eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💜بدون دکلره روی موی قهوه ای طبیعی تیره ضخامت مو متوسط فندقی 6.58 دنی وان حجم اصلی دودی 8 نصف حجم اول زیتونی 7 بیست سانت اکسیدان 6و 9درصد به یک اندازه،دوبرابر حجم رنگ تایم مکث 45 دقیقه‌‌ 💜
كدو سبز حاوی آنتی‌اكسيدان قوی و ضدالتهاب است و از ابتلا به بيماری MS جلوگيری می‌كند. همچنین دارای فولات، پتاسيم و ويتامين A می‌باشد و ويتامين C و لوتئين موجود در كدو سبز برای چشم نیز مفيد است .
🎾 برای درد کمر و سیاتیک، توپ تنیس را در دست چندین بار بفشارید، تا در قسمت عضلات کشاله ران و پاها تسکین درد داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مربای پرتقال🍊🍊 پوست 4 عدد نصف لیوان آب 1 فنجان آب پرتقال 2 فنجان شکر گرانول یک قاشق ابلیمو دوستان ابتدا پرتقال ها را پوست می گیریم و پوسته ها را خلالی برش می دهیم سپس برش های نازک را مانند رول می چرخانیم و از سیخ های چوبی رد میکنیم. (در اینجا پوسته می تواند شکسته شود ، ممکن است یکنواخت نگذرد. برای گرفتن تلخی پوست ها ان ها را درون یک کاسه گود بریزی و اب بهشون اضافه کنید به مدت چهارتا پنج ساعت و هر ساعتی هم ابشون رو عوض کتید سپس پوست پرتقال ها را جوشانده (به مدت بیست دقیقه). آب و شکر و اب پرتقال و آبلیمو را روی حرارت قرار داده شکر که حل شد پوست پرتقال هارو بریزید و تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نطر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا ژله ای باز یه اموزش یلدایی خوشمزه براتون اوردم . مواد لازم دسر پاناکوتا آب سرد نصف پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری خامه صبحانه یک بسته (۲۰۰ گرم) شکر یک سوم پیمانه شیر ۲ پیمانه پودر ژله ۲ بسته و آب جوش ۳ پیمانه . این رسپی پایه پاناکوتاست با هرچیزی که دوست دارید میتونید طعمدارش کنید مثلا به ازای هر یک پیمانه پاناکوتا یک قاشق چایخوری پودر نسکافه فوری اضافه کنید که بشه پاناکوتا نسکافه یا پودر کاکائو یا زعفران اضافه کنید خلاصه که برای رنگ و طعمش کاملا دستتون بازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 آرزو میکنم در اولین ظهر زمستونی 🌸پروانہ دلتون شـاد عـاقبتتون بخیر 🌸زندگَیتون بدون حسرت عشقتون آسمانے و 🌸حال دلتون خوبه خوب باشه ‌‌‌‌ظهرتون بخیر و شادکامی. ‌@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میخوام یه چیز خیلی عالی بهتون پیشنهاد بدم و درستش کنید فصلِ ترشیجاتِ و این فلفل هایِ رنگی رنگی تو همه ی سطحِ شهر دیده میشَن نارنجی ، زرد و قرمز و سبز از هرکدوم چندتا شو خریدم با یه عدد ازاون فلفل باریک تندآ 🌶🌶🌶 شستم و خلالیش کردم رو سینیِ فلزیِ بزرگ‌پهنِشون کردم و گذاشتم رویِ بخاری دو ساعتی زمان بُرد تا رطوبتشون گرفته شُد دوروز هم بالایِ یخچال تویِ راه پله مون گذاشتم(باید قشنگ رطوبت و خیسیش گرفته شه بعداون هم جایِ خنک بزارید تا کپک نزنه) وقتی به خشکیِ دلخواهم رسیدند با دست خُردشون کردم و نتیجه ش این شُد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا اینمدلی درست کردی؟😍🫶 مواد لازم : ورق لازانیا تقریبا یک و نیم بسته برای ۴ نفر فیلینگ دلخواه شامل سس ماکارونی ، مواد پیتزا ، سس مرغ و سبزیجات ، سس قارچ و سبزیجات و یا هر ترکیب دلخواه دیگر حداقل ۵۰۰ گرم پنیر پیتزا یک الی دو پیمانه سس بشامل یک الی دو پیمانه نمک و زردچوبه و روغن مایع به مقدار لازم . داخل یک قابلمه بزرگ اب را جوش می آوریم و نمک , زردچوبه و کمی روغن مایع اضافه می کنیم . بعد ورقه های لازانیا را به ارامی و تک تک داخل اب میریزیم و اجازه میدهیم حدود ۵ الی ۷دقیقه در ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترش گیلانی مرغ آوردم چه مرغی ترش خوشمزه اما باید نکات رعایت کنید پس با من همراه باش. پیاز🧅 سیر🧄 مرغ فلفل،زردچوبه،نمک🧂 سبزی مخصوص مرغ ترش لپه نیم پز رب نارنج آبجوش تخم مرغ🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند آشپزی 3ترفند مهم واسه زرشک پفکی مختص مهمانی ها این سه ترفند. لازم بدونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی فوت و فن مرغ مجلسی و خوشمزه و خوشرنگ پیاز🧅 هویج🥕 کرفس سیر🧄 فلفل دلمه🫑 روغن ادویه مرغ مرغ🍗 رب گوجه فرنگی🥫 آب🍶 شکر🍚 آبلیمو🍋 نمک🧂 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️اولین عصر آدینه زمستان ➗🥝 🔄را کنار خانواده و دوستان با خوشی ❌سپری کنید ان شاالله🤲 مهمونی هاتون قشنگ ✅دورهمی تون شاد و زندگیتون شیرین باشد☕️ عصر آدینه تون شیرین و دلچسب 🍰 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوفته بادمجان مواد لازم: گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین روش تهیه: بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید. روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید. گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید. کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید. برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 پیاز رو نگینی ریز خرد میکنید یه تفت کوچولو که خورد فلفل دلمه ای ریز و‌ پوره گوجه هم اضافه میکنید نمک و فلفل سیاه میزنید بعد چندتا تخم مرغ رو که آبپز کردین از وسط نصف میکنید و روشون میچینین یه مقدار پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر پارمزان هم اضافه میکنید👌
دلایل گرفتگی یا همان قفل شدن انگشتان پا !🦶 ▫️افزایش سن ▫️کم آب شدن بدن ▫️کفش‌های خیلی تنگ ▫️کمبود پتاسیم، کلسیم و منیزیم
خرما را همراه چای نخورید !⛔ ▫️مصرف خرما با چای باعث بالا رفتن قندخون می‌شود و انرژی آن به دلیل مخلوط شدن با آب جوش جذب بدن نمی‌شود + بهترین همراه چای میوه‌های خشک هستند