.
💢 غزه پیروز؛
روایت تصاویر و تحلیل ها
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5647
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 غزه پیروز؛ روایت تصاویر و تحلیل ها https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5647
غزه پیروز؛
روایت تصاویر و تحلیل ها
🔹تصاویر و تحلیل ها در روایت پیروزی مقاومت غزه و شکست بزرگ رژیم صهیونیستی، با یکدیگر مسابقه گذاشته اند.
🔻محافل صهیونیستی بالاتفاق اعتراف می کنند که پیروز میدان نابرابر، مقاومت غزه است و شکست خورده قطعی، رژیم صهیونیستی.
🔹چند نمونه از صدها تحلیل محافل صهیونیستی را در این باره مرور کنید:
🔻روزنامه معاریو: هدف حماس از آزادی دو اسیر اسرائیلی در مقابل منزل یحیی سنوار، در میان انبوه جمعیت مردم جنوب غزه در خان یونس، تحقیر اسرائیل بود.
🔹"یسرائیل زِیو"، فرمانده سابق بخش عملیات ارتش اسرائیل: نتانیاهو درک کرده که ادامه جنگ امکانپذیر نیست. دو هدف جنگ، یعنی بازگرداندن اسرا و حذف حماس، بینتیجه ماند. اسرائیل مجبور شده مذاکرات را مستقیماً با حماس انجام دهد.
🔻آموس هرئیل تحلیلگر صهیونیست: تصاویر جمعیت فلسطینی که به شمال غزه بازمیگردند، توهم پیروزی مطلقی را که نتانیاهو تبلیغ میکرد، از بین میبرد. حماس با آزاد کردن گروهی از اسرا، امتیاز تاکتیکی داد تا به هدف استراتژیک یعنی بازگرداندن ساکنان غزه به شمال برسد. نتانیاهو مجبور شد از وعده هایش عقبنشینی کند.
🔹بنگویر وزیر مستعفی دولت نتانیاهو: تصاویر غزه بیتردید، یک شکست مطلق است. این تصاویر، سخت و باورنکردنی است. کجاست شعارهای نابودی حماس؟! این توافق، نامی چیزی جز تسلیم ندارد.
🔻کارمی گیلون، رئیس پیشین شاباک (سازمان امنیت داخلی ): مجبورم بگویم... باید مواظب حرفهایم باشم، اما برای محمد ضیف احترام بسیار زیادی قائلم. ای کاش ما نیز فرماندهی همچون او را در در ستاد کل ارتش در اختیار داشتیم.
🔹موشه پوزیلوف، از افسران ارشد سابق شاباک: حماس در مراسم آزادسازی اسرا با موفقیت قدرت نمایی کرد.
🔻هیلل بیتون روزن، گزارشگر کانال ۱۴ : نظامیان ما با گریه، محور نتساریم را ترک کردند؛ چرا که معتقدند تمام زحمات شان در یکسال گذشته به هدر رفته و بسیار عصبانی هستند. اگر تا به حال با هزاران نیروی حماس طرف بودیم، اکنون شمار آنها به بیش از ۱۰هزار نفر رسیده است.
🔹روبیک روزنتال نویسنده صهونیست: وضعیت غزه، هیچ شباهتی به پیروزی ندارد، شاید بهتر است از ثمره شکست حرف بزنیم.
♦️روزنامه وال استریت ژورنال: حماس، روند آزادی اسرا را به صحنه تحقیر اسرائیل تبدیل کرد. حماس به اسرائیل پیام داد که ما نشکستیم، ما شکست نخورده ایم. آنها با این مراسم، قدرت خود را به رخ اسرائیل کشیدند.
🔹میخائیل بن آری، مورخ صهیونیست: کسانی که خواستار نابودی حماس هستند، چیزی از آن نمیفهمند، زیرا حماس تنها یک گروه نظامی نیست، بلکه بخشی از جامعه است. غزه، همان حماس است. گفتههای احمد یاسین، بنیانگذار حماس را یادآوری می کنم که گفت: حماس، مانند درختی است؛ هر چه شاخههای بالایی آن را قطع کنید، بیشتر رشد میکند.
@IMANI_mohammad
.
💢 از ترور شخصیت دولت رئیسی تا تملقات شاعرانه در دولت جدید!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5649
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 از ترور شخصیت دولت رئیسی تا تملقات شاعرانه در دولت جدید! https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5649
.
از ترور شخصیت دولت رئیسی تا تملقات شاعرانه در دولت جدید!
🔹روزنامه حزب کارگزاران، از سیاه نمایی و منفیبافی مطلق علیه دولت رئیسی، به سفیدشویی و تبلیغ چاپلوسانه برای برخی مدیران دولت پزشکیان روی آورده است.
🔹روزنامه سازندگی در دوران دولت شهید رئیسی از تیترهایی مانند «طغیان گوشت، شکست برنامههای اقتصادی، دولت رابین هودی (با طرحی توهینآمیز علیه محمد مخبر)، خالی کردن جیب مردم (کاریکاتور موهن علیه وزیر اقتصاد)، بنگاه املاک دولت، چاپیدن پول، سفره دلواپسان و...» برای ترور شخصیت آن دولت استفاده میکرد.
🔹اما اکنون دیگر صلاح نمیبیند مثلاً درباره گرانی عجیب سیب زمینی موضع بگیرد. در مقابل از تیترهای تبلیغاتی مانند «نجات بانکها از ورشکستگی (با تصویر همتی)، سازندگی به جای پولپاشی (تصویر پزشکیان در حال بیل زدن و آجر گذاشتن)، باز شدن قفل اقتصاد (تصویر مشترک همتی و پزشکیان) و...» استفاده میکند.
🔹روزنامه کارگزاران آخرین بار، ذیل تیتر «مدیریت بازار/ وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس چگونه توانستند در وضعیت نابسامان اقتصاد، التهاب را از بازار سهام دور کنند؟» نوشت:
🔻«بازار سهام دیگر مثل گذشته خسته و خموش نیست و سهامداران مدتهاست حال و روز بهتری را تجربه میکنند. کسی دیگر تجمع و تحصن نمیکند و مدتهاست شعار «حیا کن، رها کن» سر داده نمیشود. همه اینها مدیون دولت چهاردهم و برنامههای اصلاحی آن است و به طور مشخص این امتیاز را باید به نام تیم اقتصادی به فرماندهی عبدالناصر همتی نوشت. آقای همتی با انتصابهای قابل قبول و تدوین برنامههای خوب موفق شد، آرامش را به بازار سهام هدیه کند.»
🔹سازندگی در ادامه با ادبیات دیو و دلبری، و متملقانه مینویسد:
🔻«هیچکس فکر نمیکرد یک نویسنده و شاعر، بتواند قواعدی بر بازار سهام حاکم کند که سهامداران شاکی نفسی به راحتی بکشند. آقای صیدی که اکنون سکاندار بورس است، هم نویسنده و شاعر است و هم دوستان زیادی در میان اهالی ادب و هنر دارد، سالها در نظام بانکی به کار مشغول بوده است.
🔻با این حال او بیشتر از آنکه اهل مدیریت و اقتصاد باشد، اهل شعر و شاعری است. آقای صیدی مردی میانهرو با روحیهای آرام است که همین آرامش توانسته توشه راه او در مسیر پرتلاطم بازار سهام باشد. او جایگزین مجید عشقی شد که بازار را عشقی اداره کرد...
🔻حجتالله صیدی اگرچه مدیری معروف در حوزه اقتصاد است اما دوستان زیادی در میان شاعران و نویسندگان دارد و مدیری باذوق است. جمع زیادی از مدیران، شاعران، نویسندگان و اهالی سیاست دور هم جمع شدند تا کتاب خاطرات صیدی را رونمایی کنند. حسین عبده تبریزی هم در این مراسم حضور داشت و درباره کتاب صیدی سخن گفت.
🔻عبده تبریزی در انتخابات امسال مشاور پزشکیان شد. بنابراین سپردن حق انتخاب مدیری برای بورس، کمترین پاسخی بود که پزشکیان میتوانست به مشاور خود بدهد. عبده تبریزی دوست قدیمی خود را فردی نوگرا میداند و کتاب او را با آثار ویرجینا وولف مقایسه میکند».
🔹تملقگویی روزنامه سازندگی در حالی است که اولاً بورس در دولت روحانی، سیاهترین دوران خود طی دهه اخیر را سپری کرد. ثانیاً جهش اخیر بورس به اذعان نشریات حامی دولت، ناشی از سیاستهای دولت در گران کردن خودرو و ارز و برخی اقلام دیگر بوده است.
🔹به بیان دیگر، نشستن لبخند بر لبان چند ده هزار سهامدار، به قیمت تحمیل تورم طاقتفرسا به 85 میلیون نفر و ضمناً فشار بر تولیدکنندگان اتفاق افتاده و نه در مسیر رونق تولید و تاثیر آن در کاهش تورم.
🔹به تحلیلهای چند هفته اخیر نشریات حامی دولت درباره علت رونق بورس عنایت کنید:
🔻روزنامه اعتماد: «در روز ورود نرخ دلار به كانال 75هزارتوماني، بازار سرمايه از لابهلاي اتفاقات و حواشي عبور كرد و شاخص كل به قلهاي رسيد كه در ارديبهشت ماه سال گذشته را از دست داده بود. از مهمترين اخبار تاثيرگذار بازار طي ميتوان به پايان ارز نيمايي و شروع سامانه ارز توافقي اشاره داشت». [نتیجه حذف ارز نیمایی، گرانی قابل توجه ارز و رسیدن آن به بالای 80 هزار تومان بود]
🔻روزنامه دنیای اقتصاد: بورس تهران مسیر افزایشی را ادامه داد. حذف دلار نیما و صعود دلار آزاد به کانال ۷۴هزار تومانی از مهمترین محرکها بود».
🔻با پیروزی پزشکیان، بسیاری از فعالان بازار سرمایه امید داشتند که رکود بازار بشکند، اما در کمال تعجب، شرایط به شکل وارونه پیش رفت. یکی از بارزترین اتفاقات، تبدیل حباب مثبت سنگین صندوقهای اهرمی به منفی بود.
🔻زمزمه تغییر رویکرد دولت نسبت به قیمت خودرو، موجب افزایش ارزش معاملات بورس شد. ابلاغ نرخهای جدید و حذف ارز نیمایی، به بورس رونق داد.
🔻دنیای اقتصاد: رونق بازار سرمایه ناشی از مجموعهای از سیاستهای دولت و از جمله افزایش نرخ ارز است.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
هیل: ملت ایران، ضعیف نیست
مقابل تهدیدات خارجی متحد است
🔻هیل نشریه رسمی کنگره آمریکا تصریح کرد: تصور اینکه ایران به دلیل تحولات منطقه تضعیف شده و در معرض فروپاشی قرار دارد، غلط است. برخلاف برخی ادعاها، ایران بازیگری قدرتمند با قابلیتهای دفاعی قوی و اهرم ژئوپلیتیک قابل توجهی است. موقعیت ایران به عنوان یک قدرت منطقهای و یک ملت مستقل، هرگونه درگیری را به یک خطر بزرگ تبدیل میکند. برخلاف ادعای اپوزیسیون خارج از کشور، جمعیت ایران به طور مداوم برای دفاع از حاکمیت خود در مواجهه با تهدیدات خارجی متحد هستند.
🔹نشریه هیل در گزارشی تحلیلی نوشته است: «رژیم ایران در معرض فروپاشی نیست. با بازگشت ترامپ به قدرت، در حال حاضر سه تصور غلط بر گفتمان ایالات متحده درباره ایران حاکم است: نخست اینکه ایران به خاطر تحولات و جنگ خاورمیانه ضعیف شده است، دوم اینکه آنقدر دستش خالی شده که ممکن است ساخت سلاح هستهای را به عنوان آخرین راهحل دنبال کند و سوم اینکه حکومت ایران در معرض فروپاشی است. این ادعاها- که اغلب توسط منابع اسرائیلی شکل میگرفت- واقعیت را تحریف میکنند و خطر سوق دادن دولت جدید آمریکا به سمت اشتباهات خطرناک را افزایش میدهند.
🔻این تصورات نادرست میتواند باعث شود که سیاستگذاران در آمریکا هزینههای واقعی جنگ را دستکم بگیرند، احساس کاذب فوریت برای اقدام پیشگیرانه علیه ایران داشته باشند و در مورد انعطافپذیری داخلی و ثبات سیاسی ایران قضاوت نادرست کرده و در نهایت سیاستهای تثبیت شده بر تغییر رژیم در ایران را هدایت کنند.
🔹متأسفانه، این روایت ناقص به پرسروصداترین تندروهای محافل سیاست خارجی آمریکا محدود نمیشود. ریچارد هاس در مقاله اخیرش با عنوان «فرصت ایران» اظهار داشت که «ایران ضعیفتر و آسیبپذیرتر از دهههای گذشته است». به طور مشابه، دنیس راس ادعا میکند که اسرائیل 90 درصد از توانایی تولید موشک ایران را با حملات خود در اواخر اکتبر نابود کرد. هر دو، از این اظهارات استفاده میکنند تا نشان دهند که اقدام نظامی علیه ایران یک گزینه مناسب است. نگرانکنندهتر این که مارکو روبیو، وزیر خارجه، نظرات مشابهی را در جلسه استماع سنا تکرار میکند.
🔻روبیو، از ناترازی انرژی به عنوان شاهدی بر تضعیف ایران نام برد اما در حقیقت، بحثها در مورد اصلاحات یارانه انرژی برای بیش از سه دهه ادامه داشته و منعکسکننده برنامهریزی بلندمدت اقتصادی است، تا نشانهای از شکنندگی سیاسی.
🔹برخلاف ادعای تضعیف شدن، ایران بازیگری قدرتمند با قابلیتهای دفاعی قوی و اهرم ژئوپلیتیک قابل توجهی است. تابآوری ایران با نزدیک به 90 میلیون نفر جمعیت، فنآوری نظامی پیشرفته و کنترل بر نقاط بحرانی راهبردی، بر قدرت جمعیتی، جغرافیای استراتژیک و زیرساختهای دفاعی متکی به خود استوار است. در واقع، توان دفاعی و بازدارندگی ایران هرگز به اتحادهای منطقهای با بازیگران غیردولتی مانند حزبالله وابسته نبوده است.
🔻موقعیت ایران به عنوان یک قدرت منطقهای، مجهز به مجموعه کامل ابزارهای موجود برای یک ملت مستقل، هرگونه درگیری را به یک خطر بزرگ تبدیل میکند. جنگ ثبات منطقهای را تهدید میکند و عواقب اقتصادی جهانی را به دنبال خواهد داشت. ایران با وسعت 1/6 میلیون کیلومترمربع، با 13 کشور همسایه است و دسترسی به تنگه هرمز را کنترل میکند؛ تنگهای که نزدیک به 20 درصد از عرضه نفت جهان از آن عبور میکند. تهران برای ایمنسازی این آبراه حیاتی، شبکه پیچیدهای از سامانههای دریایی، موشکی و پدافند هوائی را توسعه داده است.
🔹بهرغم ادعاهای گروههای اپوزیسیون در خارج از کشور، جمعیت ایران به طور مداوم برای دفاع از حاکمیت خود در هنگام مواجهه با تهدیدات خارجی متحد هستند. این انسجام جمعی که با احساس مشترک غرور و انعطافپذیری هدایت میشود، توانایی ایران را برای جلوگیری از تجاوز و مقاومت در برابر فشار خارجی تقویت میکند.
🔻گروههای اپوزیسیون که بر شکاف بین ملت و دولت تأکید میکنند، اغلب به روایتهای نادرست برای تشدید تنشها تکیه میکنند. دولت ترامپ باید در برابر وسوسه دنبال کردن رویارویی با ایران مبتنی بر افسانهها و تمایل به تغییر رژیم ایران مقاومت کند. در عوض، باید به دنبال سیاستی مبتنی بر واقعگرایی، احتیاط و تعهد واقعی به راهحل مسالمتآمیز باشد».
@IMANI_mohammad
.
هنر به هم ریختن بازار و اتلاف منابع ارزی!
🔹«تا دیروز سیبزمینی را صادر میکردیم، امروز وارد میکنیم! این جملهای است که شاید اگر چند ماه پیش شنیده میشد، کسی باور نمیکرد. اما حالا، به لطف مدیریت شگفتانگیز وزیر جهاد کشاورزی، واردات سیبزمینی هم به فهرست افتخارات دولت اضافه شده است».
🔻وبسایت «تابناک» نوشت: چند روز پیش، وقتی قیمت هر کیلو سیبزمینی به ۶۰هزار تومان رسید، غلامرضا نوری قزلچه، وزیر جهاد کشاورزی، در جمع خبرنگاران با اعتمادبهنفس گفت: نگران نباشید! سیبزمینی وارد میکنیم و قیمتها متعادل میشود.
🔹انگار نه انگار که همین چند ماه پیش، کشورمان یکی از صادرکنندگان این محصول به کشورهای مختلف بود. بهگونهای که آمارهای رسمی گمرک نشان میدهد تنها در سهماهه پاییز، ۵۲میلیون و ۴۸۰هزار و ۲۵۶ دلار از محل صادرات سیبزمینی نصیب صادرکنندگان شده است.
🔻اما ظاهراً وزارت جهاد کشاورزی در خوابی عمیق فرو رفته. حالا، برای حل بحران خودساخته، همان ارزی را که در شرایط سخت اقتصادی حکم طلا را دارد، برای خرید همان محصولی هزینه میکنیم که تا دیروز با افتخار صادر میکردیم.
🔹این تصمیم ناگهانی، خاطره مدیریت گندم در آغاز به کار دولت را زنده میکند، زمانی که برای پرداخت مطالبات گندمکاران، رئیسجمهور مجبور شد از صندوق توسعه ملی برداشت کند.
🔻حالا، تاریخ در حال تکرار است. فقط این بار، صحبت از «جهاد سیبزمینی» است! رئیس مرکز روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، این نام را بر روی عملیات جدید گذاشته و گفته که با رصد لحظهای قیمت، بازار را کنترل خواهند کرد.
🔹دور از ذهن نیست که چند روز دیگر، کاهش قیمت سیبزمینی را هم بهعنوان یک موفقیت بزرگ در وزارت جشن بگیرند!
🔻چطور میشود در مدت سه ماه، از صادرکننده سیبزمینی به واردکننده تبدیل شد؟ چطور میتوان در شرایط بحران ارزی، اول مجوز صادرات داد و بعد، برای واردات همان محصول، به دنبال تأمین ارز از بانک مرکزی بود؟
🔹این سیاستها، یادآور همان «قرارگاه مرغ» در دولت روحانی است که با هدف کنترل بازار تشکیل شد، اما در نهایت، نتیجهای جز افزایش قیمتها نداشت.
🔻حالا، با وجود گرانی سیبزمینی و دیگر صیفیجات، و فشار بر مردم، سخنگوی دولت در واکنش گفته که «قیمتها در حال کنترل است و گاهی افراد بیشتر از نیاز خرید میکنند، البته این موضوع هم به این برمیگردد که افراد احساس میکنند نتوانند در آینده خرید داشته باشند.»
🔹یعنی مشکل، نه در سوءمدیریت دولت، بلکه در رفتار مردم است؟! گویی اگر شهروندان خرید نکنند، قیمتها هم کاهش مییابد!
🔻این تنها یک نمونه از مدیریت اقتصادی دولت است. شاید در آینده نزدیک، شاهد «جهاد گوجهفرنگی و پیاز» باشیم.
🔹سیبزمینی را صادر کردیم، بازار را به هم ریختیم، حالا برای کنترل قیمت، دوباره وارد میکنیم. تدبیری که هزینهاش را مردم و ذخایر ارزی میپردازند! ذخایری که زمانی برای توسعه و رونق عمران و اقتصاد کشور برنامهریزی میشدند حال باید صرف هزینههای جاری شوند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
هیل: ملت ایران، ضعیف نیست
مقابل تهدیدات خارجی متحد است
🔻هیل نشریه رسمی کنگره آمریکا تصریح کرد: تصور اینکه ایران به دلیل تحولات منطقه تضعیف شده و در معرض فروپاشی قرار دارد، غلط است. برخلاف برخی ادعاها، ایران بازیگری قدرتمند با قابلیتهای دفاعی قوی و اهرم ژئوپلیتیک قابل توجهی است. موقعیت ایران به عنوان یک قدرت منطقهای و یک ملت مستقل، هرگونه درگیری را به یک خطر بزرگ تبدیل میکند. برخلاف ادعای اپوزیسیون خارج از کشور، جمعیت ایران به طور مداوم برای دفاع از حاکمیت خود در مواجهه با تهدیدات خارجی متحد هستند.
🔹نشریه هیل در گزارشی تحلیلی نوشته است: «رژیم ایران در معرض فروپاشی نیست. با بازگشت ترامپ به قدرت، در حال حاضر سه تصور غلط بر گفتمان ایالات متحده درباره ایران حاکم است: نخست اینکه ایران به خاطر تحولات و جنگ خاورمیانه ضعیف شده است، دوم اینکه آنقدر دستش خالی شده که ممکن است ساخت سلاح هستهای را به عنوان آخرین راهحل دنبال کند و سوم اینکه حکومت ایران در معرض فروپاشی است. این ادعاها- که اغلب توسط منابع اسرائیلی شکل میگرفت- واقعیت را تحریف میکنند و خطر سوق دادن دولت جدید آمریکا به سمت اشتباهات خطرناک را افزایش میدهند.
🔻این تصورات نادرست میتواند باعث شود که سیاستگذاران در آمریکا هزینههای واقعی جنگ را دستکم بگیرند، احساس کاذب فوریت برای اقدام پیشگیرانه علیه ایران داشته باشند و در مورد انعطافپذیری داخلی و ثبات سیاسی ایران قضاوت نادرست کرده و در نهایت سیاستهای تثبیت شده بر تغییر رژیم در ایران را هدایت کنند.
🔹متأسفانه، این روایت ناقص به پرسروصداترین تندروهای محافل سیاست خارجی آمریکا محدود نمیشود. ریچارد هاس در مقاله اخیرش با عنوان «فرصت ایران» اظهار داشت که «ایران ضعیفتر و آسیبپذیرتر از دهههای گذشته است». به طور مشابه، دنیس راس ادعا میکند که اسرائیل 90 درصد از توانایی تولید موشک ایران را با حملات خود در اواخر اکتبر نابود کرد. هر دو، از این اظهارات استفاده میکنند تا نشان دهند که اقدام نظامی علیه ایران یک گزینه مناسب است. نگرانکنندهتر این که مارکو روبیو، وزیر خارجه، نظرات مشابهی را در جلسه استماع سنا تکرار میکند.
🔻روبیو، از ناترازی انرژی به عنوان شاهدی بر تضعیف ایران نام برد اما در حقیقت، بحثها در مورد اصلاحات یارانه انرژی برای بیش از سه دهه ادامه داشته و منعکسکننده برنامهریزی بلندمدت اقتصادی است، تا نشانهای از شکنندگی سیاسی.
🔹برخلاف ادعای تضعیف شدن، ایران بازیگری قدرتمند با قابلیتهای دفاعی قوی و اهرم ژئوپلیتیک قابل توجهی است. تابآوری ایران با نزدیک به 90 میلیون نفر جمعیت، فنآوری نظامی پیشرفته و کنترل بر نقاط بحرانی راهبردی، بر قدرت جمعیتی، جغرافیای استراتژیک و زیرساختهای دفاعی متکی به خود استوار است. در واقع، توان دفاعی و بازدارندگی ایران هرگز به اتحادهای منطقهای با بازیگران غیردولتی مانند حزبالله وابسته نبوده است.
🔻موقعیت ایران به عنوان یک قدرت منطقهای، مجهز به مجموعه کامل ابزارهای موجود برای یک ملت مستقل، هرگونه درگیری را به یک خطر بزرگ تبدیل میکند. جنگ ثبات منطقهای را تهدید میکند و عواقب اقتصادی جهانی را به دنبال خواهد داشت. ایران با وسعت 1/6 میلیون کیلومترمربع، با 13 کشور همسایه است و دسترسی به تنگه هرمز را کنترل میکند؛ تنگهای که نزدیک به 20 درصد از عرضه نفت جهان از آن عبور میکند. تهران برای ایمنسازی این آبراه حیاتی، شبکه پیچیدهای از سامانههای دریایی، موشکی و پدافند هوائی را توسعه داده است.
🔹بهرغم ادعاهای گروههای اپوزیسیون در خارج از کشور، جمعیت ایران به طور مداوم برای دفاع از حاکمیت خود در هنگام مواجهه با تهدیدات خارجی متحد هستند. این انسجام جمعی که با احساس مشترک غرور و انعطافپذیری هدایت میشود، توانایی ایران را برای جلوگیری از تجاوز و مقاومت در برابر فشار خارجی تقویت میکند.
🔻گروههای اپوزیسیون که بر شکاف بین ملت و دولت تأکید میکنند، اغلب به روایتهای نادرست برای تشدید تنشها تکیه میکنند. دولت ترامپ باید در برابر وسوسه دنبال کردن رویارویی با ایران مبتنی بر افسانهها و تمایل به تغییر رژیم ایران مقاومت کند. در عوض، باید به دنبال سیاستی مبتنی بر واقعگرایی، احتیاط و تعهد واقعی به راهحل مسالمتآمیز باشد».
@IMANI_mohammad
.
وقتی اطلاعات میفروختی
یاد مردم و انقلاب بودی؟!
🔹روزنامه زنجیرهای هممیهن با ادعای دو دستگی در میان روحانیت، به ستایش از آقای ناطق نوری پرداخت.
🔻این روزنامه در کنار تیتر «همنشین حاشیهنشین»، تصویر حضور ناطق نوری در کنار جایگاه سخنرانی امام خمینی در بهشتزهرا را منتشر کرده و نوشت: او پس از پیروزی انقلاب اگرچه پستهای مختلفی را تجربه کرد اما در نهایت همنشین حاشیهنشین شد و حالا از چهرههای اصولگرای سنتی است که دیگر نه در جامعه روحانیت مبارز نقش ریش سفید را دارد و نه در جایگاه سیاسی، موقعیت تاثیرگذاری پیدا کرده است و حالا در دوران تندروهای این جریانات که انقلاب را از آن خود میدانند و مدعی انقلابیگریاند به حاشیه رفته است.
🔹هممیهن همچنین در سرمقاله ای به قلم عباس عبدی محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان نوشت: «این روزها مصادف با دهه فجر است و یادی از انقلاب باید کرد. ولی بهصورت ناخواسته در روزنامه امروز نوعی تضاد، تفاوت و تقابل میان دو گروه از روحانیون دیده میشود... روحانیت مطلقاً یکدست نیست و نباید همه آنان را در یک دسته طبقهبندی کرد... از یکسو آقای ناطقنوری را میبینیم که بارها زندان رفته و نقش مهمی در انقلاب داشته، ولی اکنون در حاشیه قرار دارد . در نقطه مقابل نیز گزارشهای خبری از روحانیون و امامان محترم جمعه داریم».
🔻مجیزگویی برخی غربگرایان مدعی اصلاحطلبی در حالی است که همانها به هنگام ریاست آقای ناطقنوری بر مجلس پنجم، از هیچ توهینی دریغ نکردند و حتی شعار «ناطقنوری نمیخوایم- مجلس زوری نمیخوایم» سر میدادند و سپس در انتخابات دوم خرداد 1376 از هیچ توهین و تهمتی دریغ نکردند و هرگز یادشان نیامد که آقای ناطق از سابقهداران در انقلاب است.
🔹ثانیاً باید از نویسنده هممیهن سؤال کرد هنگامی که اطلاعات کشور را به بیگانگان و دشمنان میفروخت، سر سوزنی یاد مردم و انقلاب و روحانیت و آرمانها و... بود که حالا دم از این ارزشها میزند؟!
🔻آیا غیر از این است که امثال وی با مالهکشی عملکرد برخی مدیران بیکفایت در دولتهای خاتمی و روحانی و دولت فعلی، نقش مهمی در انحراف مسئولیت از خدمتگزاری مردم و حل مشکلات به سمت بنبستافکنی و سیاسیکاری داشتهاند؟!
🔹ثالثاً او همان کسی است که ۵ مهر ۱۳۹۱ به «عصر ایران» گفت: «اگر ناطقنوری از جایگاه فعلیاش در جناح راست خارج شود و به اصلاح طلبان بپیوندد، چیزی به آنها اضافه نمیکند. اهمیت او در این است که در آن سو قرار دارد. آقای ناطق به اینسو بیاید، جایگاهش را در آنسو از دست میدهد. او باید در آنسو خوب بازی کند».
🔻او سپس شهریور ۱۳۹۵ ماهیت تقلای خود و همطیفانش در جریان نفاق را اینگونه لو داد: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی بهعنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهائیکردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند».
🔹این سخنان (به مثابه نشتی بشکه نفوذ) حاکی از این است که امثال گوینده، نه با تشخیص خود بلکه به عنوان پادوهای سیاسی شبکه نفوذ عمل میکنند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
هنر به هم ریختن بازار و اتلاف منابع ارزی!
🔹«تا دیروز سیبزمینی را صادر میکردیم، امروز وارد میکنیم! این جملهای است که شاید اگر چند ماه پیش شنیده میشد، کسی باور نمیکرد. اما حالا، به لطف مدیریت شگفتانگیز وزیر جهاد کشاورزی، واردات سیبزمینی هم به فهرست افتخارات دولت اضافه شده است».
🔻وبسایت «تابناک» نوشت: چند روز پیش، وقتی قیمت هر کیلو سیبزمینی به ۶۰هزار تومان رسید، غلامرضا نوری قزلچه، وزیر جهاد کشاورزی، در جمع خبرنگاران با اعتمادبهنفس گفت: نگران نباشید! سیبزمینی وارد میکنیم و قیمتها متعادل میشود.
🔹انگار نه انگار که همین چند ماه پیش، کشورمان یکی از صادرکنندگان این محصول به کشورهای مختلف بود. بهگونهای که آمارهای رسمی گمرک نشان میدهد تنها در سهماهه پاییز، ۵۲میلیون و ۴۸۰هزار و ۲۵۶ دلار از محل صادرات سیبزمینی نصیب صادرکنندگان شده است.
🔻اما ظاهراً وزارت جهاد کشاورزی در خوابی عمیق فرو رفته. حالا، برای حل بحران خودساخته، همان ارزی را که در شرایط سخت اقتصادی حکم طلا را دارد، برای خرید همان محصولی هزینه میکنیم که تا دیروز با افتخار صادر میکردیم.
🔹این تصمیم ناگهانی، خاطره مدیریت گندم در آغاز به کار دولت را زنده میکند، زمانی که برای پرداخت مطالبات گندمکاران، رئیسجمهور مجبور شد از صندوق توسعه ملی برداشت کند.
🔻حالا، تاریخ در حال تکرار است. فقط این بار، صحبت از «جهاد سیبزمینی» است! رئیس مرکز روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، این نام را بر روی عملیات جدید گذاشته و گفته که با رصد لحظهای قیمت، بازار را کنترل خواهند کرد.
🔹دور از ذهن نیست که چند روز دیگر، کاهش قیمت سیبزمینی را هم بهعنوان یک موفقیت بزرگ در وزارت جشن بگیرند!
🔻چطور میشود در مدت سه ماه، از صادرکننده سیبزمینی به واردکننده تبدیل شد؟ چطور میتوان در شرایط بحران ارزی، اول مجوز صادرات داد و بعد، برای واردات همان محصول، به دنبال تأمین ارز از بانک مرکزی بود؟
🔹این سیاستها، یادآور همان «قرارگاه مرغ» در دولت روحانی است که با هدف کنترل بازار تشکیل شد، اما در نهایت، نتیجهای جز افزایش قیمتها نداشت.
🔻حالا، با وجود گرانی سیبزمینی و دیگر صیفیجات، و فشار بر مردم، سخنگوی دولت در واکنش گفته که «قیمتها در حال کنترل است و گاهی افراد بیشتر از نیاز خرید میکنند، البته این موضوع هم به این برمیگردد که افراد احساس میکنند نتوانند در آینده خرید داشته باشند.»
🔹یعنی مشکل، نه در سوءمدیریت دولت، بلکه در رفتار مردم است؟! گویی اگر شهروندان خرید نکنند، قیمتها هم کاهش مییابد!
🔻این تنها یک نمونه از مدیریت اقتصادی دولت است. شاید در آینده نزدیک، شاهد «جهاد گوجهفرنگی و پیاز» باشیم.
🔹سیبزمینی را صادر کردیم، بازار را به هم ریختیم، حالا برای کنترل قیمت، دوباره وارد میکنیم. تدبیری که هزینهاش را مردم و ذخایر ارزی میپردازند! ذخایری که زمانی برای توسعه و رونق عمران و اقتصاد کشور برنامهریزی میشدند حال باید صرف هزینههای جاری شوند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
مهندسی خداوند متعال:
برنامه پیامبران و نقش شیطان
💠 "وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ مِنْ رَسُولٍ وَلَا نَبِيٍّ إِلَّا إِذَا تَمَنَّىٰ أَلْقَى الشَّيْطَانُ فِي أُمْنِيَّتِهِ فَيَنْسَخُ اللَّهُ مَا يُلْقِي الشَّيْطَانُ ثُمَّ يُحْكِمُ اللَّهُ آيَاتِهِ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ.
