eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
.😍 پنیر_خونگی ابتدا دو کیلو شیر را میجوشانیم.اگه شیرتون‌پاستوریزست نیاز نیست وقتی جوش اومد بذارین بازم بجوشه ولی اگه مثل من از شیر محلی استفاده کردین،بعداز اینکه شیر جوش اومد بیست دقیقه کامل بذارین با شعله کم بجوشه. سپس یک کاسه ماست خوری  ترش اضافه کرده و خوب هم میزنیم و یه ده دقیقه ای میذاریم تا بجوشه.میتونین بجای ماست،نصف لیوان سرکه سفید بریزین. در این‌مرحله آب شیر جدا شده و شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه. خوووب حالا یه پارچه حریر تمییز و یا پارچه تنظیف رو روی یه کاسه قرار داده و شیر رو داخلش میریزیم. این آبی که از شیر داخل کاسه میمونه رو نگه دارین و داخلش نمک بریزین و بذارین کنار. پارچه ای که داخلش پنیر قرار داره رو محکم گره زده و آویزان‌میکنیم تا آب اضافی اون خارج بشه.حدود ده دقیقه به همین حالت قرار میدیم. بعد هم پارچه رو باز کرده و پنیرمونو داخل آب نمکی که درست کردیم میذاریم و داخل یخچال نگه میداریم. پنیر خوشمزمون آمادست😍
. آبگوشت کله‌گنجشکی . مواد لازم برای ۲نفر: گوشت چرخ‌کرده ۱۰۰گرم پیاز کوچیک ۱عدد پیاز متوسط ۱عدد سیب‌زمینی متوسط ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱ق غ نمک، فلفل، زردچوبه و مرزه‌ی خشک به مقدار لازم لیمو عمانی ۱عدد . پیاز کوچیک رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید و ورز بدید، مایه گوشت رو به قلقلی‌های اندازه‌ی گیلاس تبدیل کنید و تو قابلمه با شعله خیلی کم و در بسته بذارید، شروع میکنه به آب انداختن، اجازه بدید رنگش تغیر کنه و بعد برشون دارید، پیاز متوسط رو خرد کنید و توی همون قابلمه با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید، رب و مرزه رو اضافه کنید و تفت بدید، سیب‌زمینی رو پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و تو قابلمه بریزید، لیمو عمانی رو هم بندازید توش، آب اضافه کنید و بذارید بپزه، بعد از پخت سیب‌زمینی قلقلی هارو به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و اجازه بدید کمی جا بیفته، غذای فوری و خوشمزه شما در کمترین زمان آماده‌ست😉😋
❌رازهای خوشمزه شدن شامی و کتلت ❌ ⬅️آب پیاز و سیب زمینی رو حتما بگیرید در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت تردی داشته باشید ⬅️مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد بهتر است درشامی از گوشت چربی دار استفاده شود ⬅️درصورتی که موقع سرخ کردن روی روغن کف تشکیل شد بهتر است روغن را عوض کنید ⬅️اگر کمی زرد چوبه در روغن بریزید و شامی سرخ کنید رنگ آن زیبا تر خواهر شد ⬅️برا بهتر شدن طعم کتلت مقداری زعفران دم کرده در مواد بریزید ⬅️مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری‎‌‎‌‌‎‌ خام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋دلچسب‌ترین عصر دنیا را 🍃🌹با لحظه‌هایے پـر از 🦋شــــادے و زیـبـایـی 🌹🍃براتون آرزو مے ڪنم 🦋عصـرزیباے همگے بخیر ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🌿☘ ⚘آرزو میڪنم ⚘درایڹ عصر زیبـای بهاری ⚘نسیم مهر ⚘زلف خاطرتاڹ رابیاراید ⚘تپش عشق حیات را ⚘دروجودتاڹ، ڪَل افشاني ڪند ⚘وشورزندڪَي ⚘درجانتاڹ متلاطم ڪَردد   ❤️‍⚘عصرتـون بـخیر⚘❤️‍ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
كره ي نرم ،،،،،،،٢٥٠ گرم شكردانه ريز،،،،،،،١٨٠ گرم(٣/٤ ليوان) تخم مرغ درشت ،،،،،،١ عدد. وانيل نوك ق بكين پودر ١ ق چ پوست يك عددليموترش نمك نوك ق چ ارد،،،،،،٤٥٠ گرم (٣ليوان پر) ماردمالادويابريلوبراي مغزكوكي همه ي موادهم دماي محيط باشن ،كره ي نرم وشكررووانيل ورنده ي ليمورو باهمزن بزنين تاسفيدوروشن شود،سپس تخم مرغ رواضافه وچندثانيه بزنين تامخلوط بشه ،مخلوط اردونمك وبکینگ پودر روروي موادالك كنين وچندثانيه بادوركندهمزن بزنين تاخميردرست بشه ،لطفاخميرروزيادورزندين چون روغن پس ميده وشيريني سفت ميشه خميرروداخل نايلون بذارين وحداقل ١ ساعت براي استراحت داخل يخچال بذارين ،سپس خميروبين دونايلون به اندازه ي ٣ ميل بازكنين(خيلي ضخيم نباشه)وباوردنه طرح دارروي خميروطرح بزنين وبعدقالب بزنين ،فررويك ربع قبل روي ١٨٠ گازي ويا ١٦٠ برقي روشن كنين ،شيريني روداخل فربذارين به مدت ١٢ تا١٥ دقيقه ،زيرشيريني كمي رنگ بگيره كافيه شيريني روازفرخارج كنين وبذارين خنك بشه ،سپس بين دولايه رومارمالادويابريلوبزنين وروي شيريني روپودرقندبپاشين 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید ۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر ۲ عدد تخم مرغ کمی نمک ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری ۱ لیوان شیر ولرم مخلوط کنید ۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید ۶۰ گرم کره ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید با دست چرب پف خمیر رو بگیرید مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید ( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید ) درآخر داخل شکر بغلتونید 😍
👩‍🍳 برای جلوگیری از چسبیدن مواد چسبنده مثل پنیر یا سیب زمینی پخته به رنده قبل از شروع کار سطح آن را با روغن چرب کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجون ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه زردچوبه،فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم آرد نخودچی ۱ ق غ پارت اول .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ فلسطینی مواد لازم ران مرغ پیاز سماق نمک فلفل روغن زیتون رب انار آبلیمو رسپی این غذا فلسطینی هست ولی رب انار هم بهش اضافه شده. مرغ رو‌ میشه با همین مواد ۲-۳ ساعت مرینیت کرد یا اینکه مثل من عجول باشین و یک راست بذارید توی فر با دمای ۲۰۰ درجه و به مدت ۱ ساعت. میتونید ۵۰ دقیقه بعد از پخت، فویل رو بردارید تا روی مرغ گریل و برشته بشه اما من دوست داشتم سس و پیاز آبدار بمونه😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپِ شکلاتی و میوه‌ای!!🍰🍨🍫😍 تابستون از راه میرسه و نوبتی هم باشه نوبت دسرهای سردو‌ میوه‌ای...🍓🍌🍒🥝 مواد لازم: ۱۰۰ گرم شکلات سفید ۱۰۰ گرم شکلات شیری ۱۰۰ گرم پنیر لبنه ۱۵۰ گرم خامه شُل ۴ قاشق غذا خوری خاکه قند شکلات رو روی بخار آب ملایم ذوب کنین، (دقت کنین حرارت باید به حدی باشه که شکلات ها نرم بشن ولی به هیچ وجه داغ نشن! وگرنه میبرن دوباره نمیبندن) پنیر و خامه و خاکه قند رو با هم مخلوط کنین تا صاف یکدست بشه و بقیه مراحل رو به ترتیب مثل تصویر انجام بدین... نوش جان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه بسته یا به دلخواه چهاربسته ژله در طعم و رنگ دلخواه دو بسته ژله آلوئه ورا دو عدد بستنی وانیلی معادل یک لیوان دسته دار طرز تهیه هر بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم رو بخار کتری تا کاملا شفاف بشه، بعد تو ظرف مستطیلی که چرب کرده بودم ریختم گذاشتم تو یخچال تا کاملا ببنده، بعد به شکل مکعبی برش زدم وقتی همه ژله ها رو مکعبی برش زدم تو ظرف دیگه ای باهم مخلوط کردم و گذاشتم کنار دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم میذاریم رو بخار کتری کاملا شفاف بشه بعد میذاریم کامل سرد و خنک بشه دو تا بستنی وانیلی رو بهش اضافه کردم هم زدم خورده ژله ها رو ریختم تو قالب و ژله بستنی رو آروم ریختم و قالب رو به مدت پنج شش ساعت گذاشتم تو یخچال تا ببنده دور قالب رو با دست آزاد کردم و توی دیس خیس برگردوندم نکات مهم ژله آلوئه ورا باید کاملا سرد باشه وگرنه وقتی بستنی بریزید دورنگ میشه و بستنی میاد رو وامیسته بستنی رو هم باید از فریزر خارج کنید بذارید تو دمای محیط تا آب بشه مخلوط ژله بستنی باید خنک باشه وگرنه خورده ژله ها رو آب میکنه قالب باید از خورده شیشه پر باشه، وگرنه موقع اضافه کردن ژله بستنی سبک میشن و میان بالای قالب ژله بستنی رو باید از چند طرف اضافه کنید که ژله ها حرکت نکنن (تو فیلم کاملا مشخصه) قالب رو از قبل کمی چرب کنید یه دور آب بکشید بذارید فریزر، قطره آب یخ میزنن و نمی‌ذارن ژله به قالب بچسبه ظرف سرو رو قبلش خیس میکنیم که اگه ژله کج شد بتونیم جابجاش کنیم
🧏‍♀️ با مخلوط کردن کرم مرطوب‌کننده و کرم‌پودرتان، پوست‌تان را درخشان کنید. این یک راه عالی برای آن است که با استفاده از مقدار کمی کرم‌پودر، تمام پوست‌تان را پوشش بدهید و تمام روز احساس راحتی داشته باشید. 💥 این روش برای صورت‌های چرب هم موثر است.
توکل مفهموم قشنگی داره، یعنی خدایا، من نمی‌دونم چه جوری، ولی تو درستش کن! ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan