🍧🍦#بستنی خانگی🍦🍧
🥣مواد لازم :
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر جوش 1 لیتر
شکرسرخ یا قهوه ای 1لیوان
گلاب 2قاشق غذاخوری
زعفران 2قاشق غذاخوری
پودر ثعلب 1قاشق غذاخوری
خامه (سرشیر ) 1لیوان
✅دقت کنید برای داشتن بستنی یک دست و بدون برفک سرعت عمل و جوش بودن شیر و صاف کردن مواد بستنی در هر مرحله کار بسیار مهم است..
برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید👌🏻
🍨¹ ابتدا زرده ها و شکر و زعفران را به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کند
🍨² سپس دو قاشق شیر جوش و گلاب را باهم مخلوط کرده و حین هم زدن مواد قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم
5 دقیقه دیگر میزنیم
🍨³ سپس شیر و خامه را باهم مخلوط میکنیم
در ظرفی جداگانه پودر ثعلب و 1 قاشق شکر را باهم مخلوط کرده و به آرامی به شیر اضافه میکنیم
🍨⁴ سپس ترکیب #تخم_مرغ و #شکر و #گلاب را با گذراندن از صافی به #شیر_جوش و #خامه و پودر #ثعلب افزوده و با دور کند همزن به مدت 10 دقیقه خوب هم میزنیم تا زرده ها به خاطر حرارت شیر نبرد و لخته نشود
🍨⁵ سپس به مدت 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار داده و مدام هم میزنیم
🍨⁶ مایع بستنی را درون فریزر قرار داده و هر 40 دقیقه بیزون آورده و هم میزنیم
3بار این کار را تکرار کنید
🍨⁷ حالا حدود 2 ساعت بستنی را با در بسته درون فریزر استراحت دهید
بستنی شما آمده است..😋✅
درصورت دلخواه با مغزهای گردو و پسته و بادام میل کنید🍃😍
نوش جان
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
شکلات سویق🍬🍭
#آشپزی_اسلامی
🥣مواد لازم:
سویق جو ۲ قاشق غذا خوری
سویق گندم ۲ قاشق غذا خوری
سویق سنجد ۲ قاشق غذا خوری
سویق عدس ۲ قاشق غذا خوری
سویق نخود ۲ قاشق غذا خوری
سویق کدو۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
خرما یک پیمانه (یا شیره خرما)
🍮¹ در ماهیتابه #روغن را ریخته و گاز را روی شعله ملایم قرار می دهیم.
🍮² #سویق ها«از سویق کامل هم میتوان استفاده کرد» را با هم مخلوط کرده و درون ماهیتابه میریزیم.
🍮³ هستههای #خرما را درآورده و خرماها را له کرده و به مخلوطمان اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
🍮⁴ وقتی شکل #حلوا گرفت آن را درآورده و برای بچه ها به صورت توپهای قلقلی درست کرده و برای بقیه اعضای خانه هم به شکل حلوا تزیین کرده نوش جان کنید😍🌸
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
36.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
#نارباجه
🍛🥄 آموزش پخت خورشت نارباجه
💟یونس بن یعقوب می گوید:
محبوب ترین غذا برای پیامبر(صل الله علیه و آله) خورشت نارباجه بود.
إِنَّ أَحَبَّ الطَّعَامِ كَانَ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ (صل الله علیه و آله )النَّارْبَاجَة.
📚 الکافی (ط - الإسلامیة)،ج6،ص316
✅نارباجه، چیزی شبیه «#فسنجان» است که امروزه مصرف میشود. نارباج غذا و خورشتی که با دانه های #انار یا #رب_انار پخته شود.
✅نارباجه غذایی سالم و تقویت کننده بدن است .
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🌱#نار_باجه
💎 نام اصلی این غذا «انارباجه» است. «باجه» به معنای «خورشت» است. بنابراین نارباجه، خورشت انار است که یا با خود انار یا با دانهی انار و یا رب انار پخته میشود.
✅ این غذا تمام خواص انار از جمله :
نورانیت قلب
راندن شیطان
دور کردن وسوسه و وسواس
تعدیل طبع
افزایش منی
موجب تولد فرزند نیکو
تصفیه خون در درون و زنده کردن خون
پالایش ذهن و معده
(درصورتی که همراه با پیه آن باشد)
و ... را دارد.
✅مواد لازم:
گوشت گوسفند (ترجیحا سردست) 400 گرم
انار 1 عدد متوسط
آب انار یک لیوان
رب انار یک الی سه قاشق غذا خوری
مغز گردو یک پیمانه
پیاز یک عدد
روغن ارده کنجد
نمك،فلفل،زعفران دمکرده
شکر سرخ (بسته به ذائقه)
پودر هسته انار شیرین
⚠️ توجه:
ترش ، شیرین و یا ملس بودن این غذا بسته به ذائقه شما دارد.
🥣طرز تهیه:
🥘¹ ابتدا پیاز را به صورت نگینی و خیلی ریز خورد کنید(میتوانید پیاز را رنده کنید).
🥘² سپس با روغن ارده کنجد پیاز ها را در دیگ سنگی سرخ کنید و پس از تغییر رنگ پیاز گوشت ها رو بهش اضافه کنید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد پودر مغز گردو، آب انار، پودر هسته انار و رب انار را اضافه کرده و بعد از اینکه کمی تفت خوردند دانه انار را اضافه کنید (میتوانید کمی از دانه های انار را برای تزئین روی خورشت نگه دارید).
🥘³ سپس یک لیتر اب اضافه کنید و اجازه بدهید که مدت ۳ الی ۵ ساعت (تا گردوها روغن بدهند و آب شوند و گوشت نرم شود.) پخته شود.
🥘⁴ سپس شکر، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید ۱۵ دقیقه دیگر پخته شوند.
نوش جان 🥰🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#کیك_رژیمی
#آشپزی_اسلامی
🥧کیك آرد جو🥧
😍 یك کیك سالم و مقوی با بافت نرم
و به دلیل نداشتن شکر و آرد سفید گزینه مناسبی برای افرادی که قصد #لاغری دارند هست.
در ادامه با دستور پخت کیك رژیمی با #آرد_جو و #شیره_انگور یا #شیره_خرما مرحله به مرحله آشنا خواهید شد👇🏻🍰
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
✅مواد لازم برای
تهیه کیك رژیمی با آرد جو دوسر و شیره انگور🍇🌾
آرد جو 2.5 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر قهوه ای سه قاشق غذاخوری
(به دلخواه، قابل حذف)
شیره انگور نصف لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
شیر نصف لیوان
دارچین یک قاشق مرباخوری
روغن ارده کنجد نصف لیوان
🧁¹ آسیاب کردن جو
🧁² آماده کردن مایع کیك
#تخم_مرغها رو داخل یك کاسه بزرگ بشکنید. سپس #شکر_قهوه ای رو اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی تخم مرغ ها رو هم بزنید تا زرده و سفیده به طور کامل با هم مخلوط و یکدست بشن.
🧁³دو قاشق غذاخوری #آب_جوش رو به #شیره_انگور یا #خرما اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رقیق بشه.
سپس شیره انگور، #شیر و روغن رو به تخم مرغ اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
مرحله سوم، اضافه کردن آرد جو
🧁⁴بیکینگ پودر و دارچین
رو به آرد جو اضافه کنید و هم بزنید تا بیکینگ پودر با آرد جو مخلوط بشه. سپس آرد جو رو کم کم و طی سه مرحله به تخم مرغ اضافه کنید و مواد رو با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.
🧁⁵پخت کیک رژیمی با آرد جو در فر
برای پخت کیک رژیمی با آرد جو رژیمی با آرد جو داخل فر، کف قالب رو کاغذ روغنی بذارید، مایه کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر بپزید.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
✅روش پخت کیك رژیمی با آرد جو دوسر و شیره انگور
در #قابلمه🫕
🪤یه قابلمه بزرگتر از قالبی که میخواید مواد رو توش بریزید انتخاب کنید.
قابلمه رو از یک ربع قبل روی حرارت بذارید و گرم کنید
🪤 سپس قالب رو داخل قابلمه که گرم شده قرار بدید و سرش دمکنی بذارید و روی حرارت کم حدود 30 تا 40 دقیقه زمان بدید بپزه. اگه از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما یه پایه زیرش داخل قابلمه قرار بدید.
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
شیرینی طبیعی😍
👌🍂مناسب فصل پاییز و زمستان .
🫔رولت خرما🫔
🥣مواد لازم
پودر هل : به میزان لازم
خرما : بمیزان لازم
پودر نارگیل : بمیزان لازم
مغز بادام : بمیزان لازم(کمتر از۱۴ عددنباشد)
ارده : بمیزان لازم وذائقه افراد
🍭روش تهیه
¹ ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم یا می کوبیم.
کمی پودرهل، مغز بادام نیم کوب شده و ارده به خرما اضافه کرده و خوب ورز میدهیم .
² مواد را کف ظرفی پهن کرده و پودر نارگیل🥥 را روی آن میپاشیم و آن را به صورت رولت میپیچیم
³ سپس با چاقو به صورت حلقه ای برش می زنیم ودر ظرف مورد نظر میریزیم.
نوش جان ..🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواص #تلبینه
👌بر اساس روایات:
غذای تلبینه اندوه را از دل بیمار خارج میکند و به دل بیمار آرامش می دهد.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
💎طرز تهیه غذای #تلبینه💎
✅دقت شود بهتر است که به صورت گرم استفاده کنید
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍸#شراب_حلال🍸
منسوب به امام رضا علیه السلام😍
#آشپزی_اسلامی
✅شرابی حلال و نشاط آور شامل ترکیباتِ
مویز هسته جدا شده
آب باران یا چشمهٔ مشرقی
عسل مصفّی
زنجبیل
میخك
دارچین
زعفران
سنبل الطیب
عود
مصطکی میباشد.
✨حداقل مدت بعمل آوری شربت حلال 4 روز میباشد، که باید 3 ماه بماند تا آماده مصرف شود که در کتاب گرانقدر رساله ذهبیه اندازه ترکیبات و نحوه خاص حساس بعمل آوری آن کامل شرح داده شده است.
🌸این شراب هرچه بماند خاصیت آن بهتر میشود.
🌸از حضرت امام رضا علیه السلام آمده : برای #نقرس و کل بیماریهای ناشی از سردی، و بادهای آزار دهنده، #ریح مفید است.
🌸از دیگر خاصیت های تجربه شده:
برای اعصاب
#حافظه و #الزایمر
#پارکینسون
ناتوانیهای #جنسی و #نازائی
#کمخونی
#ضعف_معده
#ترش_کردن
#نفخ
#یبوست
#رماتیسم
#بواسیر
#واریس
#نقرس
#شیرافزا
رفع #سودا
رفع #سدد و گرفتگی #عروق
و.. بسیار مفید است.
✅بهترین موقع مصرف این شراب بعد از غذا بصورت خالص و یا ترکیب با آب می باشد.
✅این #شراب بنام #شربت_رضوی (یا #شربت_زَبیب_رضوی ) را از فروشگاه های تغذیه سالم اسلامی شهر خود تهیه نمایید.
✅جایگزینی مناسب و حلال بجای پپسی و کوکاکولا و تمام نوشابه های مضر و خارجی.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از طب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒ترشک آلبالو🍒
#آشپزی_اسلامی
آلبالو ۱ کیلو
آب ۲ لیوان دسته دار
نمک نصف ق غ
نبات یه تیکه یا چند قاشق شکر قهوه ای
رب انار یکی دو قاشق
آبلیمو ۱ق غ برای ماندگاری بهتر
¹ آلبالوها را بشورید میتونید هسته هاشم جدا کنید من با هسته پختم
با دو لیوان آب روی حرارت ملایم اجازه میدین تا بجوشه وآلبالوها نرم بشه
² کف روی اون را بگیرید تا رنگ ترشک شفاف تر بشه وقتی آلبالو نرم شد نمک وشکر را اضافه کنید
دقت کنین توی کلیپ از شکر سفید استفاده شده اما شما از شکر قهوه ای یا نبات استفاده کنین✅🥰
³ زمان بدین تا کم کم پخته وغلیظ بشن
مقداری رب انار و آبلیمو هم به دلخواه اضافه کنید
⁴ حدود یک تا دو ساعت زمان میبره وقتی به مرحله ریز جوش رسید یعنی روی البالوها جوش های حبابی یا ستاره ای زد وبه غلظت رسید پخت کافیه شعله را خاموش کنید وبعد از سرد شدن نوش جان😍😋
🍒میزان نمک و یا شکر(بازم بگم شکر سفید نریز یا خودت یادت میمونه🤨)و رب انار بستگی به ذائقه شما وترشی آلبالوها داره ملس دوست دارین شکر بریزید خیلی ترش دوست دارین نریزید
🍒رب انار یا آلوچه باعث خوشمزه تر شدنش میشه میتونید حذف کنید
🍒آب لیمو برای ماندگاری بیشتر اضافه میشه
🍒داخل ظرف مناسب در یخچال یا فریزر نگهداری کنید
🍒 از ترکیب چند میوه هم میتونید استفاده کنید مثلا آلو یا انار هم بهش اضافه کنید
🍒میتونید مقداری گلپر هم موقع سرو بهش اضافه کنید
▫️کانال طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3212968118C3b810fa9c9
💎کاچی💎
#آشپزی_اسلامی
✅مواد لازم برای 4نفر
آرد سبوسدار 2لیوان
آب جوش 4لیوان
روغن زرد یا کره محلی نیم لیوان
نبات 2لیوان سرپر
دراچین.زنجفیل.هل سائیده
هرکدام 1قاشق چایخوری
زعفران دمکرده نیم پیمانه
مغز بادام و پسته و گردو نیمکوب نیم پیمانه
¹ ابتدا کره را روی شعله ملایم آب میکنیم سپس آرد را الک کرده اضافه میکنیم
² بمدت15دقیقه باشعله ملایم تفت میدهیم سپس دارچین و زنجفیل و هل را افزوده و 2دقیقه دیگر تفت میدهیم
³سپس1 لیوان از آب جوش را افزوده و با سرعت هم میزنیم تا مواد یکدست شود
دقت کنید از این مرحله به بعد سرعت عمل شما در کیفیت غذا اثرگذار است👌🏻
⁴نبات و مغزها را افزوده و مدام هم میزنیم تا نبات حل شود و کاچی گلوله نشود
15دقیقه هم میزنیم و سپس زعفران را افزوده و 5 دقیقه دیگر هم میزنیم
نوش جان😍🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
💎طرز تهیه درار💎
🌱نمك سبز گیلانی🌱
#آشپزی_اسلامی
نعناع نیم کیلو
گشنیز چند شاخه
اگر سبزی محلی به نام خالواش داشتید اونم ۳۰۰ گرم اگر نه که همین نعناع و گشنیز کافیه .
نمك دریا به مقدار کافی
¹ ابتدا نعناع و گشنیز را پاک کنید فقط برگ باشه
بشورید و روی پارچه پهن کنید تا آبش کشیده بشه تقریبا"نباید آبی داشته باشه چون درار آب میندازه.
² بعد آن یه مشت سبزی رو با یه قاشق نمك داخل دستگاه بریزید و آسیاب کنید هر دور که میزنید دوباره نعناع با نصف قاشق نمك بریزید تا اونجایی که کاسه پر بشه به همین صورت به همراه نمك آسیاب کنید تا درار به صورت خمیر در بیاد
³ در نظر داشته باشید در مرحله اول یه قاشق نمك
⁴ در مرحله بعد نمک کم کم باشد تا اینکه درار زیاد شور نشه
به همین صورت تمام سبزی رو به همراه نمک آسیاب کنید
این درار رو میتونید به همراه گوجه سبز ، خیار ، سیب ترش ، پرتقال ، ماست و داخل دوغ مصرف کنید .
چون داخلش نعناع داره میتونه مصلح هم باشه ..
نوش جان 😍😍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🥕حلوای زردک🥕
#آشپزی_اسلامی
🥣مواد لازم🥣
زردك 400 گرم
آرد سبوس کامل یا سویق گندم یك لیوان
آب یک چهارم لیوان
گلاب یك چهارم لیوان
شکر قهوه ای 1/5 لیوان
روغن کنجد نصف لیوان
زعفران و هل به مقداری دلخواه
🌸طرز تهیه
¹ زردک را با یک لیوان آب با حرارت کم بپزید.
² زردک پخته شده را با آب ،گلاب ، شکر و زعفران داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
³ آرد را تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد روغن اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدین . زردک و شکر که قبلا
میکس شده را اضافه کرده و خوب
مخلوط کنید تا حلوا یکدست شود
حلوای زردك خوشمزه سمت آمادست😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🥧مربای کدو حلوایی🥧
#آشپزی_اسلامی
✅مواد لازم:
شیره انگور یا شکر سرخ 1 کیلو
زعفران به میزان لازم
آب 3 لیوان
گلاب خالص یک استکان کوچک
کدو حلوایی 1 کیلو
💎طرز تهیه💎
¹ کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید .
👌میتوانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید.
² کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید.)
🤍حضرت رسول خدا صلوات الله علیه و آله: کدو بخورید، چرا که عقل را تیز و (کارایی) مغز را زیاد میکند.
📚بحارالانوار (ط-بیروت) ج 63، ص 229
📚طب الأئمة عليهم السلام (للشبر)، ص: 187
🤍حضرت رسول صلوات الله علیه و آله خطاب به امام علی علیه السلام: کدو بخور؛ زیرا هر کس آن را بخورد، صورتش زیبا و اخلاقش خوب می شود . آن، خوراک من و پیامبرانِ پیش از من است.
📚الدعوات، ص 154، ح 419
📚بحار الأنوار، ج 66، ص 229، ح
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
طرز تهیه شیره سیب و گلابی
#آشپزی_اسلامی
🍎شیره سیب🍎
✅ابتدا سیب رو خورد کنید، لازم نیست دانه هاشو بگیرید فقط خورد کنید .با کمی آب بزارید بپزه. آب باید طوری باشه که روی سیب رو بگیره ،بزارید بپزه تا کاملا" نرم و له بشه .
✅بعد پختن سیب، بزارید خنک بشه .بعد خنک شدن در همون قابلمه سیب ها رو چنگ بزنید تا خوب له بشه .محتویات سیب رو در یه کیسه پارچه ای بریزید با یه بند سرشو ببندید
✅در یك آبکش بزرگ کیسه سیب رو قرار بدید زیر آبکش هم قابلمه باشه روی کیسه یه وزنه سنگین قرار بدید تا تمام شیره سیب خارج بشه
{این خیلی مهمه که اصلا"نباید کوچکترین تفاله از سیب داخل شیره باشه فقط شیرهش خارج بشه تا زمانی که تفاله ها خشک بشن و هیچ آبی نداشته باشه ..}
✅ در آخرم میتونید با دست فشردش کنید که شیره خارج بشه . بعد این مراحل قابلمه شیره رو رو اجاق قرار بدید بزارید بجوشه تا اونجایی که غلیظ بشه .. باید به غلظت شیره مربا باشه با دست تست کنید حالت چسبناک داشت
✅ در ضمن زمانی که داره غلیظ میشه کف میکنه و میاد بالا این نشانه اینه که شیره آمادست .این شیره به رنگ قهوه ای هستش
✅بعدخنک شدن در بطری بریزید و در کابینت نگه داری کنید اگر شیره به غلظت کافی رسیده باشه تا سال به سال میمونه و خراب نمیشه و هیچ مواد افزودنی نداره و خالص سیب هست...😍
🍐طرز تهیه شیره گلابی 🍐
پخت شیره گلابی دقیقا" مثل شیره سیب هستش و هیچ فرقی نداره هر کاری با سیب کردید به همان صورت با گلابی همانجام بدید .
فقط گلابی باید کاملا"رسیده و پخته باشه هر چی پخته تر باشه شیره بیشتری بهتون میده .
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
″¹″ لیست آموزش غذاهای موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی👇🏻🥘🥙
«استاد قاسمی»
لیست شماره یك
بروزرسانی میشود..✅
آموزش طبخ تخم مرغ در روایات اسلامی 🍳
آموزش تهیه بستنی خانگی 🍦
آموزش تهیه شکلات سویق 🍫🍬
آموزش طبخ خورشت نارباجه🍲
آموزش تهیه کیك رژیمی آرد جو خانگی 🍰
آموزش تهیه رولت خرما 🧁
آموزش طرز تهیه غذای تلبینه🫕
آموزش تهیه شربت رضوی🍾
آموزش تهیه ترشك آلبالو🍒
آموزش طبخ کاچی🧇
آموزش تهیه درار«نمك سبز گیلانی»🍚🌿
آموزش تهیه حلوای زردك 🥕
آموزش تهیه مربای کدو حلوایی🥣
آموزش تهیه شیره سیب و گلابی🍐🍎
آموزش تهیه غذای شیر گوشت🥩🥛
آموزش تهیه ترشی خرفه🌱
آموزش تهیه فرنی 🫕
آموزش تهیه کاکای کدوحلوایی🧇
آموزش تهیه توپك خرما و سویق🧆
آموزش تهیه نخوداب«لبلبی»🫕
آموزش تهیه حلوای مغزها 🫔
آموزش تهیه شربت گلاب زعفران«جُلاب»🥤
آموزش تهیه مربای زنجبیل 🥐
آموزش تهیه آش گندم🍲
آموزش تهیه حُمُص🫕
آموزش تهیه خامه محلی🥣
آموزش تهیه نان خانگی 🥖
آموزش تهیه کیك سیب و دارچین 🍏🪵
آموزش تهیه کوکوی تره🌱
آموزش تهیه شیرینی نخودچی🥠
آموزش تهیه پنیر محلی🧀
آموزش تهیه کوکوی بادمجان 🍆
آموزش تهیه کوکوی خرفه🌱
آموزش تهیه حلوای سویق و گردو 🍮
آموزش تهیه سرلاك اسلامی🫕
آموزش تهیه آبگوشت به آلو 🥘
آموزش طرز تهیه نان در منزل🥖
آموزش تهیه بستنی خانگی 🍧
آموزش تهیه حلوای شیره انگور 🍇
آموزش تهیه عصاره گوشت«ماء اللحم»🥩
آموزش تهیه رب انار 🍶
آموزش تهیه برگر گیاهی لوبیا چشم بلبلی🍔
آموزش تهیه کلوچه خرما و سنجد 🍪
آموزش تهیه شیرینی زنجبیلی 🧁
آموزش تهیه ماءالجبن«آب پنیر»🧀
آموزش تهیه خورشت حضرت زهرا سلامالله علیها 🌱
آموزش تهیه مخلمه🥩🍳
آموزش تهیه کباب زردك اصفهانی 🥕🥓
آموزش تهیه خورشت کدو حلوایی 🫕
آموزش تهیه سرکه خمری توسط امام رضا علیه السلام 🍾
آموزش تهیه باسلوق گردویی🧆
آموزش تهیه سوپ تلبینه🫕
آموزش تهیه دلمه برگ مو🫔
آموزش تهیه کباب برگ🌯
آموزش تهیه شیرینی قرابیه🥨
آموزش تهیه شکلات صبحانه 🍫
آموزش تهیه نان خرمایی 🥠
آموزش تهیه دمی زردك🥕
آموزش تهیه خورشت کرفس🥦
آموزش تهیه توپك بادام خرمایی 🧆
آموزش تهیه شربت عناب🧃
آموزش تهیه کشك بادمجان 🍆
آموزش تهیه شیربرنج🍚🥛
آموزش تهیه دسر سیب و به🍏
آموزش تهیه حلوای سیب و گردو«غذای کودك»🍏
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍳 🥩 غذای گوشت و تخم مرغ
#آشپزی_اسلامی
✅گوشت با تخم مرغ در ایران معروف نیست ولی در کشورهای دیگر وجود دارد و به آن «#مَخلَمه» گفته میشود.
