فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود_سالاد_مرغ
سینه مرغ پخته شده و رنده شده یک عدد متوسط، فلفل های رنگی هر کدوم یک قاشق غذاخوری سبزی جعفری یک قاشق غذاخوری، شوید یک قاشق غذاخوری، خیارشور نگینی دو قاشق غذاخوری
همه رو مخلوط کنید بهش دو قاشق پر پنیر خامه ای و یک قاشق غذاخوری سس مایونز بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نون تست رو قالب بزنید همونطور که توی قالب نون هست با قاشق یهمقدار سالاد توش بزارید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و با کمک دستتون از زیر آروم مواد قالب زده رو بیرون بیارید با گوجه گیلاسی یا زیتون میتونید تزئین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خودت آیس کافی درست کن
🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 🧋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_فریز_کردن_لوبیا_سبز🎆🎆🎇
خواص لوبیا سبز
.
✔1_سرشار از آهن است.
✔2_به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
✔3_خوردن یک لیوان آب پخته لوبیا سبز در صبح ناشتا ادرار آور است.
✔4_برای تصفیه خون بسیار مفید است.
✔5_برای تقویت قلب و ریه مفید است.
✔6_به استخوان سازی کمک میکند.
✔7_خوردن لوبیا سبز از ریزش مو جلوگیری میکند.
✔8_منبع فوق العاده منگنز می باشد
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
زردآلوهایی که توی یخچال مونده بودن قبل از اینکه خراب بشن با چاقو برش دادم و هسته شون رو جدا کردم... چیدم روی سبد تا خشک بشن و قیصی یا برگه_زردآلو زردآلو_خشک درست کنم.. تجربه ی اولمه امیدوارم خوب بشن فقط یجایی خوندم که هر سه ساعت یکبار جابجا شون کنم و برعکس شون کنم که یه حال خشک بشن... آفتاب مستقیم ممکنه سیاه کنه میوه رو... فلفل هارو هم نتونستیم بخوریم خیلی تند و آتشین بودن🌶🌶🌶 گذاشتم خشک بشه و آسیاب شون کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک یخچالی
بیسکوئیت ساقه طلایی ۱عدد
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای نصف بسته
خامه صبحانه ۱عدد
ژلاتین ۲ق غ
شکلات صبحانه ۲قاشق
برای لایه دوم
شکلات صبحانه ۱قاشق پر
شیر کاکائو نصف لیوان
ژلاتین ۱ق غ
طرز تهیه :
بیسکوئیت پودر کنین وبا کره ذوب شده مخلوط کنین وبریزین تو قالب
پنیر خامه ای وخامه رو به همراه ژلاتین وشکلات صبحانه با همزن بزنین وروی بیسکوئیت ها بریزین
برای لایه دوم شکلات صبحانه رو به همراه شیر کاکائو ژلاتین بنماری شده قاطی کنین وبریزین روی چیز کیک 🙂
وبه مدت ۲ساعت بزارین تو بخچال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 خورشت بامیه
گوشت سردست گوسفند ۴۰۰ گرم
رب خونگی ۲-۳ ق غ
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه
بامیه ۲۵۰ گرم
1️⃣ پیاز سرخ کن زردچوبه و سیر له شده اضافه کن و یه تفت ریز بده بعد گوشت اضافه کن تفت بده تا جایی که رنگ گوشت عوض شه
2️⃣ رب گوجه ۲-۳ ق و فلفل بریز و تفت بده تا بوی رب در بیاد
3️⃣ آب بریز تا ۲ بند انگشت بالاتر از مواد و بذار ۲ الی ۲/۵ ساعت بپزه
4️⃣ بامیه هارو پاک کن و بشور و یه تفت در حد ۱-۲ دقیقه بده و بریز تو خورشت، نمک هم اضافه کن و بذار ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بامیه بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوق شکلاتی🫰🏽بدون فر و همزن این دسر بی نهایت خوشمزه و راحت و درست کن و لذت ببر🥲
📍موادی که لازمه
بیسکوییت پتی بور یک بسته
شیر سه لیوان
کاکائو ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
شیر و به همراه کره روی حرارت میزاریم تا حدی که کره آب شه،شکلات ذوب شده رو به همراه بیسکوییت پودر شده بهش اضافه میکنیم، ژلاتین رو با یک چهارم آب سرد خیس کنید وقتی روی بخار کتری شفاف شد به مواد اضافه کنید، یک روز داخل یخچال میمونه تا خودشو بگیره😍👌🏽
#دونات شکری شیرین
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی تو تیرامیسو چی هست
تیرامیسو جزو محبوب ترین دسرهای ایتالیایی هست که خیلی سریع انرژی از دست رفته رو برمیگردونه😍
این دسر جذاب نیاز به یه اسپرسوی قوی داره
مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
چهارصد گرم پنیر ماسکارپونه
شصت گرم شکر
یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر
(اگه نداشتین از پتی بور استفاده کنید)
یک شات (پنجاه گرم) اسپرسو
بیست گرم شکر.
یک شات آب سرد(🤥🤫)
مقداری پودر کاکائو و توت فرنگی جهت تزیین
خدایا!
شب را درسکوت و تاریکی آفریدی
تا همه از هیاهو و شلوغے روز
به آرامش برسند؛
پس آرامش حقیقی،
خیالی آسوده و خوابی آرام
نصیب دوستان و عزیزانمان بگردان...
🌟شبتون بخیر 🌟
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
خدای مهربانم🙏
در این صبح تابستانی زیبا🌸
براى دوستان و عزیزانم
همدم و همراهى ارزو میكنم
از جنس خودت، نزديك…💞
بخشنده و بى منت…💞
خدایا🙏
درهمه لحظات ياورشان باش🙏
الهی به امید تو ....
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه 15 مرداد ماهتون عالی
🌼امیدوارم
🌷وقتی کتاب زندگیتون
🌺رو ورق میزنید
🌼خوشی ها و دلخوشی هاش
🌼اونقدر زیاد باشه
🌷که مجبور بشید همه ناراحتی
🌼های گذشته رو بریزید دور
🌷لبخند بزن
🌷مهربان باش
🌼امروز بهترین روز تو خواهد بود
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقد این ایده جذاب بود که تو خونه ی ما قرار شده دیگه همیشه اینجوری پیتزا درست کنیم😌😍🔥
نکته ۱: اگه میخوایید پیتزا تون کش بیاد اول اینکه از پینر پیتزای خوب( مطهر )استفاده کنید دوم اینکه توی دو یا سه لایه پنیر پیتزا بریزید و حتما هم توی لایه اول قبل هر چیزی پنیر پیتزا بریزید
نکته ۲: حتما حتما روی پیتزا پودر آویشن بزنید (+ پودر چدار هم خیلی جذابش میکنه و طعم پیتزا های بیرون میگیره )
#کیک_مرغ
یک عدد سینه مرغ رو به همراه برگ بو و نمک و فلفل و کمی زعفران بذارین تا بپزه وقتی پخت مرغ رو ریز خرد کنین یک پیمانه خیارشور رو خرد کنین بهش اضافه کنین یک پیمانه گردو خرد شده بهش اضافه کنین
نصف پیمانه جعفری خرد شده اضافه کنین
شش عدد پیازچه رو خرد کنین بهش اضافه کنین در صورت دلخواه نصف پیمانه ذرت پخته اضافه کنین چهار قاشق سس مایونز ،دو قاشق غذاخوري پنير لبنه،دو سه قاشق ماست چكيده و يك قاشق چایخوری فلفل سياه رو با هم مخلوط کنین حالا سس رو روی مواد بریزین و مخلوط کنین باهم داخل قالب چهار تا نون تست بذارین و روش سس مایونز بزنین و بعد مواد رو بریزین دوباره نون تست و مواد تا آخر ،،، لایه آخر روی نون تست رو سس مایونز بزنین و بذارین داخل یخچال کیک مرغ رو به دلخواه تزیین کنین
برای آب گرفتن اول قورها دون کردم بعد چند آب شستیم و ریختیم تو آبکش و تا صبح موند تو آبکش بعد رو پارچه سفید و تمیز یه ساعتی که آب بهش نمونه اگر آب بهش بمونه کپک میزنه بعدبردم بیرون برای آبگیری بعد کل آبغوره ها رو از آبکش رد کردیم سری دوم از الک رد کردیم که کامل شفاف بشه. ما تو آبغوره نمک نمیزنیم اصلا چون اگر نمک بریزین بعد به مدت به کپک سفید رو بطری ها میزنه که حاصل همون نمک ریختنه اگر بطری هایی که آب غوره رو توش میریزین آب بهش باشه بازم ابغوره تون کپک میزنه برا جلوگیری از این کار اولا نمک نریزین دوما شیشه ها و بطری ها رو بعد شستن با اب با نصف پیمانه آبغوره داخلش رو بشورین. بعد آبغوره بریزین. برا چاشنی قرمه سبزی غوره کشیده ها رو دون کردیم ریختیم تو بطری و روش رو کامل با آبغوره پر کردیم . ما اصلا آب غوره رو نمیجوشونیم و تو یخچال نگه داری میکنیم
لواشک آلبالو و آلوچه و سیب🍒🍏🍒
اول میوه هامو شستم بعد ریختم داخل قابلمه تا بجوشه (من آب نریختم حتی یک استکان چون میوه هام خیلی رسیده بودن و سریع خودشون آب پس دادن)اینم بگم سیب هارو به چهار قسمت تقسیم کردم بعد انداختم داخل قابلمه
وقتی خوب همه له شدن زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشن سپس از آبکش گوشت میوه هارو از هسته جدا کردم با دست زیرش آبکش ی ظرف گذاشتم تا گوشت میوه ها تو اون بریزه و هسته ها توی آبکش باقی بمونه بعد دوباره گوشت میوه هامو ریختم تو قابلمه تا آب اضافیش کشیده بشه حدود یک ساعت گذاشتم تا جوشید و تقریبا آبش تبخیر شد ،بعد از سرد شدن داخل سینی هام کیسه فریزر انداختم و لواشک پهن کردم توی سینی ،بعد گذاشتم تو بالکن جلوی آفتاب تا زمانی که خشک شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🌶️🥫جوجه چینی با سس تارتار😍😋
مواد لازم:
۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
۳-دلستر ساده ۱ لیوان
۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
سس:
۱-سس مایونز ۱ پ
۲-خیار شور ۲ عدد
۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
۵-نمک و فلفل به میزان لازم
نکات:
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته شه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_قارچ_پنیر😍😋
سینه مرغ ….۲ عدد
ارد….۲قاشق غذاخوری
پیاز……۱عدد
قارچ….۲۵۰ گرم
شیر….۱پیمانه
خامه
نمک و فلفل و جوز
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید.
داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید.
بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه.
حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه
🌟
#دسر_شکلاتی_سوپانگل
شیر 1 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 3 ق غ
شکر 7 ق غ
پودر کاکائو 3 ق غ
شکلات تلخ 80 گرم
کره 1 ق غ
کیک و موز برای لایه وسط
تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد.
داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ...
چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید دسر فوق العاده خوشمزه برا مهمونی ها میباشد.....
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیمو خشک 😍😍
تا فصلشه با کمترین هزینه لیمو خشک درست کن که هم میتونی پودرش کنی و یا همینجوری داخل غذا استفاده
مواد لازم
فقط لیمو 😉😅
البته آفتابو دسته کم نگیر
اگه دستگاه میوه خشک کن داری که دیگه هیچ 🥰
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
نکته مهم پوست لیمو اصلا باعث تلخی نمیشه اون هسته است که لیمو رو تو غذا تلخ میکنه اگه میخوای پودرش کنی یا داخل غذا بندازی حتما هسته شو در بیار
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی
شکر یک لیوان
نشاسته گل یک لیوان
شیره انگور یک لیوان و نیم
زغفران دم کرده غلیظ و یا پودر زعفران
آب ۴ لیوان
پودر دارچین
❌چند نکته مهم: وقتی گردو ها نیم ساعت تو آب موندن باید بزاری کامل خشک بشن یا خشکشون کن با دستمال چونکه که قراره توی باسلوق بمونه کپک میزنه من گذاشتم چند ساعتی جلو آفتاب
دوم اینکه حداقل ۵روز طول میکشه تا خشک بشه
سوم اینکه خیلی خوشمزس و مقوی
چهارم اینکه انتهای نخ و حتما چندتا گره بزن و نخ و چند لایه کن
پنج من یکی از گردوهارو دو بار توی مواد غلتوندم
🌟