فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیوت ترین رول دارچینی
یه خمیر هزار لا رو از وسط نصف میکنیم( اگر کامل رول کنیم گلبرگها درشت میشن و قشنگ نیست ) بعد روش یکم شیر میزنیم تا مخلوط شکر و دارچین بهش بچسبه ، مثل ویدیو میپیچیم که حالت گل بگیره .
برای رومال هم شیر میزنیم
حالا برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ میزاریم داخله ایرفرایر
تا طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی مث من عاشق دسرای یخچالیه؟
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
شکلات یا ترافل ۱۰۰ گرم
ویفر شکلاتی ۵۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۰۰ گرم
شیر ۱ پ
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
با 68 هزار تومن از اینجا #هودی و #سویشرت خریدم😵💫💗🫐واگعیهه
https://eitaa.com/joinchat/875954569Cf4308cb6b5
#هودیجدیدوترند ➣
#سیوشرتبیسبالی➣
انواع هودی و سویشرت های شیک مناسب مدرسه و دانشگاه 🫶🏻❤️🔥
https://eitaa.com/joinchat/875954569Cf4308cb6b5
دور و بریات لباسای ست میپوشن؟ لابد توام هیچی نداری عین بزغاله میگردی😂🌚
https://eitaa.com/joinchat/875954569Cf4308cb6b5
هدایت شده از تبلیغات عجایب
جیییییقققق #هودیاشوووو🥺💕
دنبال هودی شیک و رنگی میگردی ولی گرونن؟🫠💔
بیا با لباساش مخ همه رو بزن
همه لباسات خز و خیل شده؟
بلد نیستی #استایلت جذاب و د❗️فولی کنی؟🙊🥵
میخوای با رلت #استایلست بزنی؟
Link:https://eitaa.com/joinchat/875954569Cf4308cb6b5
دیگه نگران نباش بیا از این آنلاین شاپه کلی هودی و پیرهنای قشنگ و #ارزون و #باکیفیت بخر🥲❤️🔥
・· ・· ・· ・· ・· ・· ・· ・· ・· ・
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موس توت فرنگی 🍓😋
۸۰ گرم مربای توت فرنگی
۱۲۹گرم خرده بیسکویت(اوریو ،لوتوس،پتی بور)
۴۵ گرم کره
پنیر ۳۵۰گرم
۵۰ گرم پودر قند یا (شکر ریز)
۳۰۰گرم خامه(صبحانه)
قسمت اول
مایع ژلاتین (شیر داغ ۴۰ گرم ، ژلاتین ۵گرم)
برای قسمت دوم
مایع ژلاتین (شیر داغ ۴۰ گرم ،ژلاتین۵گرم)
ژلاتین را در قسمت نوشتم که بدونید در دو مرحله استفاده میشه و
نکته ی مهم اینکه ورقه ژلاتین را اول در آب سرد بندازید بعد در شیر داغ حل کنید ،پودر هم همینطور فرقی نمیکند 💗
سایز قالب مربع بین ۱۵ تا ۱۶ سانتیمتر
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمرااین اوتمیل وجایی دیده باشی
طعمشم به اندازه ظاهرش جذابه
ودرست کردنشم خیلی راحته واصلا شکرنداره
یعنی هروقت دلت دسرخواست وخواستی بدون عذاب وجدان بخوری
این اوتمیل خیلی گزینه خوبیه
حتی اگه تاالان امتحان نکردی اینمدلی درست کن
جوپرک فوری(خیلی ریز شده)
به ازای هر فنجون شیر همون اندازه جوپرک
یعنی اگه یک لیوان ۲۰۰میلی شیر میریزی
یک لیوان ۲۰۰میلی هم جوپرک بریز
کره بادام زمینی
موز
شکلات آبشده تلخ
بذاریدیکم ازگرما بیفته بعدسلفون پیچش کنید
.
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴هرسال فقط سبزه عدس و ماش سبز میکردم😅 نرسیده به عید یا میگندید یا خشک میشد🤦♀️🥴
اما سبزه امسالمو تو تُنگ ماهی می کارم هم شیکه هم شناورررر☝️🙃🫠
از این کانال یادش گرفتم کلی آموزش سبزه داره😍
🌳سبزه آبشاری 🌾 سبزه نارنج 🌱
🌳سبزه لبو 🌿 سبزه تخم شربتی🍀
👇
https://eitaa.com/joinchat/2605711693Cd3fdad3b1c
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🍩🍪 #شیرینی شب عید واستون آوردم باقلوااااااااا🤌😋😅
نه آرد میخواد نه شیر نه تخم مرغ😎
نه فر میخواد نه همزن🤓
بدون پخت فقط با سه قلم مواد 😳اینجاست
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2605711693Cd3fdad3b1c
آموزش شیرینی #مینیاتوری مخصوص عید☝️🍫🍩🍪🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین مزه برای دورهمیهاتون
هم با ماست میشه درست کرد هم پنیر
یک پیمانه زیتون بدون هسته
یک پیمانه پنیر خامه ای
روغن زیتون + گشنیز + سیر
پوست لیمو + پاپریکا + زیره
سیر، پوست لیمو، پاپریکا و زیره را در روغن زیتون دو دقیقه تفت دهید
سپس گشنیز را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و مخلوط را به زیتون ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
در بشقاب سرو پنیر را پخش کنید و مخلوط زیتون را روی ان بریزید
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لقمه عربی 🌮•
ساندویچ خونگی مگه میشه اینقدر خوشمزه😋
.
.
در این شب زیبا
دعا میکنم
مرغ آمین
بیاید و بر آرزوهایتان
آمین بگوید
دلواپسی درخیالتان نماند
و آرام باشید
چه چیز ازآرامش ناب خوشتر
🕊شبتون آروم 🕊
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
به آخرین چهارشنبه
دیماه خوش آمدید☕️🌸
روزتون قشنگ
عمرتون بلند
روزی تون زیاد
مشکلاتتون کم
لبخندتون همیشگی
مهربونی کارتون و
دعای خیر همراهتون💚
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌨☃️🌨
☃️نفس بڪش
🌨ازطبیعت لذت ببر
☃️خودت را دوست بدار
🌨امروز
☃️زیباترین روز خداست
🌨بهانه برای زندگی هست
☃️شادباش و لبخندبزن
🌨دنیا
☃️ارزش یک لحظه
🌨ناراحتی تو را ندارد
☃️امروز به کامتون
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی
آرد ۱۸۰ گرم یا ۱ پیمانه بعلاوه ۱ چهارم پیمانه
تخم مرغ متوسط ۲ عدد
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم یا ۳ چهارم پیمانه
وانیل ۱ ق چ
کشمش پلویی نصف پیمانه
پودر شکر و روغن را چند دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا پوک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر بار یک دقیقه هم میزنیم، وانیل را با تخم مرغ دوم اضافه میکنیم. کشمش را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. حالا آرد را اضافه میکنیم هم میزنیم تا یک خمیر لطیف بدست بیاد. داخل قیف میریزیم و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم پایپ میکنیم و برای ایجاد اون ترکهای خوشگل شیرینی کشمشی روش پودر شکر الک میکنیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
اگر از کره استفاده میکنید حتما دوغ کره را بگیرید
موقع هم زدن کره و پودر شکر حتما ظرفتون رو چند بار دور گیری کنید
کشمش را با یک قاشق آرد مخلوط کنید بعد به مایه اضافه کنید
فر را از قبل به مدت یک رب گرم کنید
اگر از پیمانه استفاده میکنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف بدست بیاد
وقتی شیرینی ها کامل خنک شد از سینی جدا کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی مزه اقتصادی😍
مزههای سینی :
ژامبون مرغ
پیاز سوخاری
گوجه گیلاسی
چیپس قوطی
ماست موسیر
بادوم زمینی
آلبالو خشک
پنیر دودی
چوب شور
خیارشور
لیمو ترش
پاستیل
زیتون
پسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کولوچه های شکم پر انقدر خوشمزه و جذابه که همه عاشقش میشن
سیب زمینی ۳ عدد
قارچ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
اسفناح ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت نصف پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
فقط کافیه سیب زمینی هارو بزارید بپزه و حسابی پوره کنید بعدم بهش نشاسته ذرت میزنیم و حسابی ترکیب میکنیم تا بافت یکدست و منسجمی بگیره
بعدم پیاز تفت میدیم بعش قارچ خرد شده اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبش کاملا کشیده شه بعدم اسفناج اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم بهش نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم
بعدم گولوله های سیب زمینی رو باز میکنیم وسطش از مواد میریزیم بهمراه پنیر پیتزا بعدم میبندیمشون و دو طرفش رو تو روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره کباب🌯
مواد لازم :
گوشت مخلوط ۲۵۰ گرم
(راسته گوساله و قلوه گاه)
پیاز ۱ عدد
ادویهها :
سماق ۲ ق غ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر فلفل سفید ½ ق چ
پودر پاپریکا ۱ ق چ
گوجه ۵ تا ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
برای کنار کباب :
جعفری تازه ۵۰ گرم
نون لواش یا نون پیتا
روغن زیتون ۱ ق غ
زعفران ½ پیمانه
سماق ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
🌸الهی نسیم عشق
💗نوازشگر لحظه هاتون باشه
🌸الهی همیشه خدای مهربون
💗هواتونو داشته باشه
#عصرتون_بخیر
بفرمایید چای 🫖☕️
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کولوچه های شکم پر انقدر خوشمزه و جذابه که همه عاشقش میشن
سیب زمینی ۳ عدد
قارچ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
اسفناح ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت نصف پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
فقط کافیه سیب زمینی هارو بزارید بپزه و حسابی پوره کنید بعدم بهش نشاسته ذرت میزنیم و حسابی ترکیب میکنیم تا بافت یکدست و منسجمی بگیره
بعدم پیاز تفت میدیم بعش قارچ خرد شده اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبش کاملا کشیده شه بعدم اسفناج اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم بهش نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم
بعدم گولوله های سیب زمینی رو باز میکنیم وسطش از مواد میریزیم بهمراه پنیر پیتزا بعدم میبندیمشون و دو طرفش رو تو روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره کباب🌯
مواد لازم :
گوشت مخلوط ۲۵۰ گرم
(راسته گوساله و قلوه گاه)
پیاز ۱ عدد
ادویهها :
سماق ۲ ق غ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر فلفل سفید ½ ق چ
پودر پاپریکا ۱ ق چ
گوجه ۵ تا ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
برای کنار کباب :
جعفری تازه ۵۰ گرم
نون لواش یا نون پیتا
روغن زیتون ۱ ق غ
زعفران ½ پیمانه
سماق ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بیسکویتی_کرمدار😍😋
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور: ۶۰ عدد
شیرسرد: ۱ لیتر
شکر: ۵ ق غ
آرد: ۲ ق غ
نشاسته ذرت: ۳ ق غ سر پر
وانیل: به میزان لازم
شکلات: ۱۰۰ گرم
خامه : نصف پیمانه
پوست رنده شده لیمو ترش یا پرتقال: ۱ ق غ
👈حواستون باشه قسمت سفیدش رو رنده نکنید
👈میزان شکررو به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
طرز تهیه:
۱. شیر+ شکر+ آرد+ نشاسته ذرت+ وانیل رو با هم ترکیب کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید
به جوش که اومد پوست لیمو رو اضافه کنید و سریع مدام هم بزنید تا غلیظ بشهو به غلظت فرنی برسه
۲. بیسکویت ها رو داخل شیر بزنید و کف قالب بچینید
سپس ؛ کرم داغ رو روی بیسکویت بریزید
🔊 میتونید داخل قالب رو با سلفون بپوشونید و برای خارج کردن دسر با کمک سلفون دسر رو از قالب بیرون بیارید
۳. دو تا سه باردیگه مرحله قبل رو تکرار کنید
صبر کنید کمی خنک بشه و رویه ببنده
۴. خامه و شکلات روی روی حرارت کم بذارید تا یکدست بشه
و بعد شکلات رو روی دسر بریزید و حدود ۴ ساعت بذارید داخل یخچال سفت بشه و بعد قالب رو خارج کنید
سپس برش بزنید و با پرک بادام تزیین کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی و شوید
سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید.
فلفلسیاه
نمک
پاپریکا
پودر سیر
پودر پیاز
خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.
سیبزمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید.
مرغهارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید.
.
داخل کاسه، نصف سیبزمینیهارو به همراه نمک، فلفلسیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه.
مرغ و ذرت، بقیه سیبزمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سالاد آماده هست.
میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید و نوش جون کنید.
🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_راحت_اسون
مواد لازم
برای مخروط ها:
4 بسته بندی
سالاد کوه یخ
پنیر
برای مرغ:
2 سینه مرغ
500 میلی لیتر شیر
100 گرم آرد سوخاری
50 گرم پنیر پارمسان
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری نمک
روغن زیتون
برای سس:
خردل
ماست
پنیر خامه ای
طرز تهیه
مرغ را به مدت 30 دقیقه در شیر مارین کنید.
آرد سوخاری را با پارمزان ، فلفل ، نمک و سینه مرغ نان اضافه کنید.
فیله ها را روی کاغذ روغنی بچینید ، یک قطره چکه روغن ریخته و کاغذ را ببندید. در دمای 190 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید.
مرغ را به صورت مکعب برش دهید.
سس مایونز را با خردل و پنیر خامه ای مخلوط کنید.
بسته بندی ها را از وسط برش دهید و آنها را به شکل مخروط در بیاورید. آنها را با سس درست کنید و آنها را با سس ، مرغ ، سالاد و پنیر پر کنید.
مخروط ها را در ماهی تابه با کمی روغن بپزید.
نوش جان 💝
🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند
🔆