eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ابپز…..۳عدد سوسیس …..۳عدد پیازچه شوید خیار شور…..۳عدد مواد سس: ماست سس مایونز سس خردل اب لیمو ترش اب خیار شور نمک و فلفل سیاه طرز تهیه: سیب زمینی رو نگینی خرد کنید.سوسیس حلقه کنید و در روغن داغ سرخ کنید.حتما روغن اضافه رو بگیرید. پیازچه و شوید هم خرد کنید. تمام مواد با هم مخلوط کنید.مواد سس هم عین کلیپ مخلوط کنید .به مواد سالاد اضافه کنید.داخل یخچال بزارید تا سس به خورد مواد بره. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنجد یک ونیم لیوان بادام زمینی یاگردو نگینی نصف لیوان پودر نارگیل یک سوم لیوان شیره انگور سه قاشق غذاخوری عسل دو قاشق غذاخوری ارده دو قاشق غذاخوری پودر پسته و خلال بادام برای تزیین طرز تهیه👇 ابتدا داخل تابه کنجد را میریزیم و با شعله کم ۵ دقیقه تفت میدهیم، لازم نیست کنجد تغییر رنگ بده، بعدبادام و پودر نارگیل را اضافه میکنیم چنددقیقه همه روباهم بومیدیم شعله را خاموش میکنیم، بعد ارده عسل و شیره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه داخل ظرف موردنظر نایلون پهن میکنیم و مواد را میریزیم و صاف میکنیم و با ته لیوان یابادست فشرده میکنیم و روی آن را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم میزاریم یخچال تایکمی خودشوبگیره من یک ساعت گزاشتم بعد از نایلون جدا کرده داخل ظرف گذاشته و با چاقو به اندازه دلخواه برش میدهیم. 🌟
لیموترش؛سدی در برابرریزش موی شما👇 قبل ازحمام، مقداری شامپو+ همان مقدارآب لیموترش را ترکیب و 2 ساعت در یخچال قرارداده سپس استفاده کنید مانع ریزش موو شوره سرشده موها رادرخشان میکند.
فلفل را در زمستان فراموش نکنید!🌶 ▫️فلفل حاوی ترکیبی به نام کپسایسین بوده که علت اصلی تند بودن فلفل‌ها همین ماده است. مصرف فلفل به افزایش متابولیسم بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن و تغییر دمای بدن کمک کرده و از تجمع چربی در بدن جلوگیری می کند + افرادی که دچار بیماری‌های اعصاب هستند مصرف فلفل قرمز را به حداقل برسانند ☘ ☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف و بال🍗 مواد لازم پیاز + زغغران + اب لیمو + نمک + فلفل + گوجه + سس فرانسوی + گشنیز دمای پخت برای فر گاز ۱۸۰ درجه فر برقی و توستر ۱۶۰ درجه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه 😍😋 مواد لازم: مغز رون مرغ🍗 ۳ عدد نمک🧂 ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز🌶 ،پاپریکا🫑 ،پودر سیر🧄 ،آویشن 🍃(هرکدوم نصف قاشق چای خوری ) روغن زیتون 🫒۲ قاشق کره🧈 ۲۰ گرم جعفری☘️ ۲ قاشق پنیر پارمزان🧀 ۲ قاشق فلفل تند🌶 ۱ قاشق 🌟
‍ ‍ ‍ نیایش شبانه با حضـــــرت عشق ❤ ❤ خدایا!🙏 شب یلدای هجران را به یُمن ظهور ماهِ کاملش کوتاه کن که شب پرستان، هم چنان چشم بر صبح صادقش بسته‌اند و مؤمنان، طلوع خورشید جمالش را نزدیک می‌دانند. بارالها 🙏 کاش فال شب یلدای همه این بشود یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور الهی 🙏 در این آخرین شب فصل پاییز 🍁 گناهان مارا مثل برگ های رقصان پاییز 🍁 بریزان و همه مارا مورد لطف و رحمت ❣ خود قرار ده🙏 ✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼آغاز می کنیم ❄️اولین جمعه دیماه از 🌼کتاب زندگیمان را ❄️با ذکر مقدس ❄️بسم الله الرحمن الرحیم❄️ 🌼و مُهر می زنیم ❄️به نام پر برکت صاحب لحظه ها 🌼امام زمان(عج) @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❄️خدایا 💌در ماه دی ❄️توشه دوستانم را 💌پر کن از ❄️خسروی کتاب 💌سلامتی ❄️ تندرستی 💌موفقیت وخبرهای خوب ❄️ امین @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💜بدون دکلره روی موی قهوه ای طبیعی تیره ضخامت مو متوسط فندقی 6.58 دنی وان حجم اصلی دودی 8 نصف حجم اول زیتونی 7 بیست سانت اکسیدان 6و 9درصد به یک اندازه،دوبرابر حجم رنگ تایم مکث 45 دقیقه‌‌ 💜
كدو سبز حاوی آنتی‌اكسيدان قوی و ضدالتهاب است و از ابتلا به بيماری MS جلوگيری می‌كند. همچنین دارای فولات، پتاسيم و ويتامين A می‌باشد و ويتامين C و لوتئين موجود در كدو سبز برای چشم نیز مفيد است .
🎾 برای درد کمر و سیاتیک، توپ تنیس را در دست چندین بار بفشارید، تا در قسمت عضلات کشاله ران و پاها تسکین درد داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مربای پرتقال🍊🍊 پوست 4 عدد نصف لیوان آب 1 فنجان آب پرتقال 2 فنجان شکر گرانول یک قاشق ابلیمو دوستان ابتدا پرتقال ها را پوست می گیریم و پوسته ها را خلالی برش می دهیم سپس برش های نازک را مانند رول می چرخانیم و از سیخ های چوبی رد میکنیم. (در اینجا پوسته می تواند شکسته شود ، ممکن است یکنواخت نگذرد. برای گرفتن تلخی پوست ها ان ها را درون یک کاسه گود بریزی و اب بهشون اضافه کنید به مدت چهارتا پنج ساعت و هر ساعتی هم ابشون رو عوض کتید سپس پوست پرتقال ها را جوشانده (به مدت بیست دقیقه). آب و شکر و اب پرتقال و آبلیمو را روی حرارت قرار داده شکر که حل شد پوست پرتقال هارو بریزید و تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نطر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا ژله ای باز یه اموزش یلدایی خوشمزه براتون اوردم . مواد لازم دسر پاناکوتا آب سرد نصف پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری خامه صبحانه یک بسته (۲۰۰ گرم) شکر یک سوم پیمانه شیر ۲ پیمانه پودر ژله ۲ بسته و آب جوش ۳ پیمانه . این رسپی پایه پاناکوتاست با هرچیزی که دوست دارید میتونید طعمدارش کنید مثلا به ازای هر یک پیمانه پاناکوتا یک قاشق چایخوری پودر نسکافه فوری اضافه کنید که بشه پاناکوتا نسکافه یا پودر کاکائو یا زعفران اضافه کنید خلاصه که برای رنگ و طعمش کاملا دستتون بازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 آرزو میکنم در اولین ظهر زمستونی 🌸پروانہ دلتون شـاد عـاقبتتون بخیر 🌸زندگَیتون بدون حسرت عشقتون آسمانے و 🌸حال دلتون خوبه خوب باشه ‌‌‌‌ظهرتون بخیر و شادکامی. ‌@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا