eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 آرزو میکنم در اولین ظهر زمستونی 🌸پروانہ دلتون شـاد عـاقبتتون بخیر 🌸زندگَیتون بدون حسرت عشقتون آسمانے و 🌸حال دلتون خوبه خوب باشه ‌‌‌‌ظهرتون بخیر و شادکامی. ‌@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میخوام یه چیز خیلی عالی بهتون پیشنهاد بدم و درستش کنید فصلِ ترشیجاتِ و این فلفل هایِ رنگی رنگی تو همه ی سطحِ شهر دیده میشَن نارنجی ، زرد و قرمز و سبز از هرکدوم چندتا شو خریدم با یه عدد ازاون فلفل باریک تندآ 🌶🌶🌶 شستم و خلالیش کردم رو سینیِ فلزیِ بزرگ‌پهنِشون کردم و گذاشتم رویِ بخاری دو ساعتی زمان بُرد تا رطوبتشون گرفته شُد دوروز هم بالایِ یخچال تویِ راه پله مون گذاشتم(باید قشنگ رطوبت و خیسیش گرفته شه بعداون هم جایِ خنک بزارید تا کپک نزنه) وقتی به خشکیِ دلخواهم رسیدند با دست خُردشون کردم و نتیجه ش این شُد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا اینمدلی درست کردی؟😍🫶 مواد لازم : ورق لازانیا تقریبا یک و نیم بسته برای ۴ نفر فیلینگ دلخواه شامل سس ماکارونی ، مواد پیتزا ، سس مرغ و سبزیجات ، سس قارچ و سبزیجات و یا هر ترکیب دلخواه دیگر حداقل ۵۰۰ گرم پنیر پیتزا یک الی دو پیمانه سس بشامل یک الی دو پیمانه نمک و زردچوبه و روغن مایع به مقدار لازم . داخل یک قابلمه بزرگ اب را جوش می آوریم و نمک , زردچوبه و کمی روغن مایع اضافه می کنیم . بعد ورقه های لازانیا را به ارامی و تک تک داخل اب میریزیم و اجازه میدهیم حدود ۵ الی ۷دقیقه در ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترش گیلانی مرغ آوردم چه مرغی ترش خوشمزه اما باید نکات رعایت کنید پس با من همراه باش. پیاز🧅 سیر🧄 مرغ فلفل،زردچوبه،نمک🧂 سبزی مخصوص مرغ ترش لپه نیم پز رب نارنج آبجوش تخم مرغ🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند آشپزی 3ترفند مهم واسه زرشک پفکی مختص مهمانی ها این سه ترفند. لازم بدونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی فوت و فن مرغ مجلسی و خوشمزه و خوشرنگ پیاز🧅 هویج🥕 کرفس سیر🧄 فلفل دلمه🫑 روغن ادویه مرغ مرغ🍗 رب گوجه فرنگی🥫 آب🍶 شکر🍚 آبلیمو🍋 نمک🧂 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️اولین عصر آدینه زمستان ➗🥝 🔄را کنار خانواده و دوستان با خوشی ❌سپری کنید ان شاالله🤲 مهمونی هاتون قشنگ ✅دورهمی تون شاد و زندگیتون شیرین باشد☕️ عصر آدینه تون شیرین و دلچسب 🍰 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوفته بادمجان مواد لازم: گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین روش تهیه: بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید. روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید. گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید. کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید. برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 پیاز رو نگینی ریز خرد میکنید یه تفت کوچولو که خورد فلفل دلمه ای ریز و‌ پوره گوجه هم اضافه میکنید نمک و فلفل سیاه میزنید بعد چندتا تخم مرغ رو که آبپز کردین از وسط نصف میکنید و روشون میچینین یه مقدار پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر پارمزان هم اضافه میکنید👌
دلایل گرفتگی یا همان قفل شدن انگشتان پا !🦶 ▫️افزایش سن ▫️کم آب شدن بدن ▫️کفش‌های خیلی تنگ ▫️کمبود پتاسیم، کلسیم و منیزیم
خرما را همراه چای نخورید !⛔ ▫️مصرف خرما با چای باعث بالا رفتن قندخون می‌شود و انرژی آن به دلیل مخلوط شدن با آب جوش جذب بدن نمی‌شود + بهترین همراه چای میوه‌های خشک هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده رنگی🍧 مواد لازم برای شربت رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر یک لیتر اب ولرم ۷۰۰ گرم شکر نصف لیوان گلاب 👈شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد بزارید توی فریزر حداقل ۱۰ ساعت بمونه تا یخ بزنه 👈رشته فالوده رو با اب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و ۱۵ دقیقه بزارید بمونه 👈بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا آبش کشیده بشه 👈با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا سفید و یخ زده بشن و بعد با شربت البالو و اب لیمو نوش جان کنید 👈میتونید اصافه اش رو بزارید فریزر و بعدا هرموقع دلتون خواست بزارید بیرون کمی باز شه بعد سرو کنید واسه رنگشم از رنگ های خوراکی میتونین استفاده کنین هم ژله ای هم مایع 🌟
مواد غذایی کپک زده رو چیکار کنیم؟🤔 🔸پنیر سفت اگه تا ۲ ونیم سانت اطراف و زیر ناحیه کپک زده پنیرهای سفت رو جدا کنید، میتونید قسمت‌های باقیمونده رو مصرف کنید. 🔸پنیر نرم اگه تو پنیر خامه‌ای یا همه انواع خرد شده، بریده شده و قطعه‌قطعه، کپک دیدید، همه‌اش رو دور بریزید. 🔸 اگه کپک روی میوه‌ها و سبزیجات نرمی مثل خیار، هلو و گوجه دیدید کاملاً دور بریزید. 🔸اگه کلم، فلفل دلمه‌ای و هویج کپک زدن، قسمت کپک رو جدا کنید، می‌تونید از بقیه قسمت‌هاش استفاده کنید چون کپک تو میوه‌ها وسبزیجات سفت (کم رطوبت) نمی‌تونه براحتی نفوذ کنه. 🔸 گوشت‌های ورقی، بیکن یا هات‌داگ، خوراک و باقی‌مانده گوشت و مرغ پخته شده، پاستا و غلات پخته شده، ماست و خامه‌ترش، مربا و ژله. نان وخوراکی‌های پخته‌شده، کره بادام‌زمینی، حبوبات و آجیل تو این مواد اگه کپک دیدید فورا دور بریزین چون کپک قطعا به لایه‌های زیریشون هم نفوذ کرده. 🔸باتوجه به قیمت زیاد بعضی از محصولات غذایی، معمولاً افراد وسوسه میشن که کپک رو از ماده خوراکی جدا کنن و بقیه‌شو در هر صورت، مصرف کنن که واقعاً ارزشش رو نداره. 🍎🍏
☔️☔️☔️ مبارک الهی زمستونی پر برکت و پربارشی داشته باشیم . 🔺🔻🔺🔻🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☆ایده های خوشگل مجلسی☆ 🦋🌼 مجلســـــی🦋🌼 🧚‍♀ 💜 🧚‍♀ 💜 .
❄️ شالت را بافتـم هوا ڪہ سـرد شد دور ڪَردنت ڪہ انداختی یادِ مـن باش.... نفس‌هایم را دور ڪَردنت پیچیده‌ام تا در ڪ‍َرماے عشقمان نفـس بڪشی..‌‌‌‌.❤️❤️
‌ همیشه یک نفر هست... که بودنش، نفس کشیدنش اصلا سکوتش هم عشق است... خنده هایش که دیگر جآی خود دارد غوغآ میکند، دلُ جان می‌برد تو همان یک نفری (: عشق جآنم زیباترین اتفّاق شیرین ترین احساس دوستَت دارم بسیار...♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜تکنیک بک تو بک 💥💥رنگی که برای لایه رها استفاده می‌کنید همون قسمت بالا باشه و کمی به سمت دکلره ها فید بشه کل لایه رها رو رنگ نکنید از رنگ شماره ۶ استفاده کنید که تو مدت زمان بیشتر موها خیلی تیره نشه رنگ مورد استفاده طبیعی خاکستری هست که در بعضی کاتالوگها موجوده(Natural ultra Ash 6) . 🧡🧡رنگساژ نهایی: پایه هشت و نیم تا نه دکلره نقره ای بعنوان حجم اصلی آبی کاربنی یا واریاسیون آبی پنج گرم رنگ n1 یک گرم 💜