سه حلقه هراسان از تکرار سلیمانی
♦️نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما سه حلقه و گروه، بی محابا و بیرون از دایره نقد، علیه "سید ابراهیم رئیسی" عقده گشایی می کنند.
🔹گروه اول، سازمان جنایتکار منافقین است که به ملت خود خیانت کرد، زیر پرچم حزب بعث و آمریکا و رژیم صهیونیستی در آمد و 17 هزار نفر از مردم و مدیران خدمتگزار را به خاک و خون کشید.
♦️گروه دوم، حامیان مفسدان دانه درشت از همه جناح ها که در دستگاه های مختلف لانه کرده بودند و تا قبل از آمدن رئیسی به قوه قضائیه، احساس امنیت می کردند:
🔹از اکبر طبری (معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضائیه)، حسین فریدون (دستیار ارشد رئیس جمهور) و مهدی جهانگیری (برادر معاون اول رئیس جمهور) بگیرید، تا قضات فاسدی مثل بیژن قاسم زاده، و شماری از نمایندگان مجلس و مدیران شهرداری.
♦️از دختر اولین وزیر صمت روحانی و داماد دومین وزیر صمت او (هر دو وزیر، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال 92 و 96 بودند)، تا رئیس سازمان خصوصیسازی، برخی مدیران بانک مرکزی، روسای ایران خودرو و سایپا، رئیس هلال احمر، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام و...
🔹گروه سوم، آمریکا و برخی دولت های اروپایی، که امیدوار بودند ایران به واسطه سوء مدیریت غربگرایان به نقطه انفجار برسد. آنها نگرانند زنجیره نفوذ شان، با انتخابات قطع شود.
♦️گروه سوم، سازمان دهنده اصلی نفرت پراکنی علیه آقای رئیسی است و گروهک ها، مفسدان اقتصادی و مدیریت اشرافی غربگرا را به خدمت گرفته است.
🔹آقایان مهرعلیزاده (استاندار روحانی و معاون خاتمی در دولت اصلاحات) و همتی (رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی)، کدام یک از سه گروه را نمایندگی می کنند که بنای تبلیغات شان، نه اثبات خود با برنامه و کارنامه، بلکه توهین و تهمت، و ترور شخصیت آقای رئیسی است؟!
♦️اما طیف متبوع همتی و مهرعلیزاده کدام کارنامه قابل ارائه را دارند؟ تورم 42 درصد که طبق پیش بینی وزارت رفاه به 45 درصد در مرداد می رسد؟ نابودی دهها میلیارد دلار ارز و 20 درصد کوچک کردن سفره مردم؟ تشدید بیکاری؟ یا آینده فروشی و میراث بدهی 130 هزار میلیاردی برای دولت بعد؟
🔹این ائتلاف، متم اول فساد و سوء مدیریت اجرایی، و همچنین تشدید تحریم ها -به واسطه ریل گذاری غلط برجام برجام- است. اما با رندی، خود را نماینده 60 درصد مردم یا طبقات گلایه مند وانمود می کند!
♦️آنها همچنین، در حالی خود را رقیب رئیسی وانمود می کنند که طبق آخرین نظرسنجی های دولتی، رای آقای رئیسی بین 65 تا 70 درصد است؛ و آقایان همتی و مهر علیزاده با 4 درصد و 2 درصد، در رتبه های چهارم و هفتم نامزدها قرار دارند.
🔹کارنامه درخشان و محبوبیت رئیسی در میان مردم - که بعد از محبوبیت منحصر به فرد شهید سلیمانی بی نظیر است- معلوم است دشمن ساز می شود.
♦️پیش بینی پیروزی رئیسی با رای بالای مردم، نشانه تکرار حاج قاسم سلیمانی در میدان سیاست و مدیریت داخلی است؛ و این کابوسی نیست که دشمنان، مفسدان و مدیریت اشرافی را آسوده بگذارد.
@IMANI_mohammad
.
اول ما چهارم شدیم...!
🔹در نظرسنجی های دولتی مختلف، آقای رئیسی 65 تا 70 درصد رای دارد و آقای همتی، 2 تا 4 درصد.
♦️این هم هنرنمایی رندانه ای است که از حزب اشرافی کارگزاران بر می آید:
🔹پرش از نامزدهای رتبه دو و سوم در نظرسنجی ها، و هم وزن نمایی نامزد چهارم با نامزد اول که اختلاف رای شان بالای 60 درصد است!
♦️می گویند یک تیم فوتبال در میان هفت تیم، در رتبه های آخر رده بندی ایستاده بود، اما مربی تیم می گفت اول ما چهارم شدیم و بعدا آن یکی تیم ها، اول و دوم و سوم شدند!
@IMANI_mohammad
معنای یک انکار؛
شکست در دو مناظره
🔹خاتمی و گروه موسوم به نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان (ناسا)، چند بار با همتی و مهر علیزاده ملاقات داشته و این دو را جداگانه تحریک به گرفتن مواضع رادیکال در تبلیغات و مناظره ها کرده اند.
♦️اما سایت جماران امروز، حمایت خاتمی را تکذیب کرد و به نقل از "یکی از نزدیکان وی" نوشت "خاتمی هیچ اظهار نظری راجع به کاندیداهای انتخابات نکرده است و اطلاعیه منتسب به او کذب است".
🔹چند روز قبل، علی محمد نمازی، عضو مرکزیت حزب کارگزاران خبر داده بود: "اگر همتی در مناظره ها خوب ظاهر شود و در نظرسنجی معلوم شود وضعیت خوبی دارد، می توان تجدید نظر کرد. همتی جزء ۱۰ نفری است که به نهاد اجماع ساز رفت و صحبت کرد و مورد توجه هم واقع شد. شرط حمایت خاتمی، تصمیم این نهاد است".
♦️اما انکار و تکذیبیه امروز نزدیکان خاتمی نشان می دهد که او و ناسا، از کارکرد همتی و مهر علیزاده در دو مناظره-با وجود انجام ماموریت های محوله- مایوس شده اند.
🔹به عبارت دیگر، اگر نتایج نظرسنجی ها پس از دو مناظره، حتی اندکی تغییر در رای دو تا 4 درصدی همتی یا مهر علیزاده نشان می داد، خاتمی حمایت خود را انکار نمی کرد. به گفته کسانی مثل زیباکلام و صوفی و ...، خاتمی اکنون می داند که رای اصلاح طلبان به شدت ریزش کرده است.
♦️اما خاتمی و اطرافیانش، با وجود علم به بی اعتباری خود نزد اکثریت مردم، چرا دو نامزدمذکور را قبل از هر مناظره پُر و بعد از مناظره تر و خشک و شارژ می کنند؟ منطق آنها این است که اگر به احتمال قوی رای نمی آورند، مقابل نقش آفرینی مثبت نامزد های دارای کارنامه و برنامه کارشکنی کنند.
🔹یاد آور می شود خاتمی ظرف چند ماه گذشته ملاقات هایی را با افراد مختلف برای به بازی گرفتن آنها در انتخابات داشت؛ اما اغلب این افراد به اعتبار کارنامه دولت، بی اعتمادی به رفتار اصلاح طلبان و ... دست رد به سینه وی زده بودند. از جمله عارف (رئیس معترض شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان)، ظریف و سید محمد صدر.
@IMANI_mohammad
.
مردم حالی شان نیست
یا او خیلی زبر دست است؟!
♦️در نظرسنجی های دولتی متعدد، کلا رای 2 تا 4 درصد مردم را دارد، آن وقت می گوید "من نماینده 60 درصد مردم هستم"!
🔹مردم، حالی شان نیست که او را یکی از متهمان اصلی تورم 42 درصدی می دانند و 96 تا 98 درشان نمی خواهند، با او رای بدهند؟
♦️یا او خیلی تردست است که در روز روشن و در مقابل دیدگان چند ده میلیون نفر، رای 56 درصد مردم را بلند می کند و روی رای نداشته خود می گذارد؟!
🔹با این بلند کردن سنگین، کمرتان رگ به رگ نشود! کجا با این عجله؟ اندکی بنشینید, عرقتان خشک بشود، بعد!
♦️فکر نمی کنید زدن رکود های تورم و نابودی ذخایر ارزی را با میزان اقبال مردم به خود اشتباه گرفته اید؟
🔹نامزد مورد نظر: چرا پیامک حجاب می فرستید؟ چرا به من جناب آقا نگفتید؟ چرا زمین گرده؟ چرا ماست سفیده؟ چرا موسیقی پخش نمی کنید که مردم حال کنند؟
@IMANI_mohammad
چه نمرهای به مناظرهها بدهیم؟
♦️کیفیت مناظرههای انتخاباتی را میشود ارزیابی کرد و بر اساس معیارهای مختلف، به آنها نمره و امتیاز داد. حتما به چگونگی برگزاری مناظرات، وقت محدود نامزدها، پراکندگی پرسشها، و کلیگویی در برخی پاسخها، نقدهای جدی وارد است، که از سوی برخی نامزد ها هم تذکر داده شد.
🔹یک ایراد مهم دیگر، این است که مجری اجازه ندارد هنگام حاشیه رفتن نامزدها، تذکر بدهد و او را وادار کند به جای حاشیهپردازی، در چارچوب پرسش پاسخ دهد.
♦️ایراد بعدی، بد اخلاقی و تهمت و توهین، در کنار آسمان و ریسمان کردن برخی نامزدهاست؛ انگار که گفتههایشان، از مغز خود آنها تراوش نمیکند و مأمور شدهاند تیرهای تهمت را - ولو بیموقع و گلدرشت! - به سمت نامزد هدفگذاری شده از بیرون شلیک کنند.
🔹نقدها در جای خود محترم و قابل بررسی است. اما نباید در دام دو گروه عصبانی از اصل مناظره افتاد. یکی محافل «ضد انتخابات»، که با انگیزههای مختلف، از قبل بنا داشتهاند اصل انتخابات را بزنند و مانع مشارکت مردم شوند. دوم، برخی مدیران اجرایی بیکفایت که مناظره را زنگ حساب در پیشگاه مردم میبینند و آن را ناخوش میدارند.
♦️این دو طیف، در یک همپوشانی مشترک، دو کار را انجام دادند: اولا از طریق برخی نامزدها، کوشیدند فضای منطقی مناظره را با بداخلاقی، لجنمال کنند و از چشم مردم بیندازند. ثانیا با همین مهندسی، به مردم اینگونه القا میکنند که مناظرهها، بیارزش است؛ نه باید دید و نه براساس آن، ارزیابی کرد و تصمیم گرفت.
🔹برخلاف این سوءقصد(!) باید گفت در همین مناظرهها، خیلی چیزها دستگیر مردم شد. اینکه چه کسانی اخلاق را مراعات میکنند و چه کسانی میخواهند با غبارآلود و ملتهب کردن فضا، قدرت تشخیص را از مردم بگیرند؟ چه کسانی قاعدهمند، و با برنامه و کارنامه حرف میزنند و کدام نامزدها، از قاعده و برنامه و کارنامه گریزانند؟ چه کسانی ژست تکنوکراسی و احترام به تخصص میگیرند، اما غیرکارشناسیترین و سخیفترین دعاوی دیکته شده را بیمحابا بازگو میکنند.
♦️مناظرهها را همچنین میتوان با مناظرات سه دوره قبل (سالهای 88 و 92 و 96) مقایسه کرد. روشن است که با وجود رسوب و تکرار برخی بد اخلاقی های گذشته در میان شماری از نامزدها، مباحث چقدر عمق پیدا کرده و برخی نامزدها چقدر با تسلط و مطالعه و انباشت تجربه سخن میگویند.
🔹انصافا در مناظرات اخیر، نکات کاربردی و عملیاتی بسیار خوبی از سوی برخی نامزدها بیان شد که میتواند راهگشای دولت جدید در اصلاح رویههای غلط مدیریتی باشد. این یک پیشرفت مهم در فرهنگ سیاسی و نخبگانی کشور است.
♦️در مجموع و در مقایسه با روند مناظرههای ادوار گذشته، میتوان نمره قبولی به مناظرات فعلی داد و ضمنا با نقد دقیق، به ارتقای کیفیت آن همت گماشت.
📌کیهان
@IMANI_mohammad
روحانی، خاتمی و تجاهل العارف!
♦️محمد رضا عارف (رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم) گفته؛ "نامزد ها اگر وعده های اقتصادی شان ظرف یک سال عملی نشد، استعفا بدهند".
🔹آقای عارف، چهار سال نماینده مردم تهران و رئیس یکی از سه فراکسیون مجلس بود. اما در این دوره، نه به اندازه انگشتان دو دست در مجلس حرف زد و نه به خاطر وارونگی وعده های انتخاباتی "ائتلاف اعتدال و اصلاحات" استعفا داد.
♦️همچنین، هشت سال (دو دوره) است که آقای روحانی با حمایت طیف متبوع او دولت را اداره می کند. دوره ای که اقتصاد کشور، حداقل شش رتبه عقبگرد داشته و مردم، تورم های هفت تا ده برابری را در اقلام مختلف تجربه کرده اند.
🔹با وجود این واقعیت غیر قابل انکار، کسی در طول هشت سال گذشته از آقای عارف نشنیده که یک بار بگوید "آقای روحانی! هر خسارتی می شد به مملکت بزنی، زدی. دیگر بس است، استعفا بده!".
♦️او اگر منصف بود، چند خط هم باید به خاتمی و سایر پدرخوانده های اصلاح طلبان (مجمع روحانیون، اتحاد ملت و کارگزاران) اعتراض می کرد که این مدیریت مصیبت بار را به مردم تحمیل کردند.
🔹عارف چون می دانست روحانی چه بلایی بر سر اقتصاد آورده و ائتلاف حاکم بر دولت چقدر منفور مردم است، از نامزدی در انتخابات منصرف شد. و گرنه، حتما باید خود و ائتلاف متبوعش را به رای مردم می گذاشت.
♦️براستی، اقتصادی که ظرف هشت سال تخریب شده، ظرف یک سال رونق می گیرد؟ وعده دولت درباره تحول اقتصادی 100 روزه، در 14 دوره صد روزه بعدی هم عملی نشد و اصلاح طلبان سکوت کردند. اما آنها از هم اکنون، رئیس جمهورِ انتخاب نشده را زیر ضرب و فشار گرفته اند! با کدام معیار و انصاف؟!
🔹"طیره" را "سبکي و مایه شرمساری" معنا کرده اند. سعدی، می گوید "دو چيز طيره عقل است: دم فرو بستن به وقت گفتن، گفتن به وقت خاموشی".
♦️دانستن و خود را به نادانی زدن (تجاهل العارف)، در جایی که حق را باید گفت و ناحق نباید گفت، رفتن در موضع اتهام و مایه ملامت است.
@IMANI_mohammad
.
سرشکستگی خاتمی و ناسا!
🔹رای نامزد ها در نظرسنجی مرکز دولتی ایسپا؛
♦️و فضا سازی غیر واقعی اصلاح طلبان!
🔹همتی در نظرسنجی ها، در رتبه چهارم و تقریبا هم تراز دو نامزد دیگر قرار دارد.
♦️نتایج نظرسنجی دولتی روشن می کند که خاتمی و نهاد اجماع ساز او (ناسا)، با وجود حمایت پشت پرده از همتی و مهرعلیزاده و مجبور کردن این دو به حمله گسترده علیه آقای رئیسی، چرا همچنان حاضر به حمایت رسمی نیستند؟
🔹آنها البته در هفته پایانی هم، در تخریب و تهمت پراکنی علیه آقای رئیسی کم نخواهند گذاشت. اما روشن است که ائتلاف دولتی، به دلیل انزجار عمومی، توان برکشیدن نامزد های این طیف را ندارد.
♦️یادآور می شود همتی چند هفته قبل، در نشست نهاد اجماع ساز خاتمی، برنامه خود را ارائه داد و به گفته علی محمد نمازی عضو کارگزاران، مورد استقبال جمع هم قرار گرفت. اما نظرسنجی ها موجب شده تا ناسا و خاتمی، حمایت خود را کتمان کنند.
@IMANI_mohammad
.
حرمت شکن، اما طلبکار!
🔹کنایه روحانی به نامزد ها:"نه فقط ایام انتخابات بلکه همیشه وظیفه داریم به خانمها احترام بگذاریم".
♦️روحانی اول دولتش با ماجرای سبد کالا و سال آخر با صف مرغ و روغن، نهایت احترام را به مردم و بانوان گذاشت!
🔹خبرگزاری دولتی خبرآنلاین بهمن92 نوشت ماجرای تحقیر آمیز سبد کالا و زیر دست و پا ماندن مردم، با توجه انجام شده و محصول کارگردانی عمدی روحانی بوده است!
@IMANI_mohammad
.
گل کاشتی آقای همتی!
♦️وقتی نامزدی، شخصیت مستقل نداشته باشد و دیکته های دیگران را رونویسی کند، می شود همین آقای همتی و گل کاری منحصر به فردش!
🔹فعلا کاری نداریم که او، مائو رهبر چین را با کره شمالی اشتباه گرفته! اما کدام نامزد عاقلی، برای این که رقیب انتخاباتی را بزند، رفتن او به میان کشاورزان را مسخره می کند و نشانه برنامه ریزی برای تبدیل ایران به کره شمالی می خواند؟!
♦️این ادبیات سخیف و کُتره ای، در حالی است که بخش کشاورزی در تمام دنیا، به عنوان یکی از پنج، شش پیشران بزرگ برای جهش اقتصادی محسوب می شود و ضمنا یکی از پایه های امنیت اقتصادی و غذایی به حساب می آید.
🔹به همین دلیل هم هست که سیاستمداران برجسته در آمریکا و اروپا و آسیا، حساب ویژه ای برای بخش کشاورزی قائلند و در مقابل، تحقیر کنندگان این بخش، در حد دشمنان امنیت و اقتصاد ملی کشورها رتبه بندی می شوند.
♦️مغز مخاطب هنگ می کند وقتی به یاد می آورد که فردی با این حد از بی سوادی، در حساس ترین شرایط کشور، به مدت سه سال سکاندار بانک مرکزی بوده و می خواسته سفیر ایران در چین شود!
@IMANI_mohammad
.
دو دوزه بازی اصلاح طلبان؛
مشارکت بعد از کارگزاران آمد
🔹بعد از حزب اشرافی کارگزاران، ارگان رسمی حزب "اتحاد ملت" (حزب مشارکت سابق) هم به عنوان یکی از سه حزب پدرخوانده در جبهه اصلاحات، در خدمت حمایت از همتی به میدان آمد.
♦️خبرهای موثق حاکی است که اصلاح طلبان به موازات مظلوم نمایی و ادعای اینکه "نامزدی نداریم"، با همه ظرفیت از همتی حمایت می کنند، اما به خاطر در جا زدن رای همتی زیر عدد چهار پنج درصد، نگرانند علنی کردن حمایت خاتمی و نهاد اجماع ساز وی، پس از انتخابات، به اسباب سرشکستگی بیشتر این طیف تبدیل شود.
🔹آنها به همین دلیل، دو دوزه بازی در انتخابات را در پیش گرفته اند.
♦️مجله "صدا" همان نشریه ای است که ادعا کرد باید مثل رئیس جمهور تحقیر شده صربستان، با ترامپ مذاکره کرد: "ولو همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ"!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
ادمین همتی کیست؟
🔹در پی اعتراض گسترده رسانه ای، عبدالناصر همتی توییت توهین آمیز خود علیه سعید جلیلی و کشاورزان را حذف کرد و آن را به "ادمین" (مدیر) نسبت داد!
♦️توییتر همتی دیروز، تصویر دیدار آقای جلیلی با روستائیان و کشاورزان را کنار نقاشی مائو (رهبر چین) گذاشت و نوشت "وقتی گفتم مدل مطلوب این دوستان کره شمالی است، برخی باورشان نشد؛ نگران ایرانم"(!)
🔹اولا ادبیات توییت نشان می دهد که گوینده آن، شخص آقای همتی است و نه "ادمین عزیز"! و همتی سعی کرده از زشتی توییت خود بکاهد.
♦️ثانیا حتی اگر بپذیریم "ادمین عزیز" مرتکب چنین توهینی شده، باز هم مسئولیت هتاکی به نامزد دیگر و کشاورزان و روستائیان با خود همتی است. با این تفاوت که نشان می دهد نامزد پا در هوا، حتی کفایت اداره توییتر خود را هم ندارد؛ چه رسد به هدایت دولت . https://b2n.ir/h06892
🔹همچنین، این اقدام مغرضانه نشان می دهد چه کسانی با کدام نگرش مخرب در ستاد او رخنه کرده اند؟ کسانی که نه اخلاق سیاسی سرشان می شود و نه حمایت از تولید در حوزه های راهبردی.
♦️رونق کشاورزی، پیشران مهم اقتصادی - و شرط تامین امنیت غذایی- است. این بخش می توانست فرصت رشد باشد، اما در اثر سوء مدیریت دولت که همتی از اضلاع مهم آن است، همانند دیگر پیشران ها (مسکن و خودرو سازی) تبدیل به تهدید شد. هم اکنون مجددا وارد کننده گندم شده ایم.
🔹براستی کدام حلقه سیاسی، همتی و ستاد او را مدیریت (Administration) می کنند که تا اینجای کار توانسته اند از مدیر اقتصادی ناموفق دولت، گلادیاتوری با رفتار های رادیکال بسازند؟ خاتمی؟ بهزاد نبوی؟ یا تندروهای مشارکت و کارگزاران که شرط حمایت از او را رفتار های بی منطق و انتحاری قرار داده اند؟
@IMANI_mohammad