🔲 دسته بندی انواع اطعمه و اشربه:
💫آش ها
💫بلغورها
💫کباب ها
💫کوکوها
💫هلیم ها
💫سوپ ها
💫خوراک ها
💫قورمه ها
💫کوفته ها
💫سرخ کردنی ها
💫آب پزها
💫بخارپزها
💫تنوری ها
💫کاچی ها
💫خورش ها
💫پلو و چلو و کته ها
💫شله ها
💫شورباها
💫دلمه ها
💫حلواها
💫فرنی ها و تلبینه ها
💫اشکنه ها
💫جوش ها
💫کتلت ها
💫برانی ها
💫ته چین ها
💫آبگوشت ها
💫دمپختک ها
💫قلیه ها
💫قیمه ها
💫بورانی ها
💫شلم ها
💫کال ها
💫شامی ها
💫تاس ها
💫کوبیده ها
💫پوره ها
💫قاضی ها، بله ها
⭐️نان ها
⭐️ترشی ها
⭐️شورها
⭐️فالوده ها
⭐️بستنی ها
⭐️شیرینی ها
⭐️سوهان ها
⭐️شربت ها
⭐️سرکه ها
⭐️رشته ها
⭐️دوغ ها
⭐️فتیرها
⭐️ادویه ها
⭐️لبنیات ها
⭐️مرباها
⭐️رب ها
⭐️شیره ها
⭐️دسرها
⭐️سالادها
⭐️کیک ها
⭐️سس ها
⭐️کمپوت ها
⭐️معجون ها
⭐️لواشک ها
⭐️آب میوهها
⭐️شکولات ها
⭐️آجیل ها
⭐️خشکبارها
⭐️نقل ها
⭐️میوه ها
⭐️سبزی ها
⭐️صیفی ها
⭐️گوشت ها
⭐️روغن ها
⭐️داروها
⭐️نمکها
⭐️حب ها
⭐️مغزها
⭐️سویق ها
⭐️چای ها
⭐️دم نوش ها
⭐️جوشانده ها
غیر اطعمه و اشربه در سلامت
✨بخورها
✨عودها
✨عطرها
✨گل ها
✨سرمه ها
✨خضاب ها
✨تمیمه ها
✨شوینده های مو و لباس و ظرف ها
✨ظرف ها
✨لباس ها
✍م.م.ق
🍲آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🥔جایگزین سیب زمینی در آبگوشت
✅ بجای استفاده #سیب_زمینی در #آبگوشت می توان از میوه #به استفاده کرد که هم برای #تقویت_قلب مفید است هم برای #معده و هم برای #زیبایی_جنین ، درمان #بخل و #ترس هم می باشد.
🌀 پیامبر اکرم صلیالله علیه میفرمایند : به دارای سه ویژگی است. #قلب را #آسایش و #آرامش می دهد، #بخیل را گشاده دستی می دهد و ترسو را #دلیر می کند.»
( 📚 الخصال )
👈 بخل و ترس و عمده #مشکلات_قلبی ، از غلبه #بلغم و #سودا می باشد.
🍲آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی دیگه چه صیغهای هست؟!😜
وقتی استفاده از مفردات گیاهی، حیوانی و معدنی طبیعی که در تهیه غذا بکار گرفته میشوند مورد تایید قرآن و حدیث باشد و غذای تهیه شده بر اساس اصول طبع، صحت و سلامت در طب معصومین علیهم السلام باشد، میتوانیم #آشپزی را منسوب به اسلام کنیم.🥰🌱🥘
هر چند بعضی غذاهای خاص در نحوهی تهیه هم مستند به احادیث هستند ولی رعایت اصول کلی یاد شده برای این عنوان کفایت میکند.👌🏻
در این کانال سعی شده است این موضوع مورد تاکید باشد و امیدواریم شما هم برای تنوع و پرباری محتوای «آشپزی اسلامی» با رعایت اصول یاد شده، ما را یاری نمایید.🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#طب_الائمه
#آداب_آشپزی
👈🏻مضرات وسایل آهنی
در آشپزخانه 👉🏻😵💫
معصوم علیهم السلام
میفرماید:
#آهن زینت جن و شیطان است. زیورآلات آنها از آهن است و از تزیین با آن نهی شده است.
📚تهذیب 2-227/بحار60-73-19
👈به همین جهت نباید با #آهن پخت و پز صورت گیرد زیرا #شیطان آنها را آلوده می کند و از زمانی که از فِرهای آهنی استفاده شد بیماری #اماس زیاد گردید در روایت شدیدا استفاده از آهن را نهی می کند و می فرمایند رجس و نجس است. اگر به آهن دست زدید دست خود را بشوید .زیرا شیطان و جن در استفاده از آهن ولع دارند و شاید از این طریق بتوانند به انسان آسیب بزنند.
🌱آداب زندگی شیعی
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
💎آموزش آشپزی طبخ تخم مرغ💎
#آشپزی_اسلامی
🔹مكارم الأخلاق عن بعض أصحاب الإمام الصادق عليه السلام ، قال له :جُعِلتُ فِداكَ ! إنّي أشتَرِي الجَوارِيَ فَاُحِبُّ أن تُعَلِّمَني شَيئاً أتَقَوّى عَلَيهِنَّ . قالَ : خُذ بَصَلاً وقَطِّعهُ صُغاراً صُغاراً وَاقلِهِ بِالزَّيتِ ، وخُذ بَيضاً فَافقِصهُ في صَحفَةٍ وذُرَّ عَلَيهِ شَيئاً مِنَ المِلحِ ، فَاذرُرهُ عَلَى البَصَلِ وَالزَّيتِ وَاقلِهِ شَيئاً ، ثُمَّ كُل مِنهُ . قالَ : فَفَعَلتُ ، فَكُنتُ لا اُريدُ مِنهُنَّ شَيئاً إلاّ قَدَرتُ عَلَيهِ .
🔹مكارم الأخلاق ـ به نقل از يكى از ياران امام صادق عليه السلام : به امام عليه السلام گفتم : فدايت شوم! من كنيز مىخرم . دوست دارم چيزى به من تعليم فرمايى كه بر [آميزش با] آنها توانايى يابم . فرمود :
1⃣ #پياز را خرد كن
2⃣ در #روغن سرخ قرار بده
3⃣ #تخم_مرغ را در ظرفی بشكن
4⃣ قدرى #نمك بر آن بپاش
5⃣ اين تخم مرغ را روى پياز و #روغن_زيتون بريز
6⃣کمی بپز(نیم برشت)
و سپس از آن ، بخور .
راوى گويد : اين كار را انجام دادم و از آن پس ، هر گاه قصد آميزش با آن كنيزان مى كردم ، بر آن توانايى داشتم .
👈✅این دستور جهت افزایش تعداد و جهش #اسپرم و تقویت #نیروی_جنسی بسیار موثر است.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
✅🍾جلوگیری از #کپك زدن #ترشی
برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از #ملاقه_استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود و ترد بودنش را از دست بدهد و کپک بزند..🦠
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🖇🌱آشپزی بر اساس #طب_اسلامی
سفره آرایی با ساده ترین وسایل🐚🥦
دستورات غذایی سالم🌶🌾
دستور تهیه انواع خوراكها،نوشیدنیها،دسر ، سالاد و..🌴🍲
✅🍱😍انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه
به سلامتی جامعه بیاندیشیم💚🌱
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍧🍦#بستنی خانگی🍦🍧
🥣مواد لازم :
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر جوش 1 لیتر
شکرسرخ یا قهوه ای 1لیوان
گلاب 2قاشق غذاخوری
زعفران 2قاشق غذاخوری
پودر ثعلب 1قاشق غذاخوری
خامه (سرشیر ) 1لیوان
✅دقت کنید برای داشتن بستنی یک دست و بدون برفک سرعت عمل و جوش بودن شیر و صاف کردن مواد بستنی در هر مرحله کار بسیار مهم است..
برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید👌🏻
🍨¹ ابتدا زرده ها و شکر و زعفران را به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کند
🍨² سپس دو قاشق شیر جوش و گلاب را باهم مخلوط کرده و حین هم زدن مواد قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم
5 دقیقه دیگر میزنیم
🍨³ سپس شیر و خامه را باهم مخلوط میکنیم
در ظرفی جداگانه پودر ثعلب و 1 قاشق شکر را باهم مخلوط کرده و به آرامی به شیر اضافه میکنیم
🍨⁴ سپس ترکیب #تخم_مرغ و #شکر و #گلاب را با گذراندن از صافی به #شیر_جوش و #خامه و پودر #ثعلب افزوده و با دور کند همزن به مدت 10 دقیقه خوب هم میزنیم تا زرده ها به خاطر حرارت شیر نبرد و لخته نشود
🍨⁵ سپس به مدت 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار داده و مدام هم میزنیم
🍨⁶ مایع بستنی را درون فریزر قرار داده و هر 40 دقیقه بیزون آورده و هم میزنیم
3بار این کار را تکرار کنید
🍨⁷ حالا حدود 2 ساعت بستنی را با در بسته درون فریزر استراحت دهید
بستنی شما آمده است..😋✅
درصورت دلخواه با مغزهای گردو و پسته و بادام میل کنید🍃😍
نوش جان
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
شکلات سویق🍬🍭
#آشپزی_اسلامی
🥣مواد لازم:
سویق جو ۲ قاشق غذا خوری
سویق گندم ۲ قاشق غذا خوری
سویق سنجد ۲ قاشق غذا خوری
سویق عدس ۲ قاشق غذا خوری
سویق نخود ۲ قاشق غذا خوری
سویق کدو۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
خرما یک پیمانه (یا شیره خرما)
🍮¹ در ماهیتابه #روغن را ریخته و گاز را روی شعله ملایم قرار می دهیم.
🍮² #سویق ها«از سویق کامل هم میتوان استفاده کرد» را با هم مخلوط کرده و درون ماهیتابه میریزیم.
🍮³ هستههای #خرما را درآورده و خرماها را له کرده و به مخلوطمان اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
🍮⁴ وقتی شکل #حلوا گرفت آن را درآورده و برای بچه ها به صورت توپهای قلقلی درست کرده و برای بقیه اعضای خانه هم به شکل حلوا تزیین کرده نوش جان کنید😍🌸
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
36.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
#نارباجه
🍛🥄 آموزش پخت خورشت نارباجه
💟یونس بن یعقوب می گوید:
محبوب ترین غذا برای پیامبر(صل الله علیه و آله) خورشت نارباجه بود.
إِنَّ أَحَبَّ الطَّعَامِ كَانَ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ (صل الله علیه و آله )النَّارْبَاجَة.
📚 الکافی (ط - الإسلامیة)،ج6،ص316
✅نارباجه، چیزی شبیه «#فسنجان» است که امروزه مصرف میشود. نارباج غذا و خورشتی که با دانه های #انار یا #رب_انار پخته شود.
✅نارباجه غذایی سالم و تقویت کننده بدن است .
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🌱#نار_باجه
💎 نام اصلی این غذا «انارباجه» است. «باجه» به معنای «خورشت» است. بنابراین نارباجه، خورشت انار است که یا با خود انار یا با دانهی انار و یا رب انار پخته میشود.
✅ این غذا تمام خواص انار از جمله :
نورانیت قلب
راندن شیطان
دور کردن وسوسه و وسواس
تعدیل طبع
افزایش منی
موجب تولد فرزند نیکو
تصفیه خون در درون و زنده کردن خون
پالایش ذهن و معده
(درصورتی که همراه با پیه آن باشد)
و ... را دارد.
✅مواد لازم:
گوشت گوسفند (ترجیحا سردست) 400 گرم
انار 1 عدد متوسط
آب انار یک لیوان
رب انار یک الی سه قاشق غذا خوری
مغز گردو یک پیمانه
پیاز یک عدد
روغن ارده کنجد
نمك،فلفل،زعفران دمکرده
شکر سرخ (بسته به ذائقه)
پودر هسته انار شیرین
⚠️ توجه:
ترش ، شیرین و یا ملس بودن این غذا بسته به ذائقه شما دارد.
🥣طرز تهیه:
🥘¹ ابتدا پیاز را به صورت نگینی و خیلی ریز خورد کنید(میتوانید پیاز را رنده کنید).
🥘² سپس با روغن ارده کنجد پیاز ها را در دیگ سنگی سرخ کنید و پس از تغییر رنگ پیاز گوشت ها رو بهش اضافه کنید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد پودر مغز گردو، آب انار، پودر هسته انار و رب انار را اضافه کرده و بعد از اینکه کمی تفت خوردند دانه انار را اضافه کنید (میتوانید کمی از دانه های انار را برای تزئین روی خورشت نگه دارید).
🥘³ سپس یک لیتر اب اضافه کنید و اجازه بدهید که مدت ۳ الی ۵ ساعت (تا گردوها روغن بدهند و آب شوند و گوشت نرم شود.) پخته شود.
🥘⁴ سپس شکر، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید ۱۵ دقیقه دیگر پخته شوند.
نوش جان 🥰🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c