8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام مهربووووونا
#چیزکیک_لیوانی اوردم
مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید.
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پاچینی
کتف مرغ 8تا10 عدد
پودر سیر 1/4 قاشق چ
فلفل سیاه نصف قاشق چ
پاپریکا 1قاشق چ
نمک نصف 1/4 قاشق چ
روغن زیتون یا روغن آفتابگردون 1تا 2 قاشق غ
آب لیموی تازه 1تا 2 عدد
برای مزه دار کردن آرد
آرد ۱ تا ۱ ونیم پیمانه
آویشن ۱ قاشق چ
فلفل سیاه نصف قاشق چ
فلفل قرمز نصف قاشق چ
نمک نصف قاشق چ
#لایه_بردار_لب
💟دو قاشق روغن زیتون یک قاشق شکر قهوه ای یک قاشق عسل رو با هم مخلوط کنید و روی لبهای تو هم پخش کنید بعد از ۵ دقیقه بشویید
🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اموزش جذاب و شیک اونم با روسری ابریشم که اکثرا از بستنش کلافه میشیم چون سر میخوره
🌟
#کالزونه
#کالزونه_پیتزا
مواد لازم پیتزا کالزونه:
آرد :2/5 پیمانه🥣
شیر :یک پیمانه🥛
زرده تخم مرغ :یک عدد🍳
پنیر پیتزا:200 گرم🧀
کالباس :200 گرم🥓
قارچ سرخ شده :یک پیمانه🍄
خمیرمایه :یک قاشق چایخوری🥄
گوجه فرنگی :5 عدد🍅
پیاز :یک عدد🍈
سیر :دو حبه🌱
پودر نعنا :به مقدار دلخواه🍃
آویشن :به مقدار دلخواه🍃
نمک :1/2 قاشق چایخوری🥄
روغن :سه قاشق غذاخوری🍾
طرز تهیه پیتزا کالزونه:
آردها را درون کاسه ای ریخته وسط آن را گود نموده خمیرمایه ، شیر ولرم و نمک را اضافه میکنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر شود ، سپس روی آن را پوشانده و به مدت یک الی دو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم . گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و بعد به همراه پیاز حلقه میکنیم ، سپس کالباس و سیر را نیز خرد میکنیم .
رب گوجه فرنگی ، آرد سوخاری ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم .
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را در کف سینی چرب شده پهن میکنیم و مخلوط آرد و رب را روی خمیر میمالیم .
روی خمیر را ابتدا با حلقه های برش داده شده گوجه فرنگی پر میکنیم و سپس روی آن کمی نمک ، فلفل ،آویشن و پودر نعنا میپاشیم و بعد سیر ، قارچ ، کالباس ، پیاز و پنیر را می ریزیم .
قسمت دیگر خمیر را به صورت دایره باز نموده روی مواد قرار میدهیم و اطراف دوخمیر را برش زده ، مرتب میکنیم و دور تا دور خمیر را با چنگال دوخت میزنیم .
سپس روی کالزونه را با مخلوط زرده و کمی شیر تزئین میکنیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه در جای گرم قرار میدهیم و بعد آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 160 الی 180 درجه سانتی گراد قرار
#پوست_صاف
برای اینکه پوست صورتتون کاملا صاف بشه و جوشی دیگه رو صورتتون در نیاد.
ی قوطی اسپری کوچیک تهیه کنید و توش گلاب بریزید و روزی ۳بار روی صورتتون اسپری کنید و به هیچ عنوان هم صورتتون رو نشورید
بعداز سه چهار روز تاثیر واقعیشو خواهید دید😍
حتی باعث سفیدی پوست هم میشه
هم اقایون هم خانمها حتمااستفاده کنند👏
هروز برای همیشه ازین جوان کننده استفاده کنید
ولی اگر طبعتون گرمه استفاده نکنید
🦋
#دسر_صورتی
شیر 3/5 لیوان
شکر 4 ق غ
ایرمیک (آرد_سمولینا) 8 ق غ
پودر ژلاتین 1/5
آب سرد نصف لیوان
یک پاکت پودینگ توت فرنگی
خامه 100 گرم
یک ق غ کره
یک ق چ وانیل
ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه بعد اینکه شفاف شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه
شیر رو داخل قابلمه ریخته ایرمیک، پودینگ، شکر رو هم داخل شیر ریخته خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میذاریم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و عین فرنی بشه و بعد کره و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و داخل ظرف دیگه ای میریزیم وروش سلیفون می کشیم تا وقتی کمی سرد بشه بعد ژلاتین بنماری شده وخامه رو اضافه کرده با همزن برقی زده تا یکدست بشه وداخل قالب مورد نظر ریخته و داخل یخچال 4_5 ساعت میذاریم تا خودشو بگیره حالا آماده سرو
#اسموتی_خرما
برای این اسموتی خوشمزه و مقوی باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه.
نکته:این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده .برای وعده صبحانه مناسبه و برای بچه ها مقوی و