ایران و ترامپ قابل تصور نیست. تا زمانی که آمریکا به پنج بعلاوه یک بپیوندد و برجام را اجرا کند. در آن زمان هم گفت و گوی دو جانبه ای نخواهیم داشت".
♦️این وسط چند میرزا بنویس، دروغ گل درشت گفتند و دست شان رو شد. آنها در حالی در آفساید ماندند که ناشیانه می خواستند موضع صریح رهبری (#مذاکره_با_آمریکا_سمّ_مضاعف_است و رد کردن پیام ترامپ از طریق نخست وزیر ژاپن) را کتمان کنند و خطا و انحراف اعلام آمادگی برای ملاقات با ترامپ را سیاست نظام جا بزنند! http://fi9.ir/ndkq1c
🔹بله کشتیبان نظام، تحولات را با وجود برخی کژتابی ها، دقیق و کامل مدیریت می کنند؛ اما همین مدیریت الهی، مایه تمییز اهل صداقت از اهل غلّ و غش است.
@IMANI_mohammad
ملاقات کنندگان آماده اند؛ بسم الله!
✍️ نمی دانیم چند نفر پریروز ذوق کردند، وقتی شنیدند رئیس جمهور می گوید برای آبادانی کشور حاضر است با هر کس (ترامپ) ملاقات کند. این ذوق، بی رمق شدهء هیجانی است که از توافق با اوباما و کری به بعضی ها دست داد. خیال می کردند دلار 500 یا هزار تومان می شود.
♦️پریروز کسی برای موضع متهورانه روحانی، به خیابان نیامد و پایکوبی نکرد. اما یقین دارم هر بار رئیس جمهور و وزیران اراده کنند و به کارخانه ای سر بزنند و مشکلات را بشنوند تا بتوانند موانع سر راه تولید و عرضه و صادرات را بردارند، ده ها میلیون نفر از عمق جان شادمان می شوند و دست به دعا بر می دارند.
🔹هفته دولت که گذشت. اما کاش روزی برسد و بشنویم رئیس جمهور می گوید حاضرم برای حل مشکلات تولید و صادرات و #آبادان_کشور، با تولید کنندگان و صادر کنندگان ملاقات کنم.
♦️نه که بگوید حاضرم. بلکه خبر برسد پاشنه ها را ور کشیده و رفته اند در دل زمین های کشاورزی و کارخانه ها و عمق روستا ها و شهرهای دور و نزدیک و یا گمرک و بانک ها و بورس؛ و بی آن که دوباره سخنرانی و گفتار درمانی کنند، چند ساعت بنشینند پای درد دل کارگران و کشاورزان و کارفرمایان و سرمایه گذاران و فقط شنونده باشند.
🔹یا مثلا بشنویم رفته اند برخی شهرک های صنعتی اطراف شهر که زمانی ازدحام ورود و خزوج کامیون ها و تریلر ها بوده، اما حالا از رونق و رمق افتاده اند.
♦️چرا جای دور برویم؟ در همین اتاق بازرگانی، کم نبودند اعضایی که برای توافق بزک شده لحظه شماری می کردن تا شاید بنا بر تبلیغات پر حجم دولتی، از این طریق مشکلات سر راه کسب و کارشان برداشته شود.
🔹اما بسیاری از آنها بارها گفته اند پس از برجام، عرصه برای ما تنگ تر شد؛ و رکود تورمی پس از برجام، اصلا قابل مقایسه با سال 90 و 91 نیست.
♦️روزنامه شرق، همین پریروز نوشت "تنها پنج پله مانده تا دولت تدبیر و امید، رکورد تورم دولت سازندگی (هاشمی) را بشکند. تورم در حالی به 42 درصد رسیده که قبل از دولت روحانی، حداکثر 34 درصد شد".
🔹اعضای اتاق بازرگانی در چند سال اخیر بارها نامه نوشته و گلایه کرده اند که آقای رئیس جمهور و برخی مدیران ارشد، در شش سال گذشته حاضر نشده اند چند ساعت وقت ملاقات به آنها بدهند و مشکلات و پیشنهادهای آنها را بشنوند.
♦️آنها می گویند برخی سوء تدبیرها، مانع رونق کسب و کار و تولیداست. این موانع، فعالان اقتصادی را بیچاره می کند و به سوداگری های ویرانگر اقتصاد وا می دارد .
🔹مشابه این گلایه را برخی مدیران اجرایی، از رئیس جمهور دارند که برای شنیدن مشکلات آنها و چاره اندیشی وقت نمی گذارد.
♦️آقای روحانی آن قدر ملاقات کننده مفید و به درد بخور و گره گشا - و در عین حال نیازمند برداشتن موانع از سر راه- در نوبت دارد که نخواهد و تنواند به ملاقات توهین آمیز و بی فایده و پرخسارت با ترامپِ بدعهد فکر کند.
🔹"سالها دل طلب جام جم از ما می کرد- وآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد". کلیدی را که در خانه گم کرده باشید، نمی توانید چند کوچه آن طرف تر دنبالش بگردید.
♦️آری، مجنون به لیلای خود می رسید، اگر مرکب او سر پیچی نمی کرد و در سودای فرزند خود، به راهی خلاف اراده مالک و راکبش نمی رفت.
@IMANI_mohammad
آقای علیزاده تحریف نکنید!
🔹آقای علی علیزاده تحلیلگر مقیم لندن می گوید "آیندگان نخواهندگفت نجفی، اصلاح طلب یا لیبرال بود. خواهند گفت جمهوری اسلامی، قاتلی که زنی بیگناه را با تفنگ کشته بود، کمتر از ۳ماه آزاد کرد، چون این قاتل ۴۰ سال وزیر و معاون رییس جمهورش بوده. آزادی نجفی یک تودهنی بزرگ به عدالت و یک آبروریزی بزرگ برای کلیت نظام است".
♦️این حرف ظاهری جذاب دارد اما خلاف واقع و نادرست است. در واقع، در این توییت، ماجرا نه در آینده بلکه همین حالا که موضوع روز است، خلاف واقع روایت و تحریف شده است.
🔹نجفی با وجود حامیان گردن کلفت و سرو صدای فراوان رسانه ای، محاکمه و به اعدام محکوم شد. اما خانواده مقتول، به هر دلیل، قاتل را عفو کردند و از قصاص او گذشتند. برادر مقتول گویا بامعرفی آقای نجفی در شهرداری مشغول به کارشده بود.
♦️ضمنا وکیل مدافع نجفی اعلام کرده " جنبه عمومی جرم هنوز باقی است". و به همین دلیل هم نجفی با تودیع وثیقه از زندان آزاد شده است.
🔹برخلاف تلقی آقای علیزاده، این فضیلت و عدالت طلبی جمهوری اسلامی است که وزیر و شهردار و معاون سابق رئیس جمهور را به خاطر جنایتش به دادگاه می برد و محاکمه و به قصاص محکوم می کند. شبیه این احکام برای برخی دیگر از وزرا و معاونین روسای جمهور سابق هم صادر شده است.
@IMANI_mohammad
خوشی مردم یا سرخوشی رانت خواران؟!
✍️ آقای روحانی ساعتی قبل گفت "دستگاه نظارتی دچار یک خطا شده و این باید اصلاح بشود. بزرگترین ضربه به نظام کشور، اشتباه دخالت و نظارت است. وقتی دخالت زیاد شد، مدیر کار نمیکند. دولت باید اختیارات لازم را داشته باشد. دولت اگر قدرتمند نباشد، مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد".
🔹دولت در این شش سال مطلق العنان ترین وضعیت را چه در حوزه دیپلماسی و چه در زمینه مدیریت اقتصادی تجربه کرد. از تدارک توافقی بی چفت و بست و پرخسارت به نام برجام، تا حیف و میل 18 میلیارد دلار ارز، واگذاری توام با فساد و زد و بند برخی شرکت های دولتی، و اجحاف قیمتی با مردم توسط برخی شرکت های خود روساز.
♦️این سوء مدیریت فاحش، در کنار نابودی بخش مهمی از برنامه هسته ای، فشار تورمی حداقل 42 درصدی را به مردم تحمیل و سفره آنها را کوچک تر کرد. و معلوم نیست روحانی از کدام "خوشی مردم" حرف می زند.
🔹اکنون که متهمان فساد و زد و بند، نظیر رئیس سازمان خصوصی سازی، مدیران متخلف دو خودروساز دولتی، معاون ارزی بانک مرکزی و نظایر آنها (مانند برادر رئیس جمهور، حسین فریدون) احضار یا بازداشت شده اند و در انتظار محاکمه یا صدور حکم قضایی هستند، انتظار از دولت این است که به قانون و حقوق تضییع شده عمومی احترام بگذارد.
♦️مردم حق دارند بدانند شرکت ها و کارخانه های بزرگی مانند آلومینیوم المهدی، ماشین سازی تبریز، نیشکرهفت تپه، مجتمع گوشت اردبیل، پتروشیمی بیستون ، کشت و صنعت مغان و... چگونه به رانت خواران بخشیده شدند و بار معیشت کارگران اغلب آنها به دوش نظام افتاد؟
🔹در واقع، این دولت و رئیس جمهور هستند که باید پاسخ بدهند چرا دست مدیران خیانتکار را کوتاه نکردند و دستگاه قضایی و دیوان محاسبات و سایر دستگاه های نظارتی مجبور شدند بار بر زمین مانده دولت را به دوش بکشند و بیت المال را اعاده نمایند؟
@IMANI_mohammad
هدایت شده از حاج محمود کریمی
@MAHMOUDKARIMMI [DIGITAL SOUND MOHARRAM] AUDIO 00.mp3
9.08M
خیلی دلم گرفته ... [ تنظيمديجيتال ]
به مناسبت فرا رسيدن ايام #محّـرم_الحرام
با نواى #حاج_محمود_كريمى
🔸🔸🔸
✅ #حاج_محمود_کریمی
🆔 @HajMahmoud_Karimi
عضویت ایران در باشگاه فضایی جهان؛
مخابره خبری که همیشه انکار می کردند
۱- یادتان هست ترامپ دفعه قبل مدعی شد پهپاد ایرانی را زده اند اما دروغش معلوم شد؟ اولا ما پهپاد جاسوسی آمریکا را زدیم؛ ثانیا با صدای بلند گفتیم که زدیم؛ و ثالثا لاشه اش را نشان دادیم. اما توهم و عقده گشایی ذهنی ترامپ، هیچ ما بازایی نداشت. بنابراین لاشه پهپاد هم در کار نبود!
۲- ترامپ حالا می گوید ماهواره بر ایران قبل از پرتاپ منفجر شده است. او عکسی مبهم منتشر کرده که می تواند هر جایی از دنیا باشد. ما سریع الرضا هستیم. او حتی اگر یک ویدئوی 30 ثانیه ای هم از انفجار ادعایی منتشر کند، قبول می کنیم!
۳- وزیر ارتباطات، ماهواره ناهید را که قرار است با ماهواره بر به فضا برود، به نمایش گذاشته؛ بنابراین اصلا ارسال ماهواره بر اتفاق نیفتاده. اگر هم قرار بود، موشک ماهواره بر با آن هیبت منفجر شود، بی تردید بدتر از توپ و بمب صدا می کرد.
۴- اصلا فرض کنیم ایران موشک ماهواره بر شلیک می کرد اما در یکی از مراحل منفجر و موفق به قرار دادن ماهواره در مدار نمی شد؛ باز هم اتفاق عجیبی نبود. سالانه در آمریکا، روسیه، چین، ژاپن و کره شمالی، ده ها پرتاب ناموفق و انفجار ماهواره و فضا پیما رخ می هد. آیا ایران آنها را می زند؟!
۵- ترامپ می خواست القا کند که ماهواره بر ایران توسط دشمنانش منفجر شده؛بی آن که سند معتبری رو کند. صهیونیستهای بیچاره هم دنبالش دویدند!
۶- ترامپ نمی خواست اما پیامی مهم را که همواره آمریکایی ها می کوشند سانسور کنند، به دنیا مخابره کرد: ایران با وجود تحریم های شدید، چنان در فناوری های پیشرفته و انحصاری رشد کرده که در زمره 6-7 کشور فعال در ارسال ماهواره بر به فضا درآمده است.
۷- ایران بر خلاف میل آمریکا، سالهاست وارد کلوپ دارندگان فناوری ماهواره و ماهواره بر شده است؛ همچنان که در حوزه هسته ای توانست. این در حالی است آمریکایی ها همواره پیشرفت های ایران از این نوع را سانسور و انکار کرده و فتوشاپ خوانده اند!
۸- نکته مهم همین جاست: سامانه فنی- انسانی پیشرفته ای که دشمن نتوانست با خرابکاری و ترور و تحریم از بین ببرد، پای میز مذاکره، جدی ترین آسیب را دید.
۹- دشمن می خواهد - و ان شاء الله دیگر نخواهد توانست- به برنامه موشکی و فضایی و نفوذ راهبردی منطقه ای ایران در پای میز مذاکره ضربه بزند. بقیه حرف ها لاف و رجز است که امثال ترامپ می خوانند و نباید جدی گرفت.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حضور رهبرانقلاب در مراسم غبارروبی مضجع مطهر حضرت امام رضا علیه السلام.
@IMANI_mohammad
بدون دستاورد؛ اما اسیر زجر کُشنده
🔹زجر کش کردن و در ابهام و انتظار گذاشتن، مجازاتی به مراتب گزنده تر از گفتن و زدن بلافاصله ضربت است. ایران، با سران تروریست ها در کردستان عراق و سران داعش در سوریه همین کار را کرد. اعلام کرد قطعا تروریست های جنایتکار را مجازات می کند اما آنها را چند هفته در خماری نگه داشت.
♦️تروریست ها چند هفته نگران بودند که کی، از کدام طرف و چگونه ضریه خواهد خورد و ... ناگهان ضربت ذوالفقار فرود آمد و مقر فرماندهی آنها را شخم زد.
🔹پس از آن، نوبت دزدان دریایی انگلیسی رسید که خام آمریکا و عربستان شده و نفتکش حامل نفت ایران را در تنگه بین المللی جبل الطارق توقیف کرده بودند. انگلیسی ها قریب دو هفته، نگران و سرآسیمه بودند.
♦️می دانستند ایران وقتی می گوید خباثت شما بی جواب نمی ماند و تودهنی خواهید خورد، حرفش حرف است. اما نمی دانستند کی و کجا و چگونه و با چه دوزی از درد آوری و گزندگی.
🔹کشتی هایشان مجبور شدند مدت هادر سواحل امارت و عمان متوقف شوند؛ بدل از توقیف! ... اما بالاخره، سپاه پاسداران درست مقابل چشم ناو نظامی انگلیس، نفتکش «استینا ایمپرو» را توقیف کرد و به سواحل خود آورد.
♦️اکنون نفتکش حامل نفت ایران از توقیف درآمده اما نفتکش انگلیسی همچنان در توقیف است. با این وجود، هیچ صدایی از انگلیسی ها در نمی آید. انگار نه انگار که با سر و صدای فراوان، آغاز کننده گستاخی بودند.
🔹این ها را نوشتیم، تا مستندی باشد برای وعده سید مقاومت به اسرائیل: "دوران بزن در رو سپری شده است. من به نظامیان اسرائیل می گویم از امشب به بعد منتظر ما باشید؛ یک، دو، سه یا چهار روز دیگر". این وعده دیر و زود دارد اما سوخت و سوز، نه.
♦️سال گذشته نیز در پی برخی حملات جسته و گریخته صهیونیست ها به سوریه و از جمله پایگاه تی فور، فرزندان مقاومت در این کشور، مواضع نظامی و اطلاعاتی مهم ارتش اسرائیل در بلندی های جولان را هدف شلیک 60 فروند موشک قرار دادند.
🔹این حمله کم سابقه، تلفات و خسارت های سنگینی بر جای گذاشت. صهیونیست ها مدت ها منتظر تلافی محور مقاومت بودند و با این وجود غافلگیر شدند.
♦️اما ماجرای حملات اخیر به حشد الشعبی عراق، دمشق، و حمله ناکام به ضاحیه بیروت، شاید تلافی متفاوت تری به همراه داشته باشد. از جنوب، شمال، یا غرب سرزمین های اشغالی، شاید هم از داخل فلسطین. این انتظار، برای صهیونیست ها کُشنده است.
🔹به اعتراف خود صهیونیست ها و کمیته تحقیق شکست در جنگ 33 روزه (وینوگراد)، اسرائیل سالهاست فاقد رهبری و راهبرد سیاسی- نظامی و به همین دلیل فاقد دستاورد در رفتار نظامی است که موجب سلسله شکست ها از 13 سال پیش شده است.
@IMANI_mohammad
عملیات ایوب؛
کابوسی که اسرائیل را رها نمی کند
✍️ پهپادهای حزب الله، امروز به کابوس صهیونیست ها تبدیل نشده اند. حداقل هفت سال است که آنها کابوس پهپادهای حزب الله را می بینند.
🔹سید حسن نصر الله 21 مهر 91 تصریح کرد:
🔻"پهپاد به پرواز درآمده در آسمان فلسطین اشغالی، متعلق به حزبالله بوده است. ما با یک عملیات ویِژه و منحصر روبرو هستیم. این هواپیما را جوانان لبنانی مونتاژ کردند.
🔻مقاومت لبنان یک فروند هواپیمای شناسایی پیشرفته را صدها کیلومتر بر فراز دریا به پرواز درآورد، سپس در گنبد آهنین دشمن نفوذ کرد و از جنوب فلسطین وارد شد و برفراز بسیاری از مراکز مهم قبل از اینکه شناسایی شود، پرواز کرد.
🔻این هواپیما صدها کیلومتر در منطقه ای مملو از رادارها پرواز کرد و برخی صهیونیست ها با بیان این که "افتخار اسرائیل به اینکه حریم هوایی آن غیرقابل نفوذ است، ترک خورد"، از شکست اعتبار اسرائیل سخن گفتند.
🔻ما بخش بزرگی از توانمندی خود را پنهان نگه می داریم. این عملیات، قدرت مقاومت را آشکار میکند. این حق طبیعی ما است که پروازهای شناسایی انجام دهیم . ما اسم این عملیات را شهید حسن ایوب نامگذاری کردیم".
🔹پهپاد ایوب توانست بدون شناسایی شدن، از مراکز اقتصادی و تاسیسات نفتی اسرائیل فیلم برداری کند. سپس تا نزدیکی سایت هستهای دیمونا پیش رفت و تازه آنجا نظامیان اسرائیل متوجه ماجرا شدند. http://fi9.ir/2jhtyo
♦️بهمن پارسال هم روزنامه اسرائیل هیوم از نفوذ موفق پهپادی خبر داد و نوشت "پهپادهای ناشناس توانستند بدون مزاحمت، از یکی از مراکز سرّی و حساس نیروی هوایی اسرائیل تصویربرداری کنند و به سلامت، منطقه را ترک کنند؛ اتفاقی که باعث وحشت نظامیان ناظر ماجرا شده است".
🔹این روزنامه می افزاید "ارتش اسرائیل هنوز نفهمیده که این پهپادها متعلق به چه کسی هستند و از چه مکانی به پرواز در آمده اند؟ حتی نمی داند هدف شان از تصویربرداری چه بوده است؟".
♦️کابوس فرسایشیِ تکرار عملیات ایوب در مقیاس تهاجمی، هفت سال است صهیونیست ها را رها نمی کند. صبر راهبردی و هوشمندانه حزب الله، اسرائیل مظطرب و دستپاچه را از پا در خواهد آورد.
@IMANI_mohammad
یک دروغ و چند خسارت امنیت ملی
🔹واضح تر از اعتراف عضو مرکزیت حزب کارگزاران، نمی شود اعلام کرد که ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحات، درباره برجام به مردم دروغ گفتند تا انتخابات را ببرند.
♦️کانال حزب اشرافی از قول محمد عطریانفر نوشت: "برجام، ماهیت امنیتی برای کشور داشت. دولت برای این که بتواند از آن، ظرفیت تبلیغاتی و انتخاباتی بگیرد -چون مردم ظرفیت امنیتی را براحتی نمی فهمند- یک ظرفیت دیگر به برجام بار کرد و آن ظرفیت اقتصادی است. این #خیلی_بزرگتر_از_واقعیت بود و به پیکره دولت آسیب زد".
🔹شبیه همین اعتراف را مدیر روزنامه شرق کرد که گفت " من #مبالغه درباره برجام رو قبول دارم. این مبالغهها باید می شد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع رو قدری #بزک میکرد که بتونه حرفش رو به کرسی بنشونه... بالاخره این بازی با تیتر هست دیگه" (!!)
♦️دروغ، فواره ای است که خیلی اوج می گیرد اما هر چه بزرگ تر باشد، گوینده را از ارتفاع بالاتر و مهیب تری بر زمین می کوبد. اکنون نه از سیب و گلابی برجام خبری هست، و نه از برداشته شدن تحریم ها و رونق اقتصاد و بی نیاز کردن مردم از یارانه و ایجاد اشتغال و رونق تولید.
🔹دولت، تعهدات پر خسارت برجام را همچنان اجرا می کند، اما از عایدی آن، خبری نیست هیچ، که با تورم 42 درصد مواجهیم. این رفتار از لحاظ امنیت و اقتدار ملی هم -به اعتبار پالس خطرناکی که برای دشمن می فرستد- #ضد_انیت_ملی است.
♦️وجه دیگر ضد امنیت ملی بودن رفتار روحانی و دولت و برخی حامیان آن این است که بر خلاف واقعیت ها، انتظار بی جا درباره برجام ایجاد کرده و مردم و بازار را نسبت به همین دروغ بزرگ شرطی کردند. http://fi9.ir/x5bts6
🔹نتیجه همین شده که اکنون نمی توانند تبعات آن را جمع و جور کنند و پاسخ درخور، به نقض و پایمال شدن "برجامِ مقدس" (!) توسط آمریکا و اروپا بدهند. این، ایراد خسارتی چند لایه به امنیت و منافع ملی است.
@IMANI_mohammad
.
ظریف عرق می ریزد؛ او زیر کولر نشسته!
✍️ آقای ظریف دیروز گفت "انقلابیون زیرکولرنشین، مقداری از انقلابیون واقعی یاد بگیرند؛ حضرات در اتاقشان نشستهاند و زیر کولر شعار میدهند".
🔹او راست می گوید؛ کسی که عرق می ریزد، خود ایشان است که با اسب و درشکه و زیر آفتاب سوزان، به مناطق بد آب و هوای پاریس و استکهلم و اسلو و وین و این قبیل می رود.
♦️احتمالا یکی از آن انقلابی نماهای زیر کولر نشین هم، صاحب عکس بالا است: اسد الله اسدی دبیر سوم سفارت ایران در اتریش که 14 ماه قبل در آلمان بازداشت و سپس به بلژیک منتقل شد و درتمام این مدت تحت فشار و آزار و اذیت شدید بوده است. این اهانت وقیحانه، همزمان با سفر آقای روحانی به اتریش اتفاق افتاد!
🔹آقای ظریف در تمام این مدت که اسدالله اسدی، زیر کولر (!) شکنجه گران بود، به همین یک توییت بسنده کرد: "چقدر تعجببرانگیز است همزمان با سفر هیئت ایرانی و رئیسجمهور به اروپا (اتریش)، #یک_نفر_دیپلمات_بازداشت_شده_است"!
♦️راست گفت حافظ که؛ "جام می و خون دل، هر یک به کسی دادند".
@IMANI_mohammad
خسارت دوباره شرطی سازی بازار
🔹خسارت های سیاسی و امنیتی مذاکره دوباره با اروپا طی 16 ماه اخیر را فعلا کنار بگذارید. این روند، کشور را با خسارت اقتصادی قابل توجهی رو به رو می کند.
♦️آمریکا اردیبهشت 97 از برجام خارج شد. اما آثار روانی احتمال این خروج، از آذر و دی ماه 96 بر بخشی از بازار ما سایه انداخته بود. علت، بیش از آن که واقعی باشد، روانی و ذهنی بود.
🔹تاکید بر اهمیت بستن با کدخدای آمریکایی از سال 92، موجب شرطی سازی بی دلیل و ضد عقلانی بخشی از افکار عمومی شد و بنابراین، خروج آمریکا موجب تلاطم های اقتصادی در اواخر سال 96 و اوایل سال 97 شد.
♦️نکته مهم اینجاست: پس از یک سال و نیم، بازار و مردم و دولتمردان کمابیش با شرایط جدید کنار آمده و توانسته اند شوک روانی مد نظر آمریکا را که باید به بی ثباتی ویرانگر می انجامید، از سر بگذرانند. اکنون می توان گفت ورق به نفع جبهه خودی برگشته است.
🔹اما متاسفانه درست در همین بزنگاه، رفتار دولت و وزارت خارجه، موجب امید بستن بی مبنابه اروپایی می شود که دست ما را در پوست گردو گذاشت و با ایستادن کنار آمریکا، به ملت ما خیانت کرد.
♦️نا امید شدن از دولت های کینه توز غربی، سمّ ناشی از شرطی شدن و امید بستن به دشمن را،از پیکره افکار عمومی و حتی مدیریت اجرایی و فعالان اقتصادی خارج کرده و آنها را برای ایستادن روی پای خود مهیا نموده است.
🔹در این شرایط، دولت چند ماه است بدون هیچ مستندی، عملا در حال احیای همان روند خطرناک شرطی سازی و امید بستن به غرب است. این یعنی دو بار هزینه برای یک اشتباه!
♦️طبیعتا وقتی این روند به خاطر خباثت دشمن به بن بست می خورد، همان شوک اقتصادی منفی را که از سر گذرانده ایم، دوباره احیا می کند. چرا باید چنین پاس گلی را به دشمن ناامید داد؟!
✅ رهبر انقلاب تیر ماه ۱۳۹۷ در دیدار هیئت دولت، نسبت به این شرطی سازی دوباره تذکر دادند: "حالا هم «بستهی اروپایی»؛ مردم را درباره بسته اروپایی شرطی نکنید. البتّه اروپاییها مجبورند، ناچارند، چشمشان چهارتا! بایستی بگویند چگونه خواهند توانست از منافع ما دفاع کنند -که اسمش همان بسته است- امّا این را جزو موضوعات اصلی کشور قرار ندهید؛ بسته اروپایی بیاید، نیاید. ما کارهایی در کشور داریم، مقدوراتی در کشور داریم، این مقدورات بایستی تحقّق پیدا کند؛ دنبال این مقدورات بروید؛ گره نزنید بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است... اقتصاد کشور را به بسته اروپایی موکول نکنید. ".
@IMANI_mohammad
.
فرمانده ناو انگلیسی:
نفتکش ما همچنان در توقیف ایران است
🔹کیهان/ فرمانده ناو انگلیسی میگوید 115 بار با سپاه پاسداران در تنگه هرمز روبهرو شده و سرانجام سپاه پاسداران، نفتکش انگلیسی را توقیف کرده که همچنان در توقیف است.
♦️فرمانده ناو «اچاماس مونتروز» اعلام کرد این ناو از تیرماه در تنگه هرمز، 115 مرتبه با سپاه پاسداران رودررو شده است.
🔹«ویل کینگ» در مصاحبه با روزنامه دیلی میل گفت نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» 19 ژوئیه (25 تیرماه) در خلیج فارس توقیف شد.
♦️مقام ایرانی مسئول توقی نفتکش، پس از توقیف آن در پیامی رادیویی خطاب به ناو اچاماس مونتروز گفت؛ این نفتکش اکنون در اختیار ماست. استنا ایمپرو همچنان در بندرعباس توقیف است.
🔹به گفته مقامهای انگلیسی، قایقهای ایرانی تلاش میکردند از پیشروی یک سوپرنفتکش انگلیسی در تنگه هرمز جلوگیری کنند.
♦️فرمانده ناو اچاماس مونتروز می گوید سپاه از ماه ژوئیه (تیرماه) هر روز این ناو را با شناورهای تندرو تهاجمی و پهپادها، بهشدت محک میزد.
@IMANI_mohammad
دام راهبردی برای دولت روحانی؛
فرانسه فقط کرم سر قلاب آمریکاست
۱- فرانسه کرم سر قلاب آمریکاست؛ نه بیشتر. دولت نیز همین را می داند اما تجاهل می کند. نشان به آن نشان که آقای روحانی اردیبهشت 92 گفت اروپایی ها آقا اجازه هستند.
۲- همه هدف پروژه آمریکایی- فرانسوی اخیر این است که به دست خود روحانی و ظریف، حکم ابطال و انقضای برجام را به به شرط ابقای تعهدات ایران و گسترش آن به تعهدات هسته ای ابدی، موشکی و منطقه ای گسترش دهند!
۳- در اوج هیجان مذاکرات و توافق، ادعا این بود که با توافق، 150 میلیارد دلار دارایی ایران به کشور بر می گردد و 200 میلیارد دلار هم سرمایه گذاری خارجی با خود می آورد. یعنی برجام را با سراب 350 میلیارد دلاری، برای بخشی از عوام شیرین سازی و غیر قابل صرف نظر کردند.
۴- دولت و وزارت خارجه چند هفته است از جزئیات مذاکرات با فرانسه و قول تعهدات جدیدی که می دهند، به مردم هیچ نمی گویند. اما خبرهای درز کرده در ادبیات محافل اروپایی و مقامات فرانسوی حاکی از این است که آخرین بار، وعده گشایش 15 میلیارد دلار اعتبار برای ایران (در ازای بازگشت ایران به همه تعهدات برجامی) مطرح شده است.
۵- آقای ظریف در هفته اخیر از موضع بسیار پایین و تحقیر آمیز اعلام کرد "تنها چیزی که میخواهیم، فروش نفت و دریافت پول آن است» و «اروپا خود را به یازده نکته متعهد کرده؛ شامل سرمایهگذاریها، هواپیمایی غیرنظامی، حملونقل و بازگشت شرکتهای اروپایی. ما هیچ یک از اینها را بهعنوان پیششرطی برای اجرای کامل تعهدات خود درخواست نمیکنیم. تنها میخواهیم بتوانیم نفت خود را بفروشیم".
۶- گفته شد آمریکا ابتدا با پیشنهاد مجوز 5 ماهه برای فروش 700 هزار بشکه ای ایران مخالفت کرده و ضمنا با مجوز گشایش اعتبار 15 میلیارد دلاری از سوی اروپا هم مخالفت ورزیده و حالا فرانسه وعده نسیه 5 میلیارد دلاری می دهد!
۷- یک بار دیگر روند عقب نشینی راهبردی دولت را در این دو سال مرور کنید: روحانی و ظریف تهدید کردند اگر آمریکا از برجام خارج و تعهدات خود را متوقف کند، ایران هم از برجام خارج می شود.
اما روحانی در روز اعلام خروج آمریکا، مدعی شد شرّ یک مزاحم کم شد و ما در برجام می مانیم و اروپا چند هفته (سپس دو ماه) مهلت دارد به تعهدات خود عمل کند.
۸- یک سال با وقت کشی و فریبکاری های موهن اروپا با بسته های پر از خالی SPN و INSTEX گذشت. تازه از اردیبهشت امسال، دولت کاهش میلی متری تعهدات را با فواصل دو ماهه آغاز کرده اما با رفتار نقضی خود، مانع شوک کافی و موثر به اروپا و آمریکا شده است.
۹- دولت و حامیان آن، برجام را امر مقدس غیر قابل نقد در داخل کردند و قیمت 350 میلیارد دلاری روی آن گذاشتند. اما حالا چوب حراج به سرمایه خود زده و حاضرند برجام را چند برابر زیر قیمت به شرخر های غربی بفروشند. هم ابطال و انقضای برجام را با رفتار خویش امضا می کنند و هم حاضر ند برجام را به وعده نسیه 15 یا 5 میلیارد دلاری بفروشند!
۱۰- با این انفعال، منطقی است که دولت آمریکا از یک طرف فرانسه را برای فریب پیش بفرستد و از طرف دیگر، قول و قرار های روحانی-ماکرون را نپذیرد و روحانی را وادار به تنازل تا قیمت نزدیک به هیچ کند. این همان ارزیابی مهر ماه 92 وبسایت رادیو فرانسه است :
«ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با #فروشنده_بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از #فروش_حقوق_ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد»!
۱۱- دولت برای اعتبار و پرستیژ و اقتدار خود در دنیا لازم است بازی "پلیس خوب - پلیس بد" فرانسه و آمریکا را به هم بزند و تعهدات برجامی (و نه گام های جزئی و نمادین) را تا زمانی که طرف مقابل به تعهداتش برگردد، متوقف کند؛ بی آن که حتی اعلام کند از برجام خارج می شود. غرب فقط با دیدن اقتدار سر عقل می آید.
@IMANI_mohammad
.
#ضرب_الاجل_ابدی : دایره سه گوش!
🔹آقای روحانی امروز گفت ضمن اجرای گام سوم کاهش تعهدات، دو ماه دیگر به اروپا مهلت می دهیم. و این در حالی است که اردیبهشت پارسال، فقط چند هفته به اروپا مهلت داده بود اما حالا همین چند هفته، 16 ماه شده و قرار است 18 ماهه شود! کجای این تمدید و عقب نشینی ها ضرب الجل جدی محسوب می شود؟!
♦️مفهوم این حرف این است که او قبل از این که بند موسوم غروب آفتاب (بازرسی ها و محدودیت های زماندار هسته ای) در برجام را #ابدی کند، عملا مهلت به اروپا را #ابدی کرده و عملا این درک و دریافت را متبادر می کند که ضرب الاجل و تهدیدهای او را جدی نگیرند؛
🔹و گرنه ما در ادبیات سیاسی و دیپلماتیک، رفتار بازدارنده ای در قواره ضرب الاجل ابدی نداریم؛ چون جمع نقیضین است. چیزی ماننده "دایره مربع و گوشه دار" یا "مثلث چهارگوش"!
@IMANI_mohammad
پایان نمایش پاریس
✍️ آمریکا تحریمهای جدیدی را علیه ایران اعلام کرد. بر اساس بیانیه وزارت خزانهداری، شرکتهای کشتیرانی و نفتی و تعدادی نفتکش، به فهرست تحریمها علیه ایران اضافه شدهاند.
🔹دولت آمریکا، درست در زمانی این کار را انجام داد که دولت فرانسه در حال فریبکاری در مذاکرات با ایران بود و سراب برداشتن محدود تحریم های نفتی را نشان می داد.
♦️این، آخر تئاتر چند هفته ای فرانسوی هاست که با آمد و شد چند باره تیم ظریف و عراقچی به پاریس همراه بود و حتی به وسوسه ملاقات روحانی با ترامپ هم آلوده شد.
🔹رفتار آمریکا مبتنی بر میزان جدیت و اقتدار و یا انفعالی است که از طرف ما می بیند. وقتی بی گدار به آب می زنید و برای ملاقات با ترامپ اعلام آمادگی می کنید، نه پیام مفاهمه و معامله بلکه پیام ضعف به او مخابره می کنید. بنابراین، چرا مهاجم تر و طلبکار تر نشود؟
♦️اما وقتی پهپاد متجاوز او را مورد هدف قرار می دهید و سرنگون می کنید، چون جدی و قاطع هستید و او اراده قاطع شما برای زدن ضربات بیشتر را در می یابد، جا می زند و تازه تشکر هم می کند که آن یکی هواپیمای سرنشین دارش را نزده اید!
🔹آمریکا چون در حوزه تحریم ها احساس می کند بنا نیست هیچ هزینه ای را پرداخت کند و دولت آقای روحانی را پابست بی قید و شرط برجام می یابد، بر حجم فشارها می افزاید.
♦️اقدام متقابل برجامی و فرا برجامی (توقف همه تعهدات برجامی بدون اعلام خروج از آن و تدارک مضیقه های متقابل در مقابل ترانزیت نفت)، تنها زبانی است که حریف می فهمد.
@IMANI_mohammad
مذاکره بدون خط قرمز
و هدف گمشده در کاهش تعهدات -۱
✍️ هدف کاهش تعهدات برجامی که از اردیبهشت امسال با 12 ماه تاخیر آغاز شد، گویا نزد آقای روحانی گم شده است. هدف، به هم زدن ناموازنه موجود در اجرای برجام و دادن شوک به طرف مقابل برای انجام تعهدات بوده و نه صرف واکنش برای خالی نبودن عریضه و توجیه افکار عمومی.
🔹درست این بود که از اردیبهشت پارسال، کاهش جدی تعهدات آغاز شود. اما حالا که بالغ بر 16 ماه است دولت معطل اروپا و آمریکا مانده و هیچ نتیجه ای نگرفته، منطقا باید درباره چگونگی بازدارندگی، تجدید نظر اساسی بکند.
♦️واقعیت این است که نه آمریکا و نه اروپا، هیچ یک از تعهدات برجامی را انجام نمی دهند و اروپا صرفا در لفظ، در برجام مانده تا بتواند طرف ایرانی را سر بدواند.
🔹آیا دولت و وزارت خارجه ما این واقعیت را به اندازه کافی درک و لمس نکرده اند که اروپایی ها نمی خواهند از حقوق حداقلی ایران در برجام صیانت کنند؟ آخرین بار فرانسه آشکار به سمت ترامپ و زیاده خواهی های او غش کرد.
♦️در چنین شرایطی، رفتار متناظر و موثر این بود که ما هم اعلام کنیم از برجام خارج می شویم. یا این که حتی مثل اروپا، بگوییم در برجام می مانیم اما اجرای تعهدات را متوقف کنیم.
🔹حداقلی ترین کار که نباید از آن تنازل می کردیم، کاهش موثر و بازدارنده تعهدات در سه گام شش ماهه بود. این گام ها به ویژه گام سوم باید به حریف شوک بدهد؛ چیزی مثل آغاز غنی سازی 20 درصد در فردو و استفاده از سانتریفیوژهای پیشرفته.
♦️فارغ از چند و چون گام سوم، گام سوم باید طبق ضرب الاجل 60 روزه، دیروز (14 شهریور) برداشته می شد. اما آقای روحانی روز چهارشنبه، وعده جمعه (امروز) را کرد و سخنگوی سازمان انرژی اتمی وعده هم وعده فردا شنبه را داده است! این رفتار، عدم جدیت و قاطعیت را می رساند.
🔹آقای روحانی پریروز درباره گام سوم گفت "سازمان انرژی اتمی، گام سوم را در زمینه تحقیق وتوسعه بر می دارد. اقدامات ایران در چارچوب مقررات آژانس خواهد بود و مهلت 60 روزه دیگری پیش روی اروپاست".
♦️او قبل از آن اذعان کرده بود "ظاهر این گام سوم، #خیلی_تکان_دهنده_نیست ولی باطن آن فوقالعاده مهم است. مهمترین گامی است که برمیداریم و آثارش بسیار فوقالعاده خواهد بود... در عین حال ۲ ماه دیگر فرصت میدهیم، اگر به توافق رسیدیم باز هم راه برای مذاکره، منطق و توافق وجود دارد". چنین مواضعی، سر سوزنی حریف را وادار به تکاپو نمی کند.
🔹این سخنان در حالی است که یکی از چند شرط رهبری برای دادن مجوز اجرای مشروط برجام در سال 94، عدم توقف تحقیق و توسعه در برنامه هسته ای بوده است. یعنی دولت 4 سال کوتاهی و تاخیر فاز داشته است.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
مذاکره بدون خط قرمز
و هدف گمشده در کاهش تعهدات -۲
🔹واقعیت این است که آنچه در راهبرد اروپا تعبیه شده، با آنچه دولت از برجام و تداوم مسیر فعلی انتظار دارد و به مردم می گوید، در تناقض مطلق است و بنابراین، یکی از آن دو اجرا می شود
♦️از سه دولت اروپایی، انگلیس از ابتدا کنار آمریکا بود و بنابراین به تصریح آقای ظریف، حتی اجازه افتتاح یک حساب بانکی در لندن را هم نداد. آلمان هم، کاملا در مقابل تحریم ها منفعل بود و هیچ تلاشی برای حفظ برجام نکرد.
🔹اما فرانسه. به اذعان ماکرون در مصاحبه مشترک با ترامپ، فرانسه در مذاکرات برجام، از همه سختگیر تر به ایران بود. حالا هم نه برای رفع مشکل تحریم ها، بلکه برای فریب ایران، به نیابت از آمریکا، دام مذاکره و دیپلماسی را چیده، تا اولا ایران، از برجامِ منقضی شده توسط آمریکا مایوس نشود و معطل و منفعل بماند.
♦️ثانیا در متن همین عملیات فریب، ایران به عنوان طرف خسارت دیده و مال باخته برجام، درباره دیگر منابع قدرت بازدارنده خود نیز مذاکره کند: از دائمی کردن تعهدات زمان دار برجام، تا واگذاری نفوذ منطقه ای و خلع سلاح موشکی!
🔹اکنون دولت در حالی به طرف مقابل امید بسته و مردم را هم امیدوار به این روند عقیم می کند، که دشمن در حال توسعه دشمنی خود است و باید مقتدرانه و عزتمندانه، بازی او را قبل از جا افتادن به هم زد. ما این کار را در اسقاط پهپاد آمریکا و تلافی توقیف نفتکش توسط انگلیس تجربه کردیم.
♦️در همین چند ماه گذشته، وقتی مقاومت یمن به برخی خط لوله های نفتی عربستان حمله کرد و سپس چند نفتکش در سواحل عربستان و امارات گرفتار تیر غیبی بلا شد، ادبیات آمریکایی ها و اروپایی ها به انفعال گرایید.
🔹اما از زمانی که آقای ظریف سراغ مذاکره منفعلانه در نیویورک و پاریس رفت، و پذیرفت که از همه 11 تعهد اروپا، به امکان فروش چند صد هزار بشکه نفت تنازل کند؛ و سرانجام آقای روحانی پالس آمادگی ملاقات با ترامپ را داد، کفه مجددا به سمت دشمن سنگینی کرد و موجب دهن کجی مشترک آنها شد.
♦️متاسفانه طرف مقابل به این اِدراک رسیده که تیم روحانی- ظریف، هیچ خط قرمزی ولو در قبال نقض برجام ندارند و به هر قیمت پای مذاکره می مانند؛ بنابراین بیشتر زور می گوید. این برداشت باید در ذهن دشمن به هم بخورد. کمترین اقدام، توقف مذاکرات و از سرگیری غنی سازی 20 درصد است.
@IMANI_mohammad
تیغ دو دم آرمانگرایی و عدالت طلبی
✍️کمال طلبی و آرمانگرایی، هویت حقیقی انسان است و بدون آن، آدمی سقوط می کند. اما همین ویژگی، گاه می تواند ضد خود عمل کند و موجب خمودگی و افسردگی و احساس ناتوانی و سرانجام، بی تفاوتی انسان و رها کردن آرمان ها در میان مدت منتهی شود و موجب سربازگیری برای دشمن گردد.
🔹جبهه استکبار و ضد انقلاب، ذاتا ضد بشریت و ضد عدالت است. رژیم تحمیلی پهلوی، نماد همین ستیزه جویی با فضیلت هاست. اما همین طیف غوطه ور در فساد و ظلم، وقتی به انقلاب اسلامی و کارنامه آن می رسند، ژست کمال خواهی می گیرند تا شاید بتوانند نا امیدی و یاس را به افکار عمومی تزریق کنند.
♦️از جمله شگردها این است که هر تلاشی برای خدمتگزاری و عدالت طلبی و مبارزه با تبعیض و فساد انجام می شود، زیر سوال ببرند و چنان ناچیز و ناکافی نشان دهند که انقلابی های مطالبه گر، مایوس از مطالبه شوند و مردم نیز از پای صیانت از انقلاب خود پراکنده گردند.
🔹چاره چیست؟ نوعی از آرمان خواهی و کمال طلبی، که امید و انگیزه و اهتمام را در میان خواص و عوام پمپاژ کند و نه نا امیدی و دلزدگی و سپس رها کردن مسئولیت، یا سربازگیری شدن برای رفتار انتحاری در خدمت دشمن.
♦️یک ضرورت دیگر، همدلی و هم افزایی و هم پوشانی جمعی برای عدالت خواهی است. درگیری های فردی، یا فرد را مستهلک می کند، یا او را به خود اجتهادی می کشاند، یا اولویت های کلان را لا به لای حواشی گم می کند. و البته افتادن در دام بدخواهان نیز یک احتمال است.
🔹جمعیت های سالم، افراد را از افراط و تفریط بر سر مطالبه راهبردی عدالت باز می دارند؛ همچنان که نمی گذارند افراد با انگیزه حق طلبی، طعمه دشمنان بزرگ عدالت و بازیچه آنها شوند.
♦️نفوذی های چپ نما و انقلابی مآب، در تاریخ ما یک انحراف همیشگی بزرگ محسوب می شوند که با انقلابی نمایی کوشیده اند نهضت حق طلبانه و اسلامی را به بیراهه ببرند و در نهایت پیش پای آمریکا و انگلیس قربانی کنند.
🔹از برخی توده ای ها و سازمان مجاهدین خلق بگیرید تا برخی چپ نماهای پس از انقلاب، برخی اعضا و نویسندگان منسوب به حلقه انحرافی، و این آخر سری، برخی نوچه های مدعیان اصلاح طلبی در فضای مجازی و مارکسیست نماهای آمریکایی در دانشگاه و برخی محافل کارگری
♦️مبارزه برای عدالت، سخت ترین جنگ هاست و بدون جبهه سازی و هم افزایی نیروها و داشتن نقشه و شناخت درست از موقعیت جبهه خودی و دشمن و همچنین الویت بندی درست به سرانجام موثر نمی رسد. بلکه حتی می تواند موجب بد فهمی و شلیک به جبهه عدالت شود یا دست کم، به هدف دشمن در پروژه القای غرق مصنوعی (قطع امید کردن و تسلیم شدن) کمک برساند.
🔹این خسارت بزرگی است که در فقدان جبهه منسجم عدالت خواهی، کسانی به فهم و انگیزه و غرض ناپخته یا آلوده خود، مسئله تولید کنند و با انقلابی نمایی، نظام و کلیت نیروهای حزب اللهی را -هم افق با ائتلاف اشرافیت زده مدعی اعتدال و اصلاحات- در آفساید نشان دهند یا منفعل و مجبور به دنباله روی به هر سمتی کنند که خود اجتهاد می کنند. این تازه زمانی است که قائل به نفوذ نباشیم.
♦️البته مسئولیت خواصی هم که در موقعیت های تصمیم گیری و تصمیم سازی و یا در پوشش وحدت و ائتلاف به اصول و آرمان ها خیانت کردند و موجب از هم گریزی شدند، سر جای خود محفوظ است و مسئولیت سنگین برخی ریزش ها به گردن آنها سنگینی می کند.
🔹این کلام حکیمانه از امیر مومنان علیه السلام است که فرمود " وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَةَ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ. از تقرقه و جدایی برحذر باشید که جدا شده از جمعیت، بهره شيطان است، چنان كه گوسفند دور مانده از گله، نصيب گرگ". (خطبه 127 نهج البلاغه).
@IMANI_mohammad
فقط باید زبانشان را بلد باشی!
🔹خب! به سلامتی گام سوم هم، امروز برداشته شد.
♦️خیلی هم خوب... حالا بریم مذاکره!
🔹با کی؟! سر چی؟
♦️چه می دانم؟ بالاخره مذاکره بهتر از مذاکره نکردن است. فقط باید زبانشون رو بلد باشی.
🔹ولی نوبت آخر که آمریکا و فرانسه پس از دو ماه مذاکره در نیویورک و پاریس، زیر همه چیز زدند و تحریم های جدیدی اعمال شد.
♦️گفتم که مذاکره بهتر از مذاکره نکردن است و توافق بد بهتر از بی توافقی. مشکل شما اینه که زبان آنها را بلد نیستید .
🔹بله، بله! درست می فرمایید. گفته بودید "کاسبان تحریم! ناراحتید تحریمها برداشته شده؟ می خواهید تحریم برگردانید؟ تحریمها دیگر برنمی گردد. شما بلدید با دنیا مذاکره کنید؟ شما زبان دنیا را بلدید چیه؟ بابا جمعه تموم میشه و شنبه میاد، چه جور آب و صابون بیاریم، روتون رو بشوریم؟".
♦️خدا بگم این ترامپ را چی کارش بکنه. هم یواشکی واسطه می فرسته برای دیزی دونفره و هم وسط کار، آدم را خراب می کنه. خوبه قبلا بهش گفتم "آمریکا خودش پل را خراب کرده. اگر میخواستید عبور کنید، چرا خراب کردید؟ #اگر_میخواستید_همدیگر_را_ببینیم چرا پل را خراب کردید؟ خودشان پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و داد میزنند. این که نشد. اگر راست میگویید بیایید پل را دو مرتبه درست کنید".
🔹تکلیف جنازه روی زمین مانده توافق قبلی این وسط چی میشه؟
♦️شما مثل این که اصلا ملتفت نمیشی: هر مذاکره و ملاقاتی بهتر از عدم مذاکره، و هر عقد و قرار جدیدی بهتر از توافق نداشتن و تاسف قرار قبلی را خوردن است... بیشتر از این هم وقت خودتو نگیر!
@IMANI_mohammad
بولتون ها چگونه از پا در می آیند؟
✍️ درباره اخراج جان بولتون (مشاور امنیت ملی) از تیم ترامپ چه قضاوتی باید کرد و چه نتیجه ای باید کرد؟ بولتون، در دوره جرج بوش، معاون وزارت خارجه و همچنین سفیر آمریکا در سازمان ملل شد.
🔹این دوره، اوج جنگ افروزی صهیونیسم مسیحی در افغانستان، عراق، و لبنان و غزه است. آمریکا در این دوره، ضمن اعلام جنگ جهانی چهارم با کشورهای اسلامی، سودای تغییر نقشه منطقه و ایجاد خاورمیانه جدید را در سر می پروراند. در آن سال ها اگر مقاومت اسلامی به رهبری ایران نبود، آمریکا با مشورت های امثال بولتون، خاک منطقه را به توبره می کشید.
♦️بولتون در این دوره، بوش را متقاعد کرد ایران را «محور شرارت» بخواند و تا همین اواخر، خواستار حمله به ایران بود. اما این آرزو، وقتی پای محاسبات نظامی و امنیتی و اقتصادی به میان می آمد، شمایل یک کابوس بزرگ را به خود می گرفت.
🔹نشان به آن نشان که به تعبیر ترامپ، آمریکا 7 هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کرده بود اما او باید مخفیانه به عراق سفر کند.
♦️بولتون در عین حال، همه ابهت و پرستیژ تمدن آمریکایی را قربانی سازمان تروریستی منافقین کرد؛ یا به یک معنا، به واسطه حمایت از این سازمان، فقر آمریکا در مقابل ایران را نشان داد.
🔹او در گردهمایی تیر ۱۳۹۶ منافقین در پاریس [این شهر مقر FATF برای مبارزه با تامین مالی تروریسم است!!] گفته بود: «نتیجه بازنگری دولت ترامپ در سیاست آمریکا در قبال ایران این است که انقلاب (آیتالله) خمینی تا دو سال آینده دوام نیاورده و جشن چهلمین سالگی خود را نخواهد دید.»
♦️او اکنون به آخر خط رسیده است. اما نه این که ترامپ سر عقل آمده باشد. ترامپ در چند سال گذشته، هر چه با کشورهای مختلف مذاکره کرده، زیرش زده است. او اگر می توانست به ایران ضربه نظامی بزند، معطل نمی کرد؛ همچنان که از دشمنی اقتصادی تا حد ممکن دریغ نکرده است.
🔹آنچه بولتون را از پا درآورد و دولت ترامپ را عاجز کرد، مقاومت و اقتدار بازدارنده ایران به واسطه نفوذ منطقه ای و توسعه قدرت بازدارنده دفاعی بود که شمه ای از آن در شناسایی، ردگیری و سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا به نمایش درآمد.
♦️بولتون مثل خود ترامپ، خواستار تلافی اقدام ایران در سرنگونی پهپاد بود. اما همه برآوردها نشان می داد درگیری با ایران، تبدیل به باتلاقی غیر قابل خروج می شود.
🔹در حقیقت، آن چه تیم ترامپ را از هم گسیخت و فشار او را از تاثیر انداخت، مقاومت مقتدرانه بود و نه فرستادن پالس مذاکره در برخی سفرهای نا به جا به نیویورک و پاریس، که موجب هار تر شدن و گردن کشی ترامپ شد.
♦️اجمالا این که اگر اقتدار منطقه ای و نظامی ایران -همان که آمریکا خواستار مذاکره برای ربودن آن است- نبود، امروز بولتون سر جایش بود و ایده حمله به ایران را پیش برده و کنار دست ترامپ جشن گرفته بود.
🔹افق پیروزی برای ملت ایران روشن است. رهبر حکیم انقلاب 27 تیرماه 94، در اوج لافزنی های دولت اوباما فرمودند:
🔻"حضرات مسئولین آمریکایی -دولتمردانشان، دولتزنانشان- مشغول رجزخوانیاند. البتّه ما ایرادی به این کار آنها نداریم؛ مشکلات داخلیِ آنها، آنها را ناچار می کند که این رجزخوانیها را بکنند.
🔻تسلیم ایران را مگر به خواب ببینند. پنج رئیس جمهور دیگر از اوّل انقلاب تا امروز، در این آرزو که جمهوری اسلامی را تسلیم کنند یا مُردند یا در تاریخ گم شدند، شما هم مثل آنها؛ شما هم این آرزو را هرگز به دست نخواهید آورد که ایران اسلامی را تسلیم کنید.
🔻این آقا ( رئیس جمهور وقت آمریکا) گفته است که می تواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمىهاى ما اینجور حرفها را لاف در غریبى می گفتند... اگر جنگى اینجا اتّفاق بیفتد، آن کسى که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکاى متجاوز و جنایتکار است".
🔹مقاومت فعال و انقلابی ( و نه اظهار عجز و ضعف دیپلماتیک) بود که هیمنه اقتدار آمریکا را به زیر کشید. و گرنه نوع مذاکراتی که با دولت های دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در ادوار مختلف انجام شده، تنها به کلاهبرداری و بدعهدی و گستاخی بیشتر آمریکا انجامیده است.
@IMANI_mohammad
تپه های دولت برای زنان و کارگران!
🔹آقای روحانی امروز گفت "مردم به اندازه کافی با غصه و سختی مواجه هستند. نباید اجازه داد که براساس بیدقتیها، غصه جدیدی بر مردم وارد شود. نباید برخی از تندروی ها و مسیرهای غیردقیق و مردم آزار در جامعه بروز کند".
♦️او در ادامه گفته است "زنان و کارگران ما اگر احساس میکنند بعضی از حقوق آنها مراعات نمی شود، راه اصلی انتخابات است؛ در انتخابات نظرتان را اعلام کنید".
🔹آیا این عملکرد ها، مصادیق،بی دقتی و تندروی و مسیرهای مردم آزار نیست:
🔻حیف و میل 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی، ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی برای سه درصد رانت خوار، و تحمیل تورم حداقل 42 درصدی به 97 درصد بقیه مردم.
🔻بی مبالاتی نسبت به توزیع منابع عمومی موجود و افزایش بی سابقه ضریب جینی (نشانگر شکاف طبقاتی) در شش ساله دولت روحانی، با وجود این که قبل از دولت وی رو به کاهش بود.
🔻بی اعتنایی به سه اولویت (مشکل) نخست مردم به ویژه جوانان؛اشتغال، ازدواج و مسکن. و حال آنها که هر سه مسئله، می تواند فرصت پویایی و نشاط و چرخش چرخ اقتصاد و امنیت و فرهنگ جامعه باشد.
🔹اما زنان و کارگران. دبیر سابق ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، همان کسی است که صلاحیتش برای شهرداری تهران از سوی وزارت اطلاعات دولت رد شد اما به اصرار آقای روحانی، حکم او در وزارت کشور امضا شد.
♦️وقتی همین فرد (نامزد ناکام روحانی برای وزارت علوم در دولت یاززدهم)، همسر جوان خود را با شلیک پنج گلوله کشت، طیف حامی دولت محکم پای قاتل ایستادند، حیثیت مقتول بی پناه را به فحشا و فساد پیوند زدند و گفتند "کشت که کشت، کار خوبی هم کرد. مقتول، مهدور الدم بود"!
🔹نه از آقای روحانی، و نه از خانم ها ابتکار، لعیا جنیدی، مولاوردی و امثال آنها، صدایی به دفاع از حقوق زن قربانی در نیامد. حالا اما همین ها با بهانه کردن خودکشی دختر 30 ساله ای که نتوانسته با دو مدرک کارشناسی، ازدواج کند یا سر کار برود و دچار ناراحتی روانی شدید شده، دنبال بازی با سوژه رفتن زنان به ورزشگاه ها و پر کردن کارنامه خالی دولت هستند!
♦️کارگران هم به بهانه صدور حکم اولیه برای چند تن از نظایر آنها در نیشکر هفت تپه، تبدیل به سوژه برخی دولتمردان و رسانه های همسو شدند.
🔹اما چرا دولت از نوع کارگران به ویژه کارگران بیکار شده هفت تپه، به خاطر سوء مدیریت فاحش اقتصادی و واپذاری های توام با فساد و زد و بند برخی کارخانه های مشابه عذرخواهی نمی کند؟!
♦️مگر نه این که نیشکر هفت تپه را سازمان خصوصیسازی، آذرماه سال ۹۴ با قیمت ۲۱۹ میلیارد تومان - ۵ درصد ارزش واقعی شرکت - به دو جوان ۲۸ و ۳۲ ساله فروخت؟ و مگر نه این که مدیریت پوری حسینی (رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در آذربایجان شرقی) بر سازمان خصوصی سازی، آغاز نابسامانی در برخی کارخانه ها و ندادن ماه ها حقوق به کارگران و اعتراض و اعتصاب آنان نبود؟
🔹آیا با زدن چوب حراج به نیشکر هفت تپه، ماشین سازی تبریز، هپکو اراک، آلومینوم الهمدی، پالایشگاه اراک و ...، تپه آبادی هم برای کارگران و همسران و خانواده آنها باقی می ماند؟!
@IMANI_mohammad