محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
دزد لباس؛ از بهنود و کدیور تا التمیمی
✍️ باورش خیلی سخت است که دزد، لباس پیامبر(ص) را هم بدزدد و خود را روحانی جا بزند. اما واقعیت دارد. بدترین نفوذ ها، از جمله با همین عبا دزدی اتفاق افتاده است.
🔹فرد اصلی در این تصاویر، "غیث التمیمی"، از صحنه گردانان اغتشاشات اخیر عراق در فضای مجازی است؛ در قیافه های مختلف؛ از لباس روحانی و رزم، تا صمیمت با یهودیان و زنان افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی!
♦️او در حوزه «شهید صدر» به عنوان طلبه دروس دینی تحصیل کرد. پس از سقوط صدام، به جریان صدر پیوست و از فرماندهان گروه «جیش المهدی» بود و پس از آن به مدت یک سال و نیم در زندان آمریکاییها به سر برد.
🔹پس از آزادی از زندان، در انگلیس اقامت گرفت و تدریجا، دشمنی با مرجعیت و حوزه های علمیه شیعه را علنی کرد. تحرکات ااتمیمی، از ارتباط وی با سرویس های جاسوسی موساد و ام آی سیکس حکایت می کند.
♦️زنی که التمیمی در کنار او نشسته، همسر «یوسی کبرفارسر» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل است. او عکس های متعددی در کنار برخی یهودیان و صهیونیست ها دارد. http://fi9.ir/vzi473
🔹در فتنه سبز و قبل از آن هم برخی روحانی نماها فعال بودند که پس از فرار از ایران، پوشش روحانیت را کنار گذاشتند، مانند محسن کدیور، یوسفی اشکوری و محمد جواد اکبرین. آنها پای فتنه ای ایستادند که سر جنگ با اصل دین و مکتب عاشورا داشت.
♦️راستی مسعود بهنود که امروز جزو گردانندگان شبکه بی بی سی فارسی است، زمانی لباس روحانیت بر تن کرده بود. به اینها علاوه کنید برخی متهمان فساد فرهنگی و سیاسی و اقتصادی در اردوگاه مدعیان اعتدال و اصلاحات که زمانی لباس روحانیت برتن داشتند و یا هنوز هم دارند، اما با دشمنان دین و وطن هم آهنگند.
@IMANI_mohammad
.
مُهره موساد در آشوب عراق
که خود را روحانی و رزمنده جا زده بود
✍️ باورش خیلی سخت است که دزد، لباس پیامبر(ص) را هم بدزدد و خود را روحانی جا بزند. اما واقعیت دارد. بدترین نفوذ ها، از جمله با همین عبا دزدی اتفاق افتاده است.
🔹فرد اصلی در این تصاویر، "غیث التمیمی"، از صحنه گردانان اغتشاشات اخیر عراق در فضای مجازی است؛ در قیافه های مختلف؛ از لباس روحانی و رزم، تا صمیمت با یهودیان و زنان افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی!
♦️او در حوزه «شهید صدر» به عنوان طلبه دروس دینی تحصیل کرد. پس از سقوط صدام، به جریان صدر پیوست و از فرماندهان گروه «جیش المهدی» بود و پس از آن به مدت یک سال و نیم در زندان آمریکاییها به سر برد.
🔹پس از آزادی از زندان، در انگلیس اقامت گرفت و تدریجا، دشمنی با مرجعیت و حوزه های علمیه شیعه را علنی کرد. تحرکات ااتمیمی، از ارتباط وی با سرویس های جاسوسی موساد و ام آی سیکس حکایت می کند. http://fi9.ir/fa5qu1
♦️زنی که التمیمی در کنار او نشسته، همسر «یوسی کبرفارسر» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل است. او عکس های متعددی در کنار برخی یهودیان و صهیونیست ها دارد.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
ایران در مجازات کم نمی گذارد
✍ یک نفتکش ایرانی، صبح امروز در دریای سرخ هدف حمله قرار گرفت. این حمله، هنگام عبور از ۶۰ مایلی بندر جده عربستان و از سمت شرق انجام شده است. چندمین بار است که ناامنی و خرابکاری در این منطقه انجام می شود و رفتار پر خطری است که تبعات آن، دامن گیر مرتکبان خواهد شد.
🔹تحقیقات کارشناسان نظامی و امنیتی به زودی روشن می کند عامل انفجار، موشک و مین و یا سلاح دیگری بوده و چه کسی متهم است؟ عربستان و رژیم صهیونیستی در کنار آمریکا و انگلیس، در مظان جدی اتهام هستند. چرا که پیش از این در ارتکاب اقدامات تروریستی و خرابکارانه علیه ایران نقش آفرینی کرده اند.
♦️این ماجرا در ادامه جنگ نفتی علیه ایران قابل ارزیابی است و در عین حال انفعال حریف را نشان می دهد. نوبت قبل، انگلیس با هماهنگی آمریکا اقدام به توقیف نفتکش ایرانی در تنگه جبل الطارق کرد و چوب تلافی و تحقیر را از جمهوری اسلامی ایران خورد. اقدام تروریستی اخیر نشان می دهد تلافی های سنگین ایران در ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی، اسقاط پهپاد آمریکایی و موشک باران مقر تروریست های داعش و حزب دموکرات در کردستان عراق، جرئت پذیرش مسئولیت تحرکات تروریستی را از دشمنان سلب کرده و این خود، نشانه چیرگی ایران در موازنه قدرت است.
🔹عربستان و اسرائیل، آخرین بار به فاصله چند هفته، تلافی تجاوزات خود به یمن و لبنان را از رزمندگان مقاومت دریافت کردند. عربستان در پنجمین سال ارتکاب جنایتی جنگی که ادعا می کرد ظرف چند روز کار انصار الله را یکسره می کند، با حملات موشکی و پهپادی بی سابقه به تاسیسات نفتی آرامکو مواجه شد. این حملات شگفت که صادرات نیمی از نفت عربستان را مختل کرد و خسارت دست کم ۱۰ میلیارد دلاری روی دست حاکمان سعودی گذاشت، شاهکار مقاومت یمن بود و اگر قرار باشد از سوی ایران و یا حزب الله لبنان، علیه مراکز اقتصادی مهم عربستان و رژیم صهیونیستی اتفاق بیفتد، ابعاد خسارات آن فراتر از محاسبات حریف خواهد بود.
♦️این چندمین بار است که به ناامنی در دریای سرخ دامن زده می شود. اما تنها ایران نیست که به امنیت بازار نفت نیازمند است. اتفاقا ما ظرف دو سال اخیر به خاطر تحریم ها، دو سوم وابستگی خود به درآمدهای نفتی را کاهش داده و تقریبا با وضعیت جدید سازگار شده ایم. اما تصاعد ناامنی متقابل، می تواند برای رژیم هایی مثل عربستان و اسرائیل و آمریکا و انگلیس، آغاز یک شوک بزرگ اقتصادی باشد. تلخی این واقعیت را اماراتی ها و سعودی ها پیش از این در مقیاسی کوچک و آزمایشی چشیده اند. هم آنها و هم صهیونیست هایی که مراکز مهم شان در مظان حملات تلافی جویانه قرار دارد- و حتی آمریکا و انگلیس- می دانند اختلال در صادرات نفت منطقه، چه آتش سوزانی را در دامن اقتصاد و سیاست خود آنهامی افکند.
🔹در حالی که فواره فشار حداکثری دشمن پس از دو سال رو به افول و سقوط گذاشته، ایران هنوز از برخی اهرم های فشار و ضربت خود رونمایی نکرده است. تلافی حمله به نفتکش ایرانی در ۶۰ مایلی جده عربستان، که طبعا با ابهام همراه خواهد بود، می تواند تحقیر تازه ای برای طرف متخاصم باشد و موجب گشایش ها و موفقیت های تازه برای جبهه مقاومت شود.
♦️منطقه ای به وسعت خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند، خلیج عدن و تنگه باب المندب، دریای سرخ و حد فاصل "نهر تا بحر" (رود اردن تا دریای مدیترانه- فلسطین اشغالی)، مجال تلافی و گوشمالی سخت محور مقاومت خواهد بود. ایران تصریح کرده بود امنیت صادرات نفت برای همه است و نا امنی آن نیز برای همه خواهد بود. برخی صادر کنندگان و مصرف کنندگان سر به هوای نفت نمی توانند با آتش بازی کنند و شعله آن در دامان خود شان نیفتد. آنها که نتوانستند حمله انصار الله به آرامکو و عملیات شناسایی حزب الله بر فراز دیمونا و حیفا را رد گیری کنند، قطعا ناتوان از رد گیری ضربات ایران هستند، چه رسد به مهار آن. جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده در مجازات و تأدیب و تلافی، کم نمی گذارد.
@IMANI_mohammad
سه فتنه و یک متهم؛
کدام شبکه به دشمن سرویس داد؟!
✍️ آقای روحانی امروز در نشست خبری گفت "از دی ماه 96 وارد شرایط جدیدی شدیم. کلید این شرایط ابتدا از داخل و بعد از خارج زده شد".
🔹کانال آمدنیوز در بهار 96، با زدن رقبای روحانی، رفتار انتخاباتی ویژه ای داشت . و در عین حال، در زمستان 96، وارد فاز تحریک اغتشاشات شد تا رفتار بسیاری از محافل اپوزیسیون در انتخابات معنادار شود: حمایت از ناکارآمدی اجرایی و سپس موج سواری روی نتایج آن.
♦️به فهم ناقص آنها، این راه، یا به براندازی ختم می شد و یا انفعال و تسلیم در برابر آمریکا از موضع پایین. اما متاسفانه، برخی مدیران اجرایی تلقی دشمن را نسبت به برخی سر شبکه های مجازی نداشتند و اراده مقابله نشان ندادند.
🔹شاید به همین دلیل هم بود که حتی پس از اغتشاش افکنی دی ماه 96 از طریق همین فضای مجازی عاریتی و تحت مدیریت دشمن، در موضوع مقابله، به شکل سوال برانگیزی کوتاه آمدند.
♦️حتی به بهانه این که کوچاندن مردم از تلگرام زمان می برد، دو پوسته هاتگرام و طلاگرام را با بودجه هنگفت بیت المال راه اندازی کردند و 21 میلیون نفر را که رفته بودند، دوباره به تلگرام باز گرداندند!
🔹بعدها معلوم شد برخی فعالان سیاسی که نقش آفرین فتنه 88 هم بودند، در کنار برخی مدیران همسو، با این شبکه نفوذ آلوده هم پوشانی داشته و در تصاعد آشوب علیه نظام و انقلاب در آن زمان همکاری می کرده اند.
♦️اکنون با دستگیری مدیر شبکه ضد انقلابی آمد نیوز که در خدمت سرویس جاسوسی فرانسه و برخی سرویس های دیگر قرار داشت، وقت آن است که معلوم شود کدام محافل هماهنگ با دولت ترامپ ( و تیم پمپئو و بولتون) دنبال تحقق آرزوی براندازی بوده اند؟
🔹حق مردم ماست که بدانند در اوج فشارهای اقتصادی دشمن، چه کسانی در داخل، دولتمردان آمریکایی را به صرافت انداخته بودند که انقلاب ایران جشن چهل سالگی خود را نمی بیند؟!
♦️آیا همان ها نبودند که روحانی در سخنرانی 23 تیر 78، از آنها به عنوان مزدور اسرائیل و آمریکا که باید سرکوب و مجازات شوند، یاد کرد؛ اما برخی از همان ها سال 92 و 96، خود را موتلف انتخاباتی جا زدند؟
🔹این طیف همان هایی هستند که صراحتا گفتند "دولت رحم اجاره ای ما اصلاح طلبان است" و "کاتالیزور ما برای دوره گذار است". و نیز، همان هایی که سال 88، پس از شکست در فتنه و آشوب سیاسی، گرای تحریم ها را با عنوان "تحریم های فلج کننده" به دولت اوباما دادند. تحریم هایی که زیر ساخت آن چیده شده بود و در دولت ترامپ، فقط اجرایی شد.
@IMANI_mohammad
.
بعد بیست ماه، ... هیچ!
🔹رئیس جمهور بالغ بر بیست ماه در جمع خبرنگاران ایرانی حاضر نشده بود. بنابراین وقتی بعد از 600 روز، در جمع خبرنگاران رفت، لابد باید حرفی برای گفتن و گزارشی که به کار زندگی مردم بخورد، می داشت تا لا اقل روزنامه های حامی او، تیتری جذاب بزنند.
♦️اما در هفتمین سال فعالیت دولت روحانی، او حرف تازه و کارنامه ای قابل پذیرش نداشت. همان نشریاتی که زمانی دولت روحانی را "رحم اجاره ای اصلاح طلبان"! نامیدند، حالا تیتز زده اند "آماده ام برای ملتم قربانی شوم".
🔹اما این حرف ها برای مردمی که زندگی آنها دستمایه آزمون و خطای چند باره اعتماد به غرب شد، نه اشتغال می شود و نه مسکن و ازدواج.
♦️هفت سالگی برای دولتی که به ظرفیت های اقتصادی و فنی و اجتماعی مردمش باور دارد، باید دوره شکوفایی و رونق باشد؛ اما روحانی، این اعتماد و باور به توان خودی را از مردم و کشور دریغ کرد.
@IMANI_mohammad
نیزه داران آمریکا و اردوغان؛
داعش با نقاب فارس، کُرد و تُرک
✍️ اردوغان، شریک جنایات داعش، علیه میلیون ها شیعه و سنی، و عرب و کرد در عراق و سوریه است.
🔹کردها در عراق، تحت ستم و جنایت #رژیم_بعث قرار داشتند. اما سران برخی گروهک های مدعی تجزیه طلبی، با داعشی دست به یکی شدند که بخشی از گردانندگان آن، سران حزب بعث بودند. این خیانت، موجب سقوط موصل و جنایت های بعدی از جمله علیه مردم کرد شد.
♦️با سقوط داعش، رویای سلطان شدن اردوغان و احیای امپراتوری عثمانی رنگ باخت. یک سال بعد، ترامپ با اعلام خروج از مناطق کردنشین سوریه، به اردوغان برای ارتکاب جنایتی تازه چراغ سبز نشان داد.
🔹قربانی چه کسانی بودند؟ مردمی که به واسطه خیانت برخی سران خود، از حاکمیت سوریه جدا افتاده بودند. آمریکا پشت کردها را خالی کرد و ترکیه، آنها را طعمه انگاشت.
♦️در برخی شهرهای کردنشین ما اعتراضاتی نسبت به جنایت ترکیه صورت گرفت که وجه مردمی آن روشن و مفهوم است. اما طنز تلخ این است که برخی گروهک های وابسته به آمریکا بکوشند عواطف جریحه دارمردم را مصادره به مطلوب ضد انقلاب کنند و به اغتشاش دامن بزنند.
🔹ین گروهک ها هنوز هم حاضر نیستند حتی یک شعار علیه آمریکا که بانی اصلی مصیبت و جنایت علیه کردها در شمال سوریه هستند، بدهند!
♦️طنز تلخ بعدی، رفتار گروهک های دیگر با پوشش "تورک" است. هر دو طیف گروهک تجزیه طلب نقابدار "کورد" و "تورک"، مشترکا از سوی سرویس های جاسوسی سیا، موساد و ام آی 6 تغذیه می شوند. در عین حال گروهک های مزدور در مناطق آذری زبان، برای جنایت اردغان هورا کشیدند!
🔹یک هدف این پروژه مشترک، درگیر کردن مردم آذری زبان و کرد زبان در شمال غرب کشور است که عمری را با صمیمیت و مسالمت با هم زندگی کرده اند. http://fi9.ir/offbz7
♦️اما تناقض گروهک های تجزیه طلب در مناطق آذری زبان از همه منزجر کننده تر است: آنها سنگ دولت اردوغانی را در جنایت اخیر به سینه می زنند که مدعی است می خواهد امپراتوری عثمانی را احیا کند.
🔹این امپراتوری، همان است که پس از حمله به ایران و آذربایجان، ده ها هزار هموطن مقاوم در برابر تهاجم را در تبریز قتل عام کرد.
♦️عثمانی ها در دوره "سلطان سلیمان" (همان که سریال حریم سلطان برای او ساخته شد)، پنج بار به ایران و به ویژه به آذربایجان لشکر کشی کردند و قتل عام راه انداختند. برخی کاتبان جنگ، تعداد مردم کشته شده تبریز در یکی از این حملات را بیش از 12000 نفر ثبت کرده اند.
🔹قاضی احمد قمی که یکی از همین گزارشگران است، مینویسد : «تمامی ینی چریان(پیاده نظام) خود را به کوچهها و محلها انداخته، از دیوار باغچه به خانهها درآمده، هر کس را پیدا کردند، به قتل رسانیدند... از سادات و علما و صلحا در این قتل عام شربت شهادت چشیدند و موازی هشت هزار نفر از دختران و زنان را اسیر نموده، در میانه خرید و فروخت نمودند".
♦️او در ادامه، این ابیات را به نقل از میرجعفر تبریزی بازگو کرده است: "تبریز چو کربلا شد، از شیون و شین- فرقی که بُوَد، همین بود در ما بین/ کان بهر حسین در محرم بوده است- این در رمضان، بهر محبّان حسین/ در آخر ماه روزه تبریز الحق- گردید چو کربلا ز خون ناحق".
🔹با این اوصاف، آنهایی که به نام دروغین "تورک" و "پان تورکیسم"، از سلطان ناکام ترکیه جانبداری می کنند، در واقع حق را به جنایتکاران عثمانی (تورک!) در فتل عام اجداد مردم آذربایجان می دهند؛ چون سر در آخور اجنبی دارند.
♦️آنها هم داعشی محسوب می شوند؛ شبیه تروریست های سازمان منافقین، حزب خلق مسلمان، گروهک ریگی، کومله و دموکرات، و الاحوازیه. وطن فروشانی با نقاب دروغین فارس و کُرد و تُرک و عرب و بلوچ.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
سر گرانی و پرخاش نابهنگام ظریف
✍️ آقای ظریف امروز تعدادی از فعالان فضای مجازی را جمع کرد و برخی اظهارات مجادله برانگیز را علیه منتقدان مطرح کرد و بی محابا به آنها تاخت.
🔹او ضمنا گفت من کجا گفتم "امضای کری تضمین است"؟! و حال آن که، این اظهارات، سخن صریح عراقچی معاون وی بود و تیتر یک روزنامه شرق ( و نه منتقدان) در اوج هیجان مذاکرات و توافق شد.
♦️واقعا باید از آقای ظریف پرسید هدف از سخنان اختلاف برانگیز و مجادله برانگیز امروز ظریف چیست؟ آیا با حمله به منتقدان، سر سوزنی از حقوق پایمال شده ایران توسط اروپا در این 17 ماه گذشته (بلکه کل چهار سال اخیر) جبران و احیا می شود؟
🔹اگر نمی شود، چرا اصرار بر انداختن توپ در زمین خودی و سرگرم کردن دوباره افکار عمومی دارند؟ آیا این رفتار خود به تنهایی سندی بر مرگ و نابودی برجام نیست که آقای عراقچی، چند هفته قبل گفت حال آن وخیم است و در آی سی یو بستری شده است؟
♦️بسیار خوب! منتقدان که با نجابت و کرامت با دولت و زارت خارجه برخورد می کنند و مدت هاست چیزی نمی گویند. بنابراین، آقای ظریف چرا به جای مواجهه عاقلانه با واقعیت، به منتقدانی که به درستی این روزها را تذکر می دادند، پرخاش می کند؟!
🔹مگر خود او همین امروز نگفت "من مدافع برجام نیستم، مدافع جمهوری اسلامی هستم" و "باید از منافع ایران در برجام دفاع کنم نه از منافع برجام در ایران". پس چرا مالیات اشتباه و اعتماد خود به دشمنان عهد شکن را از منتقدان می خواهد و به آنها پرخاش می کند؟
♦️مگر قرار است با نابودی برجام، او هم به حیات سیاسی خود پایان دهد؟ این حداکثر باید یک ناکامی عبرت آموز تلقی شود و نه یک شکست عاطفی! چرا به غلط، خطای خود را تبدیل به مسئله ای حیثیتی و ناموسی می کنند که نتوانند کوتاه بیاییند؟! آیا مشاورانی شیطنت می کنند؟ http://fi9.ir/yg71bv
🔹و بالاخره این که به قول لطیف حافظ "چو در رویت بخندد گل، مشو در دامش ای بلبل- که بر گل اعتمادی نیست گر حسن جهان دارد/ خدا را داد من بستان از او ای شحنه مجلس- که می با دیگری خوردهست و با من سر گران دارد".
@IMANI_mohammad
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت حمایت #آمدنیوز از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری
دوئل دیوانگی و دروغ رفراندوم
✍️ آقای روحانی امروز گفت: "دعوا سر برجام نیست، مسئله بالاتری است. یک عده می گویند وقت تلف می کنید با خارجی ها حرف می زنید. ما باید قوی شویم، و خارج را تهدید کنیم، روزی در برابر ما به زانو در می آید و دست ما را هم می بوسد".
🔹او همچنین گفت "پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیا به دست میآید یا تقابل با آن؟ ممکن است بگویید این که روشن است، باید تعامل کنیم. اما 41 سال است ما هنوز به جواب راهبردی نرسیدهایم. برخی میگویند دشمن خبیث است و باید با او دوئل کرد و زد و کشت یا کشته شد. عدهای در مقابل میگویند باید تعامل کرد. 40 سال است بحث میکنیم، پس اگر به نتیجه نرسیدهایم راهش این است که در همهپرسی از مردم بپرسیم".
♦️آقای روحانی شش سال است (بلکه از سال 82) است نسخه خود را به اجرا گذاشته و پاسخ آن را با توهین و تحقیر و عهدشکنی و دهن کجی اروپا و آمریکا گرفته است. مدل ذهنی او نه دست خورده بلکه پا خورده و لگدمال شده طرف غربی است که روحانی تعمدا همواره با "دنیا" و "خارج" خلط می کند.
🔹17 ماه است برجام به شکل سیستماتیک و توهین آمیز توسط آمریکا و سه دولت اروپایی نقض می شود اما آقای روحانی چنان دوقطبی جعلی می تراشد که انگار نه در مهرماه 98 بلکه فروردین 92 (قبل از انتخابات) سخن می گوید!
♦️تعامل یکطرفه با غرب اکنون باید میوه می داد نه این که سه دولت اروپایی یکی خبیث تر از دیگری، آقای روحانی را سنگ قلاب کنند. نظام با وجود بی اعتمادی مسبوق به واقعیات تاریخی، این فرصت تجربه چند باره را به دولت داد.
🔹نتیجه معلوم است؛ به تعبیر ظریف، آمریکایی ها نشان دادند قابل اعتماد نیستند و اروپایی ها نیز به هیچ یک از یازده تعهد خود عمل نکردند. بر همین اساس بود که روحانی پارسال گفت مذاکره دوباره با آمریکا که می گوید توافق موجود اجرا نشود، #دیوانگی است. او اکنون می خواهد بر سر همین دیوانگی، با خود دوئل کند؟
♦️اکنون چه اتفاقی افتاده که روحانی می خواهد همان دیونگی را سوژه دوقطبی کردن جامعه کند؟! کجای دنیا برای دیوانگی رفراندوم می گذارند؟! اصلا 100 درصد رای فرضی را بریزیم پای گزینه مذاکره دوباره.
🔹بعدش چی؟ این که دیگر جای مذاکره و چانه زنی باقی نمی گذارد. روحانی آن وقت باید به آمریکا بگوید شما دیکته کند و من هم اجرا می کنم. نمونه اش مذاکرات سال 82، که سه دولت اروپایی به روحانی گفتند بلوف نزنید! مجلس و دولت شما با ما هم نظر هستند و شما جای مذاکره و چانه زنی و "نه" گفتن ندارید!
♦️همان ها که در دولت و مجلس اصلاحات به روحانی خیانت کردند- و برخی فراری اند- امروز پوست خربزه زیر پای او گذاشته اند تا آخرین استفاده را بکنند. دوئل که نه، خودزنی واقعی همین جا در حال تدارک است، توسط کسانی که خود را صاحبان #رحم_اجاره_ای_دولت نامیده اند!
🔹این طیف می دانند چه گرفتاری بزرگی درست کرده اند: دست دولت را کارنامه تهی کرده اند و همین، محبوبیت روحانی را زیر ده درصد رسانده است. بنابراین به قمار آخر بر سر موجودیت خود وسوسه کنند.
♦️هیچ کس در کشور دنبال دوئل با دنیا نیست. اما اگر غرب گستاخی کرد و مدام بر تهدیدهایش افزود، نمی شود از مقابل گریخت یا انفعال نشان داد. انفعال در سال گذشته تشدید فشارهای دشمن در حد توقیف نفتکش ایرانی، و ندادن ویزا به هیئت همراه روحانی در سفر نیویورک شد.
🔹دشمن هر گاه پاسخ قاطع ایران را دید، ناچار شد از تهدیدها بکاهد. و گرنه با روند گستاخی غرب، اکنون حتما با دست درازی های نظامی و امنیتی گسترده و به صفر رسیدن صادرات نفت رو به رو بودیم.
♦️ با تاسف باید گفت سخنان امروز روحانی، باعث وقیح تر شدن غربی ها و سخت گیری و عهد شکنی بیشتر آنها خواهد شد. این جفای بزرگی است، بزرگ تر از تحمیل تورم 43 درصدی به مردم.
@IMANI_mohammad
.
گام رو به جلو اما ناکافی
🔹حسین فریدون امروز پس از چند سال گردن کلفتی و سنگ اندازی های دولت، به خاطر فساد و ارتشای چند ده میلیارد تومانی -که فقط یکی از اتهامات اوست- روانه زندان شد. این یک پیشرفت مهم، در زمینه حاکمیت عدالت و قانون است و باید برای این پیشرفت خرسند بود.
♦️اما پیشرفت بزرگ تر هنگامی است که اگر اطرافیان دولتمردان، از موقعیت و نفوذ در دولت سوء استفاده کردند، قبل از بازداشت این اطرافیان، آن دولتمردان در اثر حساب بردن از افکار عمومی، عذرخواهی و استعفا کنند؛ نه این که برای مردم و دیگر دستگاه ها خط و نشان بکشند یا ساختار قانون اساسی و یا استراتژی عقلانی انقلاب در سیاست خارجی را زیر سوال ببرند!
🔹پیشرفت بالاتر، مرتبه ای از رشد افکار عمومی است که اصلا مجال بالا آمدن و منصب گرفتن را به چنان دولتمردانی ندهد؛ نه این که همان ها تهدید کنند "اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم"!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
عملیات اطلاعاتی تمیز :
جعبه سیاه در تهران گشوده می شود
✍️ سپاه پاسداران در کردستان عراق، فقط تروریست های نظامی شکار نمی کند؛ چنان که شهریور 97، مقرّ اصلی گروهک تروریستی دمکرات را در کوی سنجق با حملات موشکی منهدم کرد و برخی سران آن را به هلاکت رساند.
🔹بلکه لازم باشد، سر شبکه ترمینال رسانه ای ضد انقلاب را -که تحت پوشش مستقیم سرویس جاسوسی فرانسه بوده- به همین منطقه ظاهرا امن برای موساد و سیا می کشاند و بدون حتی یک خراش در شکار، از اربیل به تهران منتقل می کند.
♦️برای نیروهای اطلاعاتی زبده ایران، ناکار کردن این قبیل تروریست های رسانه ای و امنیتی هیچ کاری ندارد. اما ضرورت داشت او با یک کار پیچیده و تمیز، به اتاق مصاحبه و تخلیه اطلاعات سرّی و معرفی سر پل ها منتقل شود.
🔹اکنون جعبه سیاه یک ترمینال امنیتی- رسانه ای بزرگ که یک سر آن در کشور بود و تامین اطلاعات و گرا برای دشمن می کرد، و سر دیگر آن، به اتاق عملیات مشترک سیا، موساد، ام آی سیکس و سرویس فرانسوی "DGSE" متصل بود، در حال گشودن است.
♦️احتمالا انفجار اطلاعات پر سر و صدایی در پیش است. فقط باید مراقب بود سوژه ها از دسترس نگریزند، مانند اتفاقی که برای رجوی و همسفرانش در سال 60 افتاد. مراقب جعبه سیاه هم باید بود. http://fi9.ir/ci6mmr
🔹هر چه باشد به قول آقای ربیعی سخنگوی دولت که با کارهای امنیتی آشناست، "آمدنیوز در سایه سرویسهای امنیتی خارجی، فروپاشی ذهنی جامعه را دنبال میکرد. دستگیری سرشاخه این شبکه که در دامن سرویس های اطلاعاتی خارجی فعالیت می کرد، اقدام بزرگی است. سرویسهای خارجی و حتی اسرائیل نیز به حمایت از آمدنیوز اعتراف کرده اند".
♦️باید از این سوال هم رمزگشایی شود که چرا کانال اعلام آشوب در زمستان 96، در بهار 96 و زمستان 95، ژست حمایت انتخاباتی از فلان نامزد را گرفته بود، پرحجم کار می کرد و ارتباط داخلی می گرفت؟!
@IMANI_mohammad
آشوب اشرافیت؛ شگرد های آشنا
✍️ کارکرد اشرافیت، همه جا یکی است: تبعیض گرایی، ایجاد نارضایتی و خشم عمومی. آنها غالبا کارکرد دومی هم داشته اند: سوار شدن روی موج نارضایتی عمومی و منحرف کردن و مصادره آن برای مطلوب خود در زمینه تداوم سیطره بر قدرت و امتیازات ناروا.
🔹کارکرد سوم اشرافیت، هم پوشانی با دشمنان و به بازی گرفته شدن از سوی آنهاست. به همین دلیل، در دوران معاصر، غالبا غربگرایی و خدمتگزاری غرب هم به سیاهه کارکرد های اشرافیت افزوده شده است.
♦️کارکرد اشرافیت، همه جا یکی است؛ ایران باشد یا لبنان و عراق و مصر؛ امروز باشد یا صدر اسلام. مردم را شاکی و عاصی می کنند و با مشاهده برافروختگی عمومی، سوار موج می شوند تا به جای مواخذه شدن، دیگران را جای مقصر بنشانند.
🔹جناب طلحه و زبیر نمونه این اشرافیت هستند که برای خود کاخ و امارت و خدم و حشم و درهم و دینار انبوه فراهم کردند.آنها وقتی دیدند مردم از اشرافیت حاکم در دوره خلیفه سوم شاکی هستند، سردسته معترضان شدند و بر خلاف منع امیر مومنان (ع)، عثمان را کشتند. اقدامی که سرمنشا فتنه و فریب بعدی شد.
♦️طنز تلخ این بود که همان ها وقتی دیدند امیر مومنان (ع) اهل امتیاز دادن نیست، به تحریک اردوگاه شام (معاویه)، شورش کردند و با همان امویانی هم اردوگاه شدند که موضوع اعتراض مردم به اشرافیگری و بی عدالتی بودند!
🔹مضحک تر این که امویان، مدعی خونخواهی خلیفه مقتول شدند و حال آن که به وقت احتیاج جناب عثمان، او را یاری نکردند؛ هر چند که در دوره او به آلاف و الوف رسیده و موجب نارضایتی مردم شده بودند. آنها پیراهن خونین خلیفه را پرچم شورش کردند و حال آن که هم اردوگاهی طلحه و زبیر (سردسته قاتلان خلیفه) بودند!
♦️ امیر مومنان (ع) به همین دلیل، درباره فتنه و شورش اشرافیت در جنگ جمل فرمودند "انهم لیطلبون حقا هم ترکوه و دما هم سفکوه. آنها حقی را مطالبه می کنند که خود، ترک کردند و به خونخواهی کسی آمده اند که خود، خون او را ریختند".
🔹سیاست بازان اشرافی در دولت سازندگی، هشت سال مرتکب امتیاز طلبی و رانت خواری و تجمل شدند اما پس از شاکی شدن مردم، خود را سال 76 معترض وضع موجود جا زدند! آنها همین ژست را در سال های 92 و 96 هم گرفتند و بارها کشور را به خاطر عقده های خود، به کام آشوب نیابتی که نقشه و آرزوی دشمنان بود، کشاندند.
♦️طیف اشرافی غربگرا، دهه هاست طبق قانون اساسی تحمیلی و طایفه ای، بر لبنان حکومت می کنند. از خیانت های سیاسی و وطن فروشی برخی از آنها که بگذریم، کارنامه اقتصادی و مدیریتی شان انباشته از ناکارآمدی و فساد است.
🔹همین بی کفایتی، دستمایه برخی اعتراضات شده اما اتفاقا بخش دیگری از همان اشرافیت غربگرا بر امواج اعتراض سوار شده اند؛ اگر سازمان دهنده اصلی حساب شان نکنیم. برایشان خیلی مهم نیست که این وسط مثلا سعد حریری هم قربانی شود! شبیه کاری که امویان با خلیفه سوم کردند.
♦️شکل و شمایل برخی معترضان اتفاقا نشان می دهد مشکل آنها نه فقر، بلکه شکم سیری (مثلا مشکل بوتاکس نکردن!) است و فقط تلاش دارند گلایه فرودستان را مصادره به مطلوب آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی کنند که پیش از این، حریری را تحقیر و به گروگان گرفت.
🔹ملت ها در کشورهای مختلف اکنون دو مدل را تجربه می کنند؛ مدیریت اشرافیت زیاده خواه (مستاثران) و مدیریت از خود گذشتانی که بهره ای از دنیا ندارند و خود را وقف خدمت به مردم کرده اند.
♦️امیر مومنان (ع) چه قدر درست و دقیق راه را نشان داد که به مالک اشتر فرمود "عطوفت و محبت با مردم را شعار و پوشش قلب خود قرار ده و با آنان مانند جانور درنده نباش که خوردن مردم را غنیمت میشمارد... دوست داشتنیترین کارها نزد تو باید میانهترین آنها در حق، فراگیرترین در عدل، و جامعترین نسبت به رضایت عامه باشد چرا که نارضایتی عموم مردم، رضایت خواص را از بین میبرد... و خواص از همه پرهزینهترند و انصاف را ناخوش دارند".
@IMANI_mohammad
سوال روشن درباره FATF
که دولت هیچ پاسخی برایش ندارد
✍️بهمن پارسال، کانال ها و رسانه های خاص، خبری درباره نامه محرمانه (!) چند مقام دولت به محضر رهبر انقلاب منتشر کردند. با این مضمون که با ملاحظه "مصلحت کشور"، به "مجمع تشخیص مصلحت"، دستور فرمایید در تصویب دو خواست باقی مانده FATF (الحاق به کنوانسیون پالرمو و CFT) تسریع کند.
🔹پاسخ نامه، سوالی روشن است که بارها از سوی صاحب نظران هم مطرح شده اما همان مدیران، هیچ جوابی نداشته اند: چه تضمینی هست که تحریم ها و محدودیت ها را پس از قبول همه این تعهدات، بردارند؟!
♦️این سوال حکیمانه و مصلحت سنجانه، هیچ پاسخی نداشت و هنوز هم ندارد. بنابراین، امضا کنندگانِ نامه پخت و پز شده در جایی دیگر، به سکوتی عمیق فرو فتند. حرف حساب، جواب نداشت.
🔹بعدها یکی از همان ها در مجلس گفت هیچ تضمینی نیست که بعد از قبول همه تعهدات، محدودیت ها و تحریم ها برداشته شود! اخیرا همان دیپلمات ارشد، با رد اظهارات گذشته معاونش (امضای کری تضمین است)، گفت "امضای آمریکا، دیگر تضمین نیست"
♦️امضا کنندگان آن نامه، اگر از سفارش دهنده نامه نمی ترسیدند، حتما می گفتند که ما هم، با تردید به وعده دشمنان می نگریم؛ بلکه مطمئنیم این بار نیز فقط قصد خدعه دارند. اما آنها فقط وظیفه داشتند نامه مهندسی شده را امضا کنند و نه بیشتر.
🔹اکنون، 9 ماه پس از آن نامه نگاری مثلا محرمانه و در حالی که دست آمریکا و اروپا کاملا رو شده، مجددا یک جریان سیاسی آلوده، بر تصویب مطالبات آمریکا و اروپا (در پوشش FATF) اصرار می کند
♦️امروز جهانگیری معاون اول روحانی که جزو شریکان جرم "باد دادن 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی" به شمار می رود، مدعی شد "با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران سه قوه و تایید مقام معظم رهبری، مجمع هر چه سریعتر این لوایح را تصویب کند".
🔹این انتساب دروغ، قابلیت تعقیب قضایی دارد. رهبری کجا لوایح مذکور را تایید کرده اند؟ این حجم از خلاف گویی و انتساب مطالب خلاف واقع، از کجا نشئت می گیرد؟
♦️چرا طیف مذکور، مانند گماشته ماموریت دار عمل می کنند؟ و اگر گماشته نیستند، چرا مطامع بیگانگان را بازگو می کنند؟ دولت، چرا به جای طلبکاری از تعهدات بر زمین مانده دشمن، مثل بدهکارها رفتار می کند؟!
@IMANI_mohammad
فتنه ۱۴ مارسی ها در لبنان
رهبری مقاومت را درخشان تر کرد
✍️ کفایت یک مدیر یا رهبر را باید در بحبوحه بحران ها و چالش ها آزمود، و گرنه، وقتی همه چیز سر جای خود است، مدیریت هنر نیست. یک هفته قبل، وقتی اعتراضاتی در بیروت پدید آمد، برخی حامیان دولت طایفه ای (سُنی) مستقر بلافاصله سوار موج شده و از دولت و نخست وزیر سعد حریری خواستند استعفا دهد.
🔹اما دبیر کل حزب الله، با وجود این که حق را به مردم ناراضی از فشار اقتصادی داد و از سوء مدیریت دولت (جریان مخالف) بیش از همه ناراضی است، با استعفای دولتمردان، به این علت که کشور را دستخوش بی ثباتی و نا امنی می کند، مخالفت کرد.
♦️اعتراضات و نا آرامی اخیر، دو لایه دارد. یک لایه اجتماعی و یک لایه سیاسی- امنیتی یا به عبارتی، مهندسی "غربی- عبری- عربی" آشوب. مردم حق دارند به فشارهای اقتصادی و سوء مدیریت برخی دولتمردان معترض باشند.
🔹در عین حال به نظر می رسد بخشی از معترضان که اتفاقا دست به آتش افروزی و تخریب و جنجال شان به واسطه شبکه های غربی و سعودی هم خوب است، مشکل اقتصادی ندارند و از طبقات برخوردار هم هستند.
♦️آنها اما با تحریک شبکه سازمان دهنده آشوب، در صددند نارضایتی طبقات پایین را در خدمت ائتلاف 14 مارس مصادره کنند؛ حتی اگر این مسیر ضد مقاومت، نیازمند قربانی کردن نخست وزیر خودشان (سعد حریری) باشد. آنها رئیس جمهور مسیحی را هم هدف گرفتند.
🔹بی علت نبود که اخیرا روزنامه نیویورک تایمز، ولخرجی 12 هزار دلاری حریری برای چند ساعت خوشگذرانی با یک مانکن را فاش کرد و حال آن که سبک زندگی اغلب سران 14 مارس، همین ریخت و پاش و عیاشی است.
♦️در چنین شرایط پیچیده ای که لبنان در خط مقدم مقابله صهیونیسم مسیحی و نقشه خاورمیانه جدید قرار دارد، گوهر رهبری و راهبرد دور اندیشانه سید حسن نصر الله برای مردم لبنان از طوایف مختلف شیعه و سنی و مسیحی، تابناک تر می شود.
🔹او به جای گروکشی یا موج سواری -که مطلوب سازمان دهندگان آشوب برای ایجاد بن بست بود-، اتاق فرماندهی این فتنه را رصد کرد. "اِرمِ ببصرک اقصی القوم. با بصیرت، انتهای سپاه دشمن را ببین". بنابراین در همان آغاز این فتنه پیچیده، آب بر آتش تفرقه و تنش ریخت و گفت:
🔻"باید با مسئولیتپذیری سخن گفت. همه باید در برابر شرایط خطیر کشور مسئولیتپذیر باشند. برخی در دولت و گروهها میخواهند از مسئولیت شانه خالی کرده و مسئولیت را دوش دیگران بیاندازند. این، نشانه عدم وجود عرق ملی و ارزشهای اخلاقی و انسانی در قبال سرنوشت مردم است
🔻شرایط امروز، حاصل دولت فعلی یا یک سال یا یک دوره نیست. تراکم مشکلاتی است که در طول ۳۰ سال به وجود آمده است. شایسته نیست برخی که در همه دولتها حضور داشتند؛ اکنون سوار بر موج شده و مطالبه مبارزه با فساد کنند.
🔻با یک بحران جدی در خصوص عدم اعتماد مردم به مسئولان مواجه هستیم. اقدامات اخیر فقط فقرا را قربانی میکند و با طبقات بالاتر کاری ندارد.
🔻 از کنارهگیری دولت حمایت نمیکنیم و دلیل آن هم این است که امکان ندارد دولت جدید طی یک سال تشکیل شود.
🔻اگر وقت آن برسد که حزب الله به خیابان بیاید، ما را در خیابان خواهید دید و همه معادلات تغییر خواهد کرد. آن وقت تا زمانی که اهداف محقق نشود، تجمعات را ترک نمی کنیم
🔻هرکس که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند باید محاکمه شود به ویژه آنان که کشور را به این وضع رسانده اند".
🔹"رهبر مقاومت"، دنبال اصلاح امور از راه انسجام ملی در برابر دشمن است و به همین علت، مردم بیشتری به او خواهند گروید؛ چنان که فتنه 15 سال قبل ترور رفیق حریری و تجمع جریان 14 مارس و سپس حمله صهیونیست ها، با مدیریت الهی، به نفع جریان خدمتگزار و حزب اللهی تمام شد.
@IMANI_mohammad
👍 پمپئو به پیشنهاد تعامل
🔹وزیر خارجه آمریکا امروز گفت"ما از توافق با ایران خارج شدیم و ۱۲ پیش شرط را -که شامل توقف برنامه موشکهای بالستیک و تامین مالی تروریسم میشد - تعیین کردیم. ایران، حامی تروریسم و متخاصم است نه قربانی". لابد، این هم یک مدل لایک کردن پیشنهاد تعامل است!
♦️مایک پمپئو، اردیبهشت امسال در دانشگاه «ایاند ام» تگزاس گفته بود «زمانی که رئیس سازمان CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور #افتخارات_تجربه_آمریکایی است».
🔹واقعا با چنین رژیمی چگونه می شود "تعامل" کرد و به مذاکره و معامله برد- برد دل خوش بود؟ به قول آقای روحانی، مگر این که کشوری دیوانه باشد بخواهد با آمریکا مذاکره (تعامل) کند.
@IMANI_mohammad
.
فیوز قبض برق پرید⁉️
🔸قبض برق تیر ماه: ۵۹ هزار تومان.
🔸قبض برق مرداد : ۵۹ هزار تومان.
🔸قبض برق شهریور: ۴۱ هزار تومان.
♦️اینها قبض تابستان (دوره پر مصرف برق) است.
🔹به بهانه صرفه جویی در کاغذ، قبض مهر ماه صادر نشده و به جای آن، مبلغ قبض را با پیامک اطلاع داده اند؛ بدون اعلام میزان مصرف، که قطعا به نسبت تابستان، بسیار کاهش یافته است.
♦️قبض مهر ماه: ۶۱ هزار و ۴۰۰ تومان (!)
🔹شفافیت کجاست؟ چند درصد گران شده است؟ با کدام مجوز قانونی؟ باز هم باید مردم و رسانه ها اعتراض کنند تا دستگاه دولتی ذی ربط مقداری عقب نشینی کند و وعده دهد اجحاف انجام گرفته را جبران می کند؟!
@IMANI_mohammad
.
مسئولیت پذیر باش آقای سوپرمن!
♦️به این سوی چراغ قسم، واگذاری بی دریغ 18 میلیارد دلار ارز در اردیبهشت 97 به قیمت 4200 تومان، "تصمیم نظام" بود! می گویید نه؟ این هم تیتر روزنامه های اصلاح طلب و حامی دولت!
🔹جهانگیری دیروز به دروغ ادعا کرده بود آن واگذاری، تصمیم نظام بود(!) این سوء مدیریت عجیب و بی حساب و کتاب دولت، رانت 130 هزار تومانی برای رانت خواران ایجاد کرد و با شتاب دادن به افزایش نقدینگی، تورم 43 درصدی را روی دست مردم گذاشت.
♦️او امروز هم مدعی شده "مجمع تشخیص جلسات مربوط به لوایح FATF را علنی برگزار کند تا مردم بفهمند چه خبر است. نمی شود دست و پای کسی را ببندید و بگویید شنا کن. االیته ما شنا می کنیم".
