در این شب زیبا
دعا میکنم
مرغ آمین
بیاید و بر آرزوهایتان
آمین بگوید
دلواپسی درخیالتان نماند
و آرام باشید
چه چیز ازآرامش ناب خوشتر
🕊شبتون آروم 🕊
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
به آخرین چهارشنبه
دیماه خوش آمدید☕️🌸
روزتون قشنگ
عمرتون بلند
روزی تون زیاد
مشکلاتتون کم
لبخندتون همیشگی
مهربونی کارتون و
دعای خیر همراهتون💚
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌨☃️🌨
☃️نفس بڪش
🌨ازطبیعت لذت ببر
☃️خودت را دوست بدار
🌨امروز
☃️زیباترین روز خداست
🌨بهانه برای زندگی هست
☃️شادباش و لبخندبزن
🌨دنیا
☃️ارزش یک لحظه
🌨ناراحتی تو را ندارد
☃️امروز به کامتون
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی
آرد ۱۸۰ گرم یا ۱ پیمانه بعلاوه ۱ چهارم پیمانه
تخم مرغ متوسط ۲ عدد
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم یا ۳ چهارم پیمانه
وانیل ۱ ق چ
کشمش پلویی نصف پیمانه
پودر شکر و روغن را چند دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا پوک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر بار یک دقیقه هم میزنیم، وانیل را با تخم مرغ دوم اضافه میکنیم. کشمش را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. حالا آرد را اضافه میکنیم هم میزنیم تا یک خمیر لطیف بدست بیاد. داخل قیف میریزیم و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم پایپ میکنیم و برای ایجاد اون ترکهای خوشگل شیرینی کشمشی روش پودر شکر الک میکنیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
اگر از کره استفاده میکنید حتما دوغ کره را بگیرید
موقع هم زدن کره و پودر شکر حتما ظرفتون رو چند بار دور گیری کنید
کشمش را با یک قاشق آرد مخلوط کنید بعد به مایه اضافه کنید
فر را از قبل به مدت یک رب گرم کنید
اگر از پیمانه استفاده میکنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف بدست بیاد
وقتی شیرینی ها کامل خنک شد از سینی جدا کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی مزه اقتصادی😍
مزههای سینی :
ژامبون مرغ
پیاز سوخاری
گوجه گیلاسی
چیپس قوطی
ماست موسیر
بادوم زمینی
آلبالو خشک
پنیر دودی
چوب شور
خیارشور
لیمو ترش
پاستیل
زیتون
پسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کولوچه های شکم پر انقدر خوشمزه و جذابه که همه عاشقش میشن
سیب زمینی ۳ عدد
قارچ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
اسفناح ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت نصف پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
فقط کافیه سیب زمینی هارو بزارید بپزه و حسابی پوره کنید بعدم بهش نشاسته ذرت میزنیم و حسابی ترکیب میکنیم تا بافت یکدست و منسجمی بگیره
بعدم پیاز تفت میدیم بعش قارچ خرد شده اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبش کاملا کشیده شه بعدم اسفناج اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم بهش نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم
بعدم گولوله های سیب زمینی رو باز میکنیم وسطش از مواد میریزیم بهمراه پنیر پیتزا بعدم میبندیمشون و دو طرفش رو تو روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره کباب🌯
مواد لازم :
گوشت مخلوط ۲۵۰ گرم
(راسته گوساله و قلوه گاه)
پیاز ۱ عدد
ادویهها :
سماق ۲ ق غ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر فلفل سفید ½ ق چ
پودر پاپریکا ۱ ق چ
گوجه ۵ تا ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
برای کنار کباب :
جعفری تازه ۵۰ گرم
نون لواش یا نون پیتا
روغن زیتون ۱ ق غ
زعفران ½ پیمانه
سماق ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
🌸الهی نسیم عشق
💗نوازشگر لحظه هاتون باشه
🌸الهی همیشه خدای مهربون
💗هواتونو داشته باشه
#عصرتون_بخیر
بفرمایید چای 🫖☕️
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کولوچه های شکم پر انقدر خوشمزه و جذابه که همه عاشقش میشن
سیب زمینی ۳ عدد
قارچ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
اسفناح ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت نصف پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
فقط کافیه سیب زمینی هارو بزارید بپزه و حسابی پوره کنید بعدم بهش نشاسته ذرت میزنیم و حسابی ترکیب میکنیم تا بافت یکدست و منسجمی بگیره
بعدم پیاز تفت میدیم بعش قارچ خرد شده اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبش کاملا کشیده شه بعدم اسفناج اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم بهش نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم
بعدم گولوله های سیب زمینی رو باز میکنیم وسطش از مواد میریزیم بهمراه پنیر پیتزا بعدم میبندیمشون و دو طرفش رو تو روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره کباب🌯
مواد لازم :
گوشت مخلوط ۲۵۰ گرم
(راسته گوساله و قلوه گاه)
پیاز ۱ عدد
ادویهها :
سماق ۲ ق غ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر فلفل سفید ½ ق چ
پودر پاپریکا ۱ ق چ
گوجه ۵ تا ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
برای کنار کباب :
جعفری تازه ۵۰ گرم
نون لواش یا نون پیتا
روغن زیتون ۱ ق غ
زعفران ½ پیمانه
سماق ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بیسکویتی_کرمدار😍😋
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور: ۶۰ عدد
شیرسرد: ۱ لیتر
شکر: ۵ ق غ
آرد: ۲ ق غ
نشاسته ذرت: ۳ ق غ سر پر
وانیل: به میزان لازم
شکلات: ۱۰۰ گرم
خامه : نصف پیمانه
پوست رنده شده لیمو ترش یا پرتقال: ۱ ق غ
👈حواستون باشه قسمت سفیدش رو رنده نکنید
👈میزان شکررو به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
طرز تهیه:
۱. شیر+ شکر+ آرد+ نشاسته ذرت+ وانیل رو با هم ترکیب کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید
به جوش که اومد پوست لیمو رو اضافه کنید و سریع مدام هم بزنید تا غلیظ بشهو به غلظت فرنی برسه
۲. بیسکویت ها رو داخل شیر بزنید و کف قالب بچینید
سپس ؛ کرم داغ رو روی بیسکویت بریزید
🔊 میتونید داخل قالب رو با سلفون بپوشونید و برای خارج کردن دسر با کمک سلفون دسر رو از قالب بیرون بیارید
۳. دو تا سه باردیگه مرحله قبل رو تکرار کنید
صبر کنید کمی خنک بشه و رویه ببنده
۴. خامه و شکلات روی روی حرارت کم بذارید تا یکدست بشه
و بعد شکلات رو روی دسر بریزید و حدود ۴ ساعت بذارید داخل یخچال سفت بشه و بعد قالب رو خارج کنید
سپس برش بزنید و با پرک بادام تزیین کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی و شوید
سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید.
فلفلسیاه
نمک
پاپریکا
پودر سیر
پودر پیاز
خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.
سیبزمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید.
مرغهارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید.
.
داخل کاسه، نصف سیبزمینیهارو به همراه نمک، فلفلسیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه.
مرغ و ذرت، بقیه سیبزمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سالاد آماده هست.
میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید و نوش جون کنید.
🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_راحت_اسون
مواد لازم
برای مخروط ها:
4 بسته بندی
سالاد کوه یخ
پنیر
برای مرغ:
2 سینه مرغ
500 میلی لیتر شیر
100 گرم آرد سوخاری
50 گرم پنیر پارمسان
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری نمک
روغن زیتون
برای سس:
خردل
ماست
پنیر خامه ای
طرز تهیه
مرغ را به مدت 30 دقیقه در شیر مارین کنید.
آرد سوخاری را با پارمزان ، فلفل ، نمک و سینه مرغ نان اضافه کنید.
فیله ها را روی کاغذ روغنی بچینید ، یک قطره چکه روغن ریخته و کاغذ را ببندید. در دمای 190 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید.
مرغ را به صورت مکعب برش دهید.
سس مایونز را با خردل و پنیر خامه ای مخلوط کنید.
بسته بندی ها را از وسط برش دهید و آنها را به شکل مخروط در بیاورید. آنها را با سس درست کنید و آنها را با سس ، مرغ ، سالاد و پنیر پر کنید.
مخروط ها را در ماهی تابه با کمی روغن بپزید.
نوش جان 💝
🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند
🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
کالباس مرغ خانگی 🍔🌭🍔
دیگه از بیرون کالباس نخرین خودتون تو خونه برا بچه ها درست کنین 😊
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه آموزش شکلاتی عالی😉 🍩
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بندری
ساندویچی که همه دوسش دارن 😋
اینبار باهم ورژن سالمشو درس کنیم 🤤
مواد لازم برای ساندویچ ۳نفر
یک طرف سینه مرغ
دو ق غ فلفل دلمه خورده شده
دوتا پیاز پزرگ
فیله یه دونه گوجه
۵عدد قارچ
رب گوجه یک ق غ
ادویه نمک یک چهارم ق چ
پاپریکا یک سوم ق چ
زردچوبه نصف ق چ
فلفل سیاه به میزان دلخواه
مواد طعم دار کردن مرغ
سس خردل یک ق غ سر پر
آب لیمو یک ق غ
زست لیمو یک چهارم ق چ
سیر یا حریره سیر نصف ق چ
فلفل سیاه یک سوم ق چ
سس تند نصف ق چ
نمک یک سوم ق چ
برای فیله کردن گوجه پوستش رو بگیرید خورد کنید
برای زست لیمو فقط قسمت سبز یا زرد لیمو رو رنده کنید اصلا قسمت سفید رو نریزید
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورد کردن مرغ به صورت اصولی😃🍗
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر زمستانی
موز 2 عدد
بیسکویت 1 بسته
شکلات 1 بسته
موز خرد بشه.. شکلات ذوب شده..
موادو باهممیکس کن
بذار 6 ساعت یخچال بمونه تمام
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا ترفند کاربردی برای قورمه سبزی
.
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی 😘
مواد لازم :👇
💜500 گرم فیله مرغ
💜یک عدد پیاز
💜یک لیوان آرد سفید
💜یک لیوان ماست سفت
💜دوعدد تخممرغ
💜نمک فلفل اویشن کاری زعفران دم کرده
💜آبلیمو
.
طرز تهیه :👇
همون طور که دیدید ابتدا فیله مرغ رو با آبلیمو نمک فلفل سیاه مزه دار کردم و دوسه ساعتی گذاشتم یخچال برای درست کردن مایه جوجه چینی احتیاج داریم به دو عدد تخممرغ که زرده و سفیده رو جدا کردیم سفیده ها رو اونقدر میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه به ترتیب زرده تخم مرغ ماست آرد ادویه ها و زعفران رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه مایه مثل حلیم بدست بیاد بعد فیله ها رو دونه دونه آغشته به اون سس میکنیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم با شعله ملایم که مغز پخت بشن برای دورچین هم از هر چی که دوست دارید مثل کاهو گوجه خیارشور میتونید استفاده کنید نوش جونتون
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک خوشمزه شکلاتی🥞
مواد لازم :
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
روغن مایع ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ ق چ
شکر ۳ ق غ
#پنکیک_شکلاتی
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️هشدار ❌
📛عوارض ناگواری که عمل لاغری میتواند به سر افراد بیاورد😱
🔰این کلیپ به اونایی که میخوان بصورت طبیعی وزن کم کنند خیلی کمک میکنه
📣برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻👇🏻
https://landing.getz.ir/7KtkU
https://landing.getz.ir/7KtkU