💠 ليَجْعَلَ مَا يُلْقِي الشَّيْطَانُ فِتْنَةً لِلَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَالْقَاسِيَةِ قُلُوبُهُمْ وَإِنَّ الظَّالِمِينَ لَفِي شِقَاقٍ بَعِيدٍ".
✳️ و پیش از تو هیچ رسول و پیامبری را نفرستادیم، مگر اینکه هرگاه آرزو میکرد (و طرحی برای پیشبرد اهداف الهی میریخت)، شیطان، القائاتی می کرد؛ امّا خداوند، آنچه را شیطان [از وسوسه ها و شبهه ها] القا می کند، از میان میبرد، سپس آیات خود را محکم و استوار می سازد؛ و خداوند علیم و حکیم است.
✳️هدف، این بود که خداوند، القای شیطان را آزمونی قرار دهد برای آنها که دل های شان مبتلا به مرض و قساوت است؛ و همانا ستمکاران، سخت در ستیزه و دشمنی دور (از حق) میباشند.
@IMANI_mohammad
.
💢 اعتراض حامی پزشکیان
به سیاست های اقتصادی دولت
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5657
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 اعتراض حامی پزشکیان به سیاست های اقتصادی دولت https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5657 @IMANI_mo
اعتراض حامی پزشکیان
به سیاست های اقتصادی دولت
🔹حامی انتخاباتی مسعود پزشکیان، به انتقاد از برخی سیاستهای اقتصادی غلط دولت پرداخت.
🔻دکتر فرشاد مؤمنی استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: چرا هیئت وزیران آقای پزشکیان باید یک مصوبه بگذارد و ببینید این مصوبه چقدر تهی از اندیشه، تهی از آرمان و تهی از سازمان مناسب برای اعتلابخشی به ایران است که با دستپاچگی میگویند سازمانهای بیمهای کشور، داراییهای سرمایهای خود را بفروشند. بدون اینکه هیچ کدام از تمهیداتی که حداقل فقط جلو گیرنده فساد باشد درنظر گرفته شده باشد و البته اینکه چه نسبتی با عدالت و توسعه برقرار میکند، پیشکش!
🔹وی با انتقاد از اظهارات اخیر وزیر اقتصاد گفت: غمانگیز این است که صدبار هم که فاجعههای شوک درمانی آشکار میشود، عزیزان نمیخواهند پیام را بگیرند یا نمیتوانند.
🔻مومنی افزود: غمانگیز است که یک مدیرکلیدی اقتصادی، بگوید تورم به من ربط ندارد اما وقتی موضوع آزادسازی واردات خودروی لوکس میشود، از رقبای خود سبقت میگیرد که بگوید من بیشتر در این زمینه نقشآفرینی کردم. یعنی ما این قدر معیارها را از دست دادهایم!
🔹وی گفت: ببینید عزیزان چقدر از نظر کیفیت پشتیبانی کارشناسی و بنیه یادگیری از تجربیات سقوط کردهاند که از یکسو با عنوان صادرات سیب زمینی، غارت سفره فقرا اتفاق میافتد و چون جهش نرخ ارز داشتیم، به قیمت به غارت بردن سفرههای مردم، جیبهای کوچکی، هیولاییتر بزرگ میشوند و این قدر این کار جنونآمیز انجام میشود که به فاصله کوتاهی، همانها که آن میزان جنونآمیز و مشکوک، اسم رهاسازی را صادرات گذاشته بودند، اکنون به واردات افتادهاند.
🔻استاد دانشگاه علامه خاطر نشان کرد: اینکه شما متوجه نشوید که این کار چقدر قبیح است که کشوری که چندین برابر نیاز مصرفیاش قابلیت تولید سیب زمینی دارد، به خاطر بحرانسازیهای ناشی از شوک درمانی، مهمترین ذخایر استراتژیک ارزیتان را باید صرف واردات سیب زمینی کنید که همزمان هم کمر تولیدکنندههایتان را شکستید و هم دولت را دچار اضطرار کردید و هم زمینههای شغلی را از شاغلان بخش کشاورزی و صنایع مربوطه دریغ کردید. صد نمونه دیگر هم میتوان اینگونه ذکر کرد.
🔹مؤمنی افزود: مطالعهای که انجام شده، نشان میدهد در همین شوک ارزی که از حدود کمتر از ۶۰ هزارتومان دلار را به بالای ۸۰ هزارتومان رساندند، شوک تقاضای ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی برای سرمایه در گردش برای تولیدکنندهها اضافهتر شده است. یعنی اینها با این کار، بیسابقهترین رونقها را برای رباخوارها ایجاد کردند. مگر میشود شما شعار عدالت دهید!؟
@IMANI_mohammad