🔹دست و پای دولت را جز خود دولت بسته است؟ همکاری با اف ای تی اف در این چند سال موجب شد آمریکا به عنوان حاکم بر این کمیته، مجاری دور زدن تحریم های غیر قانونی توسط ایران را شناسایی کند و فروش نفت و مبادلات مالی و بانکی را محدود نماید.
♦️این، خسارت بزرگی بود که با تلقی یا تلقین خلاف واقع درباره کارکرد FATF اتفاق افتاد.
@IMANI_mohammad
فشار اقتصادی بر مردم؛
افزایش یا کاهش مشارکت در انتخابات؟
✍️ دولت و حامیان سیاسی آن، در هفته های اخیر ادعا کرده اند خواستار افزایش مشارکت در انتخابات اسفند ماه مجلس هستند و رقبای آنها، کاهش مشارکت مردم را ترجیح می دهند. آیا "دولت" و "موتلفان سیاسی" آنها در عمل، در حال تدارک برای حضور پر شور مردم هستند؟
♦️بخشی از مدعیان حمایت از دولت، این پوشش را صرفا برای ایجاد حاشیه امنیت برگزیده اند و اصالتا دنبال ساختارشکنی و براندازی هستند؛ و نه تقویت نظام از طریق جلب اعتماد مردم و مشارکت در انتخابات.
🔹نمونه این طیف، شبکه ای است که در کانال آمدنیوز به هم رسیدند و هر چند در انتخابات بهار 96، از روحانی حمایت می کردند، اما پاییز و زمستان همان سال، روی موج نارضایتی های اقتصادی (ناشی از سوء مدیریت دولت) سوار شدند و آشوب به راه انداختند.
♦️نیما زم، پس از انتخابات در گفتوگو با یکی از عناصر ضد انقلاب صراحتا گفت «ما تحلیل داشتیم. آن حمایت، برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به #نقطه_جوش بود».
🔹شاخه اقتصادی همین طیف، از آزاد سازی بی رویه قیمت ها در پوشش حذف یارانه ها حمایت می کند، بی آن که کمترین اهتمامی به اصلاح ساختار بودجه دولت و شرکت های دولتی بکند.
♦️برخی شرکت های دولتی تبدیل به حیاط خلوت شماری از سردمداران فتنه های 78 و 88 شده، و اگر چه این شرکت ها هزینه های هنگفتی روی دست مردم و دولت می گذارند، اما بهره مندی گسترده ای را ارزانی مدیران خود می کنند که در تامین هزینه فعالیت های ساختارشکنانه هم مورد استفاده قرار می گیرد.
🔹دولت از یک سو با مضیقه ها و محدودیت های تحریمی دست و پنجه نرم می کند و از جانب دیگر، با سوء مدیریت حادّ دست به گریبان است. عادت به درآمد نفتی که صادرات آن با محدودیت مواجه شده، دو را بیشتر پیش پای دولتمردان باقی نمی گذارد.
♦️یا به چشم فرصت اصلاحات اقتصادی و اصلاح ساختار بودجه به ماجرا بنگرند، که زحمت تدبیر و برنامه ریزی و پیگیری را دارد. و یا این که روش آسانتر را انتخاب کنند و کم و کسری ها را از جیب مردم بردارند.
🔹دست کم 75 درصد کل اقتصاد کشور و درآمدها و هزینه کردهای آن، در اختیار مستقیم دولت و شرکت های دولتی است اما متاسفانه برخی مراکز پول ساز مانند نفت و گاز و پتروشیمی و بانک ها و بیمه و مخابرات و...، کمابیش حالت خودمختاری و مدیریت جزیره ای پیدا کرده اند.
♦️رهبر انقلاب، اصلاح ساختار بودجه را از دولت های متعدد مطالبه کزده اند اما همواره وفور درآمد نفت، انگیزه این ضرورت دارای زحمت را کاهش داده است. رهبری آخرین بار، زمستان پارسال از دولت خواستند ظرف 4 ماه، برنامه خود را اعلام کند.
🔹مع الاسف، دولت در زمان موظف نتوانست برنامه ای تدوین کند و پس از آن هم، شعار اصلاح یارانه را به نحوی در دستور کار قرار داد که عملا به رها سازی قیمت ها دامن زد و سپس، تورم 43 درصدی را به سایر حوزه ها سرایت داد.
♦️افزایش گاه به گاه قیمت قبض های مختلف، از همین شگردهای دم دستی است که مردم را گله مند می کند. و حال آن که، اصلاح اصلی باید در بودجه شرکت های دولتی و اخذ مالیات از پردآمدها و یا صرفه جویی های بزرگ اتفاق می افتاد. (کاری که بر عکس آن را در واگذاری 18 میلیارد دلار ذخیره ارزی مشاهده کردیم).
🔹آیا دولت دنبال افزایش مشارکت مردم در انتخابات است؟ برخی مدعیان بی صداقت که آدرس های خسارت آفرین می دهند چطور؟ فراموش نکنیم بهانه برخی نا آرامی های اخیر در شیلی و عراق و لبنان و ...، همین افزایش قیمت هاست.
♦️دولت باید مدیریت منابع مالی را از خود شروع کند. تدبیر و امید یعنی این. مسیری غیر از این، سوء تدبیر و یاس آفرینی است.
@IMANI_mohammad
چه کسانی بهانه دست FATF می دهند؟
♦️آقای روحانی امروز در توجیه همکاری با FATF گفت "نباید اجازه دهیم اتهام پولشویی در سیستم بانکی به ما بچسبد".
🔹دولت در هفتمین سال فعالیت خود به سر می برد. واقعی ترین کار برای مبارزه با فساد، ارتشاء، کار چاق کنی و پولشویی، این بود که آقای روحانی و همکارانش، دست متخلفان دانه درشتی مانند حسین فریدون را از کوتاه می کردند.
♦️فساد و اخلالی که عناصر متنفذ و نزدیک به دستگاه اجرایی در سیستم بانکی پدید آورند، با هیچ تخلف دیگری قابل قیاس نیست. این، فریدون ها هستند که دست مافیای FATF بهانه می دهند.
🔹عناصر متنفذ، بانک مرکزی و بانک هایی مانند ملت و ملی و رفاه و تجارت را به زد و بند های خود با بدهکاران کلان بانکی و رانت طلبان آلوده نموده و حتی جرئت کردند مدیر بانکی بگمارند تا بتوانند از قبل آنها زد و بند کنند.
♦️مبارزه با فساد، نیازمند مرزبندی دولت با همین متخلفان ذی نفوذ است و نه همکاری با دار و دسته راهزنان بین المللی که FATF را پوششی برای کامل کردن محاصره اقتصادی ایران قرار داده اند.
@IMANI_mohammad