امروزه که مردم به #ناتوانی_جنسی مبتلا هستند، این غذا از جهت جنسی خیلی تقویت کننده است.🔥
🌸در روایتی از امام صادق علیهالسلام آمده است:
إِنَّ نَبِيّاً مِنَ الْأَنْبِيَاءِ شَكَا إِلَى اللَّهِ قِلَّةَ النَّسْلِ فَقَالَ لَهُ كُلِ اللَّحْمَ بِالْبَيْضِ
پیامبری از پیامبران به خداوند از کم بودن فرزند شکایت کرد؛ خداوند به او فرمود گوشت به همراه تخم مرغ بخور.
📚 المحاسن،ج2،ص481
📚 الكافي،ج6،ص325
📚 وسائل الشيعة،ج25،ص79
📚 بحار الأنوار،ج14،ص460
📚 بحار الأنوار،ج63،ص46
📚 بحار الأنوار،ج110،ص80
🌸در روایت دیگری آمده است:
اللَّحْمُ وَ اللَّبَنُ يُنْبِتَانِ اللَّحْمَ وَ يَشُدَّانِ الْعِظَامَ وَ اللَّحْمُ يَزِيدُ فِي السَّمْعِ وَ الْبَصَرِ وَ اللَّحْمُ بِالْبَيْضِ يَزِيدُ فِي الْبَاءَةِ.
گوشت و شير، گوشت مى رويانند و #استخوانها را #استحكام مى بخشند. و گوشت، #شنوايى و #بينايى را افزون مىكند و گوشت همراه با تخم مرغ، بر #نيروى_جنسى میافزايد.
📚 دعائم الإسلام ؛ ج2 ؛ ص145
📚 بحار الأنوار،ج59،ص273
📚 بحار الأنوار،ج63،ص76
📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل،ج16،ص359
🌸و در روایت دیگری از امام کاظم علیهالسلام آمده:
مَنْ أَكَلَ الْبَيْضَ وَ الْبَصَلَ وَ الزَّيْتَ زَادَ فِي جِمَاعِهِ وَ مَنْ أَكَلَ اللَّحْمَ بِالْبَيْضِ كَبُرَ عَظْمُ وَلَدِه.
هركس تخممرغ و پياز و روغن زيتون(باهم)بخورد،نيروى جنسى او زياد مىشود و هركس گوشت را با تخممرغ بخورد،استخوانهاى فرزندش بزرگ و ستبر مىشود.
📚 مكارم الأخلاق،ص195
📚 بحار الأنوار،ج101،ص84
✅گوشت به همراه تخم مرغ هم غذا است و هم داروی ناتوانایی جنسی است.
✅حلیم و گوشت به همراه تخم مرغ #تقویت_کنندهی_جنسی هست و گوشت پخته شده با شیر یا به همراه لبنیات، #تقویت_کنندهی_عمومی است.
🥣 مواد لازم:
🔹گوشت گوسفندی (ترجیحاً سردست) چرخ کرده 250 گرم
🔹تخم مرغ 1 عدد
🔹نمك دریا به مقدار لازم
🔹پیاز متوسط(در صورت تمایل)
✍🏻 طرز تهیه :
¹ مقداری از چربی گوشت را جدا کرده و در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی ذوب شود. (و یا کمی روغن زیتون یا شحم بریزید)
² پیاز را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.
³ گوشت چرخ کرده را چند بار بشویید و فشار دهید تا خونابه آن کامل خارج شود.
سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا پخته شود.
⁴ در پایان تخم مرغ را اضافه کنید تا پخته شود.
⚠️ از اضافه کردن گوجه فرنگی یا رب آن یا سیب زمینی یا سایر مواد مضر به این غذا باید پرهیز کرد.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
لیست آموزش #ترشیجات موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی🫒🥒
«استاد قاسمی»
درحال بروزرسانی..✅
آموزش تهیه ترشك آلبالو 🍒
آموزش تهیه ترشی خرفه🌱
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c