eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
و سبزيجات تو فر پيازهاي خلالي و سيب زمينيايي كه متوسط مكعبي خرد كردمو فلفل دلمه قاچ شده رو با نمك و پودرسير و فلفل سياه و پاپريكا و پودرسير و كمي روغن زيتون مزه دار كردم و گذاشتم كف سينيِ فر ، يه جوجه ي متوسط رو از سمت سينه نصف كردم و با ادويه هاي بالا تمام سطح مرغ رو مزه دار كردم ( واسه محض احتياط من يه رون هم اضافه گذاشتم ) و مرغو روي سبزيجات گذاشتم ، و تو فر قرار دادم .نيم ساعت اول رو با حرارت ٢٠٠ درجه طبقه وسط فر با فويل گذاشتم بپزه بعد فويل رو برداشتم تا بدون فويل بپزه و خوشرنگ بشه ( مرغ من پوست نداشت ) . مرتب چك كنيد هر موقع پخت از فر خارج میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی نازخاتون قطعا یکی از لذیذترین و خوش خوراکترین چاشنی هایی که کنار غذاتون میتونید نوش جان کنیدِ و لذت غذا رو چندین برابر کنین مواد لازم👇 بادمجون ۴عدد متوسط گوجه فرنگی ۲عدد فلفل تند ۲عدد سیر ۵حبه درشت سبزی به اندازه یه مُشت(ریحون.نعنا و ترخون یا مرزه) آبغوره ۱لیوان سرکه نصف لیوان نمکو فلفل سیاهو گلپر به اندازه کافی بادمجونو فلفلو گوجه رو حسابی کبابی میکنیم.بعد روشونو یه کیسه فریزر میندازیمو میذاریم نیم ساعت بمونه تا پوست بادمجونا راحتتر کنده بشه(داخل آبو یخ هم میتونید بذارید)پوست گوجه رو هم میگیریم(در اصل داخل این ترشی باید از گوجه کال استفاده کنیم ولی چون در دسترس همه نیست گوجه کبابی هم طعم خوبی بهش میده) حالا همه مواد ترشی رو خوب ساطوری میکنیم داخل کاسه میریزیمو بهش نمکو فلفل سیاهو گلپر میزنیم.برای ترشی ام از آبغوره و سرکه استفاده میکنیم که میتونید سرکه رو حذف کنیدو به جاش همون آبغوره یا آب انار ترش بریزید. بعد از اینکه مخلوط کردیم ترشی خوشمزمون آمادست میتونید به محض آماده شدنم نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هر سن که هستی روزهایی بی‌نظیر را تجربه می‌کنی! چـرا که مانندِ روزهای دیگر فقط یکبار تکرار می‌شود "هر روز" از عمرت روزهای خوش دارد! به شرط اینکه «زندگی‌کـردن» را بلد باشی . ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کبابِ مَخصوص شکم پر با سُسِ گوجه و ریحون• ✅ این مقدار گوشت دو تا رول کبابِ اَساسی و قَوی بهت میده که هر کدوم حدودِ ۴۵۰ کالری داره... 1. ۵۰۰ گرم گوشتِ چِرخ‌کرده‌ (مغزِ رانِ گوساله و سردَستِ گوسفند رو با نسبتِ مساوی) بریز داخلِ ظرف. 2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده ریز کن، آبش رو بگیر و به گوشت اضافه کن. 3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، سیاه ، پودرِ سیر، برگِ آویشن رو به همراهِ ۲۵ گرم کره‌ای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده، به محتویاتِ ظرف اضافه کن. 4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه. 5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف. 6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن. 7. داخلش رو با گودا و فلفل دُلمه‌ایِ سبز و قرمز رو به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی.) 8. حالا شروع کن به کردنِ گوشت، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه. 🌟
🌯 . مواد لازم : سیب زمینی 3 عدد پیاز 2 عدد نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری نان لواش به میزان لازم طرز تهیه : ● سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم. . ● میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم ،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره 😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ پخته شده و رنده شده یک عدد متوسط، فلفل های رنگی هر کدوم یک قاشق غذاخوری سبزی جعفری یک قاشق غذاخوری، شوید یک قاشق غذاخوری، خیارشور نگینی دو قاشق غذاخوری همه رو مخلوط کنید بهش دو قاشق پر پنیر خامه ای و یک قاشق غذاخوری سس مایونز بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نون تست رو قالب بزنید همونطور که توی قالب نون هست با قاشق یهمقدار سالاد توش بزارید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و با کمک دستتون از زیر آروم مواد قالب زده رو بیرون بیارید با گوجه گیلاسی یا زیتون میتونید تزئین کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎆🎆🎇 خواص لوبیا سبز . ✔1_سرشار از آهن است. ✔2_به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. ✔3_خوردن یک لیوان آب پخته لوبیا سبز در صبح ناشتا ادرار آور است. ✔4_برای تصفیه خون بسیار مفید است. ✔5_برای تقویت قلب و ریه مفید است. ✔6_به استخوان سازی کمک میکند. ✔7_خوردن لوبیا سبز از ریزش مو جلوگیری میکند. ✔8_منبع فوق العاده منگنز می باشد 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
زردآلوهایی که توی یخچال مونده بودن قبل از اینکه خراب بشن با چاقو برش دادم و هسته شون رو جدا کردم... چیدم روی سبد تا خشک بشن و قیصی یا برگه_زردآلو زردآلو_خشک درست کنم.. تجربه ی اولمه امیدوارم خوب بشن فقط یجایی خوندم که هر سه ساعت یکبار جابجا شون کنم و برعکس شون کنم که یه حال خشک بشن... آفتاب مستقیم ممکنه سیاه کنه میوه رو... فلفل هارو هم نتونستیم بخوریم خیلی تند و آتشین بودن🌶🌶🌶 گذاشتم خشک بشه و آسیاب شون کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک یخچالی بیسکوئیت ساقه طلایی ۱عدد کره ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای نصف بسته خامه صبحانه ۱عدد ژلاتین ۲ق غ شکلات صبحانه ۲قاشق برای لایه دوم شکلات صبحانه ۱قاشق پر شیر کاکائو نصف لیوان ژلاتین ۱ق غ طرز تهیه : بیسکوئیت پودر کنین وبا کره ذوب شده مخلوط کنین وبریزین تو قالب پنیر خامه ای وخامه رو به همراه ژلاتین وشکلات صبحانه با همزن بزنین وروی بیسکوئیت ها بریزین برای لایه دوم شکلات صبحانه رو به همراه شیر کاکائو ‌ژلاتین بنماری شده قاطی کنین وبریزین روی چیز کیک 🙂 وبه مدت ۲ساعت بزارین تو بخچال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 خورشت بامیه گوشت سردست گوسفند ۴۰۰ گرم رب خونگی ۲-۳ ق غ سیر ۲ حبه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه بامیه ۲۵۰ گرم 1️⃣ پیاز سرخ کن زردچوبه و سیر له شده اضافه کن و یه تفت ریز بده بعد گوشت اضافه کن تفت بده تا جایی که رنگ گوشت عوض شه 2️⃣ رب گوجه ۲-۳ ق و فلفل بریز و تفت بده تا بوی رب در بیاد 3️⃣ آب بریز تا ۲ بند انگشت بالاتر از مواد و بذار ۲ الی ۲/۵ ساعت بپزه 4️⃣ بامیه هارو پاک کن و بشور و یه تفت در حد ۱-۲ دقیقه بده و بریز تو خورشت، نمک هم اضافه کن و بذار ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بامیه بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوق شکلاتی🫰🏽بدون فر و همزن این دسر بی نهایت خوشمزه و راحت و درست کن و لذت ببر🥲 📍موادی که لازمه بیسکوییت پتی بور یک بسته شیر سه لیوان کاکائو ۱۵۰ گرم پودر ژلاتین ۲ ق مرباخوری کره ۵۰ گرم شیر و به همراه کره روی حرارت میزاریم تا حدی که کره آب شه،شکلات ذوب شده رو به همراه بیسکوییت پودر شده بهش اضافه میکنیم، ژلاتین رو با یک چهارم آب سرد خیس کنید وقتی روی بخار کتری شفاف شد به مواد اضافه کنید، یک روز داخل یخچال میمونه تا خودشو بگیره😍👌🏽
شکری شیرین آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی تو تیرامیسو چی هست تیرامیسو جزو محبوب ترین دسرهای ایتالیایی هست که خیلی سریع انرژی از دست رفته رو برمی‌گردونه😍 این دسر جذاب نیاز به یه اسپرسوی قوی داره مواد لازم: سه عدد تخم مرغ چهارصد گرم پنیر ماسکارپونه شصت گرم شکر یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر (اگه نداشتین از پتی بور استفاده کنید) یک شات (پنجاه گرم) اسپرسو بیست گرم شکر. یک شات آب سرد(🤥🤫) مقداری پودر کاکائو و توت فرنگی جهت تزیین
خدایا! شب را درسکوت و تاریکی آفریدی تا همه از هیاهو و شلوغے روز به آرامش ‌برسند؛ پس آرامش حقیقی، خیالی آسوده و خوابی آرام نصیب دوستان و عزیزانمان بگردان... 🌟شبتون بخیر 🌟 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم خدای مهربانم🙏 در این صبح تابستانی زیبا🌸 براى دوستان و عزیزانم همدم و همراهى ارزو میكنم از جنس خودت، نزديك…💞 بخشنده و بى منت…💞 خدایا🙏 درهمه لحظات ياورشان باش🙏 الهی به امید تو .... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه 15 مرداد ماهتون عالی 🌼امیدوارم 🌷وقتی کتاب زندگیتون 🌺رو ورق میزنید 🌼خوشی ها و دلخوشی هاش 🌼اونقدر زیاد باشه 🌷که مجبور بشید همه ناراحتی 🌼های گذشته رو بریزید دور 🌷لبخند بزن 🌷مهربان باش 🌼امروز بهترین روز تو خواهد بود ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقد این ایده جذاب بود که تو خونه ی ما قرار شده دیگه همیشه اینجوری پیتزا درست کنیم😌😍🔥 نکته ۱: اگه میخوایید پیتزا تون کش بیاد اول اینکه از پینر پیتزای خوب( مطهر )استفاده کنید دوم اینکه توی دو یا سه لایه پنیر پیتزا بریزید و حتما هم توی لایه اول قبل هر چیزی پنیر پیتزا بریزید نکته ۲: حتما حتما روی پیتزا پودر آویشن بزنید (+ پودر چدار هم خیلی جذابش میکنه و طعم پیتزا های بیرون میگیره )
یک عدد سینه مرغ رو به همراه برگ بو و نمک و فلفل و کمی زعفران بذارین تا بپزه وقتی پخت مرغ رو ریز خرد کنین یک پیمانه خیارشور رو خرد کنین بهش اضافه کنین یک پیمانه گردو خرد شده بهش اضافه کنین نصف پیمانه جعفری خرد شده اضافه کنین شش عدد پیازچه رو خرد کنین بهش اضافه کنین در صورت دلخواه نصف پیمانه ذرت پخته اضافه کنین چهار قاشق سس مایونز ،دو قاشق غذاخوري پنير لبنه،دو سه قاشق ماست چكيده و يك قاشق چایخوری فلفل سياه رو با هم مخلوط کنین حالا سس رو روی مواد بریزین و مخلوط کنین باهم داخل قالب چهار تا نون تست بذارین و روش سس مایونز بزنین و بعد مواد رو بریزین دوباره نون تست و مواد تا آخر ،،، لایه آخر روی نون تست رو سس مایونز بزنین و بذارین داخل یخچال کیک مرغ رو به دلخواه تزیین کنین
برای آب گرفتن اول قورها دون کردم بعد چند آب شستیم و ریختیم تو آبکش و تا صبح موند تو آبکش بعد رو پارچه سفید و تمیز یه ساعتی که آب بهش نمونه اگر آب بهش بمونه کپک میزنه بعدبردم بیرون برای آبگیری بعد کل آبغوره ها رو از آبکش رد کردیم سری دوم از الک رد کردیم که کامل شفاف بشه. ما تو آبغوره نمک نمیزنیم اصلا چون اگر نمک بریزین بعد به مدت به کپک سفید رو بطری ها میزنه که حاصل همون نمک ریختنه اگر بطری هایی که آب غوره رو توش میریزین آب بهش باشه بازم ابغوره تون کپک میزنه برا جلوگیری از این کار اولا نمک نریزین دوما شیشه ها و بطری ها رو بعد شستن با اب با نصف پیمانه آبغوره داخلش رو بشورین. بعد آبغوره بریزین. برا چاشنی قرمه سبزی غوره کشیده ها رو دون کردیم ریختیم تو بطری و روش رو کامل با آبغوره پر کردیم . ما اصلا آب غوره رو نمیجوشونیم و تو یخچال نگه داری میکنیم