شریک دزد و رفیق قافله
در کلاهبرداری برجام - ۲
♦️بزک کنندگان سیاست باز، به هنگام تدارک آن، دهان هر صاحب نظری را با توهین و تهمت می دوختند؛ صاحب نظرانی که هشدار می دادند حداقل های لازم برای حصول یک توافق حقوقی خوب (ضمانت اجرا، توازن و همزمانی تعهدات، مکانیسم معتبر شکایت و تادیه خسارت) به هیچ وجه در برجام رعایت نشده است.
🔹امثال عبدی اگر از خسارت های نهفته دربرجام خبر نداشتند، که در این صورت با وجود بیسوادی، بازیچه دشمنان ملت ایران شده اند و حق نسخه پیچی جدید ندارند. اما اگر خبر داشتند -و احتمال قوی همین است- بنابراین در مظان اتهام خیانت و وطن فروشی قرار دارند و اکنون، ابعاد تازه ای به خیانت خود داده اند.
♦️اینکه آمریکا همه امتیازات را یکجا (دو ماه قبل از شروع روز اجرای برجام) گرفت و زیر تعهداتش زد، کاملا پیش بینی شده بود. و بر خلاف ادعای عبدی، از همان دولت اوباما با تحریم های ویزایی، آیسا، سیسادا و... آغاز شد، تصویب تحریم های کاتسا نیز با اتفاق نظر و همراهی دموکرات ها در کنگره صورت گرفت.
🔹ترامپ هم اگر گستاخ تر - والبته احمقانه تر- از اوباما رفتار، و آمریکا را از ادامه محدودیت های هسته ای ایران محروم کرد، به خاطر جرئتی بود که روحانی و غربگرایان به وی دادند:
♦️فدریکا موگرینی یک هفته پس از خروج ترامپ از برجام فاش کرد: "من از روحانی #ضمانت گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم ها علی ایران، به برجام پایبند بماند"!
🔹روزی نیست که یک یا چند تحلیلگر ارشد آمریکایی از شکست "کمپین فشار حداکثری" و دنباله روی دولت بایدن از ترامپ انتقاد نکنند. دولت بایدن طی هفته های اخیر، تحریم های نفتی ایران را تمدید و بر تحریم های پتروشیمی ایران افزود. در یک سال و نیم اخیر (دولت بایدن)، هر چند وقت یک بار، چند فرد و شرکت ایرانی بر فهرست تحریم های افزوده شده اند؛
♦️با وجود این واقعیت روشن، چرا باید عبدی مدعی "آسانگیری تحریمها از سوی دولت بایدن" شود؟! ایران با وجود تحریم های آمریکا توانست فروش نفت را از 500 هزار بشکه به بالای 1 تا 1/5 میلیون بشکه برساند و گروگان گیری برجام را بی اثر کند. این رویداد مهم، دعاوی غربگرایان را زیر سوال برده و آنها را به دست و پا انداخته است.
🔹آخرین نکته: در یک قرارداد وقتی یک طرف کلاهبرداری بکند و در کلاهبرداری سابقه دار هم باشد، اولا دیگر به او اعتماد نمی کنند و ثانیا به طرف کلاهبردار فشار می آورند تا بدهی اش را بپردازد.
♦️اگر در این میان، کسانی پیدا شدند که به جای دفاع از مالباخته، حق را به جانب کلاهبردار دادند و گفتند شرط احقاق حداقل حقوق شما، دادن امتیاز های جدید در همان روند کلاهبردارانه است، تردید نباید کرد که آنها، شریک دزد هستند؛ ولو خود را رفیق قافله جا زده باشند.
🔹حالا که تحریم های آمریکا -حتی به اذعان مقامات دولت بایدن- شکست فاحشی خورده، امثال عبدی ماموریت دارند نیاز راهبردی آمریکا را به عنوان امتیاز به ایران بفروشند!
@IMANI_mohammad
الیاس و دو عباس
و قصه پر غُصه مسکن -۱
🔹روزنامه اعتماد در تحلیلی به قلم عباس عبدی، تصمیم سه قوه و پیگیری دولت در زمیته تعیین سقف افزایش ۲۵ درصدی اجاره و ممنوعیت صدور حکم تخلیه مستاجران را نکوهش کرد. این روزنامه می نویبسد:
🔻"هر دو خبر گویای این واقعیت است که دولت طرفدار قشر ضعیفتر جامعه، یعنی مستأجران است. ولی واقعیت یا نتیجه ماجرا چیز دیگری است. ابتدا باید پرسید چرا حکومت، افزایش ۲۵ درصدی اجاره را مجاز دانسته؟ در کشورهای غربی افزایش اجارهبها بسیار اندک و در حد چند درصد محدود است، چرا ۲۵ درصد؟
🔻پاسخ روشن است، وجود تورم بالا در ایران. این تورم از کجا آمده؟ از آسمان که نیامده، تیر غیب هم که نیست. محصول کاهش ارزش پول با تزریق بیحساب نقدینگی از سوی دولت است.
🔻دولت مسئولیت اصلی را دارد. ابتدا تورم ۵۰ درصدی را ایجاد میکند، بعد خود را وسط مشکل ساختگی موجر و مستأجر میاندازد که میخواهم طرف مستأجر را بگیرم. موجر و مستأجر دعوایی ندارند، تا حالا هم با هم زندگی میکردند.
🔻دعوای هر دو سو یعنی موجر و مستأجر با دولت است و نه با یکدیگر. حالا چگونه دولت این وسط طرفدار مستأجر شده است؟ ... مشکل اصلی در کاهش تولید و عرضه و نیز تورم بالا و پایین بودن حقوق و دستمزد است. وظیفه اصلی دولتها (چه این دولت و چه دولتهای قبلی) این است که تولید و دستمزد را بالا ببرند، قیمتگذاری را حذف کنند، مقرراتی کلی وضع نمایند، مردم خودشان بهتر از همه توانا به موازنه دخل و خرج خود هستند. این مصوبات نشان میدهد که تصمیمات کاملاً اقتضایی است و هیچ ایده روشنی پشت آنها قرار ندارد".
🔹زمانی، گفته می شد جبهه اصلاحات، #بین_العباسین (عبدی و دوزدوزانی) است؛ اما گویا اشاره به کارکرد همپوشان "عباس آخوندی" و "عباس عبدی"، درباره عملکرد این طیف، گویا تر است.
🔹روزنامه اعتماد و آقای عبدی، حامی دولتی بوده اند که وزیر اشرافی آن در طول پنج سال وزارت، هیچ اهتمامی به تولید انبوه مسکن نداشت و افتخار هم می کرد! نهایت هنر امثال این وزیر، "مزخرف" نامیدن مسکن مهری بود که دو میلیون خانوار را صاحب خانه کرد.
🔹دولتی که ادعای برخی مدیرانش در حوزه کشاورزی #نکاشت بود و کشور را از خودکفایی گندم، به وارد کننده 8 میلیون تن گندم تبدیل کرد، در حوزه نیروگاه سازی و پالایشگاه سازی هم به بهانه به صرفه نبودن، مدعی #نساخت بود.
🔹نتیجه مدیریت آعباس آخوندی، انباشت شش میلیون تقاضای مسکن و کامروا شدن دلالان و محتکران بود. این که نزدیکان و دوستان آقای وزیر (فعال در بخش مسکن) چه سودی از این انباشت تقاضا بردند، بماند.
🔹کاهش شدید تولید، موجب شد قیمت مسکن بیش از 700 درصد افزایش یابد و در ثبت رکورد تورم 60 درصدی در اقتصاد کشور، متغیری تعیین کننده باشد؛ اما در طول این مدت، آقای عبدی، کور و لال بود و فقط زمانی شفا گرفت که بحث تعیین سقف اجاره و کاهش فشار بر مستاجران به میان آمد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
.
♦️الیاس و دو عباس
و قصه پر غُصه مسکن
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3542
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. ♦️الیاس و دو عباس و قصه پر غُصه مسکن https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3542 @IMANI_mohammad
.
الیاس و دو عباس؛
قصه پر غُصه مسکن -۲
🔹راز این رفتار عجیب عبدی و روزنامه اعتماد چیست؟ آنها عضو شبکه ای هستند که ماموریتش انحراف اذهان از اولویت ها، انباشت مشکلات و ناراضی کردن مردم بوده است؛ همان که مدیر شبکه آمدنیوز، هنگام اقامت در پاریس گفت:
♦️«مجموعه ما در انتخابات 96 و حمایت از روحانی، تحلیل امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته کسی نبودیم. کشور باید به #نقطه_جوش میرسید».
🔹جریان فاسد و آلوده ای که مشکلات اقتصادی را سبب شده، بی هیچ احساس شرمی، فیگور مدعی العمومی می گیرد و درباره حقوقی که پایمال کرده، مطالبه گری می کند!
♦️به گرانی700 درصدی مسکن دامن زده و حالا می گوید چرا باید تورم 50 درصد باشد؟ نقدینگی را از 430 هزار میلیارد تومان به 4000 هزار میلیارد رساند و می گوید چرا باید باید نقدینگی این قدر افزایش یافته باشد؟! طوری درباره مسکن فضاسازی می کند، انگار کم کاری و خیانت 7-8 ساله را می شود ظرف چند ماه جبران کرد.
🔹روزنامه اعتماد، همان روزنامه ای است که فروردین 97، هنگام تصویب ارز 4200 تومانی تیتر زد "بازگشت اسحاق؛ اعتماد از حضور مقتدرانه جهانگیری برای حل بحران ارزی گزارش می دهد". اما همین روزنامه، آبان سه سال بعد، تحلیل عباس عبدی را با عنوان"دلار ۴۲۰۰ تومانی؛ استخوانی در گلوی دولت"، تیتر کرد!
♦️از آن وقیح تر، توییت عبدی بود که نوشت "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟". این، اذعان به مین گذاری اقتصاد بود. 60 میلیارد دلار ذخیره ارزی، از دست رفت و تورم 60 درصدی را سر سفره مردم آورد.
🔹درباره عبدی، به یاد داشته باشید که او دو دهه قبل به خاطر فروش اطلاعات به بیگانگان، محکوم شد. روزنامه اعتماد، هم در طول دو دهه گذشته چند بار نیروهای خود را جا به جا کرده است؛
♦️غیر از اجاره ای بودن روزنامه، یک علت دیگر این جا به جایی ، لو رفتن تدریجی برخی اعضای موثر، متواری شدن آنها و استخدام شان در بی بی سی و رادیو فردا و دیگر رسانه های بیگانه است.
🔹الیاس حضرتی صاحب امتیاز روزنامه، از زمانی که نماینده مجلس ششم بود، رفیق فابریک شهرام جزایری (مفسد اقتصادی بزرگ دوره اصلاحات) محسوب می شود.
♦️جزایری با همین ارتباطات (که تا حد رفاقت نزدیک و کله پاچه خوردن هم ادامه داشت) توانست به داخل مجلس و کمیسیون اقتصادی راه یابد و نمایندگان را درباره طرح های مشکوکی مانند "عدم الزام اخذ وثیقه از تسهیلات کلان بانکی" اقناع کند!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
💢 صدای سیلی؛ این بار در کلمبیا
🔹کلمبیا در آمریکای لاتین، سال هاحیاط خلوت کاخ سفید بود و دولت آمریکا برای حمایت از شورشیان ونزوئلا، از این کشور استفاده می کرد. اما حالا مردم کلمبیا، رئیس جمهوری ضد آمریکایی انتخاب کرده اند.
♦️گوستاوو پترو می گوید "سلیمانی، معمار غلبه بر بنیادگرایان فاشیست داعش در عراق و پیروزی کردها و اعراب برای رسیدن به مردم سالاری بود؛ آمریکا مزد او را با ترور داد. آمریکا همیشه از شرورها حمایت می کند".
🔹مقامات آمریکایی می گفتند با ترور سلیمانی، ایران منفعل می شود و از سوریه عقب می نشیند. اما رویای آنها کابوس شد، وقتی دیدند ونزوئلایی ها، تصویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین سر دست گرفته اند.
♦️مادورو رئیس جمهور ونزوئلا می گوید: "من مارس و آوریل ۲۰۱۹ با سردار سلیمانی آشنا شدم. او زمانی به ونزوئلا آمد که از حملات سایبری آمریکا علیه تأسیسات برق رنج میبردیم. من واقعاً نمیدانستم که او چقدر عالی است، اما صحبتی که با او داشتم بسیار دلنشین بود. او پیشنهاد کمک داد و دو یا سه روز بعد ، کارشناسان ایرانی برای تعمیر تأسیسات برق به ونزوئلا آمدند".
@IMANI_mohammad
.
💢 سیلی سلیمانی صدا کرد
بی بی سی انگلیس به حرف افتاد
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3548
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 سیلی سلیمانی صدا کرد بی بی سی انگلیس به حرف افتاد https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3548 @IMANI
.
💢 سیلی سلیمانی صدا کرد
بی بی سی انگلیس به حرف افتاد
🔹مثل غلط اما مصطلحی است که عوام می گویند "تنها کسی که نمی داند، خواجه حافظ شیراز است". حاکی از این که همه، از فلان اتفاق خبر دارند.
🔹جناب حافظ فرموده: "نهان کِی مانَد آن رازی کز او سازند محفلها". مصداق این سخن، درماندگی های آمریکاست ولو غربگرایان، پنهان کنند. خبر رسوایی آمریکا در فساد انگیزی و کودتاگری از یک طرف، و شکست های پیاپی آن از طرف دیگر، چنان عالمگیر شده که پژواکش حتی در شبکه دولتی انگکیس (دولت شریک جنایات کاخ سفید) شنیده می شود.
🔹رسم شبکه BBC، لاپوشانی جنایات و شکست های آمریکاست؛ اما حالا در اثر سیلی پر سر و صدایی که حاکمان واشنگتن در حیاط خلوت خود "کلمبیا" خورده اند، بی بی سی هم به حرف افتاده است:
♦️"در آمریکای لاتین، این شوخی مشهوری است که «میدانید چرا تا حالا در آمریکا کودتا اتفاق نیفتاده؟ چون آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد». این قاعده هم استثنا داشت، در کلمبیا چندان نیازی به کودتا ضدچپ نبود، قدرت در دست رهبران راستگرای برخوردار از حمایت آمریکا مانده بود، طوریکه هوگو چاوز، آن را «اسرائیل» آمریکای لاتین لقب داده بود. اما حالا رخدادی تاریخی، ناظران را شگفتزده کرده؛ نخستین رئیس جمهور چپگرا برگزیده شده: گوستاوو پترو، عضو پیشین سازمان چریکهای ام۱۹. این تازهترین نمونه از چرخش ها در آمریکای لاتین و فاصله گرفتن از آمریکاست".
🔹آمریکایی که دیگر نمی تواند در حیاط خلوت خود (آمریکای لاتین)، از عهده ملت ها برآید، چگونه می تواند در غرب آسیا و در مقابل جبهه مقاومتی که حالا دامنه خود را تا ونزوئلا و کلمبیا و بولیوی و... گسترش داده، عرض اندام کند؟
🔹آمریکا در کلمبیا هم مانند ونزوئلا، از فرهنگ مقاومتی که ایران پیشاهنگ آن است و از سید الشهدای مقاومت "سردار سلیمانی"، سیلی خورد.
🔹کلمبیا سال ها، پایگاه آمریکا بود و کاخ سفید برای حمایت از شورشیان ونزوئلا، از این کشور استفاده می کرد. اما حالا مردم این کشور، رئیس جمهوری ضد آمریکایی را انتخاب کرده اند.
🔹کلمبیا چند هزار کیلومتر با ایران فاصله دارد؛ امادیروز، " گوستاوو پترو" رئیس جمهور منتخب اعلام کرد "سلیمانی، معمار غلبه بر بنیادگرایان فاشیست داعش در عراق و پیروزی کردها و اعراب برای رسیدن به مردم سالاری بود؛ آمریکا مزد او را با ترور داد. آمریکا همیشه از شرورها حمایت می کند".
🔹چند روز قبل هم مادورو رئیس جمهور ونزوئلا گفته بود: "من، مارس و آوریل ۲۰۱۹ با سردار سلیمانی آشنا شدم. او زمانی به ونزوئلا آمد که از حملات سایبری آمریکا علیه تأسیسات برق رنج میبردیم. من واقعاً نمیدانستم که او چقدر عالی است، اما صحبتی که با او داشتم بسیار دلنشین بود. او پیشنهاد کمک داد و دو یا سه روز بعد، کارشناسان ایرانی برای تعمیر تأسیسات برق به ونزوئلا آمدند".
🔹احمق های درجه یک آمریکایی و صهیونیستی (و به احتمال قوی انگلیسی)، "میهمان رسمی دولت عراق" را بز دلانه در فرودگاه بغداد ترور کردند و گفتند "دست ایران قطع شد و این، آغاز عقب نشینی های جمهوری اسلامی است" (!)
🔹اما حالا حتی کور ترین و سانسورچی ترین رسانه ها در نیویورک، تل آویو و لندن هم می فهمند که "سلیمانی شهید"، تبدیل به رسانه ای بسیج گر، و دست بزن ملت ها برای انتقام از قدرت های مستکبر شده است.
🔹راست گفت خداوند بلند مرتبه و بزرگ، که فرمود: "أَمْ يُرِيدُونَ كَيْدًا ۖ فَالَّذِينَ كَفَرُوا هُمُ الْمَكِيدُونَ. يا مى خواهند نيرنگ کنند؟ پس آنان كه كافر شدند، خود دچار کید و نيرنگ هستند".
@IMANI_mohammad
💢 سیگنال اشتباه و پر هزینه
🔹آقای لاریجانی گفته؛ "هدف اسرائیل، تاخیر در توافق هستهای است". آیا اصالت با "توافق به هر قیمت" است، که به کلاهبرداری آمریکا ختم شد؟ یا توافقی که لغو موثر تحریم ها را تضمین کند؟
♦️علی لاریجانی، به درستی درباره توافق سعدآباد می گفت "دُرّ غلطان دادیم و آب نبات گرفتیم". او چگونه توجیه گر توافقی صد برابر خسارت بارتر شد؟! و چرا امروز که خلل و فرج و منافذ برجام آشکار شده، از عبرت های ماجرا سخن نمی گوید؟ جای آسیب شناسی و خود انتقادی در دستگاه فکری ایشان کجاست؟
🔹رسانه ها و سیاستمداران بسیاری در آمریکا (و حتی در دولت بایدن) می گویند "سیاست فشار حداکثری علیه ایران، شکست فاحشی خورده است". آنها می گویند دولت بایدن به این موضوع اذعان دارد، اما تنازل نمی کند.
♦️آیا جز این است که آمریکا، منتظر خطای محاسبه و عقب نشینی ایران است؟ با وجود اصرار آمریکا بر عدم لغو تحریم های اصلی و ارائه تضمین معتبر، آقای لاریجانی دقیقا از کدام توافق حرف می زند؟
🔹چه کسانی، مشورت های گمراه کننده به او می دهند؟ این تحلیل مغالطه آمیز را چه کسانی در میان برخی سیاسیون رواج دادند که اسرائیل، چیزی متفاوت و متعارض با آمریکاست و تظاهرش به مخالف خوانی، سند درستی توافق به هر قیمت و به هر صورت است؟!
♦️اسرائیل به تصریح رهبر حکیم انقلاب، "سگ زنجیری آمریکاست". پارس کردن های اسرائیل، برای خطای تحلیل ما از یکسو، و افزایش قدرت چانه زنی آمریکا از سوی دیگر است؛ تا مذاکره کنندگانش ادعا کنند تحت فشار اسرائیل (لابی ایپک) و کنگره هستند و نمی توانند امتیاز بیشتری بدهند(!)
🔹آن وقت آیا درست است یک سیاستمدار ایرانی بگوید "هدف اسرائیل، تاخیر در توافق هستهای است" و طبعا دشمن نتیجه بگیرد که کوتاه نیامدنش، تاکتیک درستی بوده است؟
♦️این، چه پالس بی هنگام و پر هزینه ای است که درست در شرایط به هم ریختگی داخلی رژیم اسرائیل و منفعل بودن آمریکا در قبال منطق محکم ایران، ارسال می شود؟!
🔹آقای لاریجانی باید کلاهش را بالاتر بگذارد. مردی که با گفتمان انتقادی "دُرّ غلطان و آب نبات" در دو دهه قبل، بساط کجروی غربگرایان را به هم ریخت، مدت هاست سوژه همان جریان آلوده شده؛ چنان که کرباسچی، آذر 94 (دو ماه بعد از تصویب برجام در مجلس)، ضمن نام بردن از او، به روزنامه شرق گفت:
♦️"ما بعد از پیروزی در انتخابات 92، روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم، میتواند اتفاق بیفتد".
@IMANI_mohammad
💢چند ملاحظه درباره تغییر
رئیس سازمان اطلاعات سپاه - ۱
🔹تغییر رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از سیزده سال فعالیت، انبوهی از گمانه زنی های رسانه ای را در پی داشت. برخی گفتند آقای طائب احتمالا در جایگاه دیگری در زمینه فعالیت های کلان اطلاعاتی کشور به خدمت گرفته خواهد شد و گروهی، صرف این تغییر را حمل بر عزل و برکناری کردند.
♦️صدای آمریکا، رادیو فردا، بی بی سی، دویچه وله، و برخی رسانه های عبری و عربی مرتجع و...، از جمله رسانه های بیگانه ای بودند که با ادعای برکناری حسین طائب، علیه او، سپاه پاسداران و جمهوری اسلامی عقده گشایی کردند، یا مدعی شکست اطلاعاتی ایران شدند.
🔹آیا صرف تغییر یک مدیر اطلاعاتی پس از سیزده سال را می توان به شکست اطلاعاتی تفسیر کرد؟ در این صورت، درباره رژیم صهیونیستی چه می گویند که مثلا در دو دهه اخیر، چهار رئیس موساد (افرایم هالوی، مئیر داگان، تامیر پاردو، یوسی کوهن) و در ده سال اخیر دو رئیس موساد را تغییر داده است؟
♦️یا مثلا آمریکایی ها که از سال ۲۰۰۵ تا امروز، هشت رئیس سازمان CIA، شامل پورتر گاس، مایکل هیدن، لئون پانهتا، دیوید پترائوس، جان برنان، مایک پمپئو، جینا هسپل و ویلیام برنز را تغییر داه اند. سرویس MI6 انگلیس هم روند مشابهی را تجربه کرده است.
🔹نکته دوم؛ تحلیل گرانی که یک یا دو سرویس جاسوی متخاصم -مثلا موساد و یا حتی سیا- را طرف حساب نهاد های اطلاعاتی ایران تلقی می کنند، راه به خطا می برند. کشور عزیز ما، نه با یک یا چند سرویس، بلکه با "جنگ احزاب"و "ناتوی اطلاعاتی" طرف است و این واقعیت هم منحصر به پس از انقلاب اسلامی نیست.
♦️بنابراین، در ارزیابی کارنامه نهادهای اطلاعاتی کشور و اهمیت خدمات آنها -از جمله اطلاعات سپاه- باید "جبهه اطلاعاتی مقابل" را که سرویس های جاسوسی آمریکا، اسرائیل، برخی دولت های اروپایی و حتی برخی خرده سرویس های منطقه ای را در بر می گیرد، در نظر گرفت و نباید این کشاکش اطلاعاتی را فروکاست.
🔹نکته سوم؛ سیزده سال مدیریت، آن هم در دوره ای پر ماجرا از تحولات مهم داخلی و بین المللی، حتما فراز و فرود و قوت و ضعف را در خود نهفته دارد و لابد سه گروه تحلیل گر (حامی، منتقد، معارض و دشمن) می توانند ذره بین بگذارند و درباره جزئیات آن تحلیل کنند؛ اما اگر کسی ایرانی- انقلابی می اندیشد، نمی تواند چنان قضاوتی کند که قاب عقده گشایی رسانه های نیابتی سیا و موساد و ام آی سیکس را تکمیل کند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢چند ملاحظه درباره تغییر
رئیس سازمان اطلاعات سپاه -۲
♦️براستی اگر عملکرد اطلاعات سپاه در دوره اخیر، چنان که رسانه های وابسته به ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی غرب وانمود می کنند، ناکامی و شکست بوده، پس باید خوشحال باشند، چرا با عصبانیت و عقده گشایانه موضع می گیرند و مثلا از رفتن آقای طائب، ابراز ذوق زدگی و شادمانی می کنند؟
🔹البته باید به این جماعت عقده ای و ضربه خورده از اقتدار نظام یادآور شد که راه به جایی نمی برند. نشان به آن نشان که جمهوری اسلامی، یک روز درگیر زنجیره ای از تهدید های امنیتی تو در تو (ترور مسئولان، آشوب افکنی و تجزیه طلبی گروهک های وطن فروش، کودتا و جنگ تحمیلی) در عمق خاک خود مواجه بود و حداکثر می کوشید تهدید ها را دفع کند؛
♦️اما به ویژه در دهه اخیر، در موضع تهاجمی قرار گرفته و ضربات راهبردی متعددی را به آمریکا و اسرائیل در منطقه وارد کرده و حتی حوزه نفوذ خود را از منطقه به آمریکا لاتین گسترش داده است.
🔹براستی اگر نهادهای اطلاعاتی ایران قدرتمند نبودند، می شد چنان ضربات و چنان عمق راهبردی را تعریف کرد و به اجرا گذاشت که تحلیل گران بسیاری در غرب، جمهوری اسلامی را طرف موفق جنگ های تحمیلی موسوم به جنگ جهانی چهارم و سوم معرفی کنند؟
♦️در حوزه داخلی، عملکرد سازمان اطلاعات سپاه در همپوشانی با سایر نهاد های اطلاعاتی، حتما واجد موفقیت های بزرگی بوده از جمله؛ مهار فتنه 88، برخورد با شبکه هایی که با اشخاصی مانند جیسون رضاییان، نازنین زاغری، کایلی مورگیلبرت، سیامک و باقر نمازی، مراد طاهباز، کاووس سید امامی، نزار زاکا، دری اصفهانی و زم شناخته می شوند؛ پرونده فساد اقتصادی دانه درشت هایی مانند اکبر طبری، حسین فریدون، پتروشیمی و قطعات خودرو سازی و...
🔹تظاهر ضد انقلاب به ذوق زدگی از تغییر اخیر در مدیریت اطلاعات سپاه، دیر نخواهد پایید. و امید بسیاری می رود که مدیریت جدید، واجد توانمندی های جدید به علاوه توانمندی های دوره قبل و منهای ضعف های محتمل قبلی باشد.
♦️نهایتا باید یادآور شد که اگر جبهه ای از سرویس های اطلاعاتی در برابر نهادهای اطلاعاتی کشورمان قرار دارد، در این سو هم باید اولا همواره اولویت ها و امور "اهمّ" را در کانون برنامه ریزی قرار داد و از درگیر شدن از فرعیات و حواشی یا خدای نکرده موضوعات انحرافی پرهیز کرد.
🔹ضمنا باید موضوع "تحول، به روز رسانی، تعالی و ارتقاء ماموریت ها" چنان در دستور کار باشد که کفه تهاجم اطلاعاتی را بسیار سنگین تر از کفه ضروری دفاع اطلاعاتی کند.
@IMANI_mohammad
.
💢عملیات زنجیره ای آشوب
و ضد عملیات موفق مقاومت
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3553
@IMANI_mohammad