فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
🍗🍒#مرغ_ترش_مازندرانی
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
کلوچه بدون فر ، روغن ، شکر😍
استفاده از پکینگ پودر اختیاریه میتونید استفاده نکنید👌
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
ته انداز مینیاتوری مرغ دیده بودین؟😍
با شربت شیرهی خُنک میل کنید😄
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از طب الائمه الصادقین(استاد قاسمی)
برای درمان دلپیچه، سیب را رنده کرده و بخورید !😍🍎
👈🏻یک سیب را کامل پوست بکنید و آن را رنده کرده و صبر کنید رنگش قهوهای شود، مصرف این سیب مثل آب روی آتش عمل میکند و باعث میشود از شر دل پیچه خلاص شوید
🌐طب الائمه الصادقین«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/2700214775Cc35748b316
#آشپزی_اسلامی
🍩#شیرینی_توری_گردویی
🥣مواد لازم:
پودر گردو 60 گرم
کره محلی50 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
آرد سبوس کامل 2 قاشق غذا خوري
خامه محلی 2 قاشق غذا خوري
وانيل 1/4 قاشق چاي خوري«اختیاری»
😋چطوری این شیرینی رو بپزیم؟
شيريني توري گردويي خيلي ساده ست.
👈🏻ابتدا کره رو ذوب کنيد و شکر رو توش بريزين و هم بزنين .
حالا خامه رو هم اضافه کرده و آرد رو هم اضافه کنين و خوب با قاشق هم بزنيد.
حالا پودر گردو رو هم اضافه کنيد و باز هم ، هم بزنيد:
👈🏻با قاشق از اين مايه بردارين و با فاصله بريزين تو فر«میتونید قابلمه رو روی شعله بخش کن هم بزارید»، حتما هم فر رو از قبل روشن کنيد با دماي200 درجه. این شيريني تو گرما باز ميشه و خيلي هم سريع آماده ميشه . دورش کمي قهوه اي ميشه .
يادتون نره ، حتمن بايد شيريني سرد بشه، بعد از کاغذ جدا کنيد.
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
#اشکنه_شنبلیله 🫕
🥣مواد لازم:
پیاز متوسط: ۱ عدد
شنبلیله خشک: ۱ قاشق غذاخوری
آردکامل: ۱ قاشق غذاخوری
تخممرغ محلی : ۲ عدد
نمک دریا و ادویه: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ لیوان دستهدار
🥢طرز تهیه:
👈🏻ابتدا پیازها را کاملاً ریز خرد کنید. تابهای را روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید.
👈🏻حالا نوبت اضافهکردن پیاز خرد شدست این مرحله رو تا طلایی شدن پیازداغ ادامه بدید.
👈🏻سپس آردکامل را بریزید و تفت دهید. دقت کنید حرارت اجاقتان کم باشد تا آرد نسوزد.
👈🏻این مرحله نوبت اضافهکردن پودر شنبلیله خشک، نمک دریا و سایر ادویهها است. نهایتاً ۲ دقیقه دیگر آب جوش را به قابلمه بیفزایید و ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد خوب ترکیب شوند.
👈🏻حالا نوبت اضافهکردن تخممرغهاست. آنها را شکسته و به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و ۲۰ ثانیه اصلاً هم نزنید تا تخممرغها پخش نشوند. اگر دوست دارید تخممرغها به شکل درسته در غذایتان معلوم شوند هم نزده تا باز نشوند. در آخر ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملاً مزهدار شوند و اشکنه شنبلیله شما جا بیفتد.
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
کله جوش سه سوته بپز😍
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپژی_اسلامی
خواص رب انار 👇🏻
✅بی اشتهایی
✅کنترل کننده صفرا
✅رفع عطش و گرگرفتگی
✅رفع زردی و بی طراوتی پوست
✅صاف کننده خون
✅تقویت قلب و کبد
✅ضد ویار خانمها
✅چاشنی تمامی غذاهای سرخ کردنی
✅بهترین جایگزین رب گوجه
🍥روش پخت #رب_انار:
🌱اول انارهای دان شده را آب خیلی کم میگذاریم بجوشد تا نرم شود در حدی که گوشت از دانه ها جدا شود.
🌱انارهای جوش خورده را داخل سبد ریخته و با چیزی مثل ته لیوان فشار می دهیم تا گوشت و آبش از دونه ها جدا شوند.
🌱آب و گوشت انار بدست اومده را با شعله زیاد به جوش میآوریم سپس حرارت را کم کرده تا سر نرود.
🌱کف سفیدی که روی آب انار ها جمع میشود را با یه کفگیر جمع کرده و دور میریزیم. بطور مداوم باید آب انارها هم زده شود چون خیلی سریع ته میگیرد.
🌱نمک را هم در آخرین مراحل به رب اضافه کرده تا رب انارمان شور نشود.
برای هر ۸ کیلو انار یک قاشق نمک کافی است.
📌اگر میخواهید رب انار تیره تری داشته باشید ، با شعله کم و مدت زمان بیشتری رب را بپزید .
⏳مدت زمان پخت حدودا ۶ ساعت است .
روش دیگری نیز وجود دارد که آب انار گرفته و سپس پخته میشود که رب انار شفاف تر و زلال تری حاصل
میشود
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🥔جایگزین سیب زمینی در آبگوشت
🔵 بجای استفاده #سیب_زمینی ( این ماده سمی و مضر که انگلیس در غذای ما وارد کرد،) در #آبگوشت و خورش ها از میوه #به استفاده کنید که هم برای #تقویت_قلب مفید است هم برای #معده و هم برای #زیبایی_جنین. درمان بخل و ترس هم می باشد.
🔵 همچنین کدو علاوه بر اینکه بسیار خوش طعم است، آرام بخش، تقویت کننده اعصاب و موجب افزایش عقل می باشد.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
#بیسکویت_ساده🍪
🥣مواد لازم:
آرد سبوس دار 2 پیمانه
نمک دریا یک چهارم قاشق چایخوری
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم
شکر قهوه ای یا عسل نصف پیمانه
هل یک چهارم قاشق چایخوری
🥢طرز تهیه :
👈🏻کره و شکر یاعسل را با همزن زده تا کرم رنگ شود هل را اضافه کرده و مخلوط کنید
👈🏻سپس آرد سبوس دار را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
👈🏻 خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
👈🏻روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
👈🏻فر را از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید.
👈🏻 پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از T124.ir
✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️✨⚡️
مژده،مژده
بشتابید 🏃♂🏃🏃♂🏃
به حول وقوه الهی دوره جدید تدریس مجازی کف شناسی کلید خورد😊😊😊😊
نکته مهم :علم کف شناسی بسیار مجرب،کاربردی و یک نوع سونوگرافی که می توان با شناسایی خطوط کف دست به مشکلات جسمی و روحی پی برد🖐
پس جهت تشخیص عالیست 😇
واما اسرار خلقت خداوند متعال از روی کف دست 👇👇👇
حتما تاکنون به ادارات دولتی و خصوصی مراجعه داشته اید ‼️چرا اثر انگشت می گیرن ⁉️
✨آیا می دانید اثر انگشت از هویت و درون انسان خبر می دهد ؟😊
✨آیا می دانید خطوط کف دست با شما حرف می زند 😊
✨به خطوط کف دست خود دقت نمائید
از این خطوط و علامتها چه می دانید 😳
نشانه هایی همچون ستاره ها،مربع ها ،دایره ها و خطوط اصلی روی کف دست .....جالبه بدونین ،تمام این خطوط با شما حرف می زنه ....
تمام اعضای بدن و از سر تا کف پا در چارت کف دست خلاصه شده است 👌 ☺️☺️☺️
پس اگر دوست دارین از دنیای آناتومی بدن در کف دست مطلع شوید سعی کنید این فرصت رو از دست ندهید 👇👇👇
❇️❇️❇️❇️آموزش تحلیل روانشناسی شخصیت و تشخیص بیماریها و ارائه راهکار درمان با کف شناسی ✋
😍به اطلاع میرساندثبت نام دوره جدید کف شناسی در حال انجام هست لذا برای برخورداری از تخفیف ویژه هر چه سریعتر اقدام بفرمایید 👌
✅هزینه کلاس کف شناسی ۹۰۰,۰۰۰ تومان هست اما تخفیف ویژه برای علاقمندان به یادگیری این علم مفید و کاربردی 👌
ثبت نام کلاس جذاب و پر هیجان کف شناسی:👇
@Kafshenasi_admin
به کانال تخصصی متأهلین بپیوندید:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/325976692Cbaa64e818d
هدایت شده از T124.ir
💚دوستانی که دنبال راه ارتباطی بودید برای این کلاس بفرمایید خدمت شما:👇
💗 دورهمی مخصوص عزیزان متأهل و لازم برای جوانان در شرف ازدواج با مطالب بسیار مفید و کاربردی هم داریم
منتظر قدوم پر عشق و محبت شما عزیزان هستیم 😍 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/325976692Cbaa64e818d
هدایت شده از آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
🍸#شراب_حلال🍸
منسوب به امام رضا علیه السلام😍
#آشپزی_اسلامی
✅شرابی حلال و نشاط آور شامل ترکیباتِ
مویز هسته جدا شده
آب باران یا چشمهٔ مشرقی
عسل مصفّی
زنجبیل
میخك
دارچین
زعفران
سنبل الطیب
عود
مصطکی میباشد.
✨حداقل مدت بعمل آوری شربت حلال 4 روز میباشد، که باید 3 ماه بماند تا آماده مصرف شود که در کتاب گرانقدر رساله ذهبیه اندازه ترکیبات و نحوه خاص حساس بعمل آوری آن کامل شرح داده شده است.
🌸این شراب هرچه بماند خاصیت آن بهتر میشود.
🌸از حضرت امام رضا علیه السلام آمده : برای #نقرس و کل بیماریهای ناشی از سردی، و بادهای آزار دهنده، #ریح مفید است.
🌸از دیگر خاصیت های تجربه شده:
برای اعصاب
#حافظه و #الزایمر
#پارکینسون
ناتوانیهای #جنسی و #نازائی
#کمخونی
#ضعف_معده
#ترش_کردن
#نفخ
#یبوست
#رماتیسم
#بواسیر
#واریس
#نقرس
#شیرافزا
رفع #سودا
رفع #سدد و گرفتگی #عروق
و.. بسیار مفید است.
✅بهترین موقع مصرف این شراب بعد از غذا بصورت خالص و یا ترکیب با آب می باشد.
✅این #شراب بنام #شربت_رضوی (یا #شربت_زَبیب_رضوی ) را از فروشگاه های تغذیه سالم اسلامی شهر خود تهیه نمایید.
✅جایگزینی مناسب و حلال بجای پپسی و کوکاکولا و تمام نوشابه های مضر و خارجی.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از T124.ir
علم الاسماء
☘️ بررسی تخصصی تاثیرات نام در زندگی شخصی، کاری و عاطفی!
هر نامی در زمینههای مختلف، ارتعاشات و فرکانسهای خاصی ایجاد میکنه که در علمالاسماء قابل سنجش هستند. مانند:
🔸 معیشت و اوضاع مالی
🔸سلامتی شخص و همسر
🔸روابط و تفاهمات اخلاقی
🔸پاقدم مالی
🔸طالع کار و ازدواج و زندگی
🔸ارتعاشات شهر سکونت
🔸ارتعاشات سازنده معنوی و اخلافی و شخصیتی
اگر میخواین تاثیر اسمتون رو روی سرنوشت خودتون بدونید و یا احیانا تغییر بدید،
روی کمک ما میتونید حساب کنید.
به کانال ما سر بزنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید:
🔰 علم الاسماء 👇👇
💠 https://eitaa.com/joinchat/1543307622C30194fe5ff
هدایت شده از T124.ir
نذر شادی روح شهدای کرمان😭 13دی
تمامی آموزشهای حلوا ،کیک و شیرینی صفر تاصد بصورت رایگان 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3414098103C90765cda43
https://eitaa.com/joinchat/3414098103C90765cda43
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
ترشی فوری اونم یک روزه😍
بادمجون
فلفل تند
گلپر،نمک طبیعی،زردچوبه
سبزی های معطرخشک
سرکه خانگی
طرزتهیه⬇️
👈🏽بادمجون با هر دستگاهی که دارید خرد کنید بعد بهش نمک بزنید بزارید کنار تا تلخیش گرفته بشه..
👈🏽سیر و فلفل تند رو هم خرد کنید..
👈🏽 اب بادمجونها رو خوب بگیرید بعد به سیر و فلفل اضافه کنید..
👈🏽نمک ،زردچوبه.گلپر و سبزی های معطر رو اضافه کرده سرکه بزنید تا مخلوط بشه سپس بریزید داخل ظرف بزارید یخچال..
🌹نکته🌹
تلخی بادمجونها رو حتما بگیرید...
حتما داخل یخچال نگهداری کنید..
ظرفی که ترشی داخلش میریزید تمیز باشه..
نوش جان 🥰💚
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
اینجوری گردو رو پوست بگیر✅
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🍲نام معجون : #شیر_بادام
🍶مواد لازم:
بادام : ۱۴ عدد
آب جوشیده : دو لیوان
عسل : دو قاشق
گلاب : به مقدار لازم
برای تعداد: ١ تا ٢نفر
طبع این معجون :معتدل....همه میتونند مصرف کنند
✅خواص : خواصش از شیر بیشتره اما ضررهای لبنیات مانند سردی رو نداره و برای همه عالیه و کمبود ویتامین ها و فلزات و مواد معدنی بدن رو جبران میکنه ،
بادام در کنار انجیر، از بهترین جایگزین های قرص کلسیم هست.
مفید برای گلو و صدا
🥣طرز تهیه:
روزانه 14 عدد بادام شیرین درختی را شکسته مغز آنها را ابتدا در آب جوش ریخته پوسته قهوه ای را کنده و مغز ها رو در#آسیاب ریخته تا له بشود.
سپس با دو قاشق #عسل و مقداری گلاب ودو لیوان آب جوشیده ی ولرم شده وپودر بادام ها در مخلوط کن ریخته و پس از مخلوط شدن کامل که به رنگ سفید مانند شیر کمی پر رنگ تر درمیاد و آماده مصرف میگردد .
بادام در کنار انجیر، از بهترین جایگزین های قرص #کلسیم هست.
👈🏻 #شیر جز موادش نیست دقت کنید
نوش جان 🥰💚
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
#ماقوت_زعفرانی🫕
🥢مواد لازم:
۱. خلال بادام ۲۰ گرم
۲. نشاسته گندم ۲ قاشق غذاخوری
۳. شکر قهوه ای ۵ قاشق غذاخوری
۴. زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
۵. گلاب ۱ قاشق غذاخوری
۶. آب سرد ۲ لیوان
🥣طرز تهیه دسر ماقوت زعفرانی
👈🏻برای آماده کردن یک دسر ماقوت زعفرانی خوشمزه و شفاف، ابتدا خلال بادام را با گلاب خیس میدهیم و کنار میگذاریم.
👈🏻 در این مرحله ۲ لیوان آب را به همراه نشاسته گندم و شکر درون قابلمه میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا تمامی مواد با هم مخلوط شود.
👈🏻بعد از اینکه نشاستهی گندم به همراه شکر و آب کاملا مخلوط شد، مواد را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشود و ماقوت ما کمی غلیظ شود.
👈🏻بعد از اینکه ماقوت کمی غلیظ شد، خلال بادام را به مواد اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم. در آخر گلاب و زعفران دم کرده را به مابقی مواد اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه موام هم میزنیم تا ماقوت ما بجوشد و بوی خامی نشاسته گرفته شود
(توجه داشته باشید غلظت مواد نباید زیاد باشد. کمی که غلیظ شود کافی است زیرا بعد از سرد شدن، دسر کاملا سفت میشود)
بعد از ۱۵ دقیقه آمادست
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
#آش_گزنه_مازندرانی
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
مربای کدو حلوایی🫕
مواد لازم:
🔸شیره انگور: 1 کیلو
🔸زعفران :به میزان لازم
🔸آب: 3 لیوان
🔸گلاب خالص: یک استکان کوچک
🔸 کدو حلوایی : 1 کیلو
🥢طرز تهیه:
کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید.
میتوانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید.
کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید.
✅ در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید.
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c