#مراکز_اسلامی #آلمان
@IntMob
✳️ آکادمی اسلام شناسی اروپا
✳️ Akademie für Islamische Theologie
🔹حوزه ای در قلب اروپا برای اروپا
🔹The Muslims in Germany and Europe have the opportunity to scientifically explore and understand their own religion through the bachelor's degree course in Islamic Theology at the Academy of Islamic Theology (AIT).
🔸ضروری است حوزه های سنتی در دنیای مدرن بر اساس شرایط و نیاز های واقعی منطقه شکل گیرد.
🔺آموزش زبان فارسی و عربی جزء لاینفک دوره لیسانس این حوزه است.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل |#استرالیا
@IntMob
✳️ خاطرات خانم اوا لوییز هوگن کمپ، تازه مسلمان هلندی از استرالیا
خانم «اوا لوییز هوگن کمپ» در هلند به دنیا آمده و از شش سالگی در شهر "پرث" در ایالت استرالیای غربی زندگی می کند.
در شهر "پرث" مدرسه شیعه تمام وقت وجود ندارد. همچنین مرکز و مسجدی برای شیعیان نداریم. در شهر ما 15 هزار شیعه وجود دارد و فاصله ی "پرث" از سیدنی 4 ساعت است؛ اما برای برادران اهل سنت همه امکانات از جمله مسجد وجود دارد. روحانی نداریم که برای ما سخنرانی کند. یک نفر حضور دارد که به زبان عربی حرف می زند و ما در حال جمع آوری کمک های مالی هستیم تا مسجدی بسازیم.
وی درباره شغل و فعالیت های خود گفت: معلم پرورشی هستم و به طور داوطلبانه در مدارس تدریس می کنم. من اولین نفری بودم که مدرسه ی انگلیسی زبان برای کودکان تأسیس کردم و نه سال است که در این مدرسه مشغول به تدریس هستم. کودکان و دانش آموزانی از 4 تا 16 سال به مدرسه ما می آیند و آنها فقه، تاریخ، قرآن، اخلاق و عربی یاد می گیرند.
خانم هوگن کمپ ادامه داد: تمرکز فعالیت های ما روی دانش آموزان است و به کسانی که تازه مسلمان شده اند نیز کمک می کنیم. اگر مردم سوالی بپرسند، صادقانه پاسخ می دهیم. چون جایی وجود ندارد که مردم بتوانند به آنجا رفته و سوالات خود را بپرسند و یا درباره مکتب اهل بیت(ع) کتابی به امانت بگیرند. telegram.me/bayeganitabligh/7218
وی همچنین در ادامه گفت: شخصا تلاش کردم راهکاری برای وحدت میان مسلمان مشخص کنم؛ فرزندانم به مدرسه اهل سنت می روند که برخی از معلمان آن مدرسه سلفی هستند. من با معلمان صریح صحبت می کنم که من شیعه هستم؛ وقتی این را می گویم آنها رو بر می گرداندند. آنها با شیعه خوب نیستند. لذا شیعیان آنجا به حمایت نیاز دارند.
خانم هوگن کمپ در پایان اظهار داشت: چون جامعه ی ما ضعیف است بنابراین خانواده ها از هم فاصله گرفته اند و جوانان و نوجوانان در سطح جامعه ی استرالیا می خواهند تنها باشند.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#مبلغان_بین_الملل #آفریقا
@IntMob
✳️ ما نژاد پرست نیستیم.
✳️ We are not racist
🔹حجت الاسلام جهانگیری به همراه دانشجویان در دوره آموزشی - تبلیغی در آفریقا
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
32.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاطرات_بین_الملل #نیوزلند
@IntMob
✳️ چگونه مبلّغ فرامرز شدم؟
💠 این قسمت: ایجاد انگیزه برای تبلیغ فرامرزی، مقدمات سفر، ویزا و هشدار به فعالان مسجد
🔹 خاطرات حجت الاسلام صبوری / بخش دوم
🔸علاقه مندان به تبلیغ بین الملل حتما ببینند.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل #برزیل
@IntMob
امروز وظیفه کسانیکه زبان بلدن یا می توانند یاد بگیرن خیلی سنگینه.
خانمی بهم پیام داد که چهار ساله مسلمان شدم، می گفت: آشناییم با اسلام فقط بوسیله یک فرد مسلمان در فضای مجازی بوده.
نکته جالب اینکه ایشان تنها زن محجبه و تنها مسلمان شهر 63 هزار نفری خودش در شرق برزیله.
🔺علی رحیمی مبلغ بین الملل در برزیل
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_الملل #فیلیپین
@IntMob
✳️ فرقه شاهدان یهوه در قرآن
🔹حجت الاسلام رفیعان، مبلغ بین الملل
برایم بسیار تعجب آمیز بود. هنگامی که از پیروان این فرقه مسیحی می پرسیدم که آیا خدا سه می باشد یا یک؟ به صراحت می گفتند: «خدا یکی است و حضرت مسیح پیامبری است همانند ابراهیم.» هیچ تلاشی هم در جمع بین یک و سه نمی کردند و گاهی در خفا می گفتند «ما کاتولیک ها را مشرک می دانیم.» احساس می کردم مسیحیت به نقطه وحدت با مسلمین و آیه «قُل يا أَهلَ الكِتابِ تَعالَوا إِلى كَلِمَةٍ سَواءٍ بَينَنا وَبَينَكُم أَلّا نَعبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلا نُشرِكَ بِهِ شَيئًا» نزدیک می شود. نام این فرقه شاهدان یهوه بود. فرقه ای که 150 سال از تاسیس آن می گذرد. یهوه نامی است از نام های خداوند که در تورات و انجیل بارها ذکر شده است. این فرقه این نام را همان اسم اعظم خداوند می دانستند.
در یک جلسه به چند نفر از پیروان این فرقه گفتم: من گمان می کنم که حواریون حضرت عیسی هم جزء شاهدان یهوه بوده اند. و من هم از شاهدان یهوه هستم. با تعجب گفتند جدی می گویی؟! گفتم قرآن در سوره آل عمران آیه 52 می گوید: هنگامی که حضرت عیسی از حواریون احساس کفر کرد به آنان گفت چه کسی من را در راه خدا یاری میکند؟ حواریون گفتند: رَبَّنَا ءَامَنَّا بِمَا أَنزَلْت وَ اتَّبَعْنَا الرَّسولَ فَاكتُبْنَا مَعَ الشهِدِينَ (پروردگارا، ما بدانچه نازل كرده اى ايمان داريم و رسول را پيروى كرديم و ما را در زمره شاهدان بنويس.) ما مسلمان ها در اذان و نماز چندین بار شهادت می دهیم که ما به خدایی یهوه ایمان و شهادت می دهیم.
یک روز به اتفاق یکی از دوستان ایرانی به مرکز آنان در شهر مانیل سر زدم. در ابتدای ورود مردهایی که با شلوار کوتاه و یا دمپایی می آمدند را از حضور منع می کردند. مرکز بسیار بزرگ و مجهزی به همراه یک چاپخانه داشتند. در شهر مانیل پایتخت فیلیپین 52 کلیسا متعلق به این فرقه بود. سرمایه و پول عظیم این فرقه مشهود بود. در محوطه آنجا یک جوان 20 ساله را دیدم که به فارسی و بسیار دست و پا شکسته با من دو جمله صحبت کرد. هنگامی که خواستم با او به آرامی و به فارسی صحبت کنم، متوجه شدم که ابتدایی ترین مکالمات فارسی را هنوز متوجه نمی شود. برای اینکه راحت باشد و خودش را اذیت نکند به انگلیسی از او پرسیدم چند سال است که اینجا هستی؟ گفت: دو سال در اینجا مشغول یادگیری فارسی هستم و این مرکز جا و مکان و تغذیه من را تأمین می کند.
فرقه ای که دو قرن از پیدایش آن نگذشته بود در سرتاسر دنیا دارای کلیسا و امکانات بود. هنگامی که دو مسجد شیعیان در فیلیپین و کمک های اندک جامعة المصطفی به آنان را با این فرقه مسیحی مقایسه می کردم، متوجه فاصله بسیار زیاد سرمایه های مادی بین فرقه ای 150 ساله و مکتبی 1500 ساله می شدم. جامعة المصطفی در آن سال دارای یک کالج اسلامی بود که ساختمان کوچک آن و خوابگاه دانشجویان و طلاب، همه اجاره ای بود. اما در همین مکان اجاره ای 150 طلبه مشغول تحصیل در دوره کارشناسی بودند. آن روز هنگام بازگشت به خانه این فاصله ها را در ذهن مرور میکردم و به دنبال این سؤال بودم که منابع مالی این فرقه از کجا تامین می شود؟
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاطرات_بین_الملل #لهستان
@IntMob
✳️ تبلیغ مسیحیت در اروپا
🔹در کلیسایی در یکی از کشورهای اروپایی کتاب هایی به من اهدا شد ...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_الملل #برزیل
@IntMob
✳️ یه برزیلی تازه مسلمان پیام داد: «عکس تربت (مهر نماز) دارید هیچ وقت مهر نماز ندیدم»
🔹ایشان در یکی از دورافتادهترین شهرهای برزیل زندگی میکنه و از طریق مطالعه در اینترنت شیعه شده.
🔸از مرکز برزیل به سمت بالا حداقل مساحتش سه برابر ایرانه یک مسجد و روحانی شیعه وجود نداره .
🔺علی رحیمی، مبلغ بین الملل، برزیل
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#مبلغان_بین_الملل #آفریقای_جنوبی
@IntMob
✳️ لزوم به کارگیری نیروهای متخصص برای معرفی ایران و تشیع به جهانیان
🔹حجت الاسلام آقامحمدی، نماینده جامعة المصطفی(ص) در آفریقای جنوبی
🔸میزان هجمهای که به اسلام وارد شده است، کار متقابل نکردهایم. یکی از مسائل ما در این باره، موضوع تبلیغ در حوزه بینالملل است. نیروهای بینالملل ما در بسیاری از موارد متأسفانه از نظر کیفیت چندان مطلوب عمل نکردهاند.
یکی از مسائلی که در ایران وجود دارد آن است که مسافرت و مأموریت خارج از کشور، کالای لوکس به شمار میآید. از این منظر رقابت بسیار زیاد است تا افراد بتوانند چنین فرصتهایی را تصاحب کنند.
در بسیاری از موارد، افرادی که به چنین مأموریتهایی میروند، انگیزه و دانش کافی برای انجام کار ندارند. این افراد باید مسلح به دانش روانشناسی، تاریخچه، حساسیت فرهنگی و آداب اجتماعی کشور مرتبط باشند و در صورتی که این گونه موضوعات را ندانند نمیتوانند تأثیرگذاری مثبتی داشته باشند.
معمولاً همه افراد کلیپهای سی ثانیهای و یک دقیقهای را میبینند لذا باید فعالیت در شبکههای اجتماعی را به صورت جدی مورد توجه قرار دهیم.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاطرات_بین_الملل #نیوزلند
@IntMob
✳️ چگونه مبلّغ فرامرز شدم؟
💠 این قسمت: ایجاد انگیزه برای تبلیغ فرامرزی، مقدمات سفر، ویزا و هشدار به فعالان مسجد
🔹 خاطرات حجت الاسلام صبوری / بخش 3 از 1
🔸علاقه مندان به تبلیغ بین الملل حتما ببینند.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل #راهبردها
@IntMob
✳️ راهبرد مشخصی برای اعزام مبلغ به خارج از کشور نداریم/ سفر تبلیغی یا هجرت تبلیغی؟
🔹هیچ گاه هیچ راهبرد کلانی که بتوانیم بگوییم راهبرد کلان جمهوری اسلامی ایران در عرصه تبلیغ بین الملل بوده است یا حداقل راهبرد کلان حوزه های علمیه برای فعالیت اسلامی در عرصه بین الملل بوده است، مشاهده نشده است.
🔸تلاشی که نهادهای اعزام کننده انجام می دهند بیشتر ناظر بر دقت در گزینش افراد است. اما در بعد آموزش و تربیت مبلغین سابقا برنامه موفقی وجود نداشته است.
🔹خطاب به روحانیون هر دو مذهب می گوییم که اگر هر دو طرف تلاش و هزینه ای که برای تغیر مذهب پیروان طرف مقابل می کنند تمام آن را به سوی غیرمسلمانان معطوف می کردند و جامعه هدف خودشان را غیرمسلمانان در نظر می گرفتند، الان اتفاق دیگری در کره زمین رقم خورده بود و نسبت جمعیتی مسلمین در کره زمین آنقدر متفاوت شده بود که مسلمین حرف اول را در زمین می زدند.
🔸معتقدم سفر تبلیغی کارساز نیست. سفر تبلیغی برای حضور در یک سمینار یا جلسه تبلیغی بد نیست، اما برای ایجاد این نوع تغییرات (چه مذهب و چه دیدگاه) هجرت تبلیغی نیاز است. یعنی ما باید مدتی در یک کشور بمانیم. اول درد این مردم را متوجه شویم با شرایط آن ها به درستی آشنا شویم مشکلاتشان را حل کنیم. بعد قالبی برای گفتگو پیدا کنیم.
🔺ادامه در 👈👈👈 https://rizy.ir/lQo
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل #نظام_مسائل
@IntMob
✳️ از کشمیر تا کاراکاس
🔹یکی از دخترهای هندو برای ما چای هندی آورد؛ ترکیبی از چای و شیر و شکر. تعدادی بیسکویت هم کنارش بود. لیوان چای را که جلوی من گذاشت صدایی در لباس شریعت به من گفت: «اینها نه مسلماناند نه کافر اهل کتاب. پس، به حکم همه نجس شناخته میشوند و از دستشان نمیتوانی چیزی بخوری. هشدار که شکمت را از نجاست پر نکنی!» و صدایی سکولار از سمت چپ در گوشم زمزمه کرد: «این خزعبلات کدام است؟ یعنی چه که نجساند؟ مهم این است که اینها در مبارزه تودهها علیه امپریالیسم با ما همفکر و همجهت هستند. الباقی را بریز دور.» میان این دو صدا، که داشتند با هم دعوا میکردند، ندایی برخاست ...
🔸ادامه در کتاب #از_کشمیر_تا_کاراکاس بزودی از #انتشارات_سوره_مهر
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_الملل #ایتالیا
@IntMob
✳️ پروفسور پلی تری ریاست دانشکده فلسفه و ادبیات دانشگاه پالرمو/ ایتالیا. مسیحی است اما عاشق امیرالمؤمنین (ع) و عاشق سید مقاومت سید حسن نصرالله است!
🔹عکس و متن از حجتالاسلام علی اکبر بدیعی، مبلغ بین الملل
#پی_نوشت:
- حضور در عرصه های آکادمیک و همکاری علمی با چهره های برتر آموزشی و پژوهشی مراکز و دانشگاه های غربی، یکی از ظرفیت های ویژه معرفی اسلام در خارج از مرزهاست؛ مسئله ای که کمتر برای آن سرمایه گذاری کرده ایم و کمتر به اهمیت مرجعیت علمی ای که غرب در پی آن است بالاخص در عرصه علوم اسلامی پی برده ایم.
- با روند فعلی دیر زمانی نیست که مرجع علمی پایان نامه های طلاب و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی ما در علوم اسلامی نیز منابع پژوهی پژوهشگران غربی باشد.
- چه میتوان گفت جز این که حوزه و دانشگاه را خواب ناز فراگرفته است و متولیان پژوهش های فرامرزی را ... (اگر متولی ای باشد).
- چه زیبا فرمود: من نام لم ینم عنه.
- تلک شقشقة ...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی #فرانسه
@IntMob
یه راه پلهای است که دو خیابان را به هم متصل میکند.
عموما از دور شاهد بودهام که افراد در مستی اینجا دور هم جمع میشوند.
یکبار که کسی نبود از آن عبور کردم.
اول با این تصویر مواجه شدم که برداشتش آزاد است...
اما آنچه خیلی آزاردهنده بود در حدی که بقیه پلهها را با نفس حبس شده بدوم، بوی تند و شدید ادرار بود....
منبع: تا انتهای افق
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی #لهستان
@IntMob
... شب به اصرار یکی از ایرانیهای تاجر مقیم آنجا که به بنده خیلی محبت داشت، برای شام به منزل ایشان رفتم. خیلی خود را به زحمت انداخته بودند. یکی از نکات جالب ایشان، دختر وی بود. عسل پنج ساله با اینکه مادرش لهستانی بود و خودش نیز در آن منطقه به دنیا آمده بود و تاکنون به ایران نیامده بود، بر اثر صحبت با پدرش کاملا به فارسی مسلط بود.
آنجا از من پرسیدند که لهستان را چگونه دیدی؟ گفتم خوبیهایی داشت و بدیهایی، اما حقیقتا صفا و صمیمیتی که در خانواده های ایرانی هست و سنت های زیبای آن قابل مقایسه با غرب نیست. البته با نفوذ فرهنگ غرب به کشور ما، در برخی شهرهای بزرگ، مخصوصا در مناطق اعیان نشین، این سنت های زیبا در حال کمرنگ شدن است. برخی به جای اینکه خوبیهای آنها را بگیرند، بی تفاوتی و برهنگی را از آنان آموخته اند و این هدیه غرب به ماست!
در غرب خانواده وضعیت مناسبی ندارد. امنیت روانی در حد مطلوب نیست. در همین لهستان شنیدم که خیلی از جوانان به برخی مواد روان گردان اعتیاد دارند .... .
شخصی در پاسخ اینکه چرا فرزند نداری گفته بود سگ دارم ...
منبع
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#یادداشتهای_بین_المللی #آلمان
@IntMob
🔹اسلامِ اروپایی، نه اسلام در اروپا
✳️ اهمیت مخاطبشناسی برای تبلیغ اسلام در جوامع غربی
1️⃣ بخش اول
🔸در مورد موج گسترش و نفوذ اسلام در اروپا طی سالهای اخیر بحثهای زیادی مطرح شد و بسیاری از رسانهها یا تحلیلگران اروپایی از تهدید و خطر جدیِ قدرتگیریِ لجامگسیخته اسلام در اروپا متعاقب افزایش جمعیت مسلمانِ ساکن قاره سبز سخن گفتند و اصطلاحاتی مانند (Eurabia) ابداع شد که از احتمال عربی شدن اروپا حکایت داشت. شما به عنوان مُبلّغی که از نزدیک وضعیت اسلام در اروپا را لمس کردهاید، چقدر این فضاسازیها علیه اسلام و مسلمانان را واقعی میدانید؟ آیا موج گسترش اسلام در اروپا به راستی آنطور که گفته میشود سهمگین هست که بتواند طی سالهای آینده هویت اروپایی را به مخاطره اندازد یا بیشتر شاهد یک بازی رسانهای با هدف اسلامهراسی بودهایم؟
t.me/bayeganitabligh/7707
🔹 توجه داشته باشید که همواره میان آمارهای رسمی و غیررسمی بهویژه در خصوص شمار جمعیت اقلیتهای دینی تفاوت وجود دارد. طبق آخرین آمارهای رسمی که متعلق به چند سال پیش است و شاید امروز اندکی دستخوش تغییر شده باشد، بین 50 تا 55 میلیون نفر در کل اروپا مسلمان هستند. از این تعداد، حدود 14 تا 15 میلیون نفر در کشورهای اصلی عضو اتحادیه اروپا زندگی میکنند. موضوع «یوربیا» که اشاره کردید، در ذیل همان القائات اسلامهراسانه مطرح میشود که میخواهند اسلام را به عنوان خطری برای جوامع اروپایی نشان دهند. البته خود مفهوم «عربیشدن اروپا» نمیتواند چندان صحیح باشد، زیرا از کل جمعیت مسلمانان اروپا عده زیادی پاکستانی، ایرانی، ترک، افغان و... هستند.
لذا این ایده که توسط افرادی مانند برنارد لوئیس مطرح شد، اساساً ناشی از یک رویکرد بدبینانه و منفی و زنهاردهنده نسبت مسلمانان بود. زیرا اگر به آمار جمعیت مسلمانان هم استناد کنیم، مسلمانان حتی با وجود میزان بالای زاد و ولدشان به نسبت اروپاییها، در خوشبینانهترین حالت طی 40 تا 50 سال آینده حداکثر حدود 3 درصد ترکیب جمعیتی اروپا را تشکیل خواهند داد که چندان پدیده هراسناکی هم نیست. اما در راستای سیاست اسلامهراسی میخواهند به ترس و نگرانی از حضور مسلمانان در اروپا دامن بزنند. در این میان، ظهور جریان افراطگرایی به نام اسلام در قالب گروههای تکفیری همچون داعش و نیز برخی رفتارهای ناصوابی که آگاهانه یا ناآگاهانه از سوی برخی اجزای جامعه مسلمانان در اروپا صورت میپذیرد، بهانه مؤثری را به دست اسلامستیزان اروپایی برای تصویرسازی منفی علیه اسلام میدهد. یعنی اقدامات تروریستی و خشونتآمیز داعش مصداق عینی و ملموس همین تصویر انتزاعی بود که تلاش میشد علیه اسلام در اذهان مردم اروپا شکل بگیرد.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی #بولیوی
@IntMob
✳️ با علی(ع) تا بولیوی
🔸 چند سال پیش در جلسهای با مجموعهای از فعالان سیاسی و رؤسای احزاب و سندیکاهای کارگری کشور بولیوی (واقع در آمریکای جنوبی) شرکت کردیم.
🔹 وزیر کار بولیوی به عنوان رئیس هیات، این سوال را مطرح کرد که «نظریه عدالت» جمهوری اسلامی چیست؟ و آیا جمهوری اسلامی طرح و نقشهای برای ایجاد و گسترش عدالت دارد؟ و البته این نکته را هم اضافه کرد که ما در بولیوی به این نتیجه رسیدهایم که از طریق اجرای سوسیالیسم و اندیشههای چپ نمیتوان به عدالت رسید و به همین دلیل در جستجوی نظریهای کاربردی برای تحقق عدالت در کشورمان هستیم.
🔸 چون این پرسش به صورت ناگهانی مطرح شد و از قبل اعلام نشده بود دوستان حاضر در جلسه پاسخ را به حقیر محول کردند. از آنجا که هنوز چنین نظریهای به صورت منسجم ارائه نشده، چارهای جز پناه بردن به نهج البلاغه نداشتم. بر اساس شناخت محدودی که از نهجالبلاغه داشتم، متناسب با پرسشهای مطرح شده، بخشهایی از فرمایشات و نامههای حضرت امیر را مطرح کرده و توضیح دادم.
🔹 جلسه بیشاز دو ساعت طول کشید. در انتهای جلسه اعضای هیات به اجماع بیان کردند بهترین پاسخها را دریافت کردهاند و هیچ یک از سوالاتشان بیپاسخ نمانده و خواهش کردند متنی که نظریه عدالت جمهوری اسلامی در آن مطرح شده، جهت ترجمه در اختیارشان قرار گیرد.
🔸 در آنجا بود که توضیح دادم پاسخ سوالاتشان را بر اساس کتابی دادهام که بخشی از سخنان و نامههای داماد پیامبر اسلام در آن جمعآوری شده و هنوز در جمهوری اسلامی به صورت رسمی نظریه عدالت تدوین نشده است!
🔹 در آن حال اعضای هیأت، با اصرار خواستار چند جلد نهج البلاغه شدند و با تعجب میپرسیدند با وجود چنین کتابی دیگر شما چه نیازی به نظریه عدالت و امثال آن دارید؟
🔺دکتر محمدصادق کوشکی
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_الملل #کانادا
@IntMob
✳️ جامعه یا جنگل؛ قوانین فروش آبجو در تورنتو
🔹نجمه بردبار/ فارغ التحصیل از دانشگاه تورنتو (OISE)
تا #چند سال پیش #فروش #آبجو و نوشیدنی های #الکلی فقط در #فروشگاه های مشخصی عرضه میشد. اما چند سالی هست که در فروشگاه های مواد غذایی #عادی هم عرضه میشه . (البته نه همه نوعش).
رفته بودم فروشگاه خیلی بزرگی به اسم #والمارت که یک فروشگاه زنجیره ای در #آمریکا و #کانادا هست و دیدم که در بعضی #لاین های قسمت حساب کردن علامت #Beer check out lane یا لاین #فروش_آبجو داره ...
بعد از مسولش پرسیدم که این علامت یعنی چی ؟ و برام توضیح داد که همه ما #فروشنده ها ( کشیر به انگلیسی) نمیتونیم برای مشتری پول آبجو رو حساب کنیم. حتما باید یک #لایسنس #دولتی داشته باشیم . اون بخش هایی که این علامت خاص رو دارن فقط میتونن بفروشن.
بعد ازش پرسیدم مگر چه کار خاصی داره فروش ابجو؟ و جواب داد : از #مشتری یک سری #سوال میپرسه مثل سنش و این طور موارد ..بعد اگر با شرایط فروش مطابقت داشت، اجازه فروش آبجو میده ...
تو #خارجه (کانادا) هم همه چی همه جور و همه جا آزاد نیست .. قوانین داره ... چون در #خارج هم یک #جامعه در جریان هست و نه #جنگل ...
جا داره این شعر سعدی رو یادآوری کنم که میگه:
هر چه کوته نظرانند بر ایشان پیمای / که حریفان ز مل و من ز تأمل مستم
منبع
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#عکس_نوشت
@IntMob
🔹کدام کشورها بیشترین تعداد تولد نامشروع و بدون ازدواج را دارند؟
✳️ سؤال مهم: برای معرفی اسلام به مخاطب غربی از چه روش، محتوا و قالب هایی باید استفاده نمود؟
🔸مسائل مخاطب غربی کدام است؟
🔸به چه میزان متولیان بین الملل بر مباحث مخاطب، روش شناسی و اقتضائات فرهنگی توجه داشته اند؟
🔸نهایتاً مبلغان بین الملل چقدر در استفاده از این ابزار و تعامل موفق بوده اند؟!
🔸و ...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل #آتش_به_اختیار #آمریکا
@IntMob
✳️ تبلیغ دین، ما و مبلّغان
🔹قابل توجه افرادی که به تبلیغ عقاید توسط غیر روحانیون اشکالاتی دارند. اینجا دانشگاه آیوا در ایالات متحده است. پیرمردِ مسیحی روبروی کتابخانهی دانشگاه، انجیل به دست انتظار کسانی را می کشد که می خواهند در مورد مسیحیت بحث کنند. او هم می تواند مانند کشیش ها به محیط تبلیغی کلیسا اکتفا کند ولی خود به میدان آمده و دیدگاه خود را تبلیغ می کند.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عکس_نوشت
@IntMob
❇️ جایگاه قرآن در عرصه بین الملل
https://eitaa.com/IntMob/105
ترجمه عکس نوشت: این عکس، تصویر یک مسابقه فوتبال یا کریکت نیست بلکه یک مسابقه قرآنی در تانزانیا است.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#عکس_نوشت
@IntMob
❇️ جایگاه قرآن در عرصه بین الملل
🔹نگاه اول: از منظر متن
یکی از مسائل جدی فرهنگی و تبلیغی در داخل و خارج کشور بویژه در حوزه فعالیت های قرآنی، عدم توجه به تأثیر درونی این فعالیت هاست. روح حاکم بر فعالیت های فرهنگی مبلغان و مجموعه های فرهنگی ایرانی مبتنی بر برگزاری برنامه هایی ناظر به ظواهر مانند حفظ، قرائت و ... است، در حالی که با نیم نگاهی به فعالیت های فرهنگی و تبلیغی برخی کشورهای مسلمان و غیر مسلمان اهل تسنن مواجهه متفاوت مخاطب با این برنامه های قرآنی را به طور ویژه ای احساس می نماییم.
مواجهه هایی که گاه ناشی از فهم تخصصی مخاطب عمومی از روش و فنون قرائت است و در موارد زیادی ناشی از فهم و ارتباط گیری مخاطب با مفاهیم ناب قرآنی است، مسئله ای که در ایران با وجود آموزش زبان عربی از دوران ابتدایی و آموزش مفاهیم قرآن در دوران مختلف تحصیلی؛ نتوانسته است به جایگاه ویژه خود دست یابد.
به نظر می رسد برای تربیت قرآنی جامعه علاوه بر برگزاری برنامه های ناظر به قرائت قرآن، نیازمند ارائه طرحواره های نو جهت تربیت معنایی مخاطب نسبت به مفاهیم قرآنی هستیم. مفاهیمی که مخاطب مسئله های خود را در آن بیابد، با آنها زندگی نموده و از آن ها در حل مسائل زندگی خویش بهره گیرد.
لذا به طور خلاصه میتوان گفت یکی از مسائل جدی جهت حضور در فضای بین الملل اشراف و تخصص مناسب در قرآن و معارف قرآنی است. مسئله ای که در مراکز تبلیغی اهل سنت جزء محکمات بوده و توجه ویژه ای به آن می گردد. قرآن در کنار روایات ناب اهل بیت علیهم السلام سرچشمه است که میتواند تشنگان معارف الهی را در سراسر جهان سیراب نماید.
🔸نگاه دوم: از منظر تصویر
برنامه های قرآنی چه ویژگی و جذابیت هایی برای مخاطبان بین المللی دارد که توانسته است هزاران نفر را برای مشارکت، رقابت و حضور در این فعالیت ها جذب و ترغیب نماید؟
چگونه میتوان این جذابیت و ویژگی ها را برای فعالسازی ظرفیت های بالقوه مخاطب داخلی نیز مورد استفاده قرار داد؟
ترجمه عکس نوشت: این عکس، تصویر یک مسابقه فوتبال یا کریکت نیست بلکه یک مسابقه قرآنی در تانزانیا است.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئوی_ویژه
✳️ مصاحبه با بازدیدکنندگان نمایشگاه عکس اربعین حسینی در دانشگاه تورنتو
🔹نظر دانشجوی اهل نیویورک در مورد راهپیمایی اربعین: “خیلی عجیب بود، من دوره های زیادی را در کلاس های تاریخ گذرانده ام اما تا به حال چیزی در باب این رویداد نشنیده بودم.”
منبع
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل #عشق_جهانی
@IntMob
✳️ عکس یادگاری با امام حسین (ع)
🔹هفتهی پیش که در فرودگاه امام منتظر پروازمان بودیم، توجهمان به این خانمهای چینی جلب شد. یکی یکی جلوی تابلوی السلام علی الحسین میایستادند و عکس یادگاری میگرفتند.
🔸پرسیدم چرا دوست دارید پیش این تابلو عکس بگیرید؟ یکی از آنها دقیقاً به کلمهی الحسین در تابلو اشاره کرد و گفت نمیدانم این کلمه معنایش چیست، ولی خیلی زیباست. دوست داریم کنارش عکس یادگاری بگیریم.
منبع